Худнемо разом за системою -60 (3)

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 14 Липень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Jasmin

    Jasmin :)

    Відповідь: Худнемо разом за системою -60 (2)

    Люблю форумівки, на ранок завжди мінус... цього разу -800гр :connie_pull-pigtail
    Таки мусимо ще організувати, якусь спільну поїздку :)
     
  2. kristas

    kristas Well-Known Member

    Може з фруктами (яблучко, банан...полуниця), або сухофруктами .
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    я вчора порушила. повечеряла о 20.00 і немало. А нині не буду порушувати. Хочу на цьому тижні побачити 57 хоч би і з десятими долями на вазі. Поки що, звісно, це не передбачається, "сам_дурак".
    Але вага вагою, а як недобре мені після пізньої вечері :sad: майже як токсикоз при вагітності :sad: і кому того треба було?
     
    • Подобається Подобається x 1
  4. silvia

    silvia Well-Known Member

    Минув ще один системний тиждень ( дотримувалась на 90% ) і вперше результати не радують, бо їх немає. Як було 53, так і залишилось. Чому?
    Від сьогодні оголошую тиждень без солодкого і прозвітуюсь через 7 днів. Цікаво, як зміниться цифра на вагах при відмові від солодкого....
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. Demetra

    Demetra Well-Known Member

    Повністю? Я вже і не наю нащо я відмовилася від солодкого, бо сьогодні 4-ий день, а вага не йде, системи притримуюсь з незначними порушеннями...
     
  6. Made in USSR

    Made in USSR Well-Known Member

    ніченькою темною поїдемо))) в мене теж з часом негусто, але шо делать))) нині ввечері йдемо на футбол. Як би то втриматись від спокус... Не так на футболі, як після нього намічаються посиденьки за столом. Але нічо, там буде група підтримки.
     
  7. silvia

    silvia Well-Known Member

    так би хотілось...може організм вже протестує і каже хватить худнути)))
     
  8. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

    Варіант можливий. Тільки для початку мені потрібно проапгрейдити свій вел (поки що не маю світлоповертальних елементів).
    Цього року одну мала велопрогулянку - поїхали з мужом і другом в Брюхи. Я перед поїздкою системно повечеряла, горда собою і впевнена, що вони будуть їсти чебуреки, а я буду на них дивитися. :girl_haha:
    Поки доїхала до тих Брюхович (майже всю дорогу під гірку), скляла все на світі і пожаліла себе (стлумила 2,5 чебуреки). Вранці на вазі було :girl_impossible:
    Третій день "Без порушень системи": повечеряла трохи пізно (якщо чесно, то якраз вечеряю :girl_crazy:), але системно. Цілий день вдома, пекла-варила, і ні на що не спокусилася. :girl_spruce_up:
     
    • Подобається Подобається x 2
  9. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

    День четвертий. Про результат ще ранувато писати.
    Тепер, з електронного вагою, відкриваю для себе багато нового.
    Виявляється, вечеря у вигляді салату з свіжих овочів мені погано впливає на вагу.
    Нині маю +100 г від такої вечері (щоправда, вечеряла після 19:00, тому для чистоти експерименту спробую ще таку вечерю до 18:00).
    Я і раніше по собі відчувала, що не конче добре мені в шлунку після салатів, але сильно їх люблю, тому залишала таке задоволення собі на вечір.
    От перший день мого марафону (коли в обід був шампусик і кола), вечеряла салатом з бурячка і трішечки фети - на ранок мала -1,3 кг.
    Наступного дня вечеряла печеною рибкою (і теж пізніше, біля 19:00), а потім ще випила бокал вина і з"їла шматочок камамберу, на ранок мала -400 г.
    А як у Вас вечеря впливає на вагу?
     
