Перші тижні вагітності (2)!

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Імель, 22 Травень 2015.

  1. Імель

    Імель Модератор в декреті Команда форуму

    Тут скоро буде злий топ)))
     
    Останнє редагування: 27 Травень 2015
    • Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  2. Fiolentik

    Fiolentik Member

    Дівчатка, підкажіть. Ще до затримки відчувала ввечері дискомфорт в шлунку. Навіть почала побоюватись що може який гастрит заробила чи що... Потім дізналась що вагітна, і це відчуття щовечора продовжувалось. Ніби легка нудота, чи жар в районі шлунку, чи слабкість.. Не знаю як пояснити. Отак накочує хвилею на 10-15хв і проходить. Але чую що з кожним днем сильніше і на довше. Це може бути натяки на токсикоз? Чи таки щось зі шлунком))
    Справа в тому, що зараз 6-й тиждень, а я ніяк не можу усвідомити що вагітна. Майже нічого не відчуваю. Лише вночі встаю в туалет, температура тіла 37,4 і сонна дуже (але це можна і на погоду списати). Які у вас відчуття на таких ранніх термінах?
     
    • Баян Баян x 1
  3. invisible

    invisible Well-Known Member

    То прогестерон так на ранніх термінах діє на шлунок. У мене теж так було перші кілька тижнів, важкість у шлунку, ніби нічого не їла, а відчуття, що з'їла слона.
    Дещо підвищена т-ра то теж нормально на цьому терміні.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. aknytsU

    aknytsU волошкова...)

    Не переживайте головне!) В мене токсикоз почався на 5,5 тижні, ще повних 6 навіть не було.
    Температура теж була підвищена, 37,1-37,3 (міряла зранку БТ).
    Ну а про мій загальний стан можна було написати єдине: завжди і всюди я або хотіла спати, або спала як була можливість.
     
  5. Мамин зайчик

    Мамин зайчик Well-Known Member

    У мене тепер в шлунку такі відчуття переважно, що кишки грають марш більшість часу.
    А ще почала дуже часто вставати вночі в туалет, буває і 3-4 рази, а потім довго не можу заснути. Раніше могла встати раз за ніч, і то не завжди, а тоді зразу засинала. Тепер зовсім інакше. Більше хочеться пити, іноді вночі губи пересихають від спраги.

    Зі мною щось схоже. Аж надто таких змін не відчуваю. Єдиний найбільший доказ моєї вагітності це маленьке серцебиття на УЗД. :girl_smile:
     
    • Подобається Подобається x 1
  6. synuchechka

    synuchechka Well-Known Member

    Ні, без аналізів. Лікарка це пояснила моїм аутоімунним тироїдитом. Я погуглила що надлишок фольки сам виводиться з організму, тому приймала як казав лікар.
    Під таблеткою мається на увазі дозування в 1 мг.
    --- дописи об"єднано, 23 Травень 2015 ---
    В мене 16 тиждень і я
    Живота майже нема, рухів ще не чути...Сиджу, чекаю:girl_in_dreams:
     
  7. Virchuk

    Virchuk Well-Known Member

    аналогічно, так вже хочу рухи почути і ще раз побачити свою лялю)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Fiolentik

    Fiolentik Member

    Можливо комусь назначали "Персен"? Я ніяк не можу розібрати в рецепті скільки разів приймати... Пише 1т. а скільки разів вдень незрозуміло....
     
  9. smilechyk

    smilechyk Well-Known Member

    Джерело http://mozdocs.kiev.ua/likiview.php?id=2936
     
  10. truskaffka

    truskaffka Well-Known Member

    Таке питання...після утрожестана внутрівагінально які були виділення? Я щось відразу була переконана, що то від нього (бо вроді паралельно із прийомом і почались), аж ось почала сумніватися. Треба починатись хвилюватись ще й за це, як гадаєте?
     
  11. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    Йой, люба моя, ти не маєш чого собі ше видумати? Все в тебе добре, такі виділення, то дія прогестерону, який при вагітності підвищений, а якщо ти приймаєш препарати, то тим більше і то нормально
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 1
  12. Мамин зайчик

    Мамин зайчик Well-Known Member

    Вийшла я сьогодні на роботу.
    Що вам скажу. Після тижня перебування вдома, важко втягнутись в робочий процес. Сиджу і нуджусь певним чином. То тільки мені вже хочеться в декрет? :connie_pull-pigtail
    А ще до вагітності, та й ще коли не знала ще що вагітна, дозволяла собі випити 1-2 горнятка неміцної кавки з молоком. Тепер намагаюсь обмежувати, в принципі майже не п"ю. Але дуже хочеться. Яке у вас ставлення до споживання кави в перші тижні вагітності та й взагалі надалі?
     
