Дитяча поліклініка Веселка. Відгуки.

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Virginia, 10 Березень 2015.

  1. Tatiana Lev

    Tatiana Lev Active Member

    Маю гіркий досвід з тими пістолетами. Робили в перукарні--намалювали одне, прокололи в іншому місці. В перукарні, де власник- моя знайома була ( і гроші я заплатила і скандалу не хотіла робити). То було в 2005 році- відома перукарня тоді. І ще дитя злякалося тоді того стріляння-- їй було неприємно, (а дитині 4 роки-), хоча вона у мене сильна духом. Кульчики ми ті зняли і не одягали ніяких--бо це був жах. Потім ( за 3 роки) обидвох повела в косметологічну на Чорновола. щоб голкою прокололи( мені так робили в 1-му класі-я не відчула навіть). Все було за 5 хв обидвом, кульчики золоті- наші-потримали в спирті-і вперед. І сказали, що то діткам безкоштовно. І симетрично.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. kraplynka

    kraplynka реалістка

    Проглянула їх розцінки. Наразі й далі ходитиму до профільних лікарів у держустанови, а на виклики додому теж маю приватного добротного лікаря з дешевшими тарифами. Може б і хотілося спробувати, але, схоже, що довелося б за кілька оглядів та УЗД віддати третину місячного сімейного бюджету...Але, певно, що на кожен товар є свій покупець.
    Щодо забору аналізів - поряд є багато альтернатив, тож можна обирати - хіба б у Веселці так вигідно було. Біля дитполіклініки є Синево, Медіс є у Біомеді на Драгана, ще є на просп. Ч.Калини Ескулаб, здається на Іскрі теж щось є.
     
  3. Vesnyanka

    Vesnyanka Well-Known Member

    Медіс і Синево ще на Сихівській є. Синево в тому будинку на куті "міліцейському". Медіс з іншої сторони приблизно навпроти Челентано.
     
  4. Fashionista

    Fashionista Member

    Сьгодні з синочком були в Веселці( нам 9 міс). Отже,давно хотіла пройти повний медогляд,оскільки в поліклініці була лише раз,і хамське відношення наших лікарів мене не влаштовує. Ми взяли пакет з п'яти спеціалістів( зараз на нього мінус 50:wacko:,в подарунок узд,додатково аналізи і хірург. Сьогодні ми пройшли лише половину з того,що запланували,але я залишилась задоволена.прийшли зранку і без черг і натовпу спокійно все зробили,всі привітні,медперсонал молодий,але мені це дуже імпонує-я змучилася вже від рядянських маразматичних лікарів.. Узд вичерпне,аналізи взяли спецсистемою-то малий більше сплакнув від того,що його за ручку тримали проти волі,аніж від болю. Лор-гарно консультує,дав певні рекомендації,бо трошки проблемні в нас вушка. Решту лікарів проходимо в пятницю-тому напишу ще один відгук. В цілому- чисто,приємно,все чітко,на рах професіоналізму-я не лікар,важко про таке судити,але видно,що лікарям ти і твоя дитина небайдужі,сподіваюсь і решта спеціалістів мене порадують.
     
    • Інформативно Інформативно x 5
    • Подобається Подобається x 3
  5. Svitlana83

    Svitlana83 Well-Known Member

    А який там логопед хто знає?
     
  6. TinkaMalvinka

    TinkaMalvinka Well-Known Member

     
  7. Альона

    Альона Well-Known Member

    Ціни в них, м'яко кажучи, недоступні. Первинна консультація 200 ! Виклик додому 350-420 ! Думаю, вони будуть працювати на постійних акціях ( -30%, -50%, -70% )
    Дешевше таксі в обидві сторони в Охматдит до перевірених спеціалістів.
    IMXO


    Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Mgk

    Mgk New Member

    Була у веселці на УЗД( 20 тиждень вагітності) Дуже задоволена !!!! УЗДист дуже класна! Все розказала ,показала. Вийшли з чоловіком дуже задоволені, обов'язково прийдемо на повторне УЗД))
     
  9. hapochka

    hapochka Member

    пані Надія - дуже хороший офтальмолог, раніше ми вистоювали по 2-3 години в черзі до неї на прийом у поліклініці на Римлянина. тепер все простіше - дзвониш, записуєшся і приходиш. платиш офіційно в касу і не переживаєш скільки давати, як давати і чи давати взагалі (бо реально в поліклініці вона завжди відмовлялася і намагалася віддати назад)
    --- дописи об"єднано, 13 Травень 2015 ---
    ясно що можна - вееслка має всі ліцензій і дозволи і сертифікати
     
  10. Popi

    Popi Well-Known Member

    Ми були і в лора і в педіатра. Нам все підійшло. І огляд і призначення. А найголовніше відсутність черг. Запис це вєщ.
     
