Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (8)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Shamna, 14 Січень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Rapsodiya

    Rapsodiya Well-Known Member

    Умммм яка я люта з самого ранку,вірніше з ночі.та кобила за стіною до другоі ночі щось кричала,нічого не помогало і стукала і кричала у відповідь,тупо голосніше починало говорити.то вже котру ніч виспатися неможливо!!!! Голова зранку болить,весь ранок нічого не робила.тепер буду трохи щось складати)))і як з такими сусідами боротися?)) ладно,тре щось згамати щоби попустило мене) всім цьомки)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  2. Nitriotka

    Nitriotka Фея з сокирою )

    Ледь не проспала школу :boredom:
    А все через те, що мені всю ніч снились сварки з чоловіком. Голова квадратна.
    Товклась вчора в ліжку до 12 ночі, аж поки не випила 2 таблетки спазмалгону і теплого чайочку. Далі коломийки з зубом. Але я вже його рвати не хочу, бо він менше і менше болить.

    Зараз зробила собі кавусю :morning1:, а до кавусі взагалі нічого солодкого немає. В таку погоду, після такої ночі :wacko:...
    Словом, печу бісквіт :connie_pull-pigtail

    Каже мій чоловік, що я, як захочу, то гори зверну, не те, що бісквіт за 5 хвилин збити і поставити пекти :don-t_mention:

    Данусик мене тягне в магазин, а мені таак ліньки йти, аа, капець. Я б ще поспала, полежала, повишивала, подивилась фільм, але тільки не в магазин. Але то мале вперте осленя мені спокою точно не дасть. Тому доведеться йти. Але то ще не зараз. Спершу бісквіт і кава.
     
    • Подобається Подобається x 11
  3. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    І ми вже купу справ переробили: тата на роботу відправили, тоді ще поспали, тоді малий пішов "какати-пукати-пісяти", а мама ще поспала...ми наїджені, чайом напиті, голова вимита, з коліжанкою потринділа, меню на нині придумала, і тре йти платити комунальні і міряти ВСІ калюжі. Але ще трохи спочину : ну бо я ж така робітна- ужяс!
    Час "ХЕ" наближається, а ентузіазму я щось не спостерігаю в себе. І то зле, дуже зле. Бо виприбирати хату- то не проблема, а от ті вікна- то проблема! І погода зі мною "совєршенно согласна". Та й жеровиська тре наготувати- як там:-кіко вас?
    - двайціть!
    - кіко-кіко?!?
    От і в мене так, як не крути а двайціть воно і є двайціть, або два по десять, або штири по п*ять....
    Всьо, зависла.
    Йду бурячків принесу- буде борщик(завтра, бо то процес)!
    Помрійте трохи, файно в таку погоду вдається :kisss:.
     
    Останнє редагування: 22 Травень 2015
    • Подобається Подобається x 8
    • Смішно Смішно x 3
    • мімімі мімімі x 1
  4. YeS Svit

    YeS Svit The Good, The Bad and The Crazy

    Доброго дня усім:clapping:
    Сподівалась хоч сьогодні виспатись,так де там телефон вирищав 15 хв.довелось уже встати:girl_phone1: :girl_in_love:
    Врочистість-моя улюблена кава,трюфеля аж 4 види(надзвичайно смачні):girl_dance:догодили мої подружки,вчора,як гарно час провели,все би так(то така рідкість,хоч і львівські,але з деякими 3 роки не бачилась):girl_flirt:вручили пакети всякого добра.Ех і як тут схуднути? Я то вредна,але ті смаколики вредніші,так і просять-відкрий мене,з*їш...
    Планувався виїзд на дачу,пікнік,м*ясце,але погода не шепче.
    Вдалого усім вечора!
     
    • Подобається Подобається x 5
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  5. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Не терплю такої погоди, але свалу нема, тре вести малих в поліклініку, щоб Святику закрили лікарняний. Останній тиждень ми здорові і тупо сачкуєм від садочка:pleasantry:, бо після хвороби тільки апетит появився, а в садку не припильнують, ну, хто там буде питати щоби він такого нині з"їв, а потім догодовувати з ложечки.:) Тому ми добре окріпли і готові з понеділка до садочкового режиму.
    Ну, і печалька- в хаті ні грама цукру, тому висунутися тре конче і то не тільки в поліклініку.:scratch_one-s_head:
    Вчора мала маленьку врочистість по іменні Анничка- дитинка, котра очікує татка з АТО. Люди, яка то мила дитина, я навіть відчула морально шоб своїх трьох стягнула, лиш при одній умові, що те третє дитя буде таким як ота маленька принцеса, а не то шо мої "буревії":girl_crazy: Віршики розказує, так гарно бавиться і сама і якщо з нею, коли поїла каже "дякую" і несе посуд в умивальник. А тій красі всього три рочки.:connie_pull-pigtail
    А сьогодні задзвонила Аннички мама і сказала що через погану погоду вони з старшим синочком нікуди не ідуть і тому Анничку сьогодні нам не приведуть. Не можу сказати що шось аж капець сталось, але скажу чесно, шепотом- я засумувала трошки. Може через то що налаштувалась що на в вечір в мене буде троє діток, чи то від того, що я палко закохалася в ту малесеньку синьооку красуню...:girl_in_love:

    Ну, та й всьо, налаштовую себе морально на сьогоднішню прозу, але тепер навіть в будень в мене є маленька врочистіть- чекання мужа з роботи.)) Такво десь вже добряче за обід в мене починається приємний трепет, прям як в молодості :)))... Отак за всіма проблемами ми не бачимо звичних речей, котрі врочисто собі сидять внашому повсякденні і ми не зауважуємо їх значимості...
    Ото загнула.:girl_crazy:
    Всім гарного дощового дня, не скучайте.:)
     
    Останнє редагування: 22 Травень 2015
    • Подобається Подобається x 17
    • Зе бест! Зе бест! x 6
    • мімімі мімімі x 6
  6. Smiwna

    Smiwna Мама непосиди

    Синочок грається машинками на балконі, а я мрію про те, щоб завтра було дууууже тепло і світило сонечко, бо хочу в село! Сестричка каже що я зійшла з розуму, але то далеко не так, я просто люблю свого синочка, який вибавиться на дворі, запорпається в пісочниці, наїздиться на машинці і все за один коротесенький деньочок, а в понеділок він відпочиває, спить, лежить і їсть. А коли синочок щасливий бо має ВОЛЮ я в цей час пораюсь на городі чи в квітнику.
    Вчора нагулялися так, що малюк заснув по дорозі додому, на руках в чоловіка і пропустив через це обід. Ввечері ми мали гостей. Поїли морозива, тортика і випили кавки. До речі про кавку, йду но я її собі зроблю. Всім гарного дня, мої бджілки !
     
    • Подобається Подобається x 6
    • мімімі мімімі x 3
  7. Virchuk

    Virchuk Well-Known Member

    Нащо мати вдома купу електронної техніки, якщо немає світла? Наш забудовник вирішив нас шантажувати - вирубив нам електрику, вода ледве тече, і забрав контейнери для сміття. Вже вчора дбайливі жителі віднесли своє сміття йому під офіс, бідний забудовник сказав, що ми не цивілізовані і не культурні люди. Ну яка тут культура без світла, якщо навіть футболку собі не попрасуєш?
    А ще в нас завдання з чоловіком поїсти все, що є в морозилці, щоб не пропало :girl_crazy:, ну а що ще робити без світла? Їсти і спати :girl_cool:
     
    • Подобається Подобається x 7
    • Смішно Смішно x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  8. HrabowaH

    HrabowaH Well-Known Member

    Як то файно бути здоровою! Нарешті дочекалась! Правда, п"ю закріплюючі таблетки, вітаміни і ще всяке таке - але то вже не термоядерні антибіотики, що вбивають усе потрібне і не потрібне у твоєму організмі. До того ж, вірусний конюктивіт не оминув і нас, особливо тєжко з тим чоловіку - "Зомбі повертаються"! За витрачені кошти на ліки можна було файно відпочити в Карпатах, думаю, навіть не два дні:girl_crazy:. Та нехай, хоча ми помітили, що як тільки заваляється якась лишня гривня у нас в сім"ї - то вона швидко зникає на такі от непердбачувані потреби. Чоловік вбрався в новий костюм і погнав на якийсь-там семінар, казав чекати пізно і п"яного:girl_mad:Я пофарбувала волосся - сиджу, чекаю ефекту і нового кольору:girl_dance: Їсти зварено, дитьо укладено, як не буде дощу - підемо закупляти продукти на ДН нашого татка.
    З врочистості - оновили малому літній гардероб - за 180 грн. купили цілу торбинку НОВИХ одежок - маємо файну знайому, що продає нам по дууууже низьких цінах.:girl_dance:
    З вами добре - але кава з молоком і цукерка Стожар чекають:superman2:!
     
