Шкіряна чи дермантинова сумка?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Anastasiya Kalynovska, 24 Травень 2015.

?

Яка сумка краща?

  1. одна але шкіряна на цілий сезон

    61,1%
  2. 2-3 дермантинових на сезон

    38,9%
  1. Дівчатка, дуже важлива ваша думка. Що краще для Вас - одна шкіряна сумка на два сезони, чи 2-3 дермантинові в сезон?(ну принаймі в мене так). У мене спор з моєю подругою. Я до прикладу обираю шкіряні і впевнена що більшість також:girl_cool:
     
  2. WEDLADY

    WEDLADY Well-Known Member

    Однозначно шкіряна(нехай пробачить мене Грінпіс))))) :) По перше, шкіряну сумку Ви купите не на один сезон, в мене є сумка у відмінному стані, яка вже пережила 6 років дууууже активного використання(щоправда, то варіант з дорожчих шкіряних сумок, та все ж). По друге, шкіряна сумка виглядає добротно, на відміну від дермантину. По третє, просто кайфую від запаху шкіри))))))
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  3. Теж совість мучить через бідних тваринок, але людський егоїзм перемагає)) Питання навіть не у сліпому розрахунку, що буде носитися довше, а в тому що навіть після року користування сумка має пристойний вигляд і тішить моє око)
     
    • Подобається Подобається x 1
  4. flame

    flame невгамовний експериментатор

    якісні замінники теж чудово носяться. Я за кілька сумок і мені не принципово, щоб вони були шкіряними. Та й до різних образів не завжди пасує одна сумка.
    я напевно би вже її навмисно подерла, щоб купити нову:girl_haha:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 11
    • Подобається Подобається x 3
  5. Можливо дійсно не в шкірі справа бо дуже багато брендів роблять зараз сумки з поліуретану які добре носяться. Напевно питання поставила не правильно -Що краще, одна дорога, чи кілька дешевих???
     
  6. Rosynka

    Rosynka Well-Known Member

    Я такий консерватор, що тільки "за" довговічність сумок, якщо річ зручна, комфортна і виглядає гарно, то буду і 10 років носити :) тому плюсуюся до шкіряної. Хоча, погоджуюся, що і замінник гарно може носитися, хоча тут важко вгадати.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. WEDLADY

    WEDLADY Well-Known Member

    та наявність однієї сумки жодним чином не перешкоджає придбанню нових:haha:))))
    Звичайно, що і дермантин, і шкіра бувають різні, але дермантин завжди видно))))
     
  8. Monopoliya

    Monopoliya Well-Known Member

    Маю і шкіряні і дермантинові, але щиро кажучи завжди між "яку обрати сьогодні" - тяну руку до шкірчної. Маю дермантиновий клатч, ношу його рідко але він дуже фірмовий і дуже достойний. Улюбленій шкіряній сумці вже років 6, тягаю її з осені по кінець зими, виглядає як нова, навіть міняти її не хочеться. Цього року коли перебирала гардероб то знову лишила шкіряні, а майже всі дермантинові пороздавала і ще подумала що не варто поки їх купувати бо не хочу потім носити..
    Може то з віком хочеться такої постійності (раніше любила коли сумок багато різних-кольорових)..
     
    Останнє редагування: 25 Травень 2015
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. arkka

    arkka Well-Known Member

    аналогічно, в мене завжди сумок 5-8 різнокольорових дермантинових було, під різні образи. Пів року тому вирішила, що мені треба шкіряну добротну сумку, довго вибирала, купила. І все лежать мої дермантинові різнокольорові на поличках... може як нарешті потепліє, то прийде їх черга))) з недоліків можу зазначити хіба вагу! важка вона сама по собі, а ще як трохи всього всередину покласти, то каже чоловік качатись можна )))
     
