Щеплення необхідні? (2)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем algo, 30 Червень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Останнім часом дуже розчарувалась в наших лікарях з залізничної поліклініки. Певно з малою буду звертатись до того алерголога і до старшої, перевіреної лікарки з іншої поліклініки. Бо що-що, а таке радити і ще й наполягати то вже занадто :girl_devil: Їм то все одно, то ж не їх дитині робиться:girl_emo:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  2. unsure

    unsure Well-Known Member

    Дівчата в мене от виникло питання на рахунок капельок від поліеміліту. Наскільки знаю це жива вакцина яка потряпляє в кишковий тракт і говорять що дитина протягом 30 днів після їх прийому є так як би носієм поліеміліту. І що неможна контактувати з такими дітьми якщо твоїй дитині наприклад ще недавали цих капельок. Чи це дійсно так? І чим це можегрозити?
     
  3. zjomka

    zjomka Well-Known Member

    Савчак Наталя напише, що вакцинацію дозволено, так, 590 грн.
     
  4. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    так, вакцина поліо жива Її розповсюдження йде через фекалії ( тобто вакцинований протягом 30-45 днів в мізерній дозі виділяє з фекаліями збудників). Але для того, щоб настало перехресне "зараження", то треба купа умов. І насправді таке буває дуже-дуже рідко. Тобто вакцинований живою вакциною є більш небезпечний сам для себе, ніж для інших. Дітям з 3 років давали і дають вже лише живу вакцину ( раніше і з 3 місяців давали живу). І всі вони ходять в садки-школи . Так що за це я би не переживала.
    п.с. саме через свої особливості, ампули від вакцини поліо підлягають особливій утилізації. Не можна допускати, щоб вони потрапляли у загальну систему каналізації.
     
  5. unsure

    unsure Well-Known Member

    Дякую за відповідь. Я тому і задумалась над цим. Ну не всім ж дітям одночасно в групі роблять щеплення(капельки). І що, в садочку діти сходили в туалет, повтиралися, не дуже акуратно вимили руки, взяли іграшки потім інша дитина цю ж іграшку в руки і до рота. Я щось над цим задумалясь і мені аж страшно зробилось.
     
  6. EgoMusicus

    EgoMusicus Мамуля синульки

    То ще є Наталя Савчак, а я збиралась іти до імунолога Савчака, чоловіка. От і думаю, чи достатньо буде дозволу імунолога, чи все ж потрібно буде і педіатра.
     
  7. zjomka

    zjomka Well-Known Member

    Емм, от того не підкажу, Савчак імунолог то син Наталі Савчак :)
     
    • Подобається Подобається x 1
  8. loginka

    loginka Member

    А от у мене питання:різні лікарі у львові радять різні схеми гекси:одні 3рази гексу.інші нам у орлика 2рази гекси,3-тя звичайний інфарикс+поліом.моновакцина,а потім чепез 5місяців після 2прививки гекси гепатит,бо гепатит колять 0-1-5 інтервал і для гепатиту це дуже важливо.а тут дівчата пишуть що гексу (гепатит є)зразу три рази з інтервалом в 1місяць.до речі,вакцина на орлика гекса дешевше ніж в чорнобильській майже на 100грн !постачальник при вас привозить,але кров ми здаєм щоразу перед кожним щепленням-це обов.язково.
     
  9. EgoMusicus

    EgoMusicus Мамуля синульки

    Яка ціна? І до кого ви звертались на огляд та консультацію перед щепленням?
    Там будь-кого приймають, чи лише, якщо ви належите до тої лікарні.
    Я думала, що колять 2 інфанрікс і 1 інфанрікс гекса з гепатитом. А то всі 3 з гепатитом?
     
  10. loginka

    loginka Member

    так.йдете в відділ аллергологіі, кров здаєте в окремій черзі (лікар скаже як ), щоб не з хворими дітками в одній стояти. і потім педіатр на огляд також сам приходить до васу кабінет аллерголога, щоб ви не ходили між тими, що в черзі до педіатра загальній. Ми платити 496грн два місяця назад за гексу - така ж ціна як стояла на упаковці, вже тоді була різниця суттєва з чорнобильською ціною. можу скинути контакт в пп.

