Проколювання вушок

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем ВІРА, 20 Січень 2009.

  1. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Таки мабуть малій пістолетом буду пробивати. Ті мої спогади про голку дуже яскраві. Не хочу таких же і для неї. Де у Львові проколять пістолетом професійно і стерильно?
     
  2. Lasti

    Lasti Well-Known Member

    Вчора проколола вушка малій, голкою, на Чорновола. І нема мені з того часу спокою((((( По-різному проколоті, ліве супер, а праве чуть-чуть нижче і дальше від личка. Розстроїлася дуже, бо спеціально обрала голку, бо боялася кривизнини. Чого боялася, на то нарвалася. І шо тепер? знімати один і дати хай заросте і знов колоти? чи змиритися? Які думки? DSCN0932.JPG DSCN0897.JPG
     
  3. Margarett

    Margarett Well-Known Member

    як на мене, то я б зняла і дала зарости, бо якщо воно на око видно, що не симетрично, то так і буде потім

    добре, якщо так чуть-чуть і той хто знає лише бачить, а якщо для всіх видно ... то не гарно
    зрештою, якщо нині знімите, то так заросте наче й не було дірки, бо як заростає через час носіння кульчиків вже вигоєна дірка, то залишається така собі ніби напівдірочка/виямка у вусі - видно.
    а так зараз зняти і ще малій дитині, заросте і буде як нове вушко.
    колись то кололи з зеленкою, ставили цятки на вусі нею і показували мамі, чи рівно і чи їй то подобається, а зараз якось то так ... і гроші дай, і дитині стрес, мамі теж, а потім ще й переколюй.
     
  4. Popi

    Popi Well-Known Member

    Ми проколювали у Лора у Веселці. Я дуже задоволена. Він гарно все пояснив ,намалював,перевіряв. Получилось рівно))
     
  5. Lasti

    Lasti Well-Known Member

    тато наш каже, що йому різниці не видно... а я знаю - вона є... проблема ще в тому, що мочки різні(((

    Належачи воно ніби і не видно... RSCN0968.JPG RSCN0969.JPG
     
  6. Margarett

    Margarett Well-Known Member

    ну, мені ось тепер з того фото - ніц не видно, як би рівно
    та можливо покажіть ще геть чужій людині і не одній, не кажіть про різницю дірок, най скажуть чи видно.
     
  7. Анютка

    Анютка Well-Known Member

    Хочу проколоти доні вушка, але 5 червня їдемо на море
    Колоти зараз чи після відпустки? Це має значення?
     
  8. Lasti

    Lasti Well-Known Member

    Та ну його в баню. Зняла я той кульчик, не дасть він мені спокійно спати. Подзвонила на Чорновола, сказали, що досить двох тижнів, щоб загоїлося і можна бити знов. Почекаю з місяць, нічого, походить з одним. Краще переб"ю, ніж буду вічно приглядатися.
    --- дописи об"єднано, 22 Травень 2015 ---
    Я б почекала. Морська вода мало того, що солона, то ще й зі всякими беками. Плюс пісок (чи каміці, воне не чистіші), спека. Нє, я б після приїзду.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Марта2

    Марта2 Well-Known Member

    Дівчата, а не за рано в 3 місяці проколювати вушка дитині?.
     
  10. Naama

    Naama Добре, коли реальність краща за мрію

    Ми проколювали в 4 міс, все нормально
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. Lasti

    Lasti Well-Known Member

    як на мене, саме те шо треба... ще нічого не усвідомлює, ручками не чіпає, не викручується, можна нормально прицілитися ... я зі своєю дочекалася до 6 міс., тепер шкодую, такий круть-верть, що он шо набили(((( і промити можливо тільки, коли цицю гамає, інакше вивертається.
     
    Останнє редагування: 22 Травень 2015
    • Подобається Подобається x 1
  12. Марта2

    Марта2 Well-Known Member

    Я теж так собі подумала, то ще літо буде, до шапок часу багато, вона ще буде не така свідома, але я поначитувалась тут в темці, про всякі нервові закінчення іт.д., стало страшно блін, але так хочеться таку красу для цьопика, ми вже навіть сережки приміряти ходили, вона відразу така дівчинка-дівчинка зробилась:girl_in_love:
     
  13. skai

    skai Well-Known Member

    Дійсно зараз Ви себе дуже некомфортно почуваєте. Але в мене була схожа ситуація. Вушко зажило швидко і вже через місяць ми перекололи.
    Дійсно, якщо воно Вас турбує, краще переколоти. Дитину правда шкода. Але моя забула, а я тепер згадую з меншими емоціями як колись.
    Як на мене, то на першому фото трохи видно, що не рівно :sad:

    Почитала останні дописи і бачу, що і голкою і пістолетом колять так "як ся вдасть". Це я щодо рівності дірок писала.
    Але приянла рішення, що дісно стрес від пістолета менший. Ще й дівчата з власного досвіду підтвердили.
    Мала проколоти малечі вушка поки цвітуть дерева... Казав чоловік, що він ще десь бачив дерево, що цвіте :)))
    --- дописи об"єднано, 22 Травень 2015 ---
    Що це за Веселка? Там треба наперед записуватися чи жива черга? Яка вартість?
     
