Алкоголізм

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Liliyah Romanova, 11 Червень 2009.

  1. Roxie

    Roxie Галицька панянка

    Відповідь: Алкоголізм

    і для цього теж.. просто я коли випю більше ніж треба, то одразу хочу спати.. всі сидять, веселяться, а я би вже шукала ліжечко, щоб прилягти.. ))
     
  2. tanchyk

    tanchyk хочу миру в Україні

    Відповідь: Алкоголізм

    Та й реальний заробіток на алкоголі та тютюні мають.
     
  3. Pavonia

    Pavonia New Member

    Відповідь: Алкоголізм

    Алкоголізм взагалі в дитинстві ще закладається. Дитина бачить , що свято- то коли алкоголь і тост, часто вона сидить за столом з бокалом , як усі, тіко в бокалі сік. Тобто приймає участь в самому ритуалі.
    А потоім батьки в шоці- Ой. як то сталось, шо мий син пиятик?
    Я живу так , що алкгольна культура в моєму житті ніяк не присутня. Бокалів навіть у хаті немає.
     
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  4. tanchyk

    tanchyk хочу миру в Україні

    Відповідь: Алкоголізм

    це один з варіантів і аж ніяк не стандарт. Буває що спиваються вчені, інтелігенти і науковці, які до 4-50 років не пили. У нас сусід кандидат наук, надзвичайно розумний чоловік, за останні роки так спився, щл годі й передати. Щодня някий тримаючись за стіни йде додому.
     
  5. Sertce

    Sertce Member

    Відповідь: Алкоголізм

    [/COLOR][OFАлкоголізм взагалі в дитинстві ще закладається. Дитина бачить , що свято- то коли алкоголь і тост, часто вона сидить за столом з бокалом , як усі, тіко в бокалі сік. Тобто приймає участь в самому ритуалі.
    А потоім батьки в шоці- Ой. як то сталось, шо мий син пиятик?F][/OFF]
     
  6. Pavonia

    Pavonia New Member

    Відповідь: Алкоголізм

    Дитину нікуди дівати не потрібно, просто хай не бере участь у самому ритуалі принаймні.
    Алкоголь настільки увійшов в життя людей, що свято будь-яке- то завжди випивка. Ні в мене , ні в моїх друзів немає алкоголю ні на столі , ні в хаті взагалі. І сама думка,що для того, щоб було весело потрібно заливати в себе щось- для мене дика. Просто нам і так весело.
    Алкоголь- це страшна річ , насправді. Він вимиває клітини головного мозку, вбиває імунітет, руйнує Днк.
    Але більшість його всеодно вживає, не задумуючись, бо так роблять усі.Я колись запитала у свого знайомого - А чому ти п'єш пиво , ві відповів "Ну..." і замислився...
     
    Останнє редагування модератором: 11 Лютий 2013
  7. Fast

    Fast Well-Known Member

    Відповідь: Алкоголізм

    Секта ? :)
    Є досить знайомих які не п'ють взагалі, але щоб цілими сім'ями, компаніями, ще не зустрічала.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Маруся-мама

    Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

    Відповідь: Алкоголізм

    Вибачайте, але ви не розумієте що таке алкоголізм. Він не закладається ні в кого, а це є як хвороба, а ще краще лікарі порівнюють це з алергією. Чому в одній родині може бути хворий батько і син на цю хворобу, але не жінка чи дочка. Та все тому, що організм розвиває спрагу до алкоголю і людина не може себе спинити.
    Це вивчили лікарі ще на початку 20 століття, і довели, що певні особи можуть трактувати алкоголь і не мати до нього потягу, а інші не можуть. Це залежність, яка рано чи пізно вилізе. Тільки он те, що причиною тої першої чарки може бути як цікавість (малому цікаво, а що ж то таке дорослі п’ють) так і особисте бажання. Тільки вже потім людина розуміє, що їй і пробувати не варто було. Дехто спиняється, а дехто не може.

