Шоу "Холостяк" (2)

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Kvakywa, 28 Березень 2014.

  1. Virner

    Virner Well-Known Member

    22 роки...ну...як на мене, то молода.:girl_blush2:
    Не знаю, мені, здається, що це так все "обіграли", а, насправді, нормальна вона хороша дівчинка.
    В мене явно більшу симпатію викликає, ніж Лєночка (фу-фу-фу) і Маріна, але, певно, моя думка не надто популярна:haha:
     
    • Подобається Подобається x 1
  2. Rapsodiya

    Rapsodiya Well-Known Member

    Йой та їй хіба 22,та і мудрість від ситуацій і житєєвого досвіду залежить а не від віку.але мені Раміну теж жаль..ще коли вона зі свріми батьками зустріч робила:ну не вміє вона готувати-навчиться то не проболема,не вміє вести побут - навчиться)) а робити з того хто зна яку трагедію не варто) там були в тому холостяку набагати дикіші екземпляри)
    --- дописи об"єднано, 23 Травень 2015 ---
    Я теж Лєну не люблю,засильно вона солодка.то мені все награністю відгонить))здається що нещира вона зовсім
     
  3. ANANASIK

    ANANASIK Well-Known Member

    Що до Олени, то я також так думаю:girl_wink:
    Та вона не та що погана, просто свого чоловіка якщо в нього виникнуть фінансові проблеми (а за не забезпечиного навіть заміж не вийде) заклює... бо ж їй треба і машини дві, і шофера, і прибиральницю, і ще багато всього іншого...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. flame

    flame невгамовний експериментатор

    не буде:girl_cray: Я знаю, що тут буде активне обговорення, бо попередні 2 роки я тут і дізнавалася ХТО вона:girl_haha:Тому прошу когось зголоситися, щоб повідомити мені СМС або дзвінком - чим то скінчилося.
     
  5. ANANASIK

    ANANASIK Well-Known Member

    Солодка хіба що до холостяка і де їй вигідно, а дівчат з болотом змішує (особливо це проявлялось десь в середині проекту) і це її матюкання, зверхні і принизливі погляди... фу, противно дивитись:negative:
    --- дописи об"єднано, 23 Травень 2015 ---
    Та я можу, телефон в студію (ну, тобто в ПП:girl_haha:)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  6. flame

    flame невгамовний експериментатор

     
  7. EgoMusicus

    EgoMusicus Мамуля синульки

    А як відбулось знайомство батьків Сергія і Раміни, а то я пропустила. Було щось цікавеньке, варте уваги?
     
  8. EgoMusicus

    EgoMusicus Мамуля синульки

    А чого не віриться? Взагалі дивно, як вона так далеко дійшла.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. flame

    flame невгамовний експериментатор

    То був сарказм:girl_wink: Я ще 4 випуски тому зуб давала, що вона поїде додому:girl_haha:
     
    • Подобається Подобається x 1
  10. EgoMusicus

    EgoMusicus Мамуля синульки

    Ясно, а то я тільки останні випуски підсіла на Холостяка , а переписку не читала.
     
  11. flame

    flame невгамовний експериментатор

    Посиденьки були дуже до мене поблажливі - Раміна залишилася в проекті, а мої зуби на місці
     
    • Смішно Смішно x 2
    • Подобається Подобається x 1
  12. Nusja

    Nusja Well-Known Member

    Думаю, що якраз цього вона і не хоче вчитися і не буде. І тут ніби і нема нічого такого, бо ж ну є можливість в неї не займатись цим, ну нехай. Але ж це стосується не лише домашніх справ, у Раміни підхід комплексний:) Працювати теж не буде, ну щоб в 22 роки казати, що не буду працювати... навіть коли є можливість така можливість
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Mazerati

