Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (8)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Shamna, 14 Січень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Rapsodiya

    Rapsodiya Well-Known Member

    Доброго ранку)))яка тиша,певне всі сплять)) півночі мені снився холостяк)) маю суперврочистість-дали воду і татусь перемив всю посуду,поки доця мирно дрихла)))то я пішла помила голову і ідемо по магазинах - то є надія що ввечері буду в вихвалялках)))) всьо,всім цьом йду варити кавууууууууусю))))
     
    • Подобається Подобається x 6
  2. Nitriotka

    Nitriotka Фея з сокирою )

    Я не сплю вже давненько ))
    Мужа відправила до Львова, горобці бавляться у війну (дякувати Богу, вони про неї мало що знають), а я допиваю кавусю і берусь до роботи. Багато прибирання, багато брудних речей, багато посуду брудного, 0 приготованої їжі і 0 бажання щось робити.
    Але є чарівне слово "треба" :superman2:
    Треба то все швиденько поробити, бо ввечері йдемо на забаву. Я маю бути красива і не втомлена :kiss:
    В ідеалі - бажано ще поспати годинку на обід :laugh1:
    Але то вже мало ймовірно.
    Настрій кльовий, помічників маю аж двоє, йду знімати постіль, а там далі буде видно :victory:
     
    • Подобається Подобається x 9
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  3. flame

    flame невгамовний експериментатор

    і я - "добрі" люди розбудили телефонним дзвінком ще о 8-15:girl_devil: Досипала я ще в душі, але водичка зробила своє і я вже живчик:connie_pull-pigtail.
    а я вчора все помила і поскладала:girl_dance: Є тільки одне брудне горнятко з-під кави в умивальнику, за яке "хтось" получить :girl_haha:
    +1. З готової їжі тільки гречка і пюре. Все решта потребує обробки. Ех, чого ж то ми не сироїди?:girl_in_dreams:
    Піду
    і за той час подумаю, що ж то буду сьогодні готувати:girl_yes2:. Головне в процесі знімання не прилягти на 5 хв і не прокинутися в обід:girl_haha:
    Всім гарного дня.
     
    • Подобається Подобається x 10
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  4. Nitriotka

    Nitriotka Фея з сокирою )

    Нуу... Тут ще з якої сторони подивитись. Мені якраз треба прилягти на трошки ) не факт, що після всієї зробленої роботи :girl_haha:
    В мене посудомийки нема :girl_in_dreams:
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. arushka

    arushka завжди досягаю мети

    в мене постіль вже познімана і переться - це врочистість раз
    доцік на кухні смажить нам млинці - це мегаврочистість двас
    кухню потім відмивати буде хто собі хоче, тільки не я- це моя персональна врочистість трис:girl_blum:

    мені приснилось, що сусіди зверху нас затопили, прокинулась, погнала на кухню заглядати по стелі, потім годину не могла заснути, то спостерігала з балкону, як сусідка викидала речі чоловіка через вікно:girl_cool:
    Розбудила чоловіка, повідомила йому, що я дууууже добра дружина і з чистою совістю пішла спати:girl_angel:
    Всім гарних вихідних!
     
    • Смішно Смішно x 8
    • Подобається Подобається x 7
    • Зе бест! Зе бест! x 4
  6. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    Я нині сеодито-лінива(і коли, то я вже напишу що я добренька) і відповідно так і рухаюсь по хаті! Тре мені якогось "еліксіру", без вмісту алкоголю або десь поричати основатєльно, бо вже починаю гиркати на домашніх. Як не попустить , то піду в поля і поричу. Якби у Львові було чути якісь верески- то я. Найгірше, що борщ таки вариться, а з таким настроєм, я боюсь за результат:girl_impossible:. І голубцьовий процес ще почала, і прибирання, і малюк то на двір, то з двору! Взуй, через 10хв. роззуй- теж "мєчєцця" не знає до чого б то вчепитись, бо сам він не хоче бавитись- йому публіка нужна. А клапери нині в глубокому "нєвдухє" і голова третій день якось тупо болить. Спазмалгон, темпалгін і папазол- не беруть.
    Як казала МАша- "ето всьо от нєрвов"! І молоточком так - трісь. Тре мені молоточка, буду ходити і тріскати.
    Подивилася прогноз погоди- "дожді, дожді, сєдиє дожді".... Оптимізму не прибавилось.
    Валю я прибирати поки мяско з квасолькою вариться і рис напарюється. Ну чим не врочистість, хіба нє?
     
