Їмо раціонально і худнемо, рекомендації, поради, досвід

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Mirabellka, 18 Лютий 2013.

  1. zetta

    zetta Well-Known Member

    Жанно, для фігури однаково зло шо солодка каша, шо цукерка , шо муслі . Любий швидкий вуглевод це додаткові кг. Тому каша з фруктами Без цукру - так . Муслі не є каша . Сухофрукти дуже мало і не часто , а цУкати взагалі - ні .
    Якщо харчування викликає скачок інсуліну то будуть лишній кг . Так , обмін речовин в кожного свій , в когось цукерка пролетить а в когось вилазить з боку ) . Для худнення 70 % важливе харчування , решта спорт . Дехто себе виснажує спортом але як нема збалансованого харчування то скоріше згорять м'язи ніж жир .
     
    Останнє редагування: 24 Травень 2015
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Я дотримуюсь принципу солодке тільки до 12-ї і взагалі до 12-ї я собі дуже багато чого можу дозволити... А далі на обід суп, яле якщо з м"ясом, тоді не черпаю в миску картоплі, якщо з картоплею, тоді без м"яса, на вечерю обов"язково білки, вечеряти закінчую в проміжку між 18 і 18.30, далі нічого на зуб, максимум вода, додала ще між тим два перекуси, тобто звичні порції сніданок/обід/вечеря зменшились і ти знаєш, худну.:) Правда поступово, але не пройшло ще місяця і всі навколишні помічають, шо я стала худіша:) Та й я не ставила собі цілей там мінус 10, 20, просто хотіла збалансувати свій звичний раціон так, щоб поменше того всього йшло в жир. Зрештою я всі останні сторінки ніби чітко розписала що до чого... В штані (яких я виставляла фото))) вже влізлась.:girl_claping:То головна ціль подолана. Певно мені тепер з тим всім тре іти в другу тему, щоб мене правильніше розуміли.:girl_blush2:

    І ще додам, мені вихудати не проблема,будь-яка дієта мені іде на ура, але... потім я за пару днів набираю те все і навіть вище норми, тому так як є зараз, мені дуже навіть підходить. Їм практично все що і до, але в правильні години і з правильним поєднанням продуктів і тому потрошку стаю худіша.))
     
    Останнє редагування: 24 Травень 2015
    • Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  3. zetta

    zetta Well-Known Member

    То я до того що замінити цукерки на мюслі впринципі немає різниці , що одне що друге дасть однаковий результат , з тою різницею що муслями хіба ще наситишся . Зрештою твоє харчування мені нагадує -60 трохи . То файно що знайшла для себе вихід. Мені допомагає правильне харчування і спорт .
     
  4. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    По калоріях може так, а по шкідливості і по впливу на шлуннок різниця таки є?:)
    Цукерки на сніданок точно зло, мюслі вже з іншої опери.

    Я нині задовільнилася підсолодженим домашнім сиром, то різниця по стану в шлунку після такої їди разюча.
    Ще кажуть мудрі люди випити склянку води з медом на тощак, потім так на солодке не пробиває. Завтра планую спробувати.
     
  5. Demetra

    Demetra Well-Known Member

    Хіба брати мюслі з сухофруктами і без ніяких добавок і цукру і заливати не молоком , а соком. Одним словом чим простіші і страшніші на вигляд, тим корисніші. Але я таких їсти не можу... Люблю мюсті типу АХА, але вони дорогі зараз і не корисні, тому взагалі не їм мюслі... І якщо вас вівсянка довго не тримає, то мабуть і мюсті не будуть.
     
  6. zetta

    zetta Well-Known Member

    Пластівці не плутати з муслями ) . Бо як я навіть собі залию вівсянку водою , додам туди грушу чи вишень , чи банан . А потім ше до кави дві цукерки то шлунку теж кайф , а все чому ? Бо сніданок то добре . Я снідаю все життя , просто тепер щей роблю то максимально корисно. За кілька місяців вчора з'їла цукерку , відчуття непотрібності запам'ятала. А так печу собі часто до кави сирну запіканку без цукру з фруктами .
     
    • Подобається Подобається x 1
  7. Orman

    Orman Модератор-бомба

    так логічно ж - розганяється обмін речовин
     
    • Подобається Подобається x 1
  8. Lyudvig

    Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

    Тобто получається, що перед сном+- 2 години вартує щось перехопити? Але що? Я п'ю стакан кефіру чи ряжанки з висівками. Можна?
     
