"103" Хворіє дитина. Поради. (4)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Hexe, 10 Листопад 2014.

  1. zolotusyk

    zolotusyk New Member

    Привіт, дитинка 2 роки тиждень мала соплі і трошки покашлювала, і от останніми днями похрапує, прослухав лікар, і каже шо то бронхіт, я в розпачі, бо по ній не видно - активна без темп.. призначив оспамокс і бісептол? Порадьте будь ласка щось!!!!
     
  2. Нікуся

    Нікуся постою послухаю...

    терміново міняти лікаря!!
    призначення аб без аналізу крові неприйнятне для мене. а бісептол для чого?-логіки не бачу...
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. EgoMusicus

    EgoMusicus Мамуля синульки

    Поділіться, що робити з кашлем. Дитині 1 рік, скорше всього вірус, бо захворіли і я, і наш тато. Почалось в середу з сопельок, піднялась Т до 38.5 вдень, вночі трималась, на ранок спала, Т більше не було. Лишились самі сопельки. Лікар слухав, дивився горло, казав, що трошки подразнене. Давала септефрил і носик промивала фізрозчином. Согодні з ночі кашель, вроді вологий (я не дуже розбираюсь, ніби відкашлює той слиз). Що можна зробити?
    До лікарятрк повторно іти (нашого немає, хіба до Львова виїжджати, щоб послухав), чи можна зачекати до понеділка?
     
  4. julsmile

    julsmile New Member

    Привіт ,дитині майже 2 роки маємо проблему із закрепами.Вже неодноразово звертались до різних лікарів з цією проблемою,але нічого не допомагає.Сьогодні звернулись до іншої лікарки ,вона порадила препарат від фірми вівасан - стимусан.Чи хтось чув про цю фірму і про їхні препарати.препарат коштує близько 600 грн але ніякої толкової інформації про нього немає.Якщо хтось щось чув то я буду дуже вдячна за ваші відгуки.
     
  5. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    дівчата, порадьте
    маємо третій день температуру 38.5-39. кашлю, нежиті нема. дитина в*яла. лікар сказав, що червоне горло. легені-чисті.
    лікар призначив ще свічки Вібуркол, Нурофен в сиропі 3р. на день (не залежно від температури), таблетки Анаферон, ну і свічки Ефералган, коли Т зашкалює. і ще Лісобакт табл. ну і звичайно за 5 днів як не мине, то АБ виписав.
    ми збиваємо температуру свічками, коли вже дуже горить(після 38.5), даю багато пити, циця. лісобакт даю розтовчений.
    чим ще допомогти дитині? бо отой список медикаментів якось забагато для дитини 1,8р. чи я не права?
    не знаю вже що робити... як горлечко їй полікувати?
     
  6. unsure

    unsure Well-Known Member

    Чула за цю фірму і навіть користуємося. Тільки ми пємо вітаміни і мазь маю 33 трави то вони дуже нам дієві. Пробували від цієї фірми і сироп від запорів, нам особисто не помогло(син так само мав страшні проблеми з тим ділом), і взагалі що ми тільки не пили нічого не допомагало. Пройшло само собою близько 4,5 років.
     
  7. algo

    algo СуперМодератор) Команда форуму

    до речі так. в мене в Златки були теж такі проблеми, що могла і раз в п"ять днів робити то діло. що не робили, що не давали їсти, нічого. якось от недавно само минуло
     
  8. Kandya

    Kandya Well-Known Member


    Анаферон і Вібуркол -- то одне і те ж саме, противірусне. Я би ні того, ні того не давала. Ну не вірю я в ту фігню (хоча даю -- результату 0, але совість чиста))) Але на 3 день хвороби боротись із вірусом гомеопачними препаратами -- то дибілізм (то не я, а Комаровський так каже) Тому однозначно я б обидва препарати знімала.

    Давати Нурофен (а то від Т) незалежно від Т -- то я таке один раз чула, але ту лікарку звільнили))) серйозно -- пацієнти жалілись...