  14. Popi

    Popi Well-Known Member

    Наперед. То приватна поліклініка. Вроді 120 грн. Але можу помилятись
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  15. Nusja

    Nusja Well-Known Member

    нам на Чорновола перед проколюванням теж ставили цятки, але ручкою якоюсь (здається, точно не пам"ятаю, може то шось інше було) і теж питали, чи рівно і чи мене влаштовує.
     
  16. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    та ці цятки усюди мають ставити. Бо так і спеціаліст собі позначає місце проколу , і сам клієнт мусить глянути, чи добре йому буде прокол саме в цьому місці. Мені 2 дні тому так само малювали. просили дивитися до зеркала і якщо не влаштовує- самій позначити місце проколу. А тоді вже спеціаліст гляне, чи можна там колоти, чи ні.
    щодо рівності- так. а от щодо самого постпроколового періоду- це звичайно різниця кардинальна. Мої перші голкові проколи по 2 тижні були і червоними, і сукровиця йшла і пекли при промиванні-прокручуванні. Другі проколи пістолетом: два дні опосля-я просто заливаю зверху мірамістином, трошки відтягуючи мочку вуха,нічого не прокручую і взагалі не відчуваю , що вуха були проколоті.
    відверто кажучи, по фото видно асиметрію- навіть не стільки по віддаленості, скільки по висоті над кінчиком мочки. З другої сторони, через місяць ще раз піддавати дитину тортурам проколювання голкою- я би на такий стрес не наважилася. Може краще би вже ходила, як є ( то ж у реальному житті не буде ніхто приглядатися так, як на фото), а зняти кульчик і заростити дірочку завжди встигнеться. Не настільки там все так критично, щоб малечу ще раз мордувати.
    краще після.Бо прокол у кожного заживає по своєму- від 2 тижнів до місяця часу. За цей час туди може потрапляти морська солена вода, яка буде роз їдати їй місце проколу і дитинці буде дискомфортно.
    і в місяць проколюють. Обумовлюють це тим, що менша дитинка- нічого не усвідомлює, ручками не лізе і т.п. Але є і інша сторона медалі- на мочках вух знаходиться багато біологічно активних точок,які відповідають за стан організму.І прокол- це певна стимуляція і вплив на ті зони, куди він потрапляє. Чи є така потреба лиш заради краси пробивати вушка так рано?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  17. Lasti

    Lasti Well-Known Member

    Дівчата, ну є на мочках ті активні точки, але ну хто з тих, хто проколює вушка їх знає? Чи то дитині б"ють, чи дорослому. Намалювали, сподабалось і вкололи.
    В малої вушко з кульчиком вже майже загоїлося, нічого не тече, не червоне. ттт. І друге вушко теж вже не червоне, лише є гулька. До речі воно було таки не правильно пробито, бо з самого початку було червоне, а коли зняла кульчик, то потяглося за ним щось на зразок гною, і то за добу набрало, видно хрящик зачеплений був, бо ліва мочка такого не мала.
    Дитину шкода знов колоти, а шо поробиш. Ну поплаче трошки та й забуде, зате, дасть Бог, буде мати гарні обидва вушка))) Колять один раз, а ходити все життя.

    де та клініка знаходиться? і чи голкою колять?
     
  18. Popi

    Popi Well-Known Member

    На Сихові,пістолетом.
     
  19. Lasti

    Lasti Well-Known Member

    маєте їх телефончик?
     
  20. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    от колись мені на Чорновола теж гатнули голкою дірку в р-ні хряща. Усі вже більше як 30 років періодично на тому вусі хрящ запалюється і болить.
    звісно, то вам вирішувати. Але проколи у вусі, то не є щось таке, чого протягом жття не можна виправити. В будь-який період можна зняти кульчики і заростити дірочки.Потім при потребі пістолетом проколоти.Тим більше, що зараз то не кидається аж так у вічі, щоб ще раз дитину в такому віці мордувати тими голковими проколюваннями . Бо вони реально травматичніші.Ну а якщо у вас одне вухо проколоте голкою,дірочку в другому зараз доведеться все рівно голкою робити. Або заростити два проколи і переробляти пістолетом. БО методика проколювання голкою і пістолетом- різна. І щоб навіть величина дірок потім не різнилася.