  10. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    Так багато любителів шкіряних сумок! Щодо себе додам: сумки розділяю по сезону на літні і зимові. Остання зимова комбінована: шкіряні ручки, решта - вставки з текстилю та дермантину. Літні зазвичай дермантинові з тих, що якісніші. Носяться досить непогано. Люблю змінювати їх під одяг, та і фасони постійно міняються. А так як ціни на шкіряні речі зашкалюють, то реально немає можливості щосезону купувати нову (а ж хочеться постійно нову). Тому наразі так: 2-3 дермантинових. Коли настане той день, що можна буде сказати 2-3 шкіряних :girl_in_dreams:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. atena

    atena Active Member

    В мене і дерматинові сумки були на рік і довше. То, мабуть, залежить від дермантину і як носити. Хоча думаю, що шкіряна все таки краща, на довше хватило б.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Jusi

    Jusi Ловець емоцій

    Я за якісну дермантинову сумку, і не одну. Купила собі чорну дермантинову сумку, проносила її 3 роки, аж надоїла. До того ж потрібно мати темну сумку, світлу, велику, маленьку. Це ж скільки грошей треба, щоб усе це шкіряне купляти.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  13. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    Якщо шкіряна коли купували дуже вам подобалася, то щосезону новоі зовсім не хочеться ))) я своі люблю всі. І мені вони не набридають. Мвняю, коли добряче зношуються. Оскільки шкіра носиться гарно, то за кілька років можна слбі трохи покупляти різних ))) Хоча так, зараз ціни дійсно зашкалюють, раніше ті сумки були значно доступніші.
     
  14. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    А де є якісні? Бо я як купувала то вони мені місяць максимум витримували, а далі потертості по кутах, вигляду ніякого, хоч і купувала не такі вже й дешеві.
    А зараз взагалі дермантин не має ніякого вигляду, а той що пристойний коштує так, що ще трохи додати і вийде якась простіша шкіряна.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  15. Jusi

    Jusi Ловець емоцій

    Може й зараз і так, давно я вже сумку собі не купляла, навіть не знаю, скільки шкіряні коштують :girl_blush2:
     
  16. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

    О, я фанат шкіри у різних аксесуарах. Хоча теж маю всякі сумки, але я за шкіряні: добре мати хоча б 3, базових кольрів, і носити їх можна роками, поступово поповнюючи колекцію. А для якихось ультрамодних - різнокольорових, клатчів, і т.д. - то можна і замінник.
     
  17. WEDLADY

    WEDLADY Well-Known Member

    Та власне, якраз хотіла сказати: дівчата, та якщо купувати одну шкіряну сумку в півроку, то за три роки у вас буде вже шість в чудовому стані сумок. Також погоджуюсь, що любов до шкіряних сумок також приходить з часом, будучи студенткою носила тільки дермантинові сумки і навіть не задумувалась, ну а тепер вже Галя балувана))))))))
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Смішно Смішно x 1
  18. Є крутий бренд італійських шкіряних сумок за дуже демократичними цінами. Називається Genuine Leather. Наприклад собі купувала десь за 700 грн (але то в Венеції такі ціни) і відносила її 3 роки. Але в Україні навіть не знаю чи вони є.
     
  19. Nusja

    Nusja Well-Known Member

    В мене те саме. Прикупила на весну-літо дві з замінника, ношу то одну то другу. Вже є потертості на обох, а літо ще й не починалось:sad:((
     
  20. flame

    flame невгамовний експериментатор

    Де то Ви в Венеції таке купували homyak_45px.gif Минулого року облазила всі магазини з сумками і то не в районі набережної. Пішла глибше в вулички, добралася до найдешевших магазинів і нормальні сумки були в р-ні 100-120 Є. Ті "афроамериканці" на набережній з "брендами" з "натуральної шкіри" до уваги не беруься.:girl_impossible: Найдешевші варіанти - були в Флоренції на шкіряному базарі - взагалі ніякі. В кінці-кінців купила собі на базарі в Пізі сумку і тільки в того продавця, який дозволив її підпалити.
    Ну і потім спілкувалася з італійцями, то вони взагалі сміялися з тих сумок з Венеції.
     
    Останнє редагування: 27 Травень 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1