Як нарешті стати мамою? (5)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Vittoriya, 8 Травень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    Продовження теми Як нарешті стати мамою? (4)

     
    Останнє редагування модератором: 11 Травень 2015
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. truskaffka

    truskaffka Well-Known Member

    А часто і гадають на кавовій гущі :). Просто далеко не все можна побачити. Я згідна що там за тими вимірами якісь вади типу синдрому Дауна чи там ще якийсь є (Едвардса?) - може й побачать. Але бачать ж то не вдхилення, а вже їх наслідки -не той розмір комірцевого простору чи кістки носової . А якщо відхилення не дають видимих наслідків? Щось зле поділилось...що там побачиш. Я читала що дефекти ранні можуть призводити до поганої плацентації - а в 12 тижнів то якраз вона формується, так? Ну але то я так...пагаваріть. Не лікар я.
    --- дописи об"єднано, 22 Травень 2015 ---
    В мене те саме, ну тільки кесарське встигли зробити. А до того - вагітність без ЖОДНИХ претензій. Ні мазань, ні тисків, нічого - ідеально все, навіть гемоглобін в нормі.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. voropaeva

    voropaeva Active Member

    В наших лікарнях і пологових гістологічний висновок чекати- марна надія на прояснення ситуації,а приватно зробити майже не реально.Мій син помер при народженні,за результатами гістології ходила 2 місяці,так пологовий мені їх і не видав(сама поїхала на Лисинка і обманом взяла).Висновок-ознаки автолізу(гниття) в звязку з чим неможливо провести дослідження!!!При анембріонії лікарка на словах поянила"хтось косо глянув"-ось тобі і гістологія...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  4. бетменша

    бетменша Well-Known Member

    а нам взагалі каріотип не робили...
     
  5. voropaeva

    voropaeva Active Member

    Це не каріотип,а результат розтину,гістологію плаценти ітд....але толку нема з того.Зробили для галочки.І перевіряла їх прокуратура,і мали неприємностей багато ,але рука руку миє і все згладили,за халатність ніхто не відповів
    --- дописи об"єднано, 22 Травень 2015 ---
    Знайома мамина працює теж у такій сфері,але не у тому закладі(паталогоанатом) то вона зразу сказала що буде написано те,що скаже лікар,а правди можеш не чекати тим більше після такого скандалу
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  6. бетменша

    бетменша Well-Known Member

    а.. таке нам видали. там справді все як під копірку написано. подивилась потім в інеті, що таке пишуть майже всім
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  7. BlackTee

    BlackTee Well-Known Member

    В мене таке було- вагітність завмерла на 5-6тижні, побачили на УЗД на12. Причини не знаєм, торчі здавала (правда, не всі), нічого конкретного по ним не зрозуміти.
    З другою вагітністю прийшлось приймати прогестерон, бо показник сильно знизився. Може його бракувало і при першій вагітності, тоді таких аналізів не здавала.
     
    • Подобається Подобається x 2
  8. tcepinska

    tcepinska New Member

    Привіт дівчатка! Я до вас за порадами!!! Ми з чоловіком плануємо вагітність...ось уже 3 міс у нас не получається! В мене вже починається мандраж і легка депресія бо постійно думаю про бажану вагітність! Знаю що переживати ще рано, але так хочеться вже мати крихітку!!! Власне я подумала, можливо варто якісь аналізи здати? Я раніше була на огляді у Дубей Наталі Василівни у приватному кабінеті при дитячій поліклініці! Лікар вона чудовий але в неї дуууже дорого!!! Порадьте хорошого гінеколога де ми б могли проконсультуватись хоча б!
     
  9. OxyFoxy

    OxyFoxy Посиденька-непосида

    @tcepinska Привіт! Не мандражуйте передчасно:girl_smile: Три місяці - це малюсінький термін, щоб починати переживати. При активному плануванні (3-4 рази в тиждень) цілком здорова пара може не вагітніти навіть рік. Ми всі тут із таким же непереборним бажанням мати діток і це бажання часом перемагає здоровий глузд Думаю, тут Вам більшість порадять просто насолоджуватися спільним життям, планувати поїздки, зустрічі, їсти фрукти-овочі, відпочивати і чекати, без зайвого хвилювання, свою лялю. Все у Вас буде вчасно. А щодо лікаря - то в нас є ціла тема http://posydenky.lvivport.com/threads/poradte-likarja-ginekologa.43740/ Читайте відгуки, питайте, що цікаво, і обирайте для себе того, хто вам підходить. Успіхів Вам в плануванні!
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Made in USSR

