УЗД (спецiалiсти / раджу / не раджу/ iтд...)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем SovaBa, 22 Березень 2009.

  1. IrunaD

    IrunaD Well-Known Member

    В мене всі Узд 3Д....менфі дуже сподобалось,все гарно видно,можна роздивитись носик,очка,личко
     
    • Подобається Подобається x 3
  2. oliv

    oliv Active Member

    А хто зараз приймає (робить УЗД) на Лисенка в медико-генетичному центрі?
     
  3. Kateryna

    Kateryna Member

    Була двічі (вагітність і огляд вагінальним датчиком) в Інтерсоно в Зінов'єва С. І.
    Дуже приємна жінка, все показала, розказала, дала подивитись дитинку.
    А стала на облік до Гуняк Л Д - то вона сама і УЗД робить. Не так розказує детально, але каже що норма, що ні в процесі, так сказати. Ну і потім загальне заключення розказує.
     
    • Подобається Подобається x 1
  4. Moonlight

    Moonlight Well-Known Member

    Записувалась я до Палиги за півтора місяці наперед, щоб мені час і дата підійшли. І ось за 2 дні до планового УЗД мені телефонують і кажуть, що він ще не вийде з відпустки, а найближчі, вільні для запису дати, будуть аж в кінці травня. Запропонували іншого лікаря, але я хотіла саме до Палиги, тож відмовилася. Якось вони негарно поступили, могли або швидше подзвонити, або десь на іншу, ближчу дату переписати. Тішить, що у Прокопчук було вікно на 12 на вчора, тож ми побували на УЗД на день раніше.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  5. Prenatal'ka

    Prenatal'ka Well-Known Member

    І я в неї стою на обліку) поки все йшло зовсім гладко - думала, що звичайна лікарка, нічого особливого, але зараз маю трохи нюанси з довжиною шийки і зрозуміла, що вона дуже ретельна в оглядах і реально допомагає вирішувати проблему, а не просто в стаціонар відправити.
     
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  6. Kateryna

    Kateryna Member

    В тому плані поки притензій мало. Бо стаю на облік вже майже місяць - я прихворіла, тому з аналізами затягнула. Ну і вона дуууже зайянта. На тиждень наперед до неї не записатись на прийом, і це трохи не подобається. Хоча по телефону можна зв*язатись в крайоньому випадку.
     
  7. Angie

    Angie Member

    У мене малий має невелику патологію то огляд робила в Слободи В.О і в Прокопчук Н.М., обоє дуже сподобалися! Грамотно все розтлумачили, показали реальну ситуацію, не залякували. Єдине що, до Прокопчук я йшла без черги, було дуже терміново, попала на кінець її зміни і початок зміни Корінця Я.М. то обоє подивилися, пізніше поїхала в генетичний центр на консультацію до Прокопчук - вона навіть грошей ні за що не взяла (узд і консультацияія) Мене це дуууже вразило, бо часу нам приділилиа дуже багато!
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  8. Allo

    Allo Active Member

    Чи має хтось актуальний телефон на Русових, 4 УЗД (мобільний)?
     
  9. Patriotka

    Patriotka Member

    Я пораджу Слободу В.О))
    всю вагітність ходжу до нього,дуже задоволена,добре дивиться,перевіряє всі органи дитинки дуже прискіпливо,хороша людина і прекрасний спеціаліст) місяць тому платила 200 грн.
     
    • Подобається Подобається x 5
  10. Angie

    Angie Member

    Зараз так само (вчора була у нього)
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. Pampushok

    Pampushok Well-Known Member

    І я пораджу Слободу В.О..Також всю вагітність ходжу до нього, все пояснить, розкаже, дає відповіді на всі запитання.Мій чоловік йому довіряє. Коли лікар пояснює, відповідає на запитання, чи дає рекомендації мій чоловік його розуміє. А ще в Слободи гарне почуття гумору))
     
    • Подобається Подобається x 3
  12. PanteraLviv

    PanteraLviv Well-Known Member

    Мені дуже приємно що про цього лікаря стільки позитивних відгуків. Я до нього вперше, чисто випадково потрапила 10 років тому, коли ще була не одружена. І я зразу відчула що це лікар який мені підходить і лікар від Бога. І ніколи мені не спадало на думку, що може би ще з кимось проконсультуватись, бо довіряю йому на всі 100%. Всі УЗД і всі огляди по гінекології проходила в нього. Що мені дуже подобається що він ніколи не лякає, а навпаки заспокоює і налаштовує на позитив.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Patriotka

    Patriotka Member

    Мені також подобається те,що він ніколи не залякує))) навіть,якщо і є якась проблемка,то він завжди заспокоює...
     