    Тому із того всього списку я би давала Нурофен або Ефералган (при чому не залежно свічки чи сироп) коли піднімається Т, ну і лісобакт -- він не шкідливий (як казала мені лікарка, що то витяжка із собачої слини). Ромашку запарте і давайте пити часто і по малу -- тут головне не напитись. а щоб той узвар максимально потрапив на горло (бо в ідеалі -- прополоскати горло, але діти того не вміють). І ще до горла я би септефріл дала, і інгаліпт у спреї нам добре допомагає (в інструкції написано з 2 років, але я перший раз якраз в 1 і 10 дала). Ну і навіть через 5 днів , якщо Т тримається, я би без аналізів антибіотики не давала б
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    дякую за коментар. Ви, власне, написали все те, що я і роблю. спрей нам не варіант, бо навіть лісобакт зі страшним скандалом даю. репетує поки не розпробує, що солодке. то для спрею рота точно не відкриє
     
  10. Khaleesi

    Khaleesi Well-Known Member

    В мене складається таке враження, що то все виписується для того, щоб аптеки заробляли більше, а батьки витрачали гроші. Ну для чого дитині стільки того всього? Ми хоч не дуже мали справу з лікарями, але за два роки пару разів викликали, десь трьох різних і то всі тараторять одне й те саме, ті ж самі препарати. Отой нурофен навіть без температури, не розумію для чого. В малого як вже спаде Т до 36,6 мені навіть рука не піднімається заливати в нього той сироп. Тому я завжди список прочитаю, відфільтрую, а тоді вже йду в аптеку:)
     
  11. нталька

    нталька Well-Known Member

    Нам ще радили лизак. Тобто або лісобакт, або лизак. Він, вроді, дешевший. Теж тепле пиття, ромашка, циця. Ну, ми ще боржомі пили. Отак горло й лікували. Одужуйте!
     
    • Корисно Корисно x 1
  12. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    дівчата, може дурне питання, та все ж, чи можна при розеолі мити дитину, мочити ту всю висипку?
     
  13. Hexe

    Hexe Well-Known Member

    якщо Т немає хоча б годин 12, то можна. принаймі наша лікар дозволяла.
     
    • Подобається Подобається x 1
  14. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    була в нас наша лікар і таки маємо розеолу. як добре, що не давала всіх тих свічок-сиропів-таблеток-мікстур, що понавиписував нам черговий педіатр в суботу. таки материнська інтуїція і здоровий глузд, от до чого слід прислухатися в першу чергу.
     
    • Подобається Подобається x 2
  15. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    абсолютно рызны препарати :)
    анаферон - "противірусний" препарат, "вібуркол" - протизапальний з легким антигістамінним і заспокійливим ефектом.
     
    • Подобається Подобається x 1
  16. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Ото ті симптоми, що Ви написали - висока температура і червоне горло? Чи ще має бути висипка? Бо в мене малий теж 3 дні гарячкував. Було червоне горло. Як раптово почав температурити, так само раптово перестав. Тільки збивали температуру поза 38,5 Парацетамолом в свічках, давала багато пити, мастила стопи олійкою "захистом" і після візиту лікарки кілька раз змастила слизову Гексаспреєм, бо казала, що горло дуже запалене було. Подивилась аналізи, рекомендувала антибіотик, але я не дала. Висипу не було. Це теж могла бути розеола чи то просто віруска? Аналізи якісь дуже дивні. Я скидала в тему "розшифромуємо аналізи", але ніхто нічого нажаль не відповів, а сама я в тому не розбираюсь:sad:
     
  17. invisible

    invisible Well-Known Member

    Висипка після спадання т-ри то обов'язковий симптом розеоли.
     
  18. Anty

    Anty Well-Known Member

    вчора зранку малий проснувся з чуть закисшим очком. я особливо не звернула на це увагу. пішли на третє щеплення від гепатиту.
    післяобіду з очка були виділення. почала промивати ромашкою. зранку прокинувся сьогодні з набрякшим почервонілим оком. конюктивіт. а після обіднього сну ще й на вушко почав жалітись. їздили в лікарню до лора. в нас отит лівого вушка. призначили антибіотики. це вперше будемо приймати АБ. зараз спить. трохи покашлював. читаю, шо може бути аденовірусна інфекція. температури взагалі не було і сопельок теж. тільки, коли спить, то чуть похрапує. турбує мене це все ще й на фоні щеплення... АБ ікзим приписала лор
     
  19. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    розеола, то кілька днів гарячки(38.5-39.5), а тоді Т різко падає і дитину висипає на тілі і голові дрібними рожевими прищиками. 2-3дні і висип зійшов. лікування не потребує.
    а червоне горло , то черговий лікар "побачив". наша педіатр того не підтвердила. а ми й не лікували, хіба пили багато теплого пиття.
     
  20. Kohaju

    Kohaju Well-Known Member

    В нас була розеола, то висипка з'явилась за 2 дні до того, як спала температура. В інфекційний казали, що це нерідкість.
     
    • Інформативно Інформативно x 1