    А ви мали у пологовому гепатит-щеплення? Ми - ні, тому два рази гекса 6 в 1 (там є гепатит), третя - інфарикс 4 в 1(без гепатиту)+ поліомеліт в другу ніжку. а гепатит підемо оце моновакциною, коли після другої вколотої гекси (читайте останньої прививки гепатиту) мине 5 місяців. ці інтервали гепатиту , якщо уважно глянути, також дотримані у календарі щеплень, але чомусь мало хто з лікарів на то звертає увагу(!)+не враховують те, що пів 2014 року немовлята народжувалися без вакцин у пологових. Хоча наскільки я питала, гепатит то чи не одна з тих вакцин,які треба колоти строго по інтервалах, а не "коли буде вакцина - то так і робимо".
     
  11. EgoMusicus

    EgoMusicus Мамуля синульки

    І ми не мали ще жодного щеплення. Треба детальніше вивчити питання за гепатит.
    Хотіла б зробити щеплення БЦЖ, від дифтерії і гепатиту.
    І маю сумніви щодо щеплення від тих інших, типу кір, свинка. Що на то скажете? Треба відмови писати від тих щеплень?
     
    Останнє редагування: 1 Червень 2015
  12. loveterapy

    loveterapy Матуся-Анюсі

    Я ще не робила теж ніяких. Думаю АКДС чи АДС робити потім, ще не знаю. А оті кір, свинка, то не вважаю аж такими серйозними, щоб від них щепитися.

    Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk
     
  13. wind

    wind New Member

    Я своїм дітям щеплення не робила. Багато читала з того приводу, тому так вирішила. Всі вакцини заражені генним матеріалом ракових клітин, тому що всі вакцини вирощуються на ракових клітинах і курячих ембріонах. Нас всіх з народження прививають раковими клітинами, які потім дадуть ріст. Не піддавайтесь на вплив "системи", не вбивайте своїх дітей! Прочитайте статтю, вона довга, але відкриє очі на медичну індустрію - http://lubodar.info/meditsina/
     
    • Смішно Смішно x 2
    • Не подобається Не подобається x 1
  14. Ahaha

    Ahaha Well-Known Member

    Ви чули, що у Барселоні захворів хлопчик на дифтерію, перший випадок за 28 років? А тепер передають, що ще 8 дітей стали "носіями", після контакту з тим хлопчиком. Вони усі щеплені, але заразити інших нещеплених дітей можуть. Пишуть, що батьки хлопчика дуже шкодують, що не зробили йому щеплення. Антидот йому ледве-ледве вишукали у Росії, в Іспанії такого просто не було, бо вже давно забули, що таке дифтерія.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. ГаЛоЧкА

    ГаЛоЧкА Well-Known Member

    сьогодні дзвонили з поліклініки, що скоро з)явиться бцж. щоб ми здали аналізи і пройшли медогляд..
    нам в пологовому ставили алергічний дерматит, при кожному візиті терапевт нагадує, що ми алергійні, щоб забрали собаку і вазони з хати, але за прививки мене тероризують.. я не проти прививок, це я їм сказала, просто хочу щоб малий не соплив,бо в нас постійно соплі... ну і вияснити з тою алергією..
    медсестра казала, що бцж тіки в поліклініках буде, в чорнобильській не буде, це точно так?
     
    Останнє редагування: 9 Червень 2015
  16. Руда Лисиця

    Руда Лисиця Шопоголік :-)

    Щеплення від хвороби не рятує. Виключно від токсину який виділяється тією бактерією. Тобто щеплена дитина все рівно може захворіти і її все рівно треба лікувати
     
    Останнє редагування: 9 Червень 2015
  17. Ahaha

    Ahaha Well-Known Member

    Скажіть, будь ласка, наш чи польський?
     
  18. silvia

    silvia Well-Known Member

    чи рельно зробити моновакцину від праця ? Чи її роблять вже у екстренних випадках, типу став на цвях і т.п.
     
  19. Ahaha

    Ahaha Well-Known Member

    Наскільки я розумію, хвороба зумовлена дією токсину. Так можуть захворіти і щеплені, в статті написано, що вони отримують антибіотик, і що у них не може виникнути серйозних респіраторних проблем. All of them are safe and will not develop the potentially-fatal respiratory condition, because they have been vaccinated.
     
  20. Руда Лисиця

    Руда Лисиця Шопоголік :-)

    колять протиправцеву сироватку та імуноглобулін якщо нещеплений.
     
Статус теми:
Закрита.