Школа: влаштування і наука (2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Myroslava82, 9 Листопад 2013.

  1. Fast

    Fast Well-Known Member

    В тому районі є ще 91.
     
    • Подобається Подобається x 1
  2. Kateryna

    Kateryna Member

    Я в 97-99 роках вчилась в 33-й школі. Загалом школа хороша. В мене перша вчителька була Прус Ірина Іванівна. Так то єдина вчителька за все моє навчання (три школи) - з якою було приємно спілкуватись. Викладається від душі. Старається за кожною дитиною в класі подивитись, помогти, підказати. Старша школа - непогана. ну але я там вде не навчалась, тому конткретно нічого не скажу.
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. SovaBa

    SovaBa noctua

    Дякую!
    а можете розповісти +/- - які там питання на тому тестуванні?
     
  4. olenkastar

    olenkastar Well-Known Member

    Ми теж йдемо туди цього року. А ви ходите на адаптаційні заняття? Там якраз будуть ті вчителі, що набиратимуть першачків. Ми, наразі, ще не визначилися. Хочу, щоб донечка сказала, хто їй більше до душі.
     
  5. natkabig

    natkabig Member

    Ні, на жаль, нам не виходить, бо по вівторках і четвергах ходимо на підготовку в Горішок. Синочок комунікабельний, я думаю, що проблем з адаптацією не повинно виникнути.
     
  6. varschavcka

    varschavcka Well-Known Member

    Ще є також 43 школа біля 91 школи.
     
    • Подобається Подобається x 1
  7. Fast

    Fast Well-Known Member

    Це російська школа була, як зараз не знаю, але зато басейн там є
     
    • Подобається Подобається x 2
  8. Ljolik

    Ljolik Well-Known Member

    Зараз українська, звичайна школа. Басейн там вже кілька років не функціонує - немає грошей на утримання.
     
    • Подобається Подобається x 1
  9. Fast

    Fast Well-Known Member

     
  10. varschavcka

    varschavcka Well-Known Member

    Що правда то правда, самі надіялись на той басейн, але вже 3 роки ходимо в цю школу, а басейн й далі не працює. Минулого року там якісь спонсори дали гроші на ремонт душових кабін при спортзалі і все здається. А так в цілому школа не погана, все залежить від вчителів.
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    Почну іздалєка, а закінчу банальним: у що вдягти дитину. Отже:

    Цього року малий йде в перший клас. Були загальні збори і директорка сказала, що в школі колір одягу -- синій.
    То синьою має бути саме форма -- чи будь-який костюм синього кольору?

    Чому питаю? Бо в садочку скоро випускний. Хотілося б купити костюм. Але брати чорний чи білий заради того, щоб 1-2 рази вдягнув купувати не хочу. А якщо купити синій (такий маднячій, як зараз всі наречені мають), а потім використовувати його в школу замість форми? А? Чи то першачкам конче в школу купувати саме синю форму?
     
  12. exmargarytka

    exmargarytka мрійниця зі стажем

    Якщо директор не сказала конкретно фразу "купуйте синю форму!", значить, просто має бути один елемент синього кольору.Чи то штани,чи піджак,чи безрукавочка. Ну якщо вже дуже сумніваєтеся,то краще задзвоніть в школу і перепитайте.
     
  13. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    то краще перепитати вчительку- чи можна лише синій піджак і штани ( не обов язково форменні ) близькі по кольорам, чи то має бути форменний одяг синього кольору. Бо в нас в гімназії форма одягу теж синя. Але то означає класичний піджак синього, темно-синього або навіть дозволяють чорного кольору і штани сині або чорні ( можна навіть джинси, але класичні- без розводів, потертостей, малюнків і заклепок). Власне акцент на піджаку. Тобто саме він має бути обов язково вказаного кольору . Ну або ще на зміну допускаються того ж кольору варіанти "обманок" ( трикотажний класичний светер з імітацією сорочки під низом)
     
  14. HAPPY NATA

    HAPPY NATA Форумляночка

    мене теж цікавить питання шкільної форми. Де, взагалі, ту форму шукати/купувати? Де є хороший вибір? І які торг.марки/виробники гарно себе зарекомендували?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. DvOiChKa

    DvOiChKa New Member

    щось налякали ви мне, ми цього року в старшу школу як раз туди йдем, але над дитиною знущатись не будем, як не піде чи буде знузання в школі з дитини то будем забирати
     
  16. DvOiChKa

    DvOiChKa New Member

    за цю школу я вам нічого не скажу, але мала ходить зараз в 87 школу, вона в одному дворі з 53 школою, ми закінчуємо 4 клас і наша вчителька буде набирати першачків знову, дуже відповідально ставиться до дітей, гарно навчає, вибір між діьтми не робить хто кращий а хто гірший вчителька Пут Галина Степанівна, мала дуже любить її, та і діти загалом, як перерва або тільки приходять зранку в школу одразу обліпляють її і не відходять. За 53 можу сказати що ті знайомі які там закінчують зараз 4 клас впринципі поганого дуже нічого не кажуть, але всі поголовно займаються англійською додатково хто де, казати що всі за бабло поступають не буду, знаю таких що дітки пройшли і так, але видно небуло до чого дістатись за тестування, знаю і таких хто н пройшов тести але домовились і пішли в ту школу, ціну питання не уточняла, коли ми не пройшли тести то директорка нам ще довго намагалась пояснити що в нас в тестах було не так і натякала на те що можна домовитись, але в нас була справа принципу не дмовлятись за початкову школу
     
    • Подобається Подобається x 1
  17. katkas

    katkas Well-Known Member

    Ну то я про неї таке чула 2 роки тому. Свіжого нічого не знаю. І ще скажу, що наркотики то таке діло, що може бути в будь-якій школі. В більшій або в меншій мірі, про це не всі знають, чи говорять. Але та інформація була в мене від тата, який живе біля 53 школи, але не дав туди дитину, саме через те, що я написала, так що це місцеве ББС. І це не повинно лякати.
     
    • Подобається Подобається x 1
  18. SovaBa

    SovaBa noctua

    Розкажіть, будь- ласка, про тести детальніше :) Що питали і наскільки складно?
    Дякую:)
     
  19. Жменька

    Жменька Well-Known Member

    Можу порадити магазин на Петрушевича - форма від виробника "Зена". Нам гарно рік відслужили і піджак, і сарафан. При тому, що піджак носили щодня. Знайомі, що там брали форму - теж задоволені.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. unsure

    unsure Well-Known Member

    Дівчатка а як на рахунок ідентифікаційного коду дітям. Відколи це такі нововведення? Він обовязковий при вступі в школу?