Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (3)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Supernatural, 22 Квітень 2015.

  1. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Початок теми тут
    ******************************

    Я народжувала на Мечнікова, і ніяких проблем не мали (і милась там щодня, дитину бувало лишала в сестринській, пупок там обробляли, і все Богу дякувати, все з тим гаразд). А багато знайомих скаржились на стафілокок на Батальній. Тому той роддом навіть не розглядала. Але думаю що може бути по-різному у кожному роддомі.
     
    Останнє редагування модератором: 17 Травень 2015
  2. iriwa

    iriwa Особлива мама

    Ір, а як то, вони самі казали гроші дати? Бо я і сечу здавала, і кров, і кололи мене, і тиск міряли надцять разів, то нічо не платила.. лиш на відділення дала 50 грн. А далі платила за узд при виписці - 50 грн, за карточку про гдачу крові - 100 грн і на дитяче "відділення" - 300, всьо..
     
  3. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

    ого, то все озвучують? То на Мечнікова? Я на Джамбула лежала в патології, то єдине, за що "повідомляли" ціну (типу реактиви, рукавички, шприци) - то аналіз крові, жодних "на відділення", узд, ктг - ніхто не казав щось давати.
     
  4. Oddly

    Oddly Well-Known Member

    Я ще чекаю, що лікар скаже після відкриття пологового.
    --- дописи об"єднано, 22 Травень 2015 ---
    А скажіть, як там зараз з наповненням відділення?
    А то мені стоїть питання лягати-не лягати в патологію десь зараз
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. skarlet

    skarlet Well-Known Member

    На Джамбула після пологів я теж нічого не платила і не просили (маю на увазі ті внески, типу на порошок, на відділення, при виписці і т.п.). На УЗД не була, тиск міряли та брали кров безкоштовно. Єдине, сказали, що тепер дитині визначити групу крові - то приватно (20грн). Потішило те, що при виписці чи то нема тої "виписувальної" кімнати, чи то мене просто туди не вели - одразу на парадні сходи і додому. Бо 7 років назад на Мечнікова там трішки зіпсули настрій. І чергова лікар попалась така, що в кишеню не заглядала, після пологів я її вдруге побачила за год. до виписки (я вже почала думати, що вона взагалі не з"явиться :girl_crazy: і їй грошей зовсім не треба).
     
  6. Gajka

    Gajka Well-Known Member

    Мені на Мечнікова такого ніхто не казав.
     
  7. Retaret

    Retaret Well-Known Member

    ну в мене в квітні був такий розхід: при поступленні 20грн ще в приймальній. Потім на кров шприц і пробірки, то вже сам купуєш собі, десь ще 20 грн. на КТГ 20 грн лише один раз здала, хоча мені його потім майже щодня робили. За УЗД при поступленні 50 грн.
    І так, це все говорять прямо. Моя палатна сама мені ціну сказала скільки я маю дати за узд, а з тими 20 грн за ктг, то ще ходила і мені нагадувала що я ще не здала. А от з тими 50 грн на відділення я проморозилася. Хтось там з самого початку забув мені сказати, а потім нагадували разок, а там і перестали...
     
  8. ruda kishka

    ruda kishka Well-Known Member

    Мені минулого року в квітні на Мечникова, коли я оформлялась в патологію, казали суми, але говорили "якщо можете". Я могла. Хто не може - не дає. В післяпологовому взагалі ні про які віддяки ніхто не говорив і не натякав.
    Кімнати виписки, доречі, на Мечникова вже немає.
     