  13. Judice

    Judice Закохана в гори ))

    Неміцну, мабуть, можна у невеликих кількостях. Я каву обожнюю, але не за її "роздупляючі" якості, а просто за смак.. Тому підчас вагітності пила постійно безкофеїнову з молочком. Справжньої зовсім не хотілося ще й тому, що всю вагітність серце й так калатало шалено))
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  14. smilechyk

    smilechyk Well-Known Member

    П'ю дуже рідко 1 раз на тиждень, буває 2. Сама власне і люблю її за смак такий гіркий, без цукру. Але не сильна, трохи більше ніж пів чайної ложечки на горнятко. До вагітності на багато частіше пила. П'ю завжди без молока
     
  15. Virchuk

    Virchuk Well-Known Member

    можу підтвердити - поки пила дуфастон мала такі ж виділення, як тільки припинила - вони зникли, залишились звичайні прозорі, як нижка пише).
    я на ранньому терміні себе стримувала як могла, але потім почала пити по одній чашечці вранці. Ну не можу я зовсім без кави, кілька днів витримую і все.
     
    • Подобається Подобається x 2
  16. aknytsU

    aknytsU волошкова...)

    Я не такий аж кавоман, щоб кожного дня її пити, але перед вагітністю стабільно раз в тиждень-два випивала чашку.
    Ну і в мене тиск понижений, то при головних болях перед вагітністю також пила каву.
    Але під час вагітності вирішила відмовитись. Не знаю, правильно це чи ні. Все-таки я пила каву радше для насолоди (свекруха передавала різні сорти, а вони такі смачнезні і такі пахнючі!), зараз люблю нюхати аромат кави, коли заварюють на роботі, або в батьків вдома, коли тато п'є.
     
    • Подобається Подобається x 2
  17. synuchechka

    synuchechka Well-Known Member

    Пила два рази, але без кофеїну і то голова розболілась...так що більше не буду. Від чаю чорного/зеленого теж відмовилась, теж кофеїн, як не як. Найкраще компоти смакують і кислі соки.
     
  18. truskaffka

    truskaffka Well-Known Member

    Я кавоман важкого ступеня. Запросто могла "вдути" і 5 горнят в день - не сильно міцну, таку "банячкову", але без молока. Але ще відколи запідозрила В, якось менше стала пити - і то не сильно напружуючись. Не хочеться, як правило. Чай - теж "бе", ну крім м"ятного. Але раз було, що минулого тижня вже ну зовсім не могла розібрати, чого то хочеться, то як на "тест" випила горня кави з морозивом. :)

    Ще колись давно, за першої В мені лікар казав, що різко відмовлятись теж не дуже добре - легенько краще продовжувати, бо може тиск змінитись. В мене тоді трохи голова крутилась. Але я думаю, що як не тягне - то прекрасно і змушувати себе не треба :). А як сильно хочеться, то якесь горня-два, то не буде щось таке аж-аж шкідливе.
    --- дописи об"єднано, 25 Травень 2015 ---
    Ой, мені тепер все кисле - смерть. І солодке теж. Не можу позбутись жахливого присмаку кислятини. А від нього нудить, як не заїсти.
    --- дописи об"єднано, 25 Травень 2015 ---
    А яку ви безкофеїнову берете? Я раніше не цікавилась тут, а для свекрухи і бабусі везла з Англії. Тут певно страшенно дорого...
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. aknytsU

    aknytsU волошкова...)

    О, як це знайомо! Вчора аж чоловік сміявся з мене. На обід їла салат з домашнього сиру та помідорів, через 5 хв. після трапези відчула жахливий присмак, вирішила заїсти тостом з домашнім паштетом. Не допомогло. Потім, думаю, зап'ю вишневим соком. Стало ще гірше. Після цього взяла м'ятну цукерку (я їх терпіти не можу, а тут вирішила поекспериментувати), через хвилину виплюнула. Але "допомогла" жувальна гумка, така термоядерна. В лапках "допомогла", бо через годину знову повернувся цей присмак.
    І що тут поробиш :dntknw:
     
    • Смішно Смішно x 1
  20. truskaffka

    truskaffka Well-Known Member

    Я вчора вже робила "огляд літератури" по цьому питанню :). Теж знайшла, що жуйки помічні, а ще насіння (зокрема, гарбузове) і сиру моркву гризти. Моркву нині купила...а щось тепер її зовсім не хочеться :sad:
     
    • Подобається Подобається x 1