Для майбутніх мам (12)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Radistka, 16 Травень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Radistka

    Radistka Well-Known Member

    Всьо, ось і на мене напало безсоння. 5:37 ранку, якийсь зачаклований час. Як так далі піде, то існує загроза, що мій малюк буде мати 35 пінеток на час народження. Ну прям як принц якийсь. Чи то я за перший триместр все відіспала, чи то легкий шок від того, що я нарешті йду з понеділка в декрет.
     
    • Подобається Подобається x 8
  2. Radistka

    Radistka Well-Known Member

    Так-так. Я чекаю на свою фінську пачку, там у комплекті має бути така штучка разом з ножичками для нігтиків. Тоді наша "косметичка" буде повна. Поправді нам на школі стільки різних відсмоктувачів показали, що я заплуталася. Порадьте який найкращий? А можна під то діло клізмочку присобачити?

    Фізрозчин ще безуспішно шукаю. Що цікаво, що марганцівку можна тут вільно купити, а в Україні були, памятаю, з тим проблеми. А тут ось фізрозчину не можу знайти.
     
  3. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    можливо у вас є препарат під назвою "Салін" ( він під такою назвою виробляється у багатьох європейських країнах)- то той же фізрозчин. Або берете розчин морської водички у крапельках для немовлят
    --- дописи об"єднано, 23 Травень 2015 ---
    медична промисловість випускає для зручності . Якщо я не помиляюся, то щоденно промивати носа немовлятам аптечними засобами, то хіба наші лікарі можуть рекомендувати.
    воно не страшно, якщо ви на 100 % розрахуєте силу вприску. Лікар має на тому набиту руку.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Корисно Корисно x 1
  4. Radistka

    Radistka Well-Known Member

    щоденно? признавайтеся, хто писав про щоденне промивання?
     
  5. iriwa

    iriwa Особлива мама

    Дівчатка, вітаймо Іруську Конфеті, вона сьогодні народила свого карапузика! Ура!
     
    • Подобається Подобається x 12
  6. Уляна Поберейко

    Уляна Поберейко Well-Known Member

    дівчата,а де ви брали листя малини і чи можна його купити в аптеці?
     
  7. Hexe

    Hexe Well-Known Member

    про здоров"я дітей, певно думають не в першу чергу. одні сиропчики для дітей зі смаками апельсину,полуниці...навіщо?невже не можна зробити просто солодке?
    скоро кальцію глюконат і активоване вугілля буде для дітей, екологічно чисте збагачене мінералами та вітамінами зі смаком шоколаду:girl_crazy:
    --- дописи об"єднано, 24 Травень 2015 ---
    питайте натрій хлорид, погугліть на аптечних сайтах.
    або зробіть самі:

     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Корисно Корисно x 1
  8. Oddly

    Oddly Well-Known Member

    Має бути в аптеці сушене.
    Але зараз можна свіже рвати
     
  9. ohra

    ohra Well-Known Member

    так, я починаю мандражирувати (переживати, моментами істерити). всі мої "напарниці" народили діток. а мені як солов'ю - 28 числа пдп (точно знаю дату зачаття), а ознак ніяких. малину п'ю, але ефекту нема. вже і хату двохповерхову вилизала і кілометри намотою (приходжу додому, ноги відпадають) і ніц. моя черга народжувати підходить, а дитяткові в животику подобається, не хоче на світ виходити. :girl_cray::girl_crazy::girl_impossible:
     
    • Подобається Подобається x 2
  10. METAMORFOZA

    METAMORFOZA Чарівна львів'яночка

    а мені сумно стає, коли не дають мені місце в маршрутці:sad: ще жодного разу не встали:sad: невже вони думають, що я так поправилася чи це люди такі? животик ніби добре видно, все-таки 7 місяць...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  11. Borsychok

    Borsychok мамуська-пампуська

     
    • Смішно Смішно x 1
  12. ruda kishka

    ruda kishka Well-Known Member

    А які Ви хочете ознаки? :) ще ж не 28 число :) розслабтесь і з позитивними емоціями очікуйте зустрічі :)
     