    Made in USSR Well-Known Member

    ті всі каріотипи і інші аналізі абортивного матераілу нічого в не дадуть, бо просто ніхто ще толком не розуміється в тому. в мене вони кожного разу були нормальні, але вагітність не розвивалась далі 6-7 тижня

    нажаль, було. а мазанина почалась вже в очікуванні на чистку. до того ніяких симпотмів... хоча... токсикоз припинився, але я не звертала уваги, бо він і так був не дуже сильний з самого початку.
    --- дописи об"єднано, 25 Травень 2015 ---
    Дівчата, хто в курсі як до Гельнер попасти на прийом?
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. Olka Sherolka

    Olka Sherolka розпатлана посиденька

    От, ви мені нагадали - коли була вагітна малим - токсикоз почався на 7 тижні і тривав весь перший триместр. А цього разу почався десь на 6, але тривав недовго, якось різко припинився. Але я після цього зробила УЗД і тоді все було в нормі. Навіть не знаю чи зважати на це... І ще, всю ту вагітність мене боліла голова, хоча, зазвичай, не маю до цього схильності.
     
  12. Made in USSR

    Made in USSR Well-Known Member

    саме це і є одною з ознак ЗВ(((
     
  13. truskaffka

    truskaffka Well-Known Member

    Я телефонувала на Лисенка просто щоб спитати, чи в той день Гельнер в принципі приймає. А тоді приходила ранесенько і чекала в порядку живої черги. Вони можуть казати що приходьте на 10, але треба йти раніше :)
     
  14. ohra

    ohra Well-Known Member

    в мене на 7 тижні токсикоз різко почався, а на 9 різко закінчився. теж страшно переживала, але все добре, в четвер випадає пдп.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • мімімі мімімі x 1
  15. tcepinska

    tcepinska New Member

    Дівчатка, можете порадити де зробити фолікулометрію? При можливості напишіть координати і номер тел!)
     
  16. OxyFoxy

    OxyFoxy Посиденька-непосида

    Прийшли мої КД в суботу, але виділення трохи слабші, ніж завжди, і нема звичайних для мене згустків.
    Сьогодні здала вранці гормони - ФСГ, ЛГ, пролактин, тестостерон вільний, а ще ДГЕА-С, вовчаковий і коагулограму. Випили з мене крові добряче. Тепер чекаю результатів до суботи, а до того часу планую здати ще на урогенітальні інфекції. Хтось здавав в Сінево? Я таких аналізів ще взагалі не здавала і щось слабо уявляю, як то проходить. Переживаю через результати, але надіюся, що все в порядку і причиною моєї біди був якийсь загадковий хромосомний збій, що більше ніколи не повториться.
    Тут мова про токсикоз - в мене його, як такого, не було, але були сильно набрякші груди і печія. Все зникло, як тільки потрапила до лікарні. То був правдивий тривожний сигнал, але я не хотіла вірити.
     
  17. truskaffka

    truskaffka Well-Known Member

    Так, зішкріб. Але там є певні вимоги - я можу вже плутати, але, скажімо, кілька днів без статевої активності, не ходити в туалет кілька годин і т.д. Уточніть добре. І я пригадую, що мені відразу типу "антибіотикограму" чи якось так призначили - типу чутливість до яких антибіотиків.
     
    • Корисно Корисно x 1
  18. OxyFoxy

    OxyFoxy Посиденька-непосида

    Ага, в мене є скерування, на ньому написані ті вимоги всі. А хто призначив
    ? Лікар одразу з аналізом на урогенільтальні?
     
  19. truskaffka

    truskaffka Well-Known Member

    Ага. Навіть не питайте нащо то, в мене тих уро-... навіть і не виявили. Кажу, що зла не вистачає часом :)
     
    • Подобається Подобається x 1
  20. OxyFoxy

    OxyFoxy Посиденька-непосида

    Я начиталася про те, що навіть як виявлять, то може бути дааалеко не в них причина. А процедура, як я розумію, не з приємних.
     
  21. ohra

    ohra Well-Known Member

    я здавала в сінево. сідаєте на гінекологічне крісло і у вас беруть мазок.
     
    • Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.