Хороший окуліст у Львові

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем фасолька, 8 Квітень 2009.

  1. Margarett

    Margarett Well-Known Member

    Жанно, а у вас що - халязіони ???
    Власне вони погано лікуються у тих очах, що мають до них схильність. І те, що повертаються знову і знову цілком може бути. Або не до кінця ..добре.. зачищають залозу, або є внутр. чинник який провокує їх нове утворення (Шлунок, кишківник ... взагалі травна система). Можу порадити народний спосіб лікування тої зарази, який випробувала сама.
     
  2. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    нічого такого лікар не казав. Сказав що є закупорки і все. Після того як він мені прочищає, день-два вилазять такі не зовсім чисті виділення з очей, трохи є синці і все. До наступної процедури далі то саме. Я вже писала, інколи майже не поімтно і я думаю що то вже все, все закінчується, потім зненацька знову набярк і т.д.
    Ліве око підпухає більше, тому на ньому і свербіж і зуд... Оце сказав лікар щось не відомо, бо оті закупорки, котрі він прочищає можуть провокувати тільки незначний набряк шкіри біля вій, а область двох повік аж чуть не до брів він не знає чого підпухає.
    Оперувати казав тому що є якийсь хрящик, котрий потрібно видаляти хірургічним методом, ну якщо до наступного разу не зменшиться.
    Ще на нижній повіці лівого ока періодично утоворюється якийсь червоний шелушащийся, сухий прищик. Не знаю що це і лікар не прокоментував.
    Я замахалася, чесно, ше ніколи в житті нічого так довго не лікувала.((
    --- дописи об"єднано, 22 Квітень 2015 ---
    Ви думаєте на Топольній мені шось не то лікують?
    Нє, якщо чесно, як воно зі строни виглядає? бо я вже сама не знаю що думати...
     
  3. Margarett

    Margarett Well-Known Member

    оце що ви написали э при халязіонах, тобто запалюється мейбомієва залоза і хрящ повіки
    те, що запухає, то зрозуміло, бо ж лікар там механічно чистить фактично свого роду слизову, що її там вразити ...
    Я не стверджую, що то у вас саме халязії, я просто припустила, бо воно схоже. Ви знаєте, то така дрянь, що вона на тій повіці в одному оці мине, а за тиждень вилізе на геть ін. повіці іншого ока. У мене таке враження складалось свого часу, що воно по лімфі ходить. Масажі помічні, проходили таке, але от від них потім нові х... кидались. Часом тим Х треба час, вони бувають і до року самі минають, а часом його не годен вивести вирізанням. От якась темп. з соплями і може вилізти. Почитайте про лікування очей медом, м"якіш хліба вмочений в молоко ...календулу ... може вам щось підійде.
     
    • Подобається Подобається x 1
  4. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    Жанна, та я нічого не думаю, бо я ж не лікар. Але, на мою думку, якщо лікар не знає що це таке, або не може дати раду, то треба шукати того, хто хоча б діагноз правильний поставить. Я немаю ніякого відношення до тоі клініки, просто про того професора є добрі відгуки і якщо така ситуація, то треба таки когось шукати і то вирішувати. Ну бо от а просто чистити то ж не вихід. А як спробує оперативно втрутитися, а як то у тому випадку не можна? Він же сам каже що не знає.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    та діагноз то ніби поставлено- це власне оці закупорки, з якими боремось.
    А от щоб виявити причину чому саме підпухають повіки аж до верху, потрібно обстежувати всі органи і системи, бо причин може бути безліч.
    То якби виходить що виявив, те лікує.))

    Я вже збилась котрий це лікар з рахунку, але він хоч би шось вияив...
    Ой, не знаю, як скаже таки оперувати, сто процент до когось ще піду, а так на разі ні по часу, ні по грошах мені то не виходить.
     
  6. solomka

    solomka Active Member

    Дівчата, що можете сказати про Яцків з дитячої поліклініки на Сихові? В моєї старшої дитини почав падати зір - бачить лише третій рядок зверху, сказала лікарка, що в неї міопія, прокапали крапельки, виписала вітамінки і настирливо рекомендувала (ще й виписала відразу рецепт) одягти біфокальні окуляри (зверху лінза мінус, а знизу плюс). Чи варто купляти такі окуляри? Хотілося б проконсультуватись ще з якимось окулістом, підкажіть хорошого.
     