    • Подобається Подобається x 1
  14. bella.ragazza

    bella.ragazza New Member

    дівчата порадьте будь ласка що робити: Стою на обліку в 2МКП на Симоненка в Топій С.Р.
    історія така :Топій С.Р. ніколи не може норально порахувати мого терміну вагітності кожен раз щось путає і перераховує і отже останнього візиту сказала що на узд з 18 по 21 тиждень маю йти до генетика, відповідно я підрахувала на коли виходить 18 тиждень і записалася на Лисенка до Лотоцької, мене записували по знайомству !!!
    За годину до того як мала йти на УЗД я зайшла до Топій С.Р. на плановий огляд і повідомила про УЗД, вона почала кричати,що я маю пройти УЗД на 19 тижні, бо тільки тоді видно серце, сказала щоб я телефонувала і відмовлялася від візиту і перенесла його на 19 тиждень!!!!Бо якщо ні то саме на 19 тижні полюбе маю йти ще раз і платити,(пояснюючи це тим що мають дивитися серце дитини, яке видно саме в 19 тижнів) При чому давши мені направлення до Лотоцької у Центер Здоров"я Родини а не на Лисенка. А ще призначила наступний плановий огляд 18 червня(на цей день у мене вже буде 21 тиждень)тобто не призначила крім УЗД аналізу потрійного Тесту, що мене здивувало,але я була така зла , що забула запитати.

    Оскільки я до Лотоцької записувалася по знайомству і до мого прийому залишалося менше години, телефонувати і скасовувати запис я не стала а пішла чемно на УЗД. Коротко пояснила їй ситуацію, вона заспокоїла подивилася сердечко ітд... і сказала що нема потреби повторного УЗД а наступне потрібно робити аж в 32 тижні. Але здивувалася чому Топій С.Р. досі не призначила мені потрійного тесту який потрібно зробити з 17по 21 тиждень. Направила робити потрійний тест.

    От тепер незнаю як це донести до Топій щоб не розсваритися із нею, бо не розумію чи то саме їй так принципово те УЗД на 19 тижні чи то дійсно саме так
     
  15. Тетянка

    Тетянка Well-Known Member

    Вам з нею що, дітей хрестити? Йдете й чітко аргументуєте свою позицію. А за тест - вона може забула, або не вважає за доцільне. Он у моєї практично постійно "зв"язок з космосом" - деколи одне й те саме каже по 2 рази робити, купу всього забуває, але я сама тим користуюся в своїх цілях ))), бо лишній раз навіть не хочу пхатися в поліклініку.

    П.с. Он 3 узд сама сказала робити перед оформленням декретного, хоч я теоретично його можу зробити й на 30, й на 31 й на 32 тижні.
     
    • Подобається Подобається x 1
  16. Britney

    Britney Домашня посиденька :)

     
  17. bella.ragazza

    bella.ragazza New Member

    Просто вона мені таким тоном наголошувала, що їй потрібне УЗД саме 19 тижня і мої переконання не слухала.
    І я не розумію чи то її заскок і я чітко можу відстоювати свою позицію чи насправді саме в 19 УЗД потрібно робити, хочу чітко знати щоб мати можливість відстояти.

    Тим більше вона мене завжди направляє на УЗД не в той термін коли потрібно,кажучи йдіть там знімуть показники і все я домовилася платити не потрібно. А коли приходжу на УЗД лікар каже,що мене направили в неправельний термін і це не його проблема таким чином через її помилки мені доводиться платити за УЗД по 2 рази а найголовніше кому це цікаво?
     
    Останнє редагування: 22 Травень 2015
  18. Fast

    Fast Well-Known Member

    А які переконання? Планове з 18-21 тиждень. Ну допустим, що справді краще з 19 тижня робити, але якщо все впорядку то потреби до 30 тижня повторне робити нема. Але тільки, коли все ОК.
    Що це таке, аналіз в Синево за 250 грн? Ну Лотоцька, впринципі, не категорична в тому плані, що треба його здавати.
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. bella.ragazza

    bella.ragazza New Member

    От власне в тому то й справа що я вже думаю або то я дурна або коні не їдуть з тим 19 тижнем !!
    Вона просто видно з"їлася,що я не по її скеруванню до Лотоцької пішла.

    Ні не категорична, вона навпаки здивувалася чому мені його не призначили та й мене просто дивує,що цього аналізу їй зовсім не потрібно а УЗД на 19 обов"язково. Щей мені Топій сказала можете йти зараз на УЗД то ваша справа, але в 19 всеодно змушені йти
     
  20. Fast

    Fast Well-Known Member

    По суті його і не потрібно.
    А звідки ваша лікарка знає чи по її скеруванню чи не по її ви пішли? На її скеруванню що написано?