    Останнє редагування: 23 Травень 2015
    • Подобається Подобається x 5
    • Оптимістично Оптимістично x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Смішно Смішно x 1
  7. Divchyna vesna

    Divchyna vesna Юна фіялка

    Я вже прийшла з базару і наставила варити щавльовий борщ. Нічого більше робити не буду, бо не маю ані настрою, ані натхнення .
    Буду нині гнити і гнити. Може ще приберу трошки. Хочу пива, але не буду, бо як шелепну склянку, то точно завалюсь в ліжко.
    Зараз пошукаю якесь страшне кіно і буду дивитись, щоб нікого навколо не бачити і не чути.
    Ваша ДВ:kisss:
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  8. HrabowaH

    HrabowaH Well-Known Member

    Бо малий погано вночі спав, серед ночі дивилася з ним мультики - тому встала пізно, розбита, ніяка. А ДН мужа ніхто не відміняв. Свекруха взяла на себе торт і бульйон з налисниками. А я шо.. Заливне з язика вже готово - лиш розлити щоб застигало, рис париться, сир домашній відігріла ...Далі все в процесі. А я пю каву з цукеркою, намагаючи розштурхати себе, і зараз буде ванночка з сіллю для ніг і пЄдік... Ну його те їдло - так як основний подаруночок на завтра - ЄТО Я :girl_crazy:, то треба себе упакувати гарно, чи що:girl_blum:
     
    • Подобається Подобається x 6
    • мімімі мімімі x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 3
  9. Rosynka

    Rosynka Well-Known Member

    А дядько Шекспір наївно думав, що головне питання "To be or not to be?", і не знав, що набагато актуальнішим є : "Що б то зварити?" :) І я сьогодні думала-думала, поки не було ідей, перекусила тим, чим було, а було тільки банановий хлібчик:) , то я наїлася солодкого, запила Жанниним винцем, і готувати передумала:) правда, мені є оправдання - голова болить просто немилосердно, таке враження, що кавалок чола відколюється:sad: - але навіть виправдовуватися нема перед ким, бо дріботі то не цікаво, а мужа нема:sad: І то проза.
    А врочистість з тої-таки прози береться, бо он готувала малому вівсянку, беру його мисочку - а вона ціла така заліплена, жовта, страшна о_О... А потім згадала, що мій помічник золотий вчора після вечері хвалився, що вже з'їв і навіть мисочку сам помив:) мій хлопчик :)

    І сьогодні півранку співав мені "О Маріє, Мати Божа, молися за нас!" , співав голосно і довго, вже не знала де сховатися, бо кожне слово відбивалося молотком по скроні, ну, але дитина старалася.
    Тішить, що навіть не сварилися сьогодні дуже, і ніхто не плакав ще :), бо зараз маємо період практично цілодобової боротьби за кожне "можна/не можна", "треба/не треба", які криються одним словом "хочу".
    Хоч би так до вечора :), а ще якщо голова перестане боліти, то взагалі - більшої врочистості і не прошу.
    А те що похмуро, то таке, головне, щоб в кожного в серці сонечко світило :)
     
    • Подобається Подобається x 10
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • мімімі мімімі x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  10. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    Ну що, борщик- так собі, середній. Малому сподобався, чоловік борщ не лю, тому його думка і не враховувалась при голосуванні, мені- так собі. Голубці- середні, компот- смачний. Отже, не все так погано, але готувати нині я більш не буду. Про заврта ще не думала.
    Помітила одну особливість, що як я сама, і ніхто до мене не говорить- то майже і не злюсь. Отже рецепт виписано(бувають в мене такі напади людинонелюбіння- тіко я і ванна). От з втіленням - проблеми, бо в нас лише душ. Мо, то басейн серед залу надути?(ну і криє мене). Як щось вчуджу, то напиши. Може комусь пригодиться мій креативізм(можна читати, як кретинізм:fool: ).
    Йду, підлоги домию
     