  13. tiramiska

    tiramiska цинічна бандерівка

    мені з моїм пузіком, який виглядає на двійню, теж не біжать... Сумно інше - якщо встають то зрілі жінки, чоловіки не бачать ...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. marianast

    marianast Well-Known Member

    І мені з моїм пузиком і моїм синочком не дали кілька разів в дуже заповненій маршрутці ((( Я то стою, а дитині важко там вклинитись і вистояти, нема за що триматись. І якщо встають то
    або дідусі(((
    Ну але то швидше вийнятки. Таки частіше дають.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Oddly

    Oddly Well-Known Member

    Я думаю, вони реально навіть не задумуються, що то пасувало би дати місце. Не зі зла, як то кажуть, а по простоті душевній ;)
    Тому треба просто сказати
     
  16. Anna bonita

    Anna bonita New Member

    Мене на сьомому місяці коли їхала в маршрутці взагалі мужик пообзивав бо я його животом штовхнула коли маршрутка різко заторсозила....так обідно стало чуть не плакала...але нічого все вертається)

    Сьогодні щось таке незрозуміле зранку зі мною було в мене 36 тиждень ... і десь годину але з переривами болів живіт знизу і типу прижимало в туалет але не виходило нічого там зробити ( вибачте за откровення:girl_flirt:) це були треніровочні?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Virchuk

    Virchuk Well-Known Member

    в мене ще не так видно пузик, але нині жінка у віці десь 40-50р уступила місце.
     
  18. Ірушка

    Ірушка Well-Known Member

    напевне, в мене був день що живіт так тверднув що капець і за ніч я 10 разів сходила в туалет, але на другий день все було добре. Щодо маршруток я думала що в Львові вихованіші, бо в нашому місті я за всю вагітність один раз лише стояла в маршрутці, а сьогодні взагалі водій маршрутки не взяв з мене грошей, приємно, в мене з першою вагітністю теж був такий випадок. Вчора правда було трохи негативу, їхала додому з дитиною і 3 пакетами на зупинці мене зустрічав чоловік, але при виході з маршрутки водій почав до мене щось незадоволеним тоном говорити нерозбірливе, тут мій чоловік з дверей виглядає забирає пакети і як гаркне до нього, той одразу закрився, чи він хотів щоб я заплатила за малого хоч маршрутка була пуста, чи ще щось, незнаю, але висновок однозначний що водії можуть сказати вагітним і жінкам з дітьми то перед чоловіками закривають бігом писок.
     
  19. Pampushok

    Pampushok Well-Known Member

    Одного разу чуть би не розплакалась. Їхала за місто 70 км і вже верталась додому міжміською маршруткою, зайшла, оплатила і сіла собі. З часом всі сидячі місця були заняті і ми поїхали. Через декілька сіл заходить старенька бабуся і ніхто не поступився їй місцем, ні молоді чоловіки, ні жінки. Мені стало жаль бабусі і я стала, але все таки мала надію, що народ збагне, що треба дати місце, якщо не бабусі, то вагітній жінці (я була на 7 місяці). Та де там, я стояла до самого Львова. Коли вийшла з маршрутки так хотілось плакати.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 2
  20. Anna bonita

    Anna bonita New Member

    Зараз в наш час до жінок немає ніякої поваги від більшості чоловіків......і це все виховання....одного разу їхала в маршрутці і зайшла жіночка з хлопчиком років 8 і було 1 вільне місце тай посадила його...на наступній зупинці зайшов чоловік з дівчинкою років 5-6 і цей хлопчик поступився дівчинці місцем мама йому нічого не говорила на рахунок того щоб він поступився ... і ви знаєте так мило стало на душі.....оце я вважаю правельним вихованням хлопчиків)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 2
  21. METAMORFOZA

    METAMORFOZA Чарівна львів'яночка

    мені одній здається, що світ якось перевернувся? Де ж то в світі таке є, що вагітна жінка поступається місцем бабусі? я одного разу також бабусю на касі в супермаркеті пропустила, бо вона на двох милицях була і ледве стояла. А вона навіть не хотіла, казала, що це мені напевно важко стояти. Я її пізніше запевнила, що мені набагато легше стояти, ніж їй. Але дивно було те, що поки ми з бабусею домовлялися, хто швидше піде до каси, то інші люди стояли і хоч би що. Навіть не подумали, що цю бабусю потрібно пропустити...
     
    • Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.