Порадьте стоматолога

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Юкола, 26 Травень 2009.

  1. IrynkaRum

    IrynkaRum New Member

    А чи вартує на всі 32 ставити цирконій за таку шалену ціну, можливо звичайні керамічні коронки на металевій основі, моя мама собі робила декілька місяців тому в межах 1200 грн за коронку, вийшли шикарно, її попросили принести фотографію її молодої, де видно гарно ті зуби, які в неї були в молодості. Зробили як і колись були. І зуби дуже природно виглядають, зовсім не видно, що вставлені, бо інколи людина посміхається, а зуб як з картинки і якимось білим віддає, зразу зрозуміло що штучний.
     
  2. ckorpionsha

    ckorpionsha Well-Known Member

    Та ясно,що я не буду ставити цирконієві. Сьогодні була в Зазаденті на консультацію, 190 євро цирконієва коронка без роботи, 1800 металокераміка. Ще йду в пятницюпо рекомендації на Симоменка.
    а де Ваша мама робила?
     
  3. IrynkaRum

    IrynkaRum New Member

    Мама моя робила в лікаря Ярослава, в того самого що і я лікуюся, можу дати номер телефону, задзвоните, він Вам все розкаже.
     
  4. Irvika

    Irvika New Member

    Хто може порекомендувати хорошого стоматолога для дитина на Симоненка або в районі В.Великого.
     
  5. ckorpionsha

    ckorpionsha Well-Known Member

    Я малого вожу в Рікоту до п. Тараса на В.Великого
     
  6. Materynka

    Materynka Well-Known Member

    Дівчата, поділіться, може хто нещодавно робив гігієну, де саме і за якими цінами, і ваші враження від процедури. Я робила в Симбіотиці, поки що ніби задоволена, але ціна трішки висока як на мене-680 грн, це первинна гігієна, хоча в клініках такого рівня, можливо ціни аналогічні?
     
  7. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    в березні в Зазаденті було 380 грн.В Рікоті було десь біля 600.В Пароденті,залежно від обраної методики-від 10 ( первинна) до 40 ( Air-floor)грн за зуб
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  8. pidsniznyk

    pidsniznyk Member

    Дівчата, поділіться досвідом! Хто лікував гранульому на корені ? Як лікували і чи допомогло?
    Мені вже колись робили операцію на зуб: зрізали кусок кореня з тою гранульомою і підсипали кістку.пройшов час і гранульома знову утворилася, але вже на іншому корені нижнього зуба.то жах!;(
    Я не хочу ні операції , ні зуб видаляти;(
     
  9. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    то залежить від стану кореня і гранульоми. У мене було так, що там лише під видалення вже- грануляція зруйнувала і корені, і на кістку пішла. Чоловіку двічі робили резекцію коренів зубів, які були під під коронками і нарощування кістки ( після першого разу грануляція за кілька років повернулася). Моїй коліжанці переліковували через канали ( то трішки довгий, також не зовсім приємний і досить недешевий процес, але там можна було спробувати так). То лікування допомогло, грануляція зникла. Але за три роки грануляція з явилася знову і зуб вже підлягав видаленню ( робити резекцію кореню теж було вже неактуально)
     
  10. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    В мене швидше питання, які причини тих грануляцій? Невдале лікування? Бо я вже задовбалася втрачати зуби по тій причині, молода кобіта блін, а для втрати зубів так взагалі дитя)
     
  11. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    погано пломбовані канали, гінгівіт,парадонтоз, псуті зуби ( інколи зуб псується збоку чи зсередини і видно лише коли розвалюватися починає).Тобто все те, що відкриває шлях мікробам всередину. Грануляція_ це, по суті, захисний механізм. Той мішечок утворюється між коренем і кісткою, аби певним чином захистити кістку від швидкої руйнівної дії внаслідок впливу інфекції, яка потрапляє ззовні.В той же час- і сам має негативний вплив, бо в ньому скоплюєься гній, бактерії, які його викликають і т.п. У мене грануляції були під всіма зубами мудрості ( вони в мене були псуті), а також - під 3 зубами з пломбовании каналами ( по суті- 2 з них ще і нарощеними на штифти зубами багато років тому)
     
    Останнє редагування: 28 Травень 2015
  12. Sasedka

    Sasedka New Member

    привіт! прошу поради стосовно гігієни де краще зараз зробитию. і можливо хтось порадить лікаря щоб запломбувати зуб. лікуюсь в ММ, проте ціни не з дешевих. можливо є щось краще за помірнішими цінами. дякую.:girl_smile:
     
  13. Moraine

    Moraine Member

    Всім привіт. Чи є хтось, хто видаляв зуб мудрості - так зване атипове видалення ( нижня вісімка, не прорізалася, над нею кістка щелепи, треба розрізати ясна , розпилювати зуб, і частинами його видаляти) - яка зараз цінова політика, і хто може порадити, де якісно виконують такі операції? Мене спрямували у приватний кабінет, ніби до хорошого стоматолога-хірурга, вартість 1500,00 грн (з анастезією і зняттям швів). Це адекватна ціна? Також мала б бути підпухлість на 2-3 дні. Поділіться своїм досвідом.
     
  14. pidsniznyk

    pidsniznyk Member

    Мені колись виривали зуб в обл поліклініці, 3 або 4 поверх , лікар чоловік. Навіть не боліло ...
    Тепер так як у вас 8 росте в щоку...
    Не знаю як знайти того лікаря...


    Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
     
  15. pidsniznyk

    pidsniznyk Member

    Я думаю що це дорого.
    Як знайду контакти того лікаря. То напишу вам;)


    Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
     
  16. IrynkaRum

    IrynkaRum New Member

    У мене були гранульоми на трьох передніх зубах, кажуть що то від травми в дитинстві, моя колишня стоматолгша сказала що тут або операція, або видалення. Я відмовилася і від того і від того, бо дуже боялася. Мені порекомендували нового молодого лікаря, він сказав, що ніяких гарантій, але можна спробувати лікувати через канал. Я боялася міняти стоматолога і воно мене шей не боліло, тому я відмовилася, через тиждень я прибігла до того лікаря вже запухша, і ми почали лікування. лікували більше року, я приходила кожен місяць. Зараз пройшло вже 4 роки як ми закінчили лікування, рік тому робили контрольний ренген - гранульоми розсмокталися!!! Від того часу я лікуюся тільки в нього, Ярослав, я думаю, що він не образиться:girl_haha:.
     
    Останнє редагування модератором: 2 Червень 2015
  17. Chiksa

    Chiksa New Member

    Ого, я видаляла зуб мудрості в першій стомат в лікаря Шевчука, в мене був він повністю лежачий, він його випилював, казав випадок важкий, після цього був набряк, але я через день приходила до нього і він мені вкладав якесь лікарство, поки в мене рана не зажила він мене виходжував, дуже задоволена, і взяв він в мене 700 грн !! Тепер от планую іти з іншої сторони видаляти !
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  18. Materynka

    Materynka Well-Known Member

    Мені сказали, що повторне переліковування зуба з гранульомою буде за один раз:scratch_one-s_head:Я вже й лижі нагострила:girl_yes2:
     
  19. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    за один раз гранульому не вилікують. Там лікування складається з кількох процедур- канали розпломбовуються ,ліки вводяться, щоб інфекцію забрати,, потім- пломбувальний матеріал..
     
  20. Materynka

    Materynka Well-Known Member

    Я розумію, що вона одразу не зникне, але оці описані вами етапи мені робитимуть за один раз, а на другий раз відновлення зуба