Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (8)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Shamna, 14 Січень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. HrabowaH

    HrabowaH Well-Known Member

    Ви не знаєте наших родичів, вони всеодно прийдуть, всі гуртом, навіть без запрошення. :girl_crazy: В них традиція така. :bayan2::russian::welcome:
     
  2. ANANASIK

    ANANASIK Well-Known Member

     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 7
  3. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    Всьо, Львів відвідали, виставу подивились, погулялись і коли вже їхали до хати, то малий все питав:"а то вже наша зупинка?" Борщику червоного втиснув нормально і спати був відісланий. А я - а що я? Я на ДП шарюсь. Зроблю собі якогось чаю і зависну тут, бо тато наш ще нескоро з роботи прийде - ще встигну щось зготувати на вечерю. Одне вже є - вино або пиво, а решта, то вже "мєлочьовка".
    Дратують мене люди в транспорті: ну як можна бути таким сповненим егоїзму? Навушники в вуха - і коли водій вже встав в другу смугу і порівнявся з зупинкою, то воно: "зупиніть!". Далі маневри , гальмування, зміна смуги руху- і "воно" вийшло. Мені стало дуже цікаво, якби оте "воно" їхало на власному авто, чи шукало б можливість зупинитися, чи просто проїхало б далі? Я зараз менше користуюсь громадським транспортом, але от така фігня була завжди!
    Ще мене дуже цікавить нащо люди, ведучи дитину в тетр, хай і дитячий, набирають цілий пакет жеровиська? Вистава 50хв. і постійно шарудять ті обгортки, гррр. Я розумію, що дитина захоче пити, але цукерки, вафлі, печиво, морозиво [​IMG]! Поясніть мені: чи то я з прибабахом, чи вони. Мій також почав просити(бо навколо одні солодощі), але я йому пояснила, що вийдемо і купимо, бо це не кафе. Це театр. Роблю скидку на те, що я зла і недобра. Але факт від того не міняється. Я не розумію.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 12
    • Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  4. flame

    flame невгамовний експериментатор

    Ліниво-домашній день: спали, їли, дивилися ТБ, знову спали і знову чимось напихалися:girl_blush2:. І так пролетів той день дуууже швидко. Давно я так не відпочивала і мені дуже треба було такого релаксу:girl_yes2: Зараз почитаю, що тут новенького, а на фоні Голос країни.
    Всім гарного вечора.
     
    • Подобається Подобається x 6
  5. Materynka

    Materynka Well-Known Member

    А я сьогодні якась мляво розслаблена, це напевне відходжу від вчора. А вчора я кипіла і булькала. Настрою, щоб підняти кудись свою дупцю не було, і я просто дивилася фільми і релаксувала з вишиванням. Якась в мене депресивна смуга в житті, і просвіту не бачу. З усіх сторін щось не клеїться. І таке от прозище з дня на день. Гарного всім недільного вечора, а я йду в люлю:lazy:
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    Зварганила на вечерю банальщину: "кахлєти" і картоплю. А знаєте чому? Та тому, що до них пасує і вино, і пиво, і, як сказав би тутешній класік стопочка! Отже чоловік прийде і най вибирає. А я вже свій вибір зробила і посудинку відповідну приготувала:drinks:.
    Малюк нині змінив вподобання "що зая мені передав" з класичних цукерок чорних на "мовозиво". Хоч хтось мислить небанально в тій хаті.
    Бажаю вам:friends:, а не :windie: і:read:. І щоб сусіди не :russian:, бо завтра понеділок.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  7. Rapsodiya

    Rapsodiya Well-Known Member


    В мене нині проза то погода..дощ сіро...але врочистість гуляли нині з коліжанкою,так файно про все собі поговорили) хіба якійсь хлопи мішали,всьо чіплялися скласти нам компанію)а тепер йду в люлю,завтра вже трудові дні)))
    Всім цьомки-бомки))
    Надобраніч)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  8. sanches

    sanches Well-Known Member

    Проза жахлива, навіть не проза, а п..ц
    Діти з мужом і моєю мамою у Львові. А я ... в Москві.
    Завтра похорон бабусі, тяжкий день
    Від георгіївських стрічок і "а чьо там у хохлов" вже око дьоргається


