Чому чоловіки відмовляють у сексі?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Юлія Ковальська, 11 Лютий 2013.

  1. Corena

    Corena Кулінарна муза 2013

    Відповідь: Чому чоловіки відмовляють у сексі?

    а між ними є кохання?
    я щось не уявляю собі близьких стосунків між двома людьми протилежної статі без фізичного потягу і метеликів в животі....
     
  2. Consuelo

    Consuelo Well-Known Member

    Відповідь: Чому чоловіки відмовляють у сексі?

    на це я не можу відповісти.
    З її слів - вона любить, але не відчуває відкритості до нього, напевно через те, що боїться знов наштовхнутися на відмову в близькості... якось так...

     
  3. Bonita

    Bonita Member

    Відповідь: Чому чоловіки відмовляють у сексі?

    Знаєте фраза "я категорично проти" недоцільна як мінімум, яка б не була близька людина, але втручатися в її життя ви не маєте права, навіть з благими намірами, ще й в такому категоричному тоні.
    Утримання від інтиму до весілля це одна справа (хоча в обидвох є досвід, тому дане утримання мені дивне), але взагалі відсутність будь-яких ніжностей обіймів-поцілунків це дивно, тому чи все добре в стосунках не факт. Якщо ваша коліжанка має сумніви, але передбачає, що хлопець може запропонувати одружитися, то краще взяти мінімальний тайм-аут і все обдумати-зважити, щоб потім не шкодувати про те що сталося.
    Ну і погоджуюся з
    Мій чоловік, тоді ще хлопець, як вперше обняв, то мені ще довго ті метелики літали, ні з чим не зрівнянні відчуття коли при вигляді коханої людини всередині розливається тепло, а від дотику...
     
  4. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    Відповідь: Чому чоловіки відмовляють у сексі?

    наскільки я знаю, при католицьких храмах є навчання про подружнє життя (не обовязково для тих хто вже одружується). І працюють спеціальні консультанти молодих сімей і пар, які планують одружитись. Я би порадила тій парі сходити на такі науки і потім відверто про все поговорити.
    А взагалі, якщо хлопець незайманий, то він може бути дуже великим теоретиком тих всіх справ, а коли дійде до діла, то все буде добре.
     
  5. Consuelo

    Consuelo Well-Known Member

    Відповідь: Чому чоловіки відмовляють у сексі?

     
  6. Liliyah Romanova

    Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

    Відповідь: Чому чоловіки відмовляють у сексі?

    Як на мене, знання Біблії тут не допоможе. Релігійний фанатизм виникає навпаки із незнання та перекручення. Коліжанці точно не варто спішити заміж. Дати тому всьому час і подивитися, куди воно веде. Два роки то не так і багато часу.
    До речі, а не може в неї бути, що вона теж тримається за цього хлопця із якихось нездорових причин?
     
  7. Consuelo

    Consuelo Well-Known Member

    Відповідь: Чому чоловіки відмовляють у сексі?

    не знаю, з того що я чула - він хороша людина...
    я он ще нині почула теорію - кидатися, бо буде тираном і шаленим ревнивцем
     
  8. Женічка

    Женічка Well-Known Member

    Відповідь: Чому чоловіки відмовляють у сексі?

    Не було б то дивно, якби чоловік не мав досвіду інтимного раніше. Але ж мав. Виглядае так, що колишня 'партнерка' його чимось спонукала до таких думок, якимось чином заставила його того діла боятись. Або вона мала птаха в голові, або він. А розмовами про гріх до шлюбу і тільки для зачаття просто прикривае якийсь свій страх.
     
  9. Olka Sherolka

    Olka Sherolka розпатлана посиденька

    Відповідь: Чому чоловіки відмовляють у сексі?

    нагадали мені байку про якогось лікаря, що вважав так само - секс лише для зачаття, а між сексом перерва мусить бути хоч в кілька років, щоб тамта життєва енергія накопичилася і зачаті діти були супер-пупер вундеркіндерами ))
     
  10. zaderyshka

    zaderyshka Member

    Відповідь: Чому чоловіки відмовляють у сексі?

    Ага-ага, то репортаж був навіть в новинах. Казав той вумний вуйко, що за все життя чоловіче приблизно дві цистерни сперми марнуються. Ех...Безцінний генофонд у дві цистерни. Вчив розпізнавати якість сперми, має бути голубуватого кольору. Ще були поради щодо харчування, алкоголь звісно ні-ні, решту вже якось недослухала, бо ржач здолав.
     
  11. Materynka

    Materynka Well-Known Member

    Відповідь: Чому чоловіки відмовляють у сексі?

    Моя думка така: те, що в нього були статеві стосунки з попередньою, а тепер він вирішив утримуватися, таке цілком може бути. Те що він не цілується і не обіймається , думаю не хоче себе провокувати, боїться що не зможе стриматися, зупинитися. Це ще не так страшно, а от на рахунок сексу в подружньому житті, то якось неясно.Думаю їм треба просто сісти і відверто поговорити на цю тему, може й до священика звернутися.
     
  12. Jusi

    Jusi Ловець емоцій

    В мене набагато сильніше лібідо, ніж у мого партнера. Я хочу більше і частіше, а він ні. Не вважаю це проблемою, бо можливо моя пристрасть до сексу це просто вияв бажання до близькості і дотиків, неправильна інтерпритація. Але от мій хлопець вважає це проблемою, мабуть, думає, що не зