Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (2)

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем mrochkizm, 13 Жовтень 2013.

  1. mrochkizm

    mrochkizm Well-Known Member

    Продовження теми Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (1)
    ***************************************************************************
    У цій гілці ділимося відгуками про обслуговування у закладах харчування.
    ДЕ Ви БУЛИ. Якщо НЕ БУЛИ - читаємо уважно попередні дописи.

    Увага! Запитання новачків "Хто шо чув про ресторан "Гнилий Пень" у третьому квадраті Брюховичів?" видаляються без обговорення!


    *************************************************************************************************
    Мені сподобалася "Королівська пивоварня". Обслуговування справді щиро привітне, без надміру "сиропу", як, наприклад, в закладах "Фесту". Грецький салат люкс, копчене пиво дуже сподобалося, а їхній хлібчик - це просто нямка. Інтер'єр гарний, температура всередині комфортна, чисто, охайно. Ціни високі.
     
    Останнє редагування модератором: 10 Листопад 2013
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
    • Креативно Креативно x 1
  2. Latane

    Latane Well-Known Member

    Як людина з вулиці відвідувала "Бачевських", писала тут у темці, столики вільні були відсотків 30. Але то була десь 10 вечора, неділя... Пасха. Вони тоді нещодавно відкрилися, ну і свято - всі по домівках певно)
     
    • Смішно Смішно x 1
  3. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    А як там по цінах не дуже кусючі?Що варто спробувати?
     
  4. Insolence

    Insolence Living The Dream

    Аналогічно. Зайшли з вулиці в будній день, година 20,30-21,00, в залі з зеленню місця не було, сіли на 2 поверсі, терасу ще тоді не доробили. Вільні столики були, готують довго. Щоб аж дуже сподобалась кухня - то ні, можливо не те брали.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  5. Nica

    Nica Well-Known Member

    Вагалася де б то написати відгук про відпочинковий комплекс Козацька Рада (мототраса в Сокільниках), чи то в Рагулі? Чи не рекомендую заклад? Якщо що, то прошу перенести. Отож, гарна погода, гарна компанія, гарна місцина, озеро, альтанки. Чоловіки замовили баню 200 грн/год, ціна ніби нормальна, але туту почалось.... За машину 20 грн, альтанка 300, плюс треба примусово взяти страву за 300 грн (обрізані до горя реберця, кухоль пива і 50 гр ніби коньяку), в*язочка сирих дров 80 грн, додаткова година після 22-ї 50 грн ну і кульмінація- 10 грн за використання сокири !!!!! Слалось враження, що візьмуть за вихід! Не зрозуміли ми всі того, чи то розраховано на одноразове відвідування? Чи то для олігархів заклад? Як на мене, то бидляцтво!
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 7
    • Інформативно Інформативно x 3
    • Подобається Подобається x 2
  6. Latane

    Latane Well-Known Member

    Були там минулого року. За машину нічого не платили, ставили біля входу. Дрова мали з собою і вже порублені)))) Замовляли альтанку на людей 15, але там і більше б розмістилось. То коштувала вона 200 грн. плюс страва з іх ресторану. Страва була смачна. Тоді нас одразу попередили, що альтанка за нами до 8 вечора, нас це влаштовувало, то навіть не питалися скільки коштують додаткові години, бо думали, що вони впринципі працюють до восьмоі))
    В принципі нам тоді все сподобалось..... Цього року також планували туди з'іздити.


    А ви хотіли тільки в баню, а вимушено потрібно було замовляти альтанку чи як?
     
  7. Nica

    Nica Well-Known Member

    Альтанку брали свідомо)) поки чоловіки парилися, то ми були в альтанці, вимушено, то ота чудо-страва за 300 грн)))
    Тобто, щоб посмажити там шашлик зі свого м*яса треба заплатити 710 грн (альтанка 600+парковка20+дрова80+сокира10), якщо після 22, доплата 50 грн.
     
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Latane

    Latane Well-Known Member

    Шось круто, щоб просто посмажити шалшик.....!

    Дівчата, а які ціни і умови в інших базах відпочинку?
     
  9. Fiancee

    Fiancee Well-Known Member

    Дівчатка, і мені порадьте якісь бази відпочинку з альтанками, хотілось би відсвяткувати День народження на природі. Згадалась мені лиш Бухта Вікінгів. Може хтось там був недавно, які маєте враження?
     
  10. Руда Лисиця

    Руда Лисиця Шопоголік :-)

    були там недавно. в"їзд - 20грн здається. Альтанка не пригадую, але склена більша - 400грн(орендував іменинник, то ж непевна щодо ціни). Але дрова безкоштовні. Біля озера можна повалятися в гамаках, безкоштовно))) Тільки свою сокиру варто брати.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Корисно Корисно x 1
  11. Текіла

    Текіла Well-Known Member

    З тими їхніми заброньовані справжня комедія. Набивають собі ціну....Ми були там вже кілька раз. Також кажуть, що все під резервом. Сидиш там годину, другу.....весь зал пустий....крім нас нікого не було....