    Mazerati Well-Known Member

    Мені теж Раміна не здається аж такою поганою, як її на стб показали. Ну хоче вона багато чоловіка, багатого життя, що тут такого? Дуже вона мені сподобалась в образі Фріди Кало
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Я тепер зрозуміла, що це шоу мені цікаве тоді, коли всі задіяні в середньому трохи старші по віку . А оцево збіговисько малолєток, ну не вірю...
    Щодо вчорашньої серії то дивилась я її як німе кіно, так, зову мої дітки були в "ударі" і озвучували передачу своїми пісками і криками))), але що помітила загалом. Раміна- ну, най всі деталі ми опустим, але відкрито заявляє що вона хоче перемоги, що вона найкраща, що вона мусить дійти до фіналу, холостяк їй по барабану і то і так понятно, але так відкрито говорити, то ну його. І ше в мене підкрадається думка, що Раміну тримали в шоу через те, шо татко забашляв донечці такий каприз. Ну, може помиляюсь, але дуже мені цим попахує.
    Лєна- бєєє, хіба на мордашці симпатична. Але він її вибере, бо я знаю чо так, бо мужики отакево люблять в свою сторону, то я вам чесно кажу.
    Марина, ну то капец, в 23 роки, а повадки...:girl_impossible:. Не уявляю звідки це в неї в такому віці. Чула вчора мельком мама холостяка сказала, типу "вам чєво то нє хватаєт", і була права, не має у неї "ізюминки", зацепки, драйву, смаку, монотонна вона якась, я не лю таких людей взагалі, не знаю чим вона могла зацікавити холостяка, ну, але мусів лишити когось, ну то певно в тому і річ.)))
     
    Останнє редагування: 23 Травень 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Nusja

    Nusja Well-Known Member

    Я трохи метушлива, ще й з дітьми постійно біганина, все якась спішка, то мені якраз такий спокій і неквапливість в Марині подобається.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. tsiuma

    tsiuma Well-Known Member

    Трохи вчора коло мене і чоловік подивився, якраз як було знайомство батьків з Мариною. Страшне йому вона сподобалась не так зовні, як своєю розважливістю.

    Ну а я далі любувалась волоссям Раміни - ну такий класний колір і густе! Ех, кому чого не хватає, як то кажуть.
    А ви звернули увагу, як тепло вони з Сергійком прощались? Вона дійсно не така й погана як людина, єдине, що в неї досить безпідставні такі високі запити до статусу майбутнього чоловіка. Їй спочатку треба хоть в якусь Віагру потрапити, а тоді можна статусами перебирати. Ну бо реально, а що вона з себе зараз такого представляє?
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Ya Nata

    Ya Nata Well-Known Member

    Вчора дивилась , не все
    На мою думку,мама занадто зверхньо дивилась на всіх - на пост шоу сказала, що себе не впізнає. Може і так , але певно займає якусь високу посаду і дивиться якось ... ну не сподобалась вона мені. Тому і всі знайомства були в напрязі. А дівчата... ну Раміна, як завжди, Лена - занадто солока - все на камеру і мені здається фальшивить, А Марина скована і не впевнена в собі,з купою комплексів, як завжди.
    Зі всіх подобається Марина , хоча сумніваюсь , що він обере її.

    згідна . Коли старші дівчата були в попередніх сезонах- було цікавіше.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  18. Isa

    Isa Well-Known Member

    А я включила вчора на церемонію ту їхню...це так смішно,як вони троє стали,обговорювали в кого яка зустріч була,там такий прикольний музичний супровід був,і так камера ловила їхні погляди і жести,ой я насміялася...таке враження,що режисер задумку мав - виставити дівчат дурами якимись...
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    МАрина, в силу свого життєвого досвіду, який склався в неї до цього віку, і повадки має відповідні. Я взагалі її з тим Холостяком поруч не бачила б. Їй потрібен такий значно старший пан, вже сформована особистість і успішний у житті.Тобто то не вона Холостяку не підходить. То він з нею поряд не пляше. Бо що той Холостяк? Дитина із серії "золота молодь", гравець затрапезного профспілкового футклубу. Та якби не його мама ( видно що жінка власна, сильна і пробивна.Мабуть і в бізнесі вона не остання особа, тому не здивуюся, якщо участь її сина у шоу була черговою рекламою для якогось наступного бізнес проекту. Так, як це було з Іскорнєвим, так , як це було з Євтушенко), той Холостяк узагалі би нічого собою не представляв. Там навіть батько у сім ї якийсь "тихше води-нижче трави". Симпатичний імпозантний мужчина і весь якийсь зашуганий.

    Якщо навіть відкинути усі сценарні трюки, то якраз от та Лєна- саме те. Ще одна така ж "золота молодь" з вітром в голові, як і Холостяк ( йому хоч десять борідок відпустити - серйознішим він від того не виглядатиме. Він весь проект з набитою до осокоми усмішкою проходив і суфлером у вусі. Тому і нудним таким видавався). Раміна- ні. Бо в неї все розраховано. І участь в шоу- однозначно для того, щоб її помітили телевізійники .
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  20. EgoMusicus

    EgoMusicus Мамуля синульки

    Або мАльчік, якому вона підійде така, якою показала себе!