    • Подобається Подобається x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
    • Креативно Креативно x 1
  11. flame

    flame невгамовний експериментатор

    ах,як я заздрю:girl_blush2:
    і так, щоб не дуже напрягатися:girl_haha: Збиралася обійтися росолом і рисом. І тут, якась невидима сила понесла мене в "А навчіть...":girl_impossible: От нащо було говорити про деруни в горшках? Всьо, мене накрило homyak_45px.gif Бульба вже натерта, зараз буду "смородіти" по хаті і хляпати по плиті олією , а потім все гарненько вимиється. І найголовніше - не мною. Мужа засік кавалок баранини коли я з одної морозилки перетягувала харчі в другу Замаринував і пообіцяв шашлик на вечір. Ось так якось зробилося зовсім непоєднуване меню:girl_haha:
    Пішла знімати постіль і нє, не прилягла:girl_crazy:отримала дзвінок. Зовсім забула - прийшла п. Галя. Домивати ще 3 вікна і робити "шик і блиск". А ми завжди працюємо в парі - вона прибирає, а я роблю те, що здалось би але лінь: поскладала в шафі, прибрала в кухонних тумбочках, перескладала коробки з взуттям - зимово-осінні пішли "глибше" під сходи, а весняно -літні перенеслися вперед, пересадила де-які вазонки:girl_yes2: Переться вже третій раз.
    Ще маю в планах на сьогодні позаписувати фільми з флешок на диски. От такого не вмію робити:girl_blush2:. Юрік мені показував, як то робиться але так швидко, що я нічого не запам"ятала. Закачав мені якусь програму, якщо не покаже ще раз - попри то буде дерти лаха, обзивати юзером і т.д., то буду питатися в Гугля. Маю один козир проти нього - сьогодні субота і Оксана йде на роботу, то планую запропонувати побавити Христинку, а він нехай попереписує фільми:girl_haha:
    Я до вас ше прийду:girl_yes2:
     
    • Подобається Подобається x 9
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  12. Ligymunka

    Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

    То певно жіночки давненько виділи дітей в гумаках. Моїм дітям переважно посміхаються, коли вони стрибають по калюжах, але то на тротуарах тєжко знайти насправді файну велику калюжу. В садочку одна дівчинка плакала, як побачила в моїх дітей гумаки, що в неї нема гумаків і їй ніхто не дозволяє ходити по калюжах. Мій чоловік хотів дати походити в наших, але малеча своїми не захотіла поділитися:girl_crazy: ... Синочок питався : " Тату, а ти хочеш стлибати по калюжах ? А в тебе є гумаки ? " . Я в дитинстві після дощу приходила такаааа , як свинька - болото могло бути аж на голові після стрибання по глибоких калюжах , але зате щасливаааааа:girl_dance: Важкий нині для мене день, бо хотіла показати малечі Зарваницю, а в результаті з хати не вилазили, бо в донечки стоматит + горло червоне + кашель + соплі і температура вже 3 день , а в синочка соплі Але всьо буде файно, стоматит від в нас втікне , сонечко засвітить і знову файна весна :girl_blum:
     
    Останнє редагування: 23 Травень 2015
    • Подобається Подобається x 8
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • мімімі мімімі x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  13. exmargarytka

    exmargarytka мрійниця зі стажем

    Ех,лежу в ліжку :beee:
    Вже майже зібралася поплакати,пішла наготувала собі коробку паперових носовичків....:not_i:Відволікалася. Усьо,натхнення загублено:shout:
    Кликали мене вечеряти,ще виламуюся... Хоч та молода картопелька так пахне:good2:
    Але ще гонорово полежу!Прошена:derisive:
    Весь день в нікуди...
     
    • Подобається Подобається x 9
    • мімімі мімімі x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  14. buhgaltersha

    buhgaltersha електровіник

    а я... а я... а я-таки зробила собі врочистість!
    була на рибі! без мальоти вперше з її народження!
    лише я, чоловік, Горинь, вогнище.... ммм
    класно так відпочили:girl_dance::smoke::friends:
    проза накрила вдома: прання, доця капризна, чоловік - у побуті безпорадний:nea:
    але я на позитиві
    читаю вас:heart:
     
    • Подобається Подобається x 8
    • Зе бест! Зе бест! x 3
    • мімімі мімімі x 1
  15. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    О а я теж вже їла правда в гостях, ми ще доїдаємо зимові запаси. А от полуничний сезон ми вже відкрили, яка ж вона смачна та полуничка:nyam2:Ну і прозище, щось моя застуда затягнулась, прийшлось брати антибіотики і погода не сприяє швидкому одужанню:nea:Особливо коли виходиш з дому при літній погоді, а вертаєшся при осінній:negative:Всім тепла і сонечка:beach:
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  16. amaretto

    amaretto як сказала Тося: "месний повар"

