Порохотяги

Тема у розділі 'Техніка', створена користувачем levandivka, 2 Грудень 2007.

  1. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    ні я хочу замість віника)))) бо мій пилосос з аквафільтром - поки розбереш, поки висушиш))
     
    • Подобається Подобається x 1
  2. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    і де його тепер купити. на розетці нема.
     
  3. arushka

    arushka завжди досягаю мети

    тобто та Ровента може бути тільки як додаток до порохотяга?
    купляючи її, я маю розуміти, що без великого порохотяга не обійтись? чи вистарчить одної Ровенти?:dntknw:
     
  4. Натуля

    Натуля Well-Known Member

    в коліжанки щотижня прибирає помічниця - пуцує глянцеві поверхні, пилососить пухнасті килими.Квартира в них велика. А ця ровента в них використовується щодня для прибирання кухні-їдальні. Стоїть собі в куті замість віника. В мене щодня повно крихт по квартирі і піску в коридорі. Квартира маленька і пухнастих килимів немає. Я думаю, що мені було б цілком достатньо такого пилососика. Напевно треба напроситись в гості і самій потестувати його.
    на сайті комфі ніби є
    @olangel , ти ж ніби такий маєш? Я собі по них зробила висновок, що це дуже зручна штука для великих квартир/будинків. В маленьких квартирах кутів багато, а він туди не добереться :)
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. Alicia

    Alicia Well-Known Member

    А яка у вас модель робота? Вже пройшов час, чи все ще ним задоволені? І яка ціна на змінні паперові контейнери до нього? Ми от зараз до свого керхера хотіли купити контейнер, а там ціна 800 грн за кілька штук.
     
  6. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    Потрібна порада. Пішли вибирати порохотяг і в магазині сказали що не брати порохотяг з контейнером, аля як зіб'єте пилозбірник то вже по порохотягові. В мене вдома з пластиковим контейнером і ніяких проблем, вже років 4 служить і купляла уже б\у. І тепер не знаю що робити, чи то тепер такий пластик не якісний що може тріснути чи то продавцям треба продати те що не беруть?
     
  7. magic

    magic Well-Known Member

    Дівчатка, порадьте конкретні моделі пилососів Зелмер з аквафільтром! Плануємо прикупити собі такий, але хочу знати на яку модель варто звернути увагу.
     
  8. Олюнька

    Олюнька Well-Known Member

    прошу поради - де у Львові (добре) ремонтують пилососи?
     
  9. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    Дівчата, якщо брати миючий пилосос Керхер , або Томас, то дам раду на щотижневе прибирання ним? Я щось трохи боюся, бо вони великі і важкі ті миючі, але хочу як вже брати порохотяг ,то один нормальний, чи тауи звичайний ще буде потрібен?
     
  10. friendly homka

    friendly homka Well-Known Member

    Купили рік тому Zelmer VC7920.5SP
    файно бігає, звичайний мішок зараз навіть не використовуємо: і воду класно збирає, миє (навіть салон машини :girl_blush2:) і звичайне прибирання
    а Керхер чи Томас ніби кращі фірми. так що думаю без проблем буде працювати і не один рік
     
  11. elektronika

    elektronika Well-Known Member

    На днях придбала пилосос Зелмер Юпітер! Просто ракета! Нарешті зрозуміла вислів "ним прибирати одне задоволення"!
     
  12. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    Купила я Thomas Aqua pets and family, миючий з аквафільтром. Вєщь, правда як ракєта шумить, але зато кльово всьо тяне, аквафільтр то взагалі мега штука, еу і дуже зручний, якщо нема сходів і не треба тягати, то зовсім не важко ним управляти
     
  13. mokhnatska lesia

    mokhnatska lesia Well-Known Member

    і ми такий майже рік тому купили, але ще ним не мили, якось руки не доходять і шваброю легше

    мене цікавить скільки часу сохнуть килими після миття?
     
  14. friendly homka

    friendly homka Well-Known Member

    то все залежить коли мити. щотижнево не мили. а влітку - то за день висох
     
  15. Wildcat

    Wildcat Well-Known Member

    і ми такий щойно придбали, але ніяк не наважусь застосувати в якості миючого, поки тільки аквафільтром користуємось. Хтось вікна ним мив? зручно?
     
  16. Nastynya

    Nastynya Well-Known Member

    Мала я філіпс миючий/мішок, то миючим користувала рідко, переважно мішком, але коли таки користувалась, то дуже не зручно було його мити, бо немав якогось відерка чи ємності, сам порохотяг і був ємністю... А тепер надумала, почитала, вибрала собі новенький томас з аквафільтром. Сьогодні вперше користувала і для чистоти експеременту, спочатку попилесосила старим))) То я по чистому пилесосила три килими не дуже великі 2.20 на 3.20, чесно, мені здалось що ми в хліву живемо...стільки пилюки і сміття, це якийсь кошмар 20160123_162356.jpg Потім ту брудну водичку вилила і заново почала, на цей раз диван, ну сміття звичайно меньше, але пилюки ого-го 20160123_164029.jpg і теж саме з матрацом нашим і дитячим... йой, ми тим дихали... Та й після прибирння така свіжість в квартирі, немає ніякого запаху пилюки. Я МЕГА задоволена))):girl_dance:захоплюєче прибирання)))
     
    Останнє редагування: 23 Січень 2016
    • Інформативно Інформативно x 2
  17. Ulianusia

    Ulianusia Well-Known Member

    а я взяла,і свій старенький Томас проміняла на новеньку Ровенту - не можу пережаліти....Наступним моїм порохотягом точно буде Томас і тільки він)))
     
  18. MissO

    MissO Well-Known Member

    Купили? Ну і як враження?
    Вчора мене осінило, що мені треба пилосос з аквафільтром. От тепер думаю, брати для сухого прибирання чи миючий? З іншого боку в хаті маю ламінат, а його особливо тим девайсом і не помиєш, так? А кухню, ванну і коридор з плиткою можу помити і шваброю. Хіба для чистки меблів, але тоді наскільки то ефективно і чи не лишаються вони вологими після того?
    Є Томаси з аквафільтром але без функції збору води, їх всі хвалять і вони дорожчі, але пишуть, що дуже потужні. Є Зелмери з тими ж функціями + збір води + дешевші, але як вони по потужності, чи не знизиться вона після того, як трохи покористуватись пилососом.
    Що скажете з досвіду використання аквафільтру? І чи виправдовує миючий пилосос себе на ламінаті? Бо я щось запуталась в тому всьому.
     
  19. loveterapy

    loveterapy Матуся-Анюсі

    А я була б рада, якби хтось підказав, де на ремонт пилосос Самсунг можна здати. Не по гарантії.

    Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk
     
  20. Basyanya

    Basyanya Well-Known Member

    @ MissO маю зелмер аквавет плюс. Пилолосить добре. Миє коври -дивани теж не погано. А от з миттям ламінату, я б сказала справляється на 3+, або я не вмію це робити. Важкий, громіздкий, але як пишуть дівчата, після прибирання якась така свіжість. Побається в пилососі, те що вилив весь бруд в унітаз, а не витріпуй той мішок для сміття.

    Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
     
    • Подобається Подобається x 1