  11. Neytasa

    Neytasa Well-Known Member

    Яке прізвище ЛОРа? Він там один приймає? Він з оперуючих лікарів, чи просто консультує?
     
  12. loginka

    loginka Member

    Скажіть,як завершився огляд-задоволені?підкажіть,яких лвкарів брали в пакеті.....дякую)
     
  13. lucky

    lucky New Member

    Так,дівоньки і жіночки були ми 5 хв тому у цій клініці,в обід були в держ.на Червоної калини.Ділимось враженнями,а Ви вже робіть свої висновки і підлаштовуйтесь під себе.Отже,приїхали ми спершу в державну на нейросонографію - 60 грн,персонал привітний (ціни в інших закладах: Веселці - 200 грн,в центрі св.Параскеви понад 400 грн.,в дорослій поліклініці - 80 грн.).Зробили,залишились задоволені але от все решта...Ну не вміють наші баби користуватись замками для колясок - залишився один і той без ключа (хватило мені,а інші нехай харяться - перше,що спадає на думку про ту,котра цей ключ загубила). Залишила наш "транспорт" без нагляду і ...полетіла ноженятами на 4 поверх (ліфт?нє,не чули!). Черги стабільно довгі без будь-яких поступок для місячних діток.Враження не дуже(
    Далі центр Параскеви на Сихові (домовлялись через гар.лінію)- адмін ніяк не могла пояснити і зрозуміти,що я від неї хочу (результат - 900 грн компанії в ущерб.Цікаво,що б сказав власник?).
    І.."Веселка": дитинку на руках тримають,поки ти роздягаєшся,іграшки усюди,рибки,милющий гекон і персонал,котрий тебе не ненавидить поглядом,як на поліклініці,принаймі дорослій. Ортопед - п.Петро,приємний лікар,як і невропатолог.Як бонус попросила нас зважити і обміряти (це вже безкоштовно),можна запитати те,що цікавить у лікарів,котрі чекаючи на відвідувачів забігають на рецепцію. Для тих,хто писатиме,що у зв.поліклініці теж важать і міряють зріст - нам зробили невеличку похибку у 3,5 см (!!!!),курвить від того.Так,нам обійшлось це задоволення у 500 грн але ні я,ні мій Бурундочок не знервовані,не послані і без мінусів у кармі))
    От тепер цікаво скільки треба доплатити лікарям із держполіклініки за посмішки і ставлення більш-менш схоже до веселкових.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  14. kewa

    kewa Well-Known Member

    цілком погоджуюсь.нам поїздка на орлика виходить значно дешевше:консультація педіатра 50 грн,аналіз крові 30 грн.+дорога на власній машині 50 грн
     
  15. Rosynka

    Rosynka Well-Known Member

    А до кого на Орлика їздите?
     
  16. kewa

    kewa Well-Known Member

    Чирун Віктор Ніканорович перша педіатрія
     
    • Подобається Подобається x 3
  17. marianast

    marianast Well-Known Member

    Цікавить відгук про Попович Оксану, невропатолог, приймає в Веселці.
     
    • Подобається Подобається x 1
  18. lucky

    lucky New Member

    "
    "Мені казали" - у Вас ключове слово.А де "путнє" тоді,не підкажете? В Параскеві за бренд?
    Я готова горло перегризти хто скаже про Веселку,що ніц путнього.
    Звикли просто до держустанов,за 20 грн засунених у кишеню тулитись в коридорах і черги кілометрові стояти або ще краще - дитину раз в рік до лікарів водити і прайси у 200 грн обсирати,навіть самому не прийшовши туди! Так,ми платимо чималі гроші але є за що: ставлення,назначення та навіть масаж той самий.Прийшла додому теж така "вся путня" - дитина аж розривалсь від сліз (замітьте - 2 рази і вдома),а у Веселці - одразу звикла і лиш посміхалась до масажистки,такої всієї "ніц не путньої". Так,дорого в порівнянні з держзакладами,дешево порівняно з вашою моднючою Параскевією але знаю за що платимо!
     
    • Подобається Подобається x 2
  19. Vesnyanka

    Vesnyanka Well-Known Member

    Ну не знаю. До мене посміхалися рівно до того моменту, доки я не почала розпитувати для чого стільки ліків, то та чарівна посмішка дивним чином зникла.
     
  20. lucky

    lucky New Member

    Ну не буду сперечатись,бо не була біля Вас:) Шкода,що так сталось.А який лікар?
     
    • Не подобається Не подобається x 1