  9. Orman

    Orman Модератор-бомба

    нужна )))

    я взагалі прихильниця думки, що їсти треба, просто те що треба
     
    • Подобається Подобається x 2
  10. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Я колись з гречкою пила
    Якщо не можете від канапок відмовитись, краще купувати дієтичні хлібці.
    Ще дуже корисно і поживно: перемолоти грецькі горіхи, лимон з цедрою і мед. З'їсти натще столову ложку тої суміші і запити склянкою чистої води. Така собі вітамінна бомба. А ще добре після прокидання, одразу випити склянку води, а вже потім снідати.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Rona

    Rona Мама-йожик

    Не факт, тоді чому поправляюсь?
     
  12. Orman

    Orman Модератор-бомба

    думаєш багато? Але це вже офтоп в цій темі.
     
  13. ckorpionsha

    ckorpionsha Well-Known Member

     
  14. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Я від того сильно поправляюся, тому після 18-18.30 ні-ні, тільки води можу хлепнути. Але реально якщо правильно вечеряти, то не сильно й хочеться. Кусень відвареного, чи запеченого м"яса, або риби з салатом тримають відчуття ситості мені до чотирьох годин. Не жирний домашній сир з кефіром трохи менше, салат з різної зелепухи плюс варене яйко, лимонний сік, крапля олії до 2-ох годин, сам кефір з зеленню, чи не жирний йогурт- мурдаця ше та, більше так не буду.:girl_nea:

    Дівки, розкажіть мені шось про мед, яке він місце займає в правильному харчуванні? То можна перехопити ложечку і після обіду як сильно солодкого хочеться, чи не вартує?
     
    • Подобається Подобається x 1
  15. zetta

    zetta Well-Known Member

    правильне харчування не проти меду, зранку i не кожного дня. але ж ти в принципi не на правильному харчуваннi. вiд меду тi самi калорii що вiд цукру. я собi купую цукерки де яблучне пюре висушене , так само сливове i вишневе. i такi пластинки жую до кави пiсля обiду. як дуже хочеться солодкого значить впав iнсулiн, якi причини крiм звички? давно iла? мало води пила? iла шось з високим глiкемiчним iндексом i знову швидкий голод ? може варто просто перекусити а потiм повечеряти i все ? . зрештою завжди треба мати заначку з горiшкiв, кураги, чи яблучко пожувати. але менi до кави яблучко не пiдходить)
     
    Останнє редагування: 24 Травень 2015
  16. Rona

    Rona Мама-йожик

    Льохко, і дуже швидко, якщо не спам'ятатись. Я переконана, що їсти треба те, що хочеться і коли хочеться, для того, щоб чути себе, треба спокійний розум і час. Кагда нєрви - все злітає шкереберть.

    І ще щодо їдження перед сном: як поїм після 20:00, то зранку прокидаюсь розбита, як з перепою. Думаю, річ в тім, що їжа після 20:00 не перетравлюється, а лежить в шлунку і подразнює його, тому й біль зранку і погане самопочуття
     
    Останнє редагування: 25 Травень 2015
    • Подобається Подобається x 2
  17. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Ясссно, я хотіла обманути природу і коли по обіді ломка мати можливість перехопити ложечку:girl_blush2:
    , а бачу не судьба...не судьба...))
    Я чогось думала шо гречку в вечір ніззя.
    Вже почала так робити.:) Але якщо потім випити ше кави, то боюсь згодом як прийдеться їздити на роботу, буду возити з собою туалет.:girl_crazy:
     
    Останнє редагування: 25 Травень 2015
  18. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Емм, ну та, а які ще є? Я їх правда ніколи не купую, але коли в лікарні лежала мені носили такі, де пластівці, сухофрукти, горішки і все... Ну, а шо в них такого злого?:scratch_one-s_head:
    А, і чьо молоко нє на сніданок?

    Всьо, начиталася.:) Голова кругом, одні пишуть те, інші те і через пару сторінкок знову те саме )) і це стосується не тільки молока, а й м"яса, каш і т.п.
     
    Останнє редагування: 24 Травень 2015
  19. zetta

    zetta Well-Known Member

    До ре, як брати правильне харчування там досить багато вуглеводів . Каша на вечерю спокійно істься , не можна нічого смаженого ( хіба без олії смажене ) , і проти обезжирених молочних продуктів .
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Rona

    Rona Мама-йожик

    @zetta в пх до котрої години вечора мож їсти?