    Дивлюсь концерт Тіни Кароль, кайфую, мрію сходити на її концерт якщо буде у Львові. А я знаю що мрії збуваються:girl_yes:
    І фізично і морально тяжкі дні. Якщо завтра переживу день то буду мати маленький передих
    Ну і маю вихвалялки
    -почала вишивати ангелочка для доціка, дуже-дуже хочу в цьому житті народити ще дівчинку. Перерва була 5-6 років, а тепер мене накрило...Вчора вишивала з 1 до 2 ночі
    -сьогодні випросила в чоловіка подарунок собі на іменини:girl_blush2:, і це нічого що вони в мене 3 червня:girl_haha:.Завтра сфоткаю
    -цього тижня вирішилось багато усього потрібного, тішусь як дитина
    Всім гарної неділі
     
    • Подобається Подобається x 10
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 2
    • мімімі мімімі x 1
  17. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    Ми, традиційно, вмиті, наїджені, ДП почитані і прийшла мені ідея: а не махнути нам до міста, до тіятру? Махнути! Знач голову тре сушити, бо природьньо вона до гобіду хіба справиться. Йду сушитись; відпишусь потім як все пройшо. Бо ми мали трохи перерву в "культурній програмі", хіба форумівки...Але їх культурними важко назвати:girl_haha:, вони класифікації не підлягають- вийняток!
    Всім файних ідей на нині:girl_in_love: .
     
    • Подобається Подобається x 7
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  18. HrabowaH

    HrabowaH Well-Known Member

    Вимотана вкрай... Ну ненавиджу я оці всі приготування до ДН... Вважаю за краще в такі дні кудись сходити разом вдвох (чи в трьох ;) ), гарно провести час так, як мріяли, але не мали змоги зробити. Натомість - родичі, пянки-гулянки, злий чоловік (Мені то нафіг не треба, я тобі казав), зла і втомлена я...От подобається як в Європі - сіли, поїли салату, основну страву, десерт - поговорили, попили винці-шампусику-віскі і файно є! Нє, у нас має бути парканайцять салатів, закусок, і всьо решту, щоб пару днів доїдати. Минулого року запросила на чоловікове ДН лише батьків його і сестру. Зробили гарний ОБІД (в 14.00), як вище описала, і зібралися з чоловіком трохи погуляти. Нас зустріли здивованим поглядом - а то все??? А ми тут ще тітку з дітьми покликали, і ще тих родичів, і Єтіх... Я була в шоці. В результаті - ми таки були в центрі, а вони ввечері організовували в себе ще одну пянку, бо як то так...Еххх... І щоб врочистість - вітаю коханого мужа (ну і себе з ним:girl_smile:), щоб він більше бував вдома, при цьому заробляючи більше грошей:girl_crazy:, більше уваги приділяв сину і грався з ним не лише тоді, коли я попрошу, щоб був здоровий, а то хворіти нІзззя, особливо коли вдома мале чудо, щоб був мудрий, і не злив мене по поводу і без, щоб наступне його ДН ми святкували вже в НАШІЙ домівці , щоб памятав, що в нього найкраща і найчудесніша дружина на цілому світі. Ну і любові до того всього, як взаємоскріплюючого і всеогортаючого, і незамінного елементу.:kisss:
     
    • Подобається Подобається x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 3
    • мімімі мімімі x 2
  19. ANANASIK

    ANANASIK Well-Known Member

     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 1
  20. Shamna

    Shamna Мамуся

    Вчора пів дня проскакала на кухні:ed4d70def841dc74b57, а моїх старань вже і не видно, все вичистили до крихти. Обідно, але приємно, значить все було їстівне.
    Сьогодні за повара чоловік, сніданок і обід готував сам і на кухню казав не заходити.
    Були зранку в церкві, доня мене трохи поганяла. А зараз вона спить, а я поглядаю на погодку за вікном і думаю чи попадемо ми сьогодні до мами. Сподіваюся, що дощику таки не буде. І взагалі, коли то тепло нарешті прийде, хочеться вже :beach: Але маємо те, що маємо.
    Всім гарної неділі:kisss:
     
    • Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
Статус теми:
Закрита.