хіт-парад найбільш потрібних речей

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем Allure, 19 Серпень 2011.

  1. Isa

    Isa Well-Known Member

    В мене відео няня,я б без неї зараз з розуму зійшла...бо такий період,що вже можу відповзти від сина,піду собі і щось роблю,а так як у нас два поверхи,і синочок уві сні може собі перевернулись і повзти і то навіть через всі валики, що ми йому понаставляємо(спить на нашому ліжку),то я б замахалась туди-сюди бігати,а так все видно і спокійно!;)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  2. Mazerati

    Mazerati Well-Known Member

    В нас теж відеоняня виявилась потрібною штукою.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  3. Марта2

    Марта2 Well-Known Member

    +1 до радіонянь, з власним подвір"ям річ незамінима. Я ще зі старшим зацінила ;)
     
    • Подобається Подобається x 1
  4. Radistka

    Radistka Well-Known Member

    Я маю намір щоб дитина спала біля мене у вищеописаній :girl_smile: коробці за наступною логікою. Начиталася, що для малят перший стрес після народження це необмежено великий для них простір навколо, тому ніби пеленані діти спокійніші, і коробка створює відчуття обмеженого простору, як у матці. І потім, здається то в Сірзів є, як привчити дитину до режиму день-ніч - вночі має бути абсолютна тиша, а вдень не обов'язково. Сірзи також стверджують, що дитина спить по-іншому, у неї вибіркова увага, і від найменшого шуму вона не просинається. У будь-якому випадку, не думаю що я буду дуже швидко бігати на третій поверх у нашу спальню де стоятиме ліжечко, особливо після ймовірного кесаревого. Такі у мене теоретичні міркування, а як воно піде в реалі час покаже.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. zjomka

    zjomka Well-Known Member

    Радіоняня супер потрібна річ!!!
    Фітбол - для зарядки і часом заколисати. В період коліків жила на ньому... Зараз рідко.
    Пеленатор, не уявляю як переодягати маля на ліжку, то ж спина страшенно болить. Тепер шкодую, що не зробили його довшим, ноги вже звисають :)
    Багаторазові підгузки - зручно, економно, не так "напряжно" як може здаватись, зате малюку добре.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  6. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

     
    • Подобається Подобається x 3
  7. Isa

    Isa Well-Known Member


    думаю, то міф...і чи спокійна дитина чи ні не від пеленання залежить...
    мій малий так і просинався, всі мені таке розказували, що хай привчається до шуму, а от моя дитина спить при пилесосі...ну а в мене не так, з самого народження від всього прокидався, крім телевізора)))

    сорі за офф
     
  8. Radistka

    Radistka Well-Known Member

    Я писала про денний сон (ми ж про радо няню говорили, хто ж радіо няню вночі використовує). І про те що я не знаю як буде насправді, бо знаю що діти різні. Але ліжечко ми все одно збираємося купувати. До речі, а якщо Ваша дитина спить разом з Вами у одному ліжку, Ви усю постіль і нічнушку перете засобом для дитячого прання?
     
  9. Raven

    Raven Мама малятка

    Десь до пів року так робила. Або мала спала на своїй пеленці.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
    • Корисно Корисно x 1
  10. бетменша

    бетменша Well-Known Member

    я теж завжди пеленку підстелюю, але тому що малий і зригнути може, а деколи і підгузник підведе. постіль перу звичайним порошком. Я шось не дуже бачу сенсу втому шоб прати дитячим. В такому випадку треба практично весь одяг прати таким порошком. От коли ношу малюка вертикально, чи я чи чоловік, то він все одно обсмоктує нам футболки, які прані недитячим порошком і ручками і лицем до того одягу торкається. А як наголяса носити, то взагалі))
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  11. Raven

    Raven Мама малятка

    В мене мала на запахи реагувала. Я навіть від гелю для душу відмовилась.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. buhgaltersha

    buhgaltersha електровіник

    прала все дитячим: і нічнушку, і свою постіль, і рушники всі
    з 4,5 місяців до 7 чи 8 в малої було загострення атопічного дерматиту, тому, щоб не травмувати шкіру, потенційно-алергенними засобами для прання не користувалась (ну і зразу після народження також)
    до речі, навіть якщо малеча спатиме окремо, ви братимете її вночі (на руки, або до себе в ліжко) на годування, тому контакт із вашою нічнушкою та постіллю буде
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  13. aknytsU

    aknytsU волошкова...)

    Дівчата, як то знати, що потрібно? Може є якийсь список першонеобхідних та й взагалі потрібних речей?
     
  14. Khaleesi

    Khaleesi Well-Known Member

    Для мене першонебхідним було: одяг для дитини, підгузки, покривальце-пледик, пеленки, візочок, ванночка, ліжечко. З дрібнішого це ножнички, судокрем. Більше ніяких кремів, олійок не купували. А потім з часом вже по ситуації дивились. Докупляли все по необхідності. Брали на прокат вагу дитячу, шезлонг і т.д.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  15. Tanya_SUN

    Tanya_SUN Well-Known Member

    о і мені цікаво, ато перша дитина, незнаю що купляти, в основному з одягу:girl_impossible:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. lovikyou

    lovikyou Well-Known Member

    Я мала всього по мінімуму, 3-4 зміни одягу і точки де і що можна докупити. Чоловік з чіткими інструкціями справився. Багато дали покористуватись, подарували, тому докупляла зовсім трошки
     
    • Подобається Подобається x 2
  17. Козенятко

    Козенятко Well-Known Member

    Найперше з одягу необхідне це: підгузник, а потім то вже хто для себе(і для малечі) вирішив: чоловічки, повзунки, бодіки, кофтинки, але багато не накупляйте! бо буквально за місяць все буде маленьке. Я особисто докупляла все в міру росту дитинки, і не прогадала, звичайно все залежить від обставин і різних нюансів, наприклад, якщо мама готова прати (машинка) часто то є одне, якщо рідше, то звичайно потрібно більше одягу. І не забувайте, що попереду хрестини, і надарують ще трошки того всього добра.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. smilechyk

    smilechyk Well-Known Member

    Я купила 4 шапочки (1 тепла, 3 тоненьких), 3 чоловічка, 3 бодіка, 3 повзунків, 3 пари носочків, 1 пара царапанок. 1 костюмчик в родзал (штанішки, льоля, шапочка без завязок), 1 костюмчик на виписку, типу грубший чоловічок, але з капішончиком. По одному зі всього маю 56р, а все решта 62.
     
    • Інформативно Інформативно x 2
  19. Tanya_SUN

    Tanya_SUN Well-Known Member

    а як знати який розмір брати
     
  20. Moonlight

    Moonlight Well-Known Member

    Я б додала сюди ще автокрісло, якщо є авто, але таке, яке кріпиться на шасі візочка, мені того дуже бракувало. Щодо пеленок, то мені йшло багато і звичайних, і непромокаючих одноразових, багаторазових, бо малюк часто голопопив, а потім почали висаджуватися, то в пригоді стали багаторазові підгузники. Крім цього слінг-шарф був дуже потрібний, особливо зимою. Жаліла, що не вибрала і купила його до пологів. Відповідно, зимою купила слінгокуртку, тепер буду шукати наперед б/у, щоб не переплачувати (слінг і куртку продала минулого разу, не думала, що так швидко буду мамою вдруге:girl_smile:).
    А одяг купую наразі тільки на кнопочки чоловічки і бодіки, бо в перші місяці вони були найзручніші.
     
    • Подобається Подобається x 2