Дитяче ліжко

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем Пупсик, 15 Січень 2010.

  1. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    мому не треба ні в який момент, хіба після того як заснув засунула йому під голову, бо до того і після того постійні міграції)) навіть не знаю коли в нас той час прийде на подушку) десь там вона є в шафі)
     
  2. preciosa

    preciosa Well-Known Member

    Прийшов сьогодні набір з сайту Асік. Дуже задоволена. Тканина хороша, охоронка на замочку, можна все попрати, простинь в колір комплекту. Все швидко відправили, доставка безплатна.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Баян Баян x 1
  3. JaNazarkova

    JaNazarkova Well-Known Member

    Як ви ставитесь до водонепроникних наматрасників у дитяче ліжечко? В магазинах переконують що дитинку не паритиме такий наматрасник. Чи це так? Чи воно потрібне взагалі? Поділіться досвідом)
     
  4. zjomka

    zjomka Well-Known Member

    В нас є, такий, що зверху як махровий, малий коли вовтузиться собі в ліжку то спинка потім волога... але то може він надто активний, на ніч не знаю, спить з нами.
     
  5. IrunaD

    IrunaD Well-Known Member

    В нас такий є,нам пока 2 тижні,дитинка спить цілу ніч на ньому вроді нормально,зверху ще простинькою застеляю
     
    • Подобається Подобається x 1
  6. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

    Я маю від ікеа таку типу пеленку-наматрасник, ми ним наразі не користуємось, ну бо ліжком не користуємось, але воно розраховане на те, що під голівкою не стелиться, тобто коротше за матрас, і в інструкції наголошується, що під головою того не має бути. А на рахунок того, чи потрібне, поки в памперсах - то так собі, ясно, що бувають трафунки, а більше згодиться вже на етап привчання до горщика. Ну або просто як багаторазову пеленку для голопопення, то з народження згодиться.
     
  7. smilechyk

    smilechyk Well-Known Member

    Дівчатка,а які кращі матрасики для ліжечка? Бачила є кокос-поролон-кокос, кокос-поролон-гречка, гречка-поролон-гречка...
     
  8. WhiteCloud

    WhiteCloud Member

    В нас є кокос, правда не знаю з чим він. Досить твердий, але одночасно зручний. Його можна навіть вимивати якщо дитя намочить, хтось казав, але нам не доводилося. Загалом задоволена таким матрасом :girl_smile:
     
  9. Мацьопа

    Мацьопа Well-Known Member

    Дівчата, порадьте яку ковдру та подушку використовуєте для малят. Хочу Маркові купити і щось абсолютно заплуталась яку вибрати.
     
  10. smilechyk

    smilechyk Well-Known Member

    Чи вартує одразу купляти на зміну ще один комплект постілі для немовляти? Бо будемо купляти повністю комплект в ліжечко
     
  11. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

    Одразу не вартує - ми не купували жодного, а подарували нам (на родини і хрестини) аж 3 шт (таких "звичайних", без балдахінів і т.д - наволочка, підковдра і простирадло). :girl_crazy:
    На першй час одного точно вистачить (найчастіше дитина спочатку все одно спить з мамою), а там як не подарують то завжди встигнете докупити. :girl_wink:
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  12. JaNazarkova

    JaNazarkova Well-Known Member

    Скажіть мені таке- на нічний сон якщо дитинка спатиме з батьками, що краще під дитину покласти якщо матрас на якому сплять батьки не ухти добрий для дитяти, не такий твердий як кокос котрий радять для діток, замякий.
     
  13. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

    Ну то на Ваш розсуд, якщо матрас вцілому новий і рівний то не є критичним. Ми спимо всі разом взагалі на дивані і я не бачу в тому трагедії. :girl_wink:
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  14. Anasko

    Anasko В очікуванні чуда...

    Нам майже всі рекомендували кокос-поролон- кокос. Сторону з гречкою кажуть,що використовують, коли дитя починає ставати топеревертають для масажу ніжок. А спати недобре. Не думаю, що хтось дуже бавитиметься з перевертанням цілого матрасику. Хоча...для кожного своє
     
  15. Kshusia

    Kshusia Well-Known Member

    і ми таку маємо, я була задоволена до першого прання(( Після вона туго налазила на той паролон, а тепер (вже паро праннів) вопше впритик налазить, і з кожного боку на ліжечку бракує по паро см(((
     
  16. preciosa

    preciosa Well-Known Member

    В нас якось нормально...
     
  17. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

    Та який там масаж. У нас так лежить вверх тою "гречкою" увесь час, то наматрацник + простирадло - там практично і не відчувається та гречка.
     
  18. rununkulos

    rununkulos Well-Known Member

    :girl_haha:навіть не уявляю, як то щось під дитину покласти, воно то круть-то верть, то вже догори ногами, циця зліва, то справа і тд. Принаймні, в середині першого року в нас так було.
     
  19. Anasko

    Anasko В очікуванні чуда...

    Не буду спорити...так нам знайомі розказували і продавці
     
  20. Naama

    Naama Добре, коли реальність краща за мрію

    Якщо справді в-во Польша, то все гуд, я перу щомісяця з бортиками вже більше року, і все добре.