У кого де було весілля?

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем levandivka, 29 Грудень 2006.

  1. levandivka

    levandivka З яйцями...

    У цій гілці ділимося відгуками про обслуговування у закладах харчування.
    ДЕ БУЛО весілля (ювілей/ДН/хрестини/роковини). Якщо НЕ БУЛО - читаємо уважно попередні дописи.

    Увага! Запитання новачків "Хто шо чув про ресторан "Гнилий Пень" у третьому квадраті Брюховичів?" видаляються без обговорення!
     
    Останнє редагування модератором: 24 Травень 2015
  2. pingvinchyk

    pingvinchyk New Member

    Святкували своє весілля в травні 2014 року в ресторані "Сантіно". Сказати, що залишились задоволені - не сказати нічого. Адміністратор Наталя дуже допомагала з вибором страв, не нав"язуючи зайвого. Все було дуже смачно. У ціну оренди ресторану входив також декор залу. Єдине, що минулого року дорога туди була просто жахлива, не знаю чи змінилось щось цього року.
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. be happy

    be happy New Member

    В Скіфії був випускний в 2012, все сподобалось..не зважаючи на те що ми не одні були в залі..а інша компанія святкувала 50 років, взагалі одне одному не мішало,кухня смачна, є альтанки де можна вийти, просторо...їхні музиканти теж гарно співають, зручність добирання) А Соняхи теж розглядали ,але дизайн не дуже сподобався, ну і там тематика таке,більш для українського весілля, а так в Соняхах теж смачно)
     
    • Подобається Подобається x 1
  4. YuliyaKraus

    YuliyaKraus Member

    Вчора були на весіллі друзів в "Сантіно" - з дорогою нічого не змінилось, доїзд жахливий( Але локація шикарна, затишна. Зал дуже світлий, великі вікна.
    Кухня смачна, не банальна, вишукана подача страв. Весілля було досить маленьке - на 70 людей, тому місце для танцполу було величезне. Дуже потішила на солодкому столі кавоварка. В будь-який момент можна було зробити собі каву а не чекати до подачі солодкого:girl_smile:
    Єдиний мінус, це обслуговування офіціантами. Ходили, як сонні мухи, не могли знайти собі місця. При зміні тарілок на чисті забирали прибори і забували приносити нові. Постійно бракувало виделки чи ножа.
     
    Останнє редагування модератором: 17 Травень 2015
    • Корисно Корисно x 2
  5. Pianowoman

    Pianowoman Active Member

    Мені Марсель сподобався, він був в нас одним із варіантів. Восени там було 350 грн. з людини + оренда 7%. Мабуть зараз дорожче, але там майже все входить в ціну, навіть вони оформляють зал, алкоголь пропонують за магазинними цінами, що є доволі зручним. Дуже там добра кухня і дуже хвалять їхню музику.:girl_smile:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. casablanka

    casablanka Щаслива особистість

    Весілля не святкувала, але замовляла бенкет минулого року для святкування Д.Н. Сподобалось все. Хоча на рахунок музики для весілля, то я б обрала інший колектив, якісь там музиканти ліниві.
    Обслуговування на висоті і самі страви смачні. Адміністратор, Андрій, здається був дуже ввічливим, реально багато що порекомендував як краще скласти меню. Можу з чистою совістю рекомендувати. Ми інколи з чоловіком просто так можемо там повечеряти, хоча це далеко не центр.
    До речі, ще згадала що пару років тому саме там організовувала святкування випускного. Що і викладачі, що одногрупники також були задоволені.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  7. Penata

    Penata New Member

    :girl_smile:Дівчата, дякую за відповіді) Мабуть таки замовимо Марсель... а то таких закладів мало на вересень лишимось вільних
     
  8. Provesin

    Provesin New Member

    Весілля було у ресторані "Провесінь", що на Тракті Глинянському.
    Плюси:
    - Тишина і заміський спокій у межах міста
    - Великий танцювальний майданчик, з диско-світлом відокремлений від залу
    - Велика парковка для автомобілів
    - Кухня - смачно і недорого, як на Львів (нам вийшло по 290грн)
    - Не крадуть, перевіряли спеціально. На диво чесні. Директор вітається "Слава Ісусу Христу", може це якось пов'язано :))

    Мінуси:
    - зал на 2-му поверсі.
    - важко з автотранспортом, так, якби це був заміський заклад

    Загалом задоволені, забава видалась гарна. Дякую всім за поради, які читала перед весіллям.
    Всім щасливого подружнього життя!
     