  10. popelushka

    popelushka Well-Known Member

    @Demetra в мене вага, коли я відмовилась від солодкого, почала знижуватись на 9-10 день, разом з об'ємами.
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    дуже суттєво. а ще більше - на самопочуття. Салат мені підходить, але треба обережно з порцією, щоб не розтягнути шлунок. тому якщо чую, що дуже голодна - то їм сир або яйця або гречку. А якщо голод не сильний - можна і просто салат, але кілограм салату :)
     
    • Подобається Подобається x 1
  12. Demetra

    Demetra Well-Known Member

    5-ий день без солодкого закінчився... Якось вже привикла і не дуже хочу його... Хіба вночі сниться, що круасани шукаю.
    Та де там! Мені ще хоч три кг скинути, а в ідеалі 5 кг...
    За тих 5 днів мінус 500 гр. і то враховуючи що кд близько. Ну то звичайно не чистий жир, а вода чи ще щось:girl_haha: Ну а що я хотіла, всі 5 кіля зігнати?! Добре б було щоб і ті пів не набрати назад!
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    а яка у вас ціль? бо ви вроді тут з найкрутішими результатами, може організм просто показує, що вже ок, працюй над проблемними зонами
    а зараз ти ще не їсиш солодкого? чи просто система?
    вибирайте іншу мотивацію... типу "я скину 5 кг за місяць чи за 2 ?!"
    ну підходити до схуднення з песимізмом якось не тойвово.. ну а чому не зможете? чому має вернутися? дівчата тут десятки кг скидають)) і вони ж не з іншої планети
    мені чомусь здається що від тих "моральних страждань" хіба гірше.. тобто от міркуєш собі, "хочу того торта, а ніззя, а я би от так ним посмакувала"... мені видається що підсвідомість це сприймає як команду "торт життєвонеобхідний, але нема можливості спожити" і всяко починає впливати на думки/мозги, що вкінці ми таки здаємося і їмо той торт.. підсвідомість щаслива, вона нас спасла від нас самих)
    я от недавно була на святкуванні, ну до 6 ще поїла що можна було, а потім десерти... я реально задумалася чи настільки я хочу гарну фігуру, бо зїсти вечерком солоденьке з кавою видаєтся прям фрііідом... свобода вибору.. щастя))
    якось дочекала до ранку, не так до нього далеко) я от дивлюся на втрачені кг.. було важко.. не було халяви.. але воно того вартувало
     
    • Подобається Подобається x 3
  14. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

    Вчора ввечері не мала часу до Вас забігти.
    День четвертий минув без пригод і без порушень.:girl_smile:
     
    • Подобається Подобається x 2
  15. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    так, якщо сприймати відмову як обмеження і ні - якщо сприймати як переосмислення.
    відразу кажу: я ще не вмію переосмислювати :)
    в піст перед Різдвом вирішила обійтись без солодкого. На мус. Ну, щоб попостити і потайки сподівалась скинути 2 кг, набраних за осінь.
    Без солодкого протрималась, а от переосмислити не вийшло. І до 2 осінніх кг додадись ще 2 "пісних". Навколо тої ваги і гуляло, а тоді за Великодні свята ще 2 кг - і з тих пір я тут :)
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

    В темі про правильне харчування дівчата пишуть, що з часом на системі -60 ранкові солодощі почали давати їм плюс на вазі.
    Читаючи, задумалась.
    Як тільки переходила на систему, щоранку на роботі дозволяла собі круасан з кавою в приємному товаристві.
    І таке смакове і моральне задоволення від того одного круасана отримувала, що вроді більше ніц солодкого не хотілося до кінця дня.
    Чекала наступного ранку і того круасана, тієї приємної компанії та розмови за філіжанкою кави на початку робочого дня.
    А тепер зранку ніби мета - напхатися якомога більше того солодкого, бо ж потім (після 12:00) не можна.
    Це вже якесь психологічне.
    І ловлю себе на думці, що від першого печенька/цукорка/шматочка пляцка ще отримую задоволення, від усіх наступних - тільки важкість у шлунку.
    Я не хочу і не збираюся повністю виключати солодке з свого раціону, бо мені смакує ранкова кава з ним, бо люблю себе і люблю себе час від часу балувати.
    Але як зупинитися після достатньої порції? Як справитися з внутрішніми причинами, які спонукають мене до безконтрольного поглинання солодкого зранку?
     