  9. Tanya_SUN

    Tanya_SUN Well-Known Member

    а що то за кімната?:girl_blush2:
     
  10. ruda kishka

    ruda kishka Well-Known Member

    А то була така комірка при виході, кажуть там якісь жуткі бузьки були на стінах намальовані, там сидів фотограф і, коли маму з дитинкою виписували з пологового, то медсестри несли дитину туди і там відбувалась урочиста частина виписки. Фотографували, можливо відео знімали, а потім казали скільки дати грошей
    --- дописи об"єднано, 22 Травень 2015 ---
    Зараз там "почекальня" з двома лавками і кавовим автоматом
     
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  11. Rosynka

    Rosynka Well-Known Member

    Ага, і нас ще стидали, як то так, що за батьки, не хочуть гарної виписки! Вже на виході ненормальними ще назвали, чи якось так, вже не пригадую... Друга виписка мені НАБАГАТО більше сподобалась :)
     
    • Подобається Подобається x 1
  12. Retaret

    Retaret Well-Known Member

    так-так, завжди додають оте "якщо можете". А в після пологовому мені принесли якийсь журнал зі всіма моїми вписаними даними і сказали розписатися якщо буду здавати гроші в фонд відділення. При цьому в тому журналі не було жодної комірки без підпису. А дитяча сама сказала "в нас прийнято дякувати".
    Палатної не було в день виписки, не знаю чи тому що неділя була, але ніякий інший лікар, хай би навіть черговий до мене не потикався. А щоб закрити питання довідки про донорську кров, то одна акушерка набрала мені палатну зі свого телефону, і та сказала, що не заперечує проти моєї виписки і відсутності тої довідки, але треба віддячити тій акушерці за те, що вона мої проблеми вирішує.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  13. marianast

    marianast Well-Known Member

     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
  14. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    їх вже давно немає в усіх пологових- заборонили
     
    • Подобається Подобається x 4
  15. Setka

    Setka Мамулька непосидок

    Ми з старшеньким як виписувались з медінституту (2011р.) то також вели через ту кімнату. Але я чоловіка до того підготувала і навіть медсестра яка нас виводила попередила, що як не хочемо то категорично відмовлятись і все. Чоловік написав відмову через погане самопочуття (а я дійсно ледве на ногах трималась, бо три дні майже не вставала через запаморочення) і ми пішли собі додому. Потім десь за кілька днів дзвонили додому і питали чому відмовились ми від їх послуг, я повторила причину і все. Тобто обійшлося легким переляком як то кажуть :)
    --- дописи об"єднано, 24 Травень 2015 ---
    Та то впринципі і непогано щоб була така собі кімната, ну але ж не примусово. Може хтось справді хотів би зробити ті фото чи відео - але ж не так здирницько.
     
    • Подобається Подобається x 2
  16. Raven

    Raven Мама малятка

    та де, я таких не бачила
    так вже додомцю хочеться
     
  17. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    Там, здається, якщо у мами перша мінус, чи резус мінус, я вже точно не пригадую, то групу крові роблять безкоштовно, а так просять пару гривень
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. lovikyou

    lovikyou Well-Known Member

    Нам наМечнікова нічого взагалі за групу не говорили, але у виписці є вказано
     
  19. Setka

    Setka Мамулька непосидок

    Народжувала малу на Джамбули, то визначали групу крові малої і нічого за це не платила. Правда в мене 1-ша "+" а в малої вийшла 3-тя "-" в результаті несумісність по групі крові і високий білірубін.
    Думаю що роблять обов'язково тим діткам у кого в мам 1-ша група або від'ємний резус щоб визначати сумісність і відразу аналіз на білірубін.
     
  20. Sonechcko

    Sonechcko Well-Known Member

    нічого не потрібно питати, самі все скажуть і нагадають , якщо зле з пам'яттю :)
    я теж була трохи в шоці...
     
  21. Melja

    Melja Member

    А скільки виходить набір ліків на пологи, якщо брати зразу в аптеці на Мечнікова? Бо читала, що хтось 800 потратив, хтось 600. Бо я нічого сама не купувала, тільки пеленки одноразові 30 шт взяла. Чоловік мій сказав, що все одно скажуть щось подокуповувати, тому краще зразу все там взяти. А якщо вночі будуть пологи, таж державна аптека біля головного входу закрита, а в тій, що цілодобова, наскільки пам’ятаю не все є? То як тоді з медикаментами і набором для партнера, чи в пологовому є, просто потім відкупляєш в аптеці, те що потратили на тебе?