    ---------- Додано в 06:20 ---------- Попередній допис був написаний в 06:14 ----------

    Є багато інших страшних речей у світі, он скажімо ліки. Алкоголь не такий страшний. Я знаю, що мому організму алкоголь потрібен. Я роблю маски для волосся з використанням коньяку. Коньяк дуже корисний для волосся. Або скажімо горівка-перцовка. Вона взагалі суперово стимулює роботу волосяних цибульок, і сприяє гарному приросту волосся. :girl_wink: А пивом як корисно мити голову...
    А ще, горівкою дуже добре мити ванну, бо вона вбиває то чорне мілдю (як воно українською) яке утворюється.
    Та я вам можу знайти купу прикладів того як алкоголь є корисним. І пити я його можу, бо він мене не манить. Я не мушу опустошити пляшку, як це мусить зробити алкоголік. А все тому, що у мене до нього нема алергії. Організм на алкоголь не реагує. А в інших реагує. Саме тому, що мій організм не реагує я алкоголю не вживаю.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  9. Rona

    Rona Мама-йожик

    Відповідь: Алкоголізм

    я вже кажу, що моєму почуттю гумору нема куди діватись, допінг (алкоголь) не поступає, приходиться йому викручуватись самому:girl_haha:
    коли пила алкоголь, вирішила відслідкувати як часто... і в мене був шок... тоді вирішила казати, що не п"ю, всерівно наливали і т.д., але то вже були значно менші дози і значно рідше... тепер (між чужими мені людьми) нічого не кажу, можу пригубити шклянку і навіть язика не вмочити... то значно простіше, ніж потім цілий вечір слухати роздратовані докази користі алкоголю і як то мож тако не пити зовсім (а друзі на те й друзі, їм пояснювати ніц не тра, приймають як є)
     
  10. bobryha

    bobryha Well-Known Member

    Відповідь: Алкоголізм

    Скажу вам дуже дієвий спосіб- спільна молитва близьких. коли я ще була дуже маленькою пив мій тато. і дуже серйозно...і виносив речі з хати і після п"яних драк в лікарню попадав. і при тому сам не визнавав що алкоголік. мама просила всіх знайомих, родичів різних конфесій про спільну молитву на протязі якогось часу(люди в різних місцях домовляються що будуть молитися в певній годині за якусь спільну потребу). і сталося дійсно чудо- він перестав пити. одного вечора прийшов і сказав " я зібрався після роботи з колєгами в кабак, а якась сила не дала мені туда зайти" і вернувся додому. після того він кинув пити і курити і почав ходити до церкви. Дівчатка, головне віка і бажання витягнути чоловіка і Бог допоможе!!!!
     
    • Інформативно Інформативно x 2
  11. gaby

    gaby Member

    Відповідь: Алкоголізм

    Чи не знає хтось, потрібно вивести людину з запою на дому, просто людина сама в місті і буде пити, доки хтось біля неї не посидить день і не допоможе утриматися від пиття.
    Можливо, хтось знає хто надає такі послуги, чи що робити, можливо, можна кудись відправити, поки не повернуться рідні.
     
  12. Krasynja

    Krasynja Щаслива мамуся!

    Відповідь: Алкоголізм

    Непам'ятаю, яка саме з сект забороняє пити взагалі (чи це адвентисти 7 дня чи інша якась), але там вся сім'я, родина, які туди ходять, взагалі ні каплі не п'ють.... Може це і добре, бо часом дивлюсь, як мій брат приходить після якоїсь гулянки п'янючий, то і злість набирається і шкода що немає планки. Тільки сподівання що переросте і помудріє....
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Pavonia

    Pavonia New Member

    Відповідь: Алкоголізм

    От прикольно- здоровий спосіб життя - то вже секта. Просто капец.
    Я не в секті , і ні в якій не релігії. Я ще не їм штучної їжі та пь'ю чай з медом - то мабуть теж секта?
    Доречі, почитайте біографії найбагатших людей планети. Ніхто з них не палить, дуже рідко хто взагалі вживає алкоголь ( бо прекрасно розуміють ЩО ТАКЕ алкоголь, а пиво Біл Гейтс в одному інтерв'ю назвав бидлонапоєм)
    Ми самі себе робимо хворими через власні переконання.
     
  14. StarRace

    StarRace миється в бані

    Відповідь: Алкоголізм

    Зараз є багато анонімних кабінетів, де можуть і пролікувати і закодувати, але потрібно щоб сам хворий захотів цього. Якщо він може стриматись біля іншої людини, то чому б не робити це самому?
     
  15. gaby

    gaby Member

    Відповідь: Алкоголізм

    а може хтось порадити хорошого лікаря-нарколога у Львові?
     