  9. Emotional Lady

    Emotional Lady Well-Known Member

    А нікого не дивує "співпадіння" ніку форумлянки і назви закладу? ))
     
    • Подобається Подобається x 1
  10. Provesin

    Provesin New Member

    Ну Я реєструвалась лише для того, щоб залишити коментар для цього закладу. Маю надію, що наступного разу скористаюсь цим сайтом вже як дітки заміж захочуть )))
    Звати мене Оленка. ))
    --- дописи об"єднано, 5 Червень 2015 ---
    Ім'я Оленка, чомусь не проходило....
    --- дописи об"єднано, 5 Червень 2015 ---
    @Emotional Lady, та й гарний Нік - назва закладу де ми святкували наше спільне нове життя ;)
     
    • Не подобається Не подобається x 1
  11. monblan

    monblan New Member


    Я не задоволена керівництвом закладу!
    На прохання зорієнтувати мене по цінах- надіслати весільну пропозицію для 20 осіб...мені відповіли,що надішлють поштою в понеділок (телефонувала у четвер). В понеділок мені так ніхто і не відповів. Я написала їм знов,спитала чи можу я на них розраховувати...на що мені відповіли "Відносно переписки-чи вибрали дату для проведення святкування?" Вони навіть не читали попередніх повідомлень і не збирались мені відповідати. Включили дурника і все...
    Мені не сподобалось ставлення до потенційного клієнта!
     
  12. Vitamin

    Vitamin New Member

    Негативний відгук про Готель ресторан "Леотель" - Leotel hotel restaurant, в якому ми з дружиною мали змогу святкувати наше весілля.

    Кухня в ресторані доволі хороша, інтерєр в принципі теж.

    Обслуговування:
    Офіціантки були трохи дивними: всі сумні, не веселі, не стежили за наявністю серветок, не міняли попільничок, були розгублені і незграбні. Розставка страв була непродуманою - у одних гостей основних страв було більше, у інших їх не було взагалі, спиртне вчасно на стіл не подавалось (його поставили лише спочатку), за наявністю спиртного ніхто з персоналу не стежав допоки ми не підходили і не просили доставити нашого спиртного нам же на стіл. Одна з офіціанток просто стояла на вході і стежала за всіма, як цербер (візьміть за увагу, що за обслуговування було оплачено 10% від вартості всього банкету).

    Потрібно також згадати вбиральні: у чол. і жін. туалеті не було паперу, хоча його як мінімум двіччі прибирали під час нашої забави, а на прохання доставити папір - нам порадили скористатись серветками.

    Але забаву ми в принципі відгуляли чудово і все було згрубше дуже навіть класно - безмежно дякуючи музикантам, які були зірками вечора.

    Після завершення весілля ми з дружиною перебрались в наданий нам номер на другому поверсі ресторану в готелі леотель.

    Номер - звичайнісінький стандарт, хостельного типу. Не буду описувати весь номер - перейду до оновного - душової.

    Двері в душову були змайстровані з кривими відкосами і незаробленими шпарами з яких стирчала будівальна пінка і виднілись цвяхи.

    Користуючись душом, мене занепокоїла дверка в душову кабіну (вона висіла лише на верхніх роликах і була трішки перекошеною), але я не придав цьому особливого значення, так як неодноразово зустрічав у готельних номерах невисокого класу, ті чи інши проблеми з душовою кабіною і з дверками зокрема.

    Після мене в душ пішла дружина, після її заходу буквально секунд через 30-40 я почув грохіт рзбитого скла - впала дверка. Дверки були зроблені з каленого шкла і при падінні розлетілась вдрузки.