    Отправлено с моего IQ4503 Quad через Tapatalk
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 16
    • Подобається Подобається x 1
  9. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    Понеділок таки настав. На лінування маю лише нинішній день, а далі "мені пофік як тюбітєйка одіта" тре арбайтен. Нравіцца, нє нравіцца- спі моя красавіца.
    Якесь от таке гасло чекає мене того тижня.Але нині ще тільки понеділок! А понеділок, то маленьке продовження неділі!:girl_yes:Хоч інколи і вечір неділі- то маленький понеділок.
    . То як голову повернути:girl_wink:.
    Роботи вам всім "нешквальної" і настрою до неї!
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 2
  10. Made in USSR

    Made in USSR Well-Known Member

    Я нині прокинулась раніше від будильника і мужа. Певно, запишу то до врочистості. Зараз маю попрацювати. а потім в бій за медогляд дитини до школи. Як би то витримати?
    Вчора їздили на футбол і неочікувано мені сподобалось. Так кричала, що думала нині ні слова не скажу)) Але нє, голос є.
    Погода ФЕ, але в душІ радісно. Якось вже попустилась від напрягів з роботою.
    Всім сонечка і радості в душІ і в дУші)))
     
    • Подобається Подобається x 8
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  11. tsiuma

    tsiuma Well-Known Member

    Поки ви так будете вважати, то так воно і буде. Я за те, щоб ламати традиції накривання столів, що ломляться від їжі, від якої потім ще й холодильник ломиться. Та ну його!
    Я привчаю родичів, що у мене, як правило, традиційний святковий обід, тобто перше, друге і десерт, а ніякий не шведський стіл. Та і в когось в гостях ну нереально стільки всього їсти, як буває, накладають на столи. Та й часи не ті.

    Дівчата, а що то з тією погодою? Не вистачає мені вже цензурних слів. Дивлюсь у Києві жара, друзі фотки в майках виставляють з вихідних, а тут що за ... Пороблено нам чи що? Аж настрою нема!
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 9
    • Подобається Подобається x 2
  12. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    І я так само. Колись як приїжджали до свекрухи, там був стіл в три яруси. Коли вони до нас - в мене
    Тепер бачу, що і вона починає так робити. Це віднесем до врочистості, бо на свята і мені доводилось їй допомагати ті всі "яруси" готувати, тепер простіше:girl_dance: А проза - то погода, з моїм пониженим тиском, то капєц:sad:
    І ще врочистість - в кінці тижня їдемо з чоловіком в Київ, без дітей, відволічемось трохи від буденності:rock::dance3::yahoo:
     
    • Подобається Подобається x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 3
  13. Whiff

    Whiff Well-Known Member

    Вернулись из Одессы! Там Лето!! Красота!)) а во Львове холодно.. Брр
    Вчера ездили на ярмарку сыра и брынзы, купили разного и вкусного!
    Пытаюсь найти комплекс наподобие Воеводино, но поближе..
    Ну а теперь началась рабочая неделя- арбайтен))
    Всем хорошего дня девчонки!
     
    • Подобається Подобається x 7
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. flame