  17. Demetra

    Demetra Well-Known Member

    Я на системі вже 10 місяців і скинула 11 кг і розумію, що за тих 14 днів без солодкого не скину 5 кг, хіба перестану їсти взагалі))))
    Це не песимізм, а реалізм. Пів кг весь час теліпаються туди -сюди. Я настроєна оптимістично і знаю, що скину ті останні кг, просто вони тааак вже тяжко йдуть. І чесно, я вже морально трохи змучилася з ними боротися, хочу перепочинку перейти на підтримку ваги, але поки ще не час. І тому видумую собі нові способи які допомагають мені мотивуватися. А від солодкого я відмовилася, тому що хочу сама собі довести , що я можу їсти його контрольовано і дозовано. Бо останнім часом різко зросла кількість споживання мною солодкого і мені стало тяжко контролювати ці прийоми. Але я не буду відмовлятися від нього назавжди.
    --- дописи об"єднано, 26 Травень 2015 ---
    Ти мене випередила:). Во-во , в мене теж починалося безконтрольне поглинання солодкого, і деколи навіть після 12:facepalm:. Одного дня я сказала собі стоп, я не раб своїх звичок( так, я думаю що це саме звичка частіше, ніж бажання) і придумала собі цей марафон на 14 днів без солодкого. Я не знала чи вийде в мене протриматися і не загадувала на всі 14 днів. А сьогодні вже 6-ий день і я знаю що вийде і я доживу:))) до 14-го. Солодкого майже не хочеться, його для мене зараз просто не існує.
     
    Останнє редагування: 26 Травень 2015
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  18. silvia

    silvia Well-Known Member

    та може..той клятий живіт всю картину портить :girl_devil:
     
  19. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

    Який там може бути живіт з Вашими 53-ьома кг? Думаю, Ви просто занадто строга до себе перфекціоністка. :girl_dance:
    Звісно, без цих рис характеру Ви б не досягли таких результатів, але, думаю, Ви цілком заслужили на те, щоб перевести подих, насолодитися своїм відображенням в дзеркалі, а тоді подумати, що ще можна зробити, щоб животик нарешті присох до хребта.
    Це все я любя і з долею білих заздрощів, єслі шо. :kisss:
     
    • Подобається Подобається x 2
  20. silvia

    silvia Well-Known Member

    розумієте в чому проблема..все зайве мені йде в живіт ( не в бедра чи ноги, не в руки і лице.. а в живіт) він виглядав, наче я вагітна на 7 місяці, був колобком. Я без перебільшень. Я постійно ходила втягуючи його. Одяг балахонистий, вільного крою.
    Зараз звісно він виглядає краще ( вірніше меншим), але все одно округлий. Я з ним борюся фіз. вправами, але наразі бій не в мою користь.
     
  21. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

    В мене теж ніколи не було плоского живота, навіть коли я була суха від виснаження і важила найменше за все своє свідоме життя.
    І я колись доймала тренерів, щоб порадили, що мені з тим робити.
    І кілька абсолютно різних тренерів мені сказали, що в жінки така анатомічна будова, і рідко в кого анатомічно можливий плоский живіт. І щоб я не робила, я буду худнути, живіт буде худнути, але він все одно буде випуклий, бо така структура тіла.
    І якщо чесно, мені більше подобається акуратний фігурний не плоский животик в худенької дівчини, ніж модель, в якої "ні п..ки, ні с.ки, одна рама" (с), пробачте за таку грубість, але із пєсні слов нє викинеш.
    Про смаки не сперечаються, звісно, але мій чоловік все мені казав про одну мою подругу, яка при зрості 160 см важила 46-48 кг, що він не знаходить смаку в такій фігурі.
    А тепер вона вагітна, ясно, що тендітність збереглася, але вона в цілому округлилася, і на личку в т.ч., і груди перестали бути -1 розміру, то він як останній раз її бачив, то потім ще два дні мені всі вуха прогудів, наскільки їй пасує вагітність і наскільки вона приваблива в тій вазі, що я аж задумувалася, чи не приревнувати.:girl_blush2:
    А на роботі колись була дівчина, яка важила 38 кг (вона мала певну хворобу), і ходила нам всім говорила, як ми можемо бути такі товсті (дівчатам в вазі 52-55 кг), і що вона би тільки грудей собі хтіла добавити, а решта хай би все таке і залишалося.
    То хлопці, як то один раз вчули, потім сказали, що вона схожа на жертву концтабору. (Коли її вперше бачиш, дійсно, відчуття моторошні, настільки вона худенька).
    Зате плоскішого живота, ніж в неї, я не бачила ні в кого. :girl_haha:
    Я не переконую нікого ні в чому, звісно. Просто мислю вголос.
     
    • Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.