    Загалом мені там подобається. Страви смачні, приносять доволі швидко. Гарне обслуговування. Гарна атмосфера.
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Минулого року святкували ДН дочки в Козацькій раді. Так, заїзд платний, але, що зараз 20 грн.? Шашлик мали свій, дрова і сокиру теж:) До шашлика замовили в них картоплю печену, салатики і напої. Все було дуже смачно. Альтанка безкоштовна була за умови замовлення в них страв. Хіба цього року щось змінилось.
    Позаминулого року справляли в Озерному краї. Теж заїзд платний, альтанка платна, мангал, дрова теж. Але там ті альтанки такі нещасні були, в Козацькій раді мені більше сподобалось. Ще на Винниківському озері є альтанки з мангалами.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Корисно Корисно x 1
  13. tsiuma

    tsiuma Well-Known Member

    Дівчата, не знаю, де краще запитати, тому тут. А якщо збирається велика компанія, кожен замовляє собі зовсім різне, як бути потім з розрахунком, щоб зручніше (бо платить кожен сам за себе, а рахунок то ж принесуть загальний)? Все одно прийдеться сидіти і кожному свої страви вичисляти чи як краще і швидше це вирішити в такому випадку?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    От в тому я і не люблю коли кожен сам за себе,якось по дурному потім виходить.Кожен той чек перетягує собі,щоб порахувати свої страви,дурдом якийсь.Думаю можна замовити,щось нейтральне,яке будуть їсти всі.А там вже хай кожен сам собі окремо дозамовляє,якщо є дуже баловані:girl_haha:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  15. Kandya

    Kandya Well-Known Member

     
    • Подобається Подобається x 6
  16. Nica

    Nica Well-Known Member

    Все залежить від компанйї, у нас в такому випадку рахунок ділиться на всіх, без вирахувань. Але люди є різні, тому при замовленні кажете офіціанту, щоб рахував окремо, тоді кожен за себе.
    то навіть не обговорюється, мова не про 20 грн за в*їзд! Видно з настанням кризи там змінилася цінова політика. Було б чесніше одразу на в*їзді брати 1000 грн і вже не бігати за кожен крок брати по 10-ці))) Бо зрештою десь так і вийде і то без харчів і випивки. Я не дріб*язкова і можу собі дозволити достойний відпочинок, просто не переношу обдирайлівки!
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  17. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    О то ми так з одногрупницями раз зустрілися,рік не бачились і пішли на піцу,то коли дали рахунок всі так накидали,що вийшла подвійна сума того,що мали оплатити))То потім вирішили догуляти на диско)
     
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  18. Зорянівонька

    Зорянівонька Well-Known Member

    а я вважаю що то нормально. В Європі з тим проблем нема - там можна попросити офіціанта кожному окремий чек видати. Та і в нас пару разів так просили.
    А нє - то реально не так і важко порахувати приблизно на скільки хто замовив. То пару хвилин займає. Інакше треба всім приблизно однакове замовляти, а апетити різні бувають :)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 7
    • Подобається Подобається x 2
  19. aknytsU

    aknytsU волошкова...)

    Частково погоджусь.
    Просто ситуації є різними. І якщо, наприклад, компанія йде на гульки, замовляє алкоголь і загальні закуски до алкоголю, тоді можна поділити чек порівну.
    Але, от ми, наприклад, компанією 12 чоловік їздили на Говерлу минулих вихідних. Ввечері, коли повертались назад, заїхали в ресторан "Мочари" перед Франківськом (до речі, кухня в них смачна, але хотіли на нас нажитись, додавши зайві 120 грн. в рахунок). Були такі голодні, що кожен брав по 2-3 страви відповідно до своїх смакових вподобань. І, якщо я замовила грибну юшку, а хтось банош з білими грибами та пельмені, то чому я повинна частину коштів віддавати за когось? Не знаю, чи зрозуміло пояснила.
    В такій ситуації ми порахували на скільки хто набрав + зверху чайові і так розрахувались :) Не вважаю це неправильним :)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Подобається Подобається x 2
  20. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    Ви ще їм чайові залишили після того як вони вам в рахунок лишні 120 грн вписали??:girl_impossible:Ну то ви ще добра душа:girl_yes2:я після такого ні копійчини б не дала.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  21. aknytsU

    aknytsU волошкова...)

    Так, ми про це вже подумали, коли вийшли з закладу (ситуація була з вином: замість дешевшого нам порахували набагато дорожче). Хоча загалом там смачно))
     
    • Оптимістично Оптимістично x 1