    Увійшовши в душову, я побачив дружину посеред душової кабінки, а вся душова була всіяна уламками шкла.
    На плечі і на ногах дружини, я помітив неглибокі порізи, з яких сочилась кров.

    Вкриваючи рушниками підлогу (щоб по ній можна було вийти з душової) я і сам порізав собі ногу дрібним шклом.
    Першим ділом я пішов на ресепшн (залишаючи кривавий слід по дорозі) повідомити про інцидент. Сонна дівчинка дала нам ключ від сусіднього номеру, але на прохання надати якусь аптечку (бинт, йод, зеленку чи інший засіб для обробки ран) - вона повідомила, що такого нічого у них немає, а в аптечці є хіба таблетки від голови - вся допомога обмежилась лише трьома столовими серветками.

    Скажу направду, що емоції від хорошої забави і втома, впринипі не дали нам можливості зробити з того інциденту великої біди і ми, промивши рани, спокійно лягли спати. Найцікавіше почалося зранку.

    Першою з номеру вийшла дружина, на порозі ресторану її зустрів син власниці ресторану - пан Анатолій і, відразу, кинувся на неї з наїздами по типу "Там була розбита дверка. І що ми будемо робити? Ви повинні заплатити 3 000 грн і т.д і т.п".

    Для нас це був легкий шок - адміністрація, навіть не поцікавившись подробицями і версіями, безапеляційно звинуватили нас у вині і стребували нічим не обгрунтовану оплату. Ніхто нашим самопочуттям не цікавився.

    Далі з п. Анатолієм говорив я - по його версії перед нашим заселенням він оглядав душову, навіть, по його словам, він перевіряв справність дверць душової кабіни і їх надійність.

    "Все було впорядку" - сказав мені п. Анатолій, син власниці ресторану. Також потім мені згадався момент, на який я не відразу звернув увагу - під час заселення, на полиці під столом я помітив дві чи три слабо зіжмаканих паперових листків - тобто номер був по-перше погано прибраний, а по-друге погано, або взагалі не оглянутий п. Анатолієм.

    Ну то таке, далі дружина зателефонувала власниці - та незмогла сказати нічого нового, доки до телефону не підійшов видимо власник готелю - україномовний айзербаджанець.

    Основні тези його доводів:
    - "станьте на моє місце, я підприємець, зараз криза, а тут така справа - ви повинні заплатити". Тобто, у нього правило таке: якщо криза - то клієнт платить у будь-якому випадку;

    - "номер це наш вам подарунок і ви повинні бути безмежно вдячні, тому повинні заплатити". Мушу згадати, що ми щонайменше тричі перепитували чи повинні заплатити за номер, тобто нам підтвердили, що за номер ми не платимо - це за рахунок банкету. Також цікаво було би почути аргументи власника у разі, якщо б ми заплатили за номер. Значить друге правило: якщо номер надає готель безоплатно, то жильці, автоматично люди з меншими правами і потребами;

    - "ви повинні були ознайомитись з правилами користуванням номеру (які лежать у шухляді) і у разі проблем звернутись на ресепшин з проханням замінити номер". Це має в принципі сенс але в ознайомленні з правилами ми ніде не розписувались, як і той п. Анатолій у тому, що він перевірив дверцята душа. Заселення відбувалось простою передачею ключів в руки сонної дівчинкою - ніякого інструктажу проведено не було. Про наявність правил в шухляді здогадатись тяжко, особливо пів на третю ночі, відгулявши весілля, і як правило їх або дають відразу на ресепшині, або кладуть на видному місці. так що правило третє - пиши правила і підставляй клієнта.

    - "ви могли перебрати лишніх 50 грам і якось не так порухати ті двері" - тобто власник стверджує, що у їх номерах дверці можуть легко впасти і поранити жильця, якщо той якось не так їх порухає. Я запропонував йому випити лишніх 50 грам і спробувати силою виламати справні дверцята в душовій кабінці, не говорячи уже про якісь "не такі" рухи.

    - "Це то саме, що якщо б ви зачепили телевізор і він впав" - пане власнику телевізор треба кріпити так, щоб він не падав при торканні до нього жильців.

    - "Три роки неламались і тут поламались" - все колись ламається, особливо, якщо не стежити за справністю.