  16. ommh

    ommh New Member

    Відповідь: Алкоголізм

    чи можна якось закодувати людину вдома (бо цього не визнає) або якісь препарати дати щоб спротивилось..
     
  17. Jusi

    Jusi Ловець емоцій

    В мене проблема не в алкоголізмі, як ми його розуміємо, а більше в бажанні випити. В мого хлопця в сім’ї на кожному святі присутній алкоголь. Мама п’є вино, чоловіки – горілку. Звичайно, ніхто не напивається. Це для них норма, так прийнято. Відповідно кожного тижня у суботу мій хлопець хоче для розслаблення випити, часто переходячи норму легкого сп’яніння, особливо коли ми у великій компанії друзів, які теж люблять цю справу.
    Я у сім’ї алкоголю взагалі ніколи не бачила, хіба на Новий рік шампанське. Коли приймаємо гостей, то тільки тоді ставимо щось спиртне на стіл. Але ось так просто, в неділю, для мене це нонсенс. Відповідно і часті сварки на цьому грунті у мене з хлопцем. Він каже, що він ж не п’є кожного дня, не заходить в запій і т.д., один раз в тиждень це нічого страшного.
    І тут я задумалась, може, це в мене проблеми зі сприйняттям алкоголю, як чогось неприйнятного. Хоча, я теж інколи випиваю зі співробітниками, подругами, але в присутності хлопця стараюсь алкоголь не вживати.
     
    • Смішно Смішно x 1
    • Корисно Корисно x 1
  18. Lasti

    Lasti Well-Known Member

    Не в алкоголі справа. Тут справа в іншому - в страсі. Страх основна причина вашого відношення до випивки. Ви десь мусили контактувати з чиєюсь п"янкою, безпосередньо або емоційно бути втягнутою.
    Але проблема однозначно в вашому сприйнятті. Не подобається, що хлопець випиває - відходьте в сторону, бо ваша "пилорама" (звиняйте) лише псує вам нерви і ваші стосунки. Дозвольте вашому хлопцеві самому вирішувати, коли і скільки випивати. Але він має чітко знати і бачити, що вам це не подобається. І не треба про це багато говорити, треба робити: напився -не спілкуємося до протрезвіння, хочеш випити - я тобі не товаришка і не слухач. Ну а далі вже як карта ляже - або перестане, або вас покине. Покине, то подякуйте Богові, що врятував від пияка, і живіть далі та шукайте непитущого.
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. buhgaltersha

    buhgaltersha електровіник

    Ясно, що він сприймає нормальним такий розклад, який бачить у себе в сім*ї, а ви - такий, як у вашій.
    Ви ж самі пишете, що він не запойний. І батьки не алкоголіки.
    Створите свою сім*ю і спільно встановите нові правила, прийнятні для вас обох.
    Якщо чесно, нічого страшного у бокалі вина за столом я не бачу (у багатьох європейських країнах аперетив прийнятний і доречний).
    Головне - це культура вживання спиртних напоїв.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Креативно Креативно x 1
  20. Fast

    Fast Well-Known Member

    Я зрозуміла до того стану, щоб тверезіти не напивається.
    Сенсу в тому теж не бачу
    Ви пропонуєте "святкувати" порізну? Ви або можете додзволити алкоголь або ні.
    В одних моїх знайомих теж був конфлікт, що чоловік пиво дуже любив, ну і пиляння постійні були, а якщо до горілочки в компанії йшло, то можна було справді подумати, що алкоголік запущений. А потім якось були посиденьки і той чоловік вилив трохи душу - основне, що його задівало, то те, що жінка в компанії така вся ні-ні, як так можна, а сама після посиденьок з подружками приходила з легким ароматом алкоголю, а декілька раз на автопілоті (трохи не розрахувала).
    Зараз окремо - мабуть, щасливі і алкоголіками з них ніхто не став.
    Інша пара - жінка і справді алкоголю зовсім не вживає. Відповідно на гулянки не ходить, а якщо разом, то або безалкогольні посиденьки, або в чоловіка бокал пива одного. З подругами в неї безалкогольні посиденьки. І чоловік на свої алкогольні гулянкі ходить рідко.
    Пиляння нічого не вирішують
     
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Подобається Подобається x 1