проблеми зі спанням

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем duncan, 4 Серпень 2007.

  1. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

    )))бачите, все в порівнянні. Я вам скажу, що мій до 1,5 місяця вдень спав раз на кілька днів, то й донечка @Naama для мене виглядатиме "сплюшкою" на такому фоні)
    аналогічно, і то не залежить, чи засне в 21, чи в 23.30. І таке:
    вже не проходить....
     
  2. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    та ви вже не зовсім маленькі, я на початку боялась на животі лишати, хіба коли пильнувала. Але я також зауважила, що на животі сон бував кращий
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. lovikyou

    lovikyou Well-Known Member

    Ми ото вислідили з період тих газиків, колік, то десь з 1 міс.
    Тоді пильно слідкувала і побачила, що якщо кладе голівку носом вниз, то зразу будиться і повертає її на бік. Матрас твердий, рівний, подушки немає.
     
  4. lovikyou

    lovikyou Well-Known Member

    Догледів нам невропатолог ніби початку кривошиї, то наш тато підняв шухер, що то може бути пов'язане
     
  5. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    Моя племінниця теж з народження любила спати на животику і нічого. Тут думки різняться і в неті часто пишуть, що небезпечно на животику чогось , але я також пригадую, що малявка як голівкою крутила, то одразу будилась і плакала. А зараз то взагалі без проблем.
     
  6. Deidra

    Deidra Well-Known Member

    От і я думала, що синок - "неспун", поки темку не почитала. Вночі спимо з 21-22 до 6-7 з перервами на годування у себе в ліжечку в основному. Засинає на циці або, звечора, у візочку. Потім ще може раз-два по годині поспати чи у себе, чи між нами. Але від прокидання їсть щогодини аж до 11-13, поки не "відпаде" на денний сон. Тут може часом і до трьох годин проспати. А може і 40 хвилин. Але той сон я навчилася "ловити". А далі якщо вдасться Діму "заснути" ще раз-два на 40 хвилин - то день вдався. Але оскільки основна проблема власне з засинанням, то це зробити важко. Засинає хлопчик на циці (годуємося сидячи і з подушкою), але тепер його спання у мами на колінах не влаштовує - незручно крутитися і головою вертіти. Лежачи годуватися дається раз через п'ятнадцять, хоча перший місяць-півтора так гамали дуже часто. Вдасться перекласти - прекрасно. Але якщо не вдасться, або не заснемо на циці (що теж не рідкість), то нас рятує возик. То така чарівна засипалка, з якої ми скоро виростемо. А на вулиці спання у нас получається після довгого колисання в возику і то день через два. Адже все навколо так цікаво - як же тут спати?!
     
    Останнє редагування: 24 Травень 2015
    • Подобається Подобається x 1
  7. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    Міняти сторони голови обов'язково!! В слінгу ж так само дитина спить голівкою вбік і нічого
     
  8. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    Аналогічно...Засинає в 9, підйом - в 7, але то скорше мій підйом в 7))) бо малий в той час вже по повній господарює в ліжечку(колупає малюнки на постілі, бавиться коциком) і тільки як покакає(а то діло в нас як по годиннику біля 7 ранку), то вже починає співати і я буджусь міняти підгузник. і годувати.
    От дехто пишите, що діти сплять на животику... А мій щось жодного разу так не спав, тільки на спині...То ви дітей на живіт перевертаєте чи вони так самі влягаються?
     
  9. lovikyou

    lovikyou Well-Known Member

    Я так завжди кладу. З газиками спав лише так, а тепер вже ніяк інакше :)
     
  10. EgoMusicus

    EgoMusicus Мамуля синульки

    Наш теж часто на пузо перевертається, не завжди, але частіше на животі спить. І цицю так гамає, лежачи на животі.
     
  11. EgoMusicus

    EgoMusicus Мамуля синульки

    Сам перевертається, з цицьою в роті, при чому не відпускаючи.
     
