Електронна реєстрація у дитячі садочки

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Bree van deKamp, 16 Вересень 2013.

  1. Lemeshchuk

    Lemeshchuk Well-Known Member

    то вже треба проходити медогляд, бо вже скоро почнуть проходити всі хто до школи йде і будуть величезні черги, єдине що перед самим садочком треба буде здати аналізи і мазки, медогляд дійсний 6 місяців, а деяких лікарів 1 рік.
     
    • Подобається Подобається x 3
  2. Kassandra

    Kassandra брюнеточка:)

    Звітуюсь про наш похід в садочок:).
    В ел. черзі наша заявка й надалі в статусі "на розгляді", тому вирішила піти в садок і дізнатись коли буде підтвердження, оскільки всі кажуть, що підтв. має бути в травні. Так от, наша завідуюча сказала, що доступу до ел. черги тепер не має і буде набирати групу згідно тих списків ел. черги, що вона собі давно видрукувала, а там, Богу дякувати, ми з самого верху списку)). Запитали нас коли ми хочемо починати ходити: влітку чи осінню, ми записались з середини вересня, оскільки хочу трохи відтягнути час прийому в садочок (малому в середині вересня буде приблизно 2р. і 5 міс).
     
    • Подобається Подобається x 2
  3. xrustia

    xrustia Active Member

    "При отриманні листа про присвоєння заявці статусу «Підтверджено» слід протягом 10 робочих днів подати оригінали відповідних документів, необхідних для зарахування дитини у ДНЗ" - сьогогодні зареєструвала дитину в садок, спочатку був статус на "розгляді", а до кінця дня "підтверджено". Які саме документи мають бути, і медичну картку також треба зробити на протязі 10 днів? Чи той статус ше не означає що нас кудись беруть?
     
  4. Kohaju

    Kohaju Well-Known Member

    А що це за садочок, і які ви там в черзі значитесь?

    Sent from my SM-T230NU using Tapatalk
     
  5. Borsychok

    Borsychok мамуська-пампуська

    заява та копія свідоцтва про народження дитини.
    --- дописи об"єднано, 14 Травень 2015 ---
    ні
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  6. xrustia

    xrustia Active Member

    52 садок, 25 в черзі
     
  7. Kassandra

    Kassandra брюнеточка:)

    Ми йдемо в садок з осені, то нам сказали всі документи приносити в вересні. Щось вже сама переживаю чи то може хоч копію свідоцтва занести чи що?
     
  8. Olenya

    Olenya Active Member

    Дівчата, ану підкажіть. може в когось таке було?! Зареєструвала малого в садок, але номер заявки загубила. Тепер не знаю які ми в черзі і чи є взагалі. Як то я маю тепер зайти і подивитись?
     
  9. Тетянка

    Тетянка Well-Known Member

    Нічого страшного - йдете до завідуючої, кажете ваше прізвище - й хай вона при вас Вам видрукує/скаже Ваш номер - заодно й глянете, яка там ситуація. Бо нас "посунули" вниз по списку ((.
     
    • Подобається Подобається x 1
  10. Nusja

    Nusja Well-Known Member

    Наша заявка ще на розгляді, але сходила до завідуючої поцікавитись, шо до чого. Є у них вже якісь видрукувані списки, бо вона взяла листочок, перепитала прізвище і дивилася, попадаємо чи ні. Вони вже ніби і риску підвели, бо сказала, що біля 50ти дітей поза рискою.
     
  11. lovikyou

    lovikyou Well-Known Member

    Десь ніби чула, що народжені цього року зможуть зареєструватися лише наступного. Так і є? Чи є якась інша причина, чого мене не пускає?
     
  12. Fiancee

    Fiancee Well-Known Member

    Я також пробувала зареєструвати малюка, не зареєструвало. Сказало, що зараз немає підходящої групи і реєструватись з січня 2016 року.
     
    • Подобається Подобається x 2
  13. lovikyou

    lovikyou Well-Known Member

    Мені писало про помилку валідації... Першого січня певно система отримає серйозний стрес) )
     
    • Смішно Смішно x 1
  14. Hexe

    Hexe Well-Known Member

    фууу, а я думала що то я тормоз не вмію користуватись:)

    ага під бій курантів, розливаючи з келиха шампанське батьки помчать реєструвати малюків:)
     
    • Смішно Смішно x 1
  15. lovikyou

    lovikyou Well-Known Member

    Та воно так і буде, то ж скільки малят за рік назбирається! Хіба листопадові-грудневі не поженуть, і то не факт
     
  16. Ripka

    Ripka Well-Known Member

    І я вже ходила в садок, пишу, що казали. Отже, ясельні групи вже списки сформовані десь станом на 10 травня, молодші групи списки будуть формувати десь в серпні, тоді має прийти підтвердження на електронну пошту. Після підтвердження треба піти і написати заяву. (Але списки видрукувані з компа вони вже мають і при мені дивились чи ми попадаемо чи ні у молодшу групу). Це я про 75 садочок.
     
  17. milkozavr

    milkozavr New Member

    і я ходила в садок 153. виявилось, що я дитину на записала на 16 рік коли їй буде 4 роки. але я була впевнена що на 2015 рік у 3 роки. завідуюча каже що шансів нема зараз попасти ні в яслі ні молодшу групу. я у відчаї. в інших садках такаж ситуація. так не хочеться ще рік її ковбасити вдома. могли вони змінити мою реєстрацію.? бо по номеру в групі нас посунули з 8 на 11. і раніше не писало року групи-просто писало молодша№1, а тепер пише в дужках 16?
     
  18. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Напишіть у завідуючої заяву, що хочете змінити дату прийому з 16 на 15 рік. Попадете в список на 15 рік згідно дати Вашої реєстрації.
     
  19. Borsychok

    Borsychok мамуська-пампуська

    нам вчора на пошту прийшов лист, що наші заявки відхилено((((
     
  20. Kassandra

    Kassandra брюнеточка:)

    а які ви були по списку?