    - "Ми не медичний заклад, щоб надавати допомогу. Треба було викликати швидку" - ось така репліка була при згадці нашого прохання надати аптечку.

    - "Нехай вам все життя так буде, як ви його тут почали у подарованому номері" - ось якими вітаннями обсипав нас власник готелю.

    Далі я сказав, що ми відмовляємся платити і хай він викликає міліцію, бандитів чи охорону - ми платити не будемо. Він почав нас проклинати, погрожувати, говорити, що у нього є всі наші дані і він зможе знайти нас і зробити з нами все, що захоче. Пане айзербаджанський власнику - знаходьте, робіть.

    Загалом теза була така - ви все брешете, ви напились і виламали дверці в номері який вам подарували, тому платіть або будьте прокляті.

    І на завершення.
    В ресторані у нас залишились наші речі: алкоголь, квіти, подарунки і неїджені страви. Попередня домовленність була, що ми це заберемо зранку. Коли ми спустились вниз, нас попросили негайно очистити заклад від наших речей - негайно.

    Почалась злива, п. Анатолій і його дружина (родичка власника) почали мене підганяти, хамити, всіляко підколювати і осміювати, щоб я пошвидше вимітався з їхнього божественного закладу.

    На тому ми закінчимо цю історію про Готель Леотель. Робіть висновки і будьте обачні!

    П.С. Також можна прочитати відгуки у мене на фб. лінк на пост - https://www.facebook.com/7emenoff/posts/909176805821512
     
    • Інформативно Інформативно x 10
    • Подобається Подобається x 3
    • Корисно Корисно x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  13. IrinaMala

    IrinaMala New Member

    Святкувала своє весілля Старий Замок.Ціна за місце не є висока,обслуговування відповідальне все вчасно подають,за всім подивлятся і готують дуже смачно:popcorm1:
     
  14. Kayla

    Kayla Well-Known Member

    то є більш, ніж нормальна ціна. ми братові шукали зал, то найдешевше, що було, то готель Відень біля Епіцентру, як їхати в Зимну Воду і Рудно, там було 400 грн з особи. але по листопад включно було занято ще в березні. спробуйте туди подзвонити, якщо весілля наступного року.

    ну всякі бувалі ресторани на Левандівці по 350 грн ми не розглядали, бо дуже вони вже потріпані
     
    • Подобається Подобається x 1
  15. Your Princess

    Your Princess Well-Known Member

    Ми будемо наше робити в Зимні Воді.."Верховина" ресторан) там з людини приблизно 300 зараз) сподіваюся він виправдає себе!
     
    • Подобається Подобається x 1
  16. Marks

    Marks New Member

    Ми для свого весілля вибрали ресторан Багратіоні, що на Чорновола. З людими получається приблизно 450 грн. Правда зал там для не дуже великого весілля до 100 осіб, нам якраз підходить))
     
    • Подобається Подобається x 1
  17. Emotional Lady

    Emotional Lady Well-Known Member

    Ми також розглядали цей варіант. Але таки зупинилися на ресторані Євроготелю.
     
  18. OljaZ

    OljaZ Member

    Привіт :girl_smile: мене цікавить ресторан-готель Статус, що знаходиться в с. Малехів. Бо якось падає вибір на Євроготель, Статус (Малехів) та Багратіон.
     
  19. svoybox

    svoybox Well-Known Member

    Інформація минулорічна: місця тільки для 70-80 людей, ціна 300 грн за людину, дуже гарний зал. Якби мені тоді не попався інший варіант, точно б цей ресторан замовила. Сестра йде на весілля туди, потім розкажу враження
     
  20. OljaZ

    OljaZ Member

    Буду дуже вдячна!
    мене цікавить кухня, а що до кількості гостей то начебто вписуємось в їхні рамки (76 чол.):girl_smile:
     
  21. Lesya Vihot

    Lesya Vihot Well-Known Member

    ресторан хороший, але як на мене розрахований на невелику кількість гостей , дивно що вони заявляють максимум 80 , можливо там щось змінилось
     
    • Корисно Корисно x 1