  7. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Так, моя попитка номер п"ять.:dash1:
    Без сарказму, але то дійсно вже п"ятий, чи шостий лікар, до котрого я звернулась з своєю проблемою.
    Пішла нині скромненько, до нас в поліклініку до лікаря, в котрого ще не була (Боднар поліклініка на Лемківській). Прописала мазь дорогуууущу, але бачу провіривши мене на всіх апаратах вона сама толком незнає шо то.
    Єдине що вивідала. то не халязіон, закупорки вже майже чисті, а чого око так спухає, то типу блефарит. Хоча його є кілька видів, а який саме в мене, не сказала.
    Полікуюсь тою маззю побачу. Відчуваю себе піддослідним кроликом " а спробуйте то, а спробуйте ше то".:girl_cray:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. YeS Svit

    YeS Svit The Good, The Bad and The Crazy

    Мала в школі такі,на той час було дороге задоволення,як результату такого не дало.А вправи не назначали? Я ходила в дит.поліклініку на вправи після яких зір покращився. Краще моркв*яні фреші,вітаміни і поменьше навантаження на очі і хай робить вправи дома,мали би показати елементарні.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  9. solomka

    solomka Active Member

    Мене це здивувало, що лікарка ні слова не сказала за вправи, я теж чула, що різними вправами можна зір покращити. Підемо, мабуть, до Берези, кажуть вона призначає вправи.
     
    • Подобається Подобається x 1
  10. analastanka

    analastanka тень на стене

    Усе залежить від вашого випадка та причини, чому зір погіршився. Є випадки, коли вправи безсилі
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  11. YeS Svit

    YeS Svit The Good, The Bad and The Crazy

    я звісно не лікар,але в такому віці варто і можна вберегти зір,а не зразу виписати дорогі окуляри і все на тому.Дивує ставлення лікаря.
    --- дописи об"єднано, 20 Травень 2015 ---
    Проконсультуйтесь в іньшого обов*язково.Я після вправ 80% бачила
     
    • Подобається Подобається x 1
  12. Olena strij

    Olena strij New Member

    Добрий вечір! Допоможіть, будь ласка. У моєї бабці катаракта, потрібно оперувати. Підкажіть, де краще зробити операцію у Львівській області? Дякую.
     
  13. Sweet kitty

    Sweet kitty Вишивалочка

    Знаю що добре роблять в обласній
     
  14. Lurana

    Lurana Member

    Дівчата, хто запитував щодо комп'ютерних окулярів? Можу поділитися досвідом.
    Чоловік дизайнує сайти, і за компом все життя проводить. Почав падати зір - забила тривогу. Не поскупилися і за порадою німецького офтальмолога купили недешеві окуляри фірми Gunnar. Кому треба - погугліть, на їхній сайт вийдете. Уже 2 роки, як чоловік з ними, припинили боліти і пекти очі. Справді. А ось нещодавно і я собі купила, бо вже не витримую навантаження. Ціна на окуляри - близько 2 тис. гривень. Недешево, але гарно. Якщо комусь треба - можете завітати в гості, поміряти і обдивитися))))
     
  15. analastanka

    analastanka тень на стене

    А яка саме дія в тих окулярів? За рахунок чого ефект?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. дашулька

    дашулька Well-Known Member

    Дали нам скерування на пробиття сльозних каналів. Треба їхати в Брюховичі...у мене виникає питання - то треба з кимось домовлятись чи просто можно приїхати? бо намагаюсь дозвонитись в реєстратуру - марно (може там іншій номер телефону, якщо хтось має - напишіть, будь ласка).
    І ще цікавлять спеціалісти - на кого краще попасти? дякую.
     
  17. Bulavka

    Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

    @Lurana, то ті окуляри і для зору, чи як? Що ви з падаючим зором зробили? І окуліст - ви в Німеччині консультувалися?

    Як показує досвід мій і моїх родичів - то все залежить від очей.
    Чоловік сестри програміст, має стовідсотковий зір в свої 44.
    Мама після 40 більше десяти років за комп"ютером працювала - все ок, лише зараз стала трішки гірше бачити, то вже вікове.
    В мене і в сестри -6 на обидва ока десь так років з 18, на роботі весь час за компом, ну і вдома буває - зір далі не падає.
    Чоловік аналогічно на роботі за компом і трохи дома - все ок.
     
  18. Vendy

    Vendy Active Member

    цікавлять відгуки про окуліста Ольги Володимирівни приймає на Гулака Артемовського
     
  19. daisygirl

    daisygirl Member

  20. Louth

    Louth Well-Known Member

    Розкажу про свого сина-старшокласника. Бачив він тільки верхній рядок, і йому порадили походити на вправи на Дудаєва (здається, "Окулюс"). Там дитячий окуліст з медсестрою кілька вечорів на тиждень проводили з дітками заняття на різних апаратах (типу дивитися на різнокольорові рухомі точки і т.д.). Мій парубок серед тих діток трохи дивно виглядав, але ходив. Зараз всіх деталей не пам"ятаю, ні вартості курсу, ні кількості занять (здається, 10), вже кілька років минуло, але пам"ятаю результат: після останнього заняття перевірили зір, він виріс з 0,1 до 0,9! З часом, правда, знову впав від сидіння за комп"ютером, але то вже інша історія. Спробуйте туди звернутися.