    flame невгамовний експериментатор

    :bad: Хочу ще одну неділю. Роботи повно і найгірше, що папіркової, а я її найбільше не люблю - сидиш, множиш ту макулатуру, складаєш по ящиках, а потім палиш в каміні. От нашо такий двіж?
    Настрій чемоданний:connie_pull-pigtail А шо? Нехай то ще не завтра, але сьогодні вже можна не рахувати і п"ятницю теж:girl_haha: Залишається всього 3 дні, а вони пролетять, як ураган. :girl_yes2: Ще й наплановано всього повно: постригти гривку і зробити глазурування, манікюр і педикюр:d23:, шугарінг. Може то ще псіханути і наростити вії:girl_spruce_up: Га? Шо скажете? Буду така - кліп-кліп:girl_in_dreams:, я по-мадярськи "нем тудом", вони по-англійськи " с трудом", то буду стояти, очима кліпати і посміхатися:girl_haha: Ну, то так, на випадок, як десь загублюся.
    та ніби випогоджується:girl_yes2: Сонечко так гарненько світить.
    Треба щось :ed4d70def841dc74b57, бо зготоване в суботу вчора хтось вкрав:girl_impossible:
    І "до міста" збираюся після роботи. Треба мені десь знайти підголовничок напханий силіконовими горошками. Звідки починати пошуки навіть не уявляю.
    Всім гарного дня, а я потім ще прийду:girl_yes2:
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  15. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Сонечко тільки блимнуло в шибку, а я вже з ніг таляп.
    З самого ранку в якихось непонятних бігах. Чого не понятних, бо толк з них хіба мінусовий.
    Загналася нині з Липинського аж на Зелену пішкарусом з візком, назад верталася через Краківський...:wacko: Бідна дитина взагалі не розуміла шо сі діє:girl_crazy:, бо везла я його на такій швидкості , на якій мами точно малюків не возять.:girl_haha:
    По дорозі зустріла свою одногрупницю, вона мене гукнула, а я як не понятно шо просто проігнорувала і проїхала:facepalm:. То ся називає сповільнена реакція, продуплилася вже коли загнала фіг зна де, але було пізно. Уявляю як то файно виглядало.)))

    Зараз сиджу трохи відпочиваю поки Андрійко спить, ше пару хв і прийде мій "метеорит" з садочку... Знову буде веселуха.:wacko:

    Всім гарного дня. Літо вже ніби почиииинаєтьсяяя!!!:clapping::clapping::clapping:
     
    • Подобається Подобається x 6
    • Смішно Смішно x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  16. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    Фітнес-клуб сьогодні успішно відкрила. Планувалось у суботу, але підвела погода.Ті дощі вже достали, в мене на подвірі вже скоро буде ставок такими темпами.
    Мама ходить сміється з моїх вишневих довгих пагніців(тобто нігтів) і як я як кішка шкребла господарське мило (і все ж таки не даром, півдня роботи і не зламала ще нігтів). Зараз трішки перепочинку і ще один забіг на буряки.
    Погода просто супер, але не на довго, середу знову дубак.
    А ще мене чекає маленький жужащий подарунок,не можу дочекатись коли нарешті приїду до Львова.
     
    • Подобається Подобається x 7
    • Смішно Смішно x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  17. Materynka

    Materynka Well-Known Member

    Не знаю, що це, але мені таке подумалося:girl_haha:, шо прям встидно:blush:
     
    • Смішно Смішно x 13
    • Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  18. Samhayne

    Samhayne Well-Known Member

    Яка в Луцьку лупить гроза!!!!!! Так страшно!
    І по темі ;). Малий сьогодні вже двіччі всі навколишні калюжі переміряв. См приносить гумаки і каже - йдемо калюжі провіряти :).
    Є врочистість - купили морозильну камеру, проза - вона б\у. Але все одно тішусь...
     
    Останнє редагування: 25 Травень 2015
    • Подобається Подобається x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 3
    • Смішно Смішно x 1
  19. flame

    flame невгамовний експериментатор

    і в нас теж:girl_yes2: Найважливіше, що світло Є-єєєє:girl_dance: Цікаво хто там в Пустомитівському р-ні сидить в темноті:girl_haha:
    Розмовляла з мамою, вона так тішилася, що покропила жуків на бульбі, а я їй ще вчора казала, що то буде "дурна" робота. Дощик все гарненько змиє.
    Їсти наготвано, посудомийка працює. По-роботі сьогодні ніхто особливо нервів не тріпав:girl_claping: Сподіваюся весь тиждень буде такий позитивний:girl_in_dreams:.
    Всім гарного вечора, а я піду пошукаю якесь добре кіно.:girl_bye:
    Пи.си. купив мені мужа підголовник. Вже маю 3 ватою напханих:girl_haha::girl_mad:
     
    • Подобається Подобається x 8
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  20. Altera

    Altera зачарована птуха

    Боже ж мій...читаю вже тиждень про львівську погоду - заздрю немилосердно!!!
    Ну дайте нам того дощику хоч крапочку:girl_cray:
    Від початку травня - посуха..
    І хмари кожен день ходять табунами! І ніц:girl_sad:

    Та й не гримить ні разу..і не крапле..
    Проза, короче, ПОВНА!
     
    • Смішно Смішно x 9
    • Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.