  12. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

     
    • Подобається Подобається x 3
    • Смішно Смішно x 2
  13. slobodianka

    slobodianka Member

    ох, а як мені вже ті сни набридли пашкині-я лиш встану, та малявка очі відкриє і за мною повзе. лиш повернусь-воно вже проснулось. лягає спати в 20:00 зараз, і мушу з ним лежати від 20:00, бо проснеться і потім не вложиш.
     
  14. EgoMusicus

    EgoMusicus Мамуля синульки

    В нас так було раніше, не могла ніяк від нього втекти ввечері, таке тривало довго, не памятаю точно, до якого віку, десь точно до 6 міс. А потім вже могла хоча б ввечері піти від нього.
    Я б вам радила пізніше класти спати, щоб самій не лягати в 20 год.
     
  15. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    Я так само лягаю разом з дитиною, от лиш віднедавна бачу, що вже можнв було б від неї тікати, але ми лягаємо десь коло 22ої, то вже й без сенсу. А раніше, то мус бути, бо спали ми 40хв , а тоді починала крутитись і якщо вчасно не впхнути цицю, то проснеться.
     
    • Подобається Подобається x 1
  16. WhiteCloud

    WhiteCloud Member

    В нас о 22 вже сонно похникує, засинає тільки з груддю в зубах, якщо спробувати вислизнути, то відразу хапає руками і тримає! І мус з ним спати...:girl_smile:
     
  17. Марта2

    Марта2 Well-Known Member

    Зайшла почитати, і знайшла пост про нас, але нам ще й місяця нема... якесь таке дивне то дитя, то спить як ти пишеш, просинається від любого шороху, то сопе по 3 години під шум газонокосарки при самому візку...їй все одно, чи вона на ліжку сама, чи я біля неї, та й ще прікол в тому, що біля грудей важко засинає, щось пихтить,крихтить, а от у візку два рази катнеш і все, вона спить...а хочеться щоб доця біля грудей засинала, вона навіть на руках не заколисується...
     
    Останнє редагування: 26 Травень 2015
  18. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    В малого зі сном проблем не було. А тепер день став більший, гуляємо активно і наш графік збився. Встає десь 6-7 ранку, відповідно 10-11 вже хоче спати, встає 12-13. Пасувало б година 16-17 покласти другий раз, а саме в цей час ми йдем по доню в садок. В візку не спить взагалі. Приходимо десь в 19, купаємось і малюк вирубується на ніч. Потім може встати година третя бавитись і шоста - на ранок. І знов по кругу. Як би той графік скоригувати?
     
  19. EgoMusicus

    EgoMusicus Мамуля синульки

    В нас робиться щось схоже зі сном, правда, ми встаємо пізніше, набагато, десь 9-10, раніше вже 12-13 год клала спати на 1,5-2 год, а потім ще 16-17 до 18. І на ніч 22-23. Але останнім часом частенько не дає вкластися, дуже активний, то часто в нас виходить лише 1 сон (от вчора, наприклад, поспав перший раз 1 год до 13, вкладала на 2 сон, а він ну ніяк, вже так і дотягнули до ночі).
    Я б на вашому місці переводила на 1 сон, але клала б пізніше вдень, не в 10-11, а в 13. Знаю, що важко буде спочатку, але варто спробувати. Може і довше спатиме вдень, а може пізніше прокидатиметься зранку.
     
  20. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Та в нас так і було до цього часу. Вставав в 8. В 10 йшли гуляти, приходили 12, їли і лягали спати. Спав десь до 15-15.30. Потім знов прогулянка і спати на ніч о 21. А зараз почав швидше вставати і, відповідно, влягатись швидше на денний сон. І до дев'ятої вечора не дотримується, засинає швидше. День збільшився, а звички залишились ті самі. Варіант з додаванням ще одного сну виглядає не реальним, бо нема коли з тим бавитись, є ще старша, яку треба з садка забрати. Хіба збільшити дообідню прогулянку. Але ближче до обіду жарко. Не хочеться на сонці маринуватись, а дома він засне. І що робити?