Обом по 30 і холості

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем ckorpionsha, 21 Жовтень 2008.

  1. Divchyna vesna

    Divchyna vesna Юна фіялка

    То, напевно, все-таки, індивідуально.
    Я б хотіла, щоб мене "спарували". А то вже набридло: всьо роби сама. А так "підженуть" вже перевірену людину з рекомендаціями. То ж не мус відразу до женячки. Зато знаєш, що то не маніяк :girl_haha:
     
    • Смішно Смішно x 6
    • Подобається Подобається x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  2. marianast

    marianast Well-Known Member

    Простіше до дії підштовхнути її. Ну як ви можете повпливати на хлопця якого не знаєте? Хіба вам "потрібна" була б його допомога (порада,консультація -чим саме він може бути корисним?) то попросили б сестру його привести чи десь би разом зустрілись.
    Погоджуюсь з дівчатами - сестра має бути в курсі, бо ж такі кому той " волшебний пєндєль" необхідний, а є такі кого звідництво може ранити.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  3. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Була-була, при чому неодноразово.:)
    І то ДВ добре пише, певно від людини залежить.
    Я взагалі була докотилася до того, що раз попросила коліжанку щось організувати, щоб поближче познайомитися з її двохрідним братом:girl_blush2:І в нас навіть потім була лЯбов.:girl_haha:
    Ну, але два нюанси- мені тоді було орієнтовно мінус 10-15 літ, ніж вік, про який тут в темі пишуть. І нюанс два- жодна (тут треба виділити жирним) і ще раз повторюсь жодна спроба нічим добрим не закінчилась. В мому житті одного разу стався перелом і я собі сказала, всьо ніяких зводин.

    Ну, і додам, якщо б так склалось, шо я зараз була би холоста, то всякі зводини, знайомства третіми особами- думаю запросто. Я тепер чітко можу сказати яких помилок допускалася в таких ситуація колись... А щоб не відчувати себе невдахою, то перш за все мабуть не треба так відчувати себе самій перед собою:) і тоді і партнер це відчує. Трохи шарму, трохи жартів і всьо піде як по маслу.;)
     
    Останнє редагування: 22 Травень 2015
    • Подобається Подобається x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  4. Smorodynka

    Smorodynka Member

    можливо є кохана, можливо йому та дівчина симпатична тільки як людина. Знаю випадки коли хлопці самі по собі були культурними і вихованими людьми, а дівчата думали, що ті хлопці до них ставляться якось по-особливому.
    я таких хлопців не сприймаю. я можу проявляти певну ініціативність, зацікавленість в ньому, але відкрито перший крок - ні!!!
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  5. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Ну, та й і я ні.:) Але сприймаю це нормально коли жінки так роблять, а що в цьому поганого? якщо обох таке влаштовує, потім живуть довго і щасливо, то яка різниця.:)
     
    • Подобається Подобається x 1
  6. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    Ну от тільки я випала трохи з посиденьок як тема стала активною. Цікаво було почитати ваші думки. Майже кожна з цих думок і в мене проскакувала, і всі ті сумніви довго мене гризли. Та і перед тим як тут написати я теж довго вагалася. Якщо чесно, то я вже кілька років спостерігаю за тією невизначеністю між ними (може то мені взагалі здається, що є якась симпатія). Тож хотілося якось допомогти. Але... Але не буду мабуть нічого робити, бо не маю до нього ніяких контактів взагалі. Надіялася на соцмережі, та він не зареєстрований в них. Тому хай буде що буде. Зрештою він хлопець, якщо би він відчував до неї щось більше, він би зробив якийсь крок.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  7. Jusi

    Jusi Ловець емоцій

    Кілька років??? Ого, це вже дуже довго :girl_sad:
     
    • мімімі мімімі x 1
  8. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    дівчатка хочу вашої поради!В мене є один знайомий йому 40 років,але живе він за кордоном.Розлучений вже дуже давно і живе сам з сином якому 18 років(приблизно)Ми познайомились рік назад через знайомих коли він був на Україні і так спілкуємось по сьогодні по скайпу.Бачу що є якась взаємна симпатія(але забула я теж розлучена?мені 28 років і маю сина 7 років)Як ви гадаєте,може щось з того вийти?Бо мені здається,якщо мужчина в такому віці холостяк то з ним буде дуже важко...Цікаво почути вашу думку)
     
  9. Jusi

    Jusi Ловець емоцій

    Та він ж не просто холостяк, він розведений. Тобто він вміє будувати стосунки, і хоче мати когось біля себе :girl_smile:
     
  10. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    Ну то так,наскільки я знаю,то жінка його лишила з дитиною...Просто боюсь,що така різниця у віці,як то буде...Він такий самостійний вже і їсти готує і гроші нормальні заробляє.Боюсь чи потрібна йому поруч жінка,якщо він стільки часу вже сам...
     
  11. Jusi

    Jusi Ловець емоцій

    Та якщо він буде проявляти знаки уваги до Вас, то значить потрібна. А Ви готові переїхати до нього із синочком?
     
  12. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    Так))Вже надоїло бути самій,хочеться хоч трішки чоловічої уваги.Тим більше,що він наш- українець просто живе за кордоном.))
    --- дописи об"єднано, 26 Травень 2015 ---
    Просто хочеться змінити обстановку,нова країна,нові враження.)
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. Jusi

    Jusi Ловець емоцій

    Тоді - вперед. Якщо є взаємна симпатія, то проблем не бачу :girl_smile:
     
    • Подобається Подобається x 1
  14. Mary Levis

    Mary Levis New Member

    кожен нормальний чоловік хоче мати стосунки з жінкою, хоче бути комусь потрібен, тому якщо Ви бачите, що є симпатія, то і ви свою проявляйте активно, бо те що він самостійний - це життя так заставило, а на справді він давно би готування прибирання і іншу роботу, яку зазвичай роблять жінки, передав у жіночі руки. десь навіть читала про дослідження, що навіть затяті холостяки в 40 річному віці думають про сімейні стосунки, але просто не наважуються. Бажаю, щоб все у вас получилось!
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  15. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    Дякую дівчатка за підтримку))Як то кажуть бери бика за рога):girl_crazy:Буду пробувати, а вдруг все вийде.:girl_in_dreams:
     
    • Подобається Подобається x 7
    • мімімі мімімі x 2
  16. ginseng

    ginseng Well-Known Member

    Та, основне не штурмом брати, бо дасть задню:girl_crazy:. Маю трохи знайомих мужчин холостих того віку, то вони трохи шугані. І хочеться, і колеться. Тут краще скромно, тихо, коротше включити ретро-fm:girl_haha:.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  17. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    Та я зі своєю прямолінійністю,частенько собі проблеми створюю.:girl_crazy:Напевно треба бути менш балакучою:girl_in_dreams:
     
  18. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    Ні, не тре. Я болталка ще та. Ті, кому я не підходжу, одразу відсіваються. І нема розчарувань. Ми, інколи, намагаючись сподобатися, стримуєм свій темперамент. А потім "як попре"...
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 1
  19. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    Ну от і в мене так,потім як каже моя мама рот не закривається:girl_crazy:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1