    • Подобається Подобається x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    Комунальні заплатила, малий по коліна в калабанях побродив, якісь "жіночки" все йойкали і хитали головами, що він виробляє:rock:. А малий розбігався- і тоді в саму глибочінь двома ногами - ГУП! Скільки то радості було! Одна з тих "жіночок" була з внуком, то в ощадкасі я наслухалась(не до мене особисто зверталась): " я би внуку, не позволила, бо то ж на голову вилізе; он, як посадила на крісло, то так і сидить чемно, до всіх вітається, ще й "слава Ісусу Христу" говорить...
    Перше думала її не рухати, але я ж "нєвнастроєнію", то при виході таки відбрила: зате мій - щасливий!(може трохи неправильно, але вона перша:girl_blum:).
    Потім ще слимаків по городі подусили, малого накормила і спати відіслала. Чую, що не може заснути, певно калюжі йому спокою не дають!
    Бурячки доварюються, квасолька намочена, шматок бройлєра розморожується- буде-буде борщик. Ще й квашена капусточка є.
    Зараз зроблю собі якогось чайочку і з вафельками його посмакую... ПОмрію, що одного сонячного ранку я прокинуся і в мене буде шалений ентузіазм. Я перемию половину вікон, перескладаю все в шафі і наготую копицю постелі , рушників, переодьожки ночующим гостям...А тоді, в 12ночі, впаду щаслива на свою подушку і відрубаюсь!
    Дивна мрія, хіба нє? Але, якщо вона здійсниться, то почуватиму себе щасливою:girl_dance:.
    Все, пішла (нє, не шафу перебирати) мріяти!
     
    • Зе бест! Зе бест! x 7
    • Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Тетянка

    Тетянка Well-Known Member

    А в мене солі. Дожилася. Але після обіду планую знову випхатися з хати, то куплю.
    Ранок почався із проводів Сашки на екскурсію - їздили десь за Раківець на пасіку. Марчик сплакався за братом що ну...Ледве його до машини дотащила..Поїхали в "Арсен", купили нарешті продуктів, бо в холодильнику не те що миша, стадо мишей повісилося...Знали б ви, що в нас було вчора на вечерю..Аж незручно писати. Зате сьогодні - 3 години на кухні і їжа є :girl_dance:.
     
    • Подобається Подобається x 11
    • Смішно Смішно x 1
  11. exmargarytka

    exmargarytka мрійниця зі стажем

    Заварюю кавку.У мене приступ гурманізму
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  12. Rapsodiya

    Rapsodiya Well-Known Member

    Оооо і я запарюю кавусю з молочком)) і маю полуничку,але лишу мамусі,бо нині вже іі наілася зранку)))) а так то приіхала додому і то мені вже врочистість) піду повчуся і ввечері холостяка зирити)))
     
    • Подобається Подобається x 3
  13. flame

    flame невгамовний експериментатор

    Зранку мене навіть телефони не розбудили. Я їх не чула:girl_impossible: Якби не чоловік, то спала би напевно до вечора. Відчуття після сну було таке, ніби я цілу ніч мішки тягала і мене підганяли палкою - все болить і голова гуде.:girl_mad:
    Вже більше тижня підтікає холодильник. Сьогодні накінець-то розморожується. Як я з двох морозилок впихнула все в одну - сама не можу зрозуміти. Трохи, правда, запхано в автохолодильник:girl_crazy: Зараз ще домучимо з Ю. документи і збираюся до Ашану за продуктами. Сподіваюся, що ті гори льоду швиденько розмерзнуться і я сьогодні ще наведу на кухні порядок:girl_yes2: Як же ж мені не хочеться.:hang1:
    хочу
    Наразі є тільки повно льоду. Ех, а чекає тазік і шмата:girl_sad:
    Цезар подер в спальні тюль:ireful1:. Завтра треба буде десь подивитися в яку суму нам така пригода обійдеться.
    Не прощаюся, прийду до вас ще.
     
    • Подобається Подобається x 10
    • Смішно Смішно x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  14. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

    Думаю, що не те саме, що в нас. Пиво ж дітям не мона, пра? :girl_haha::girl_haha::girl_haha:
    А так нічо, як варіант вечері - калорійне, п"янке - випив півлітра і зразу в люлю. А коли спиш, то їсти ж не хочецця. :girl_crazy:
    Мій чоловік казав, що якщо я його ще тиждень потримаю на такій дієті, то він піде з хати.:cry:
    А я шо?
    Мийка в кухні не підключена, духовка не прикручена (випадає з тумби, скатіна, коли я намагаюся її відкрити :facepalm:), по кухні пройти не мона, тре перескакувати через гори інструментів і всякого сміття.
    Я маю силою думки йому вечерю з трОх страв приготувати, чи як?
    Тому @Тетянка, прошу ділитися ідєєю (хоча б у відгук), на господарці якраз бракує свіжих ідей такого типу.
     
    • Смішно Смішно x 10
    • Подобається Подобається x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  15. Gorbywka

    Gorbywka Форумна Орхідейка

    А я вагітна і щаслива , :girl_in_love:а чого щаслива сама не знаю, певно гормони.Хоч погода плаксива настрій у мене супер , попереду вихідні, тішить думка про декрет і відпустку перед ним! То вже маю грандіозні плани на вишивку:d64: ,шиття , прогулянки, а то з тою роботою нінащо часу не хватає.
    Пошила чоловікові всякі чехольчики , ну то він просив для рибалки, шомпурів, і тд..от буде щасливий теж.
    Тепер мізкую,щоб то зварити на вечір, і на вихідні , певно треба завітати в сусідню тему ,почитати що люди їдять:nyam2: і собі щось приготувати.Добре що така тема є , бо то в мене криза з варивом буває. Йду робити каву ,бо під неї ліпше думається:cofee:
     
    • Подобається Подобається x 10
    • мімімі мімімі x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  16. Inglor

    Inglor Well-Known Member

    І таки так:girl_dance:, намалювалась)))
    Вклала дітей спати, а тут дзвіночок від кумасі любимої:
    - Що робите?
    - Спимо?
    - Я зараз буду, з пляцками.
    А я що, я :welcome:.
    Ото, ми вже посиділи, налялякались. Супер, шкода, що рідко бачимось, бо далеко живемо одна від одної:girl_cray:. І маю багато різних смаколиків, і всі такі ням-ням. Ех, прощай фігура. Але воно того варте:girl_yes2:. Люблю кумасю:girl_in_love:
     
    • Подобається Подобається x 6
    • мімімі мімімі x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  17. flame

    flame невгамовний експериментатор

    В Ашані - були.
    Повернулася додому, відкрила свою любиму кухню і заспівала
    Позбирала калюжі по кухні.
    Чоловік і домашня худобинка погодовані, помиті і відправлені на "банта" спати, жеби не лазили по-під ногами:girl_crazy:
    З холодильника все вивантажено і розмір стихійного лиха виглядає такво Завбачливо куплена плящинка сухарика - щоб веселіше було робити порядок. Холостяк на фоні.
    Беру шматинку, закатую рукави уявно, бо в футболці:girl_haha: і до праці. Сподіваюся то довго не затягнеться, а завтра зранечку потішуся ідеально виблискуючим "годувальником":girl_yes2:
    Я тут ще буду до вас заглядати:girl_wink:
     
    Останнє редагування: 22 Травень 2015
    • Подобається Подобається x 8
    • мімімі мімімі x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  18. Virchuk

    Virchuk Well-Known Member

    велике переїдання відміняється - світло є, умови шантажу теж є, тепер всі в роздумі - погодитись чи ще права покачати?
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Оптимістично Оптимістично x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    думаю це від того, що там ляля, бо я не вагітна, а така щаслива, часом здається, що лусну вуд щастя , але воно таке внутрішнє щастя, гармонія, якийсь сенс в житті. Короч діти то так класно.
    А ми нині перший раз були в басейні, то такий клас!!!
     
    • Подобається Подобається x 7
    • мімімі мімімі x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Virner

    Virner Well-Known Member

    Думала, прийду на ДП, а тут всі їдять полуницю...а ні...не їдять:) І я не їм, бо не встигла купити після роботи.
    Якийсь тиждень такий дивний... і на роботі, і дома. І взагалі щось здоров'я кульгає - нічого конкретного і водночас все на раз.:girl_in_dreams:
    Хочу чогось не знаю чого...
    ось такого хочу:girl_tender: так, щоб легко...і гармонія...і мі-мі-мі...
    Ще, може, загляну. Йду заварю собі какао.
     
    • Подобається Подобається x 3
    • мімімі мімімі x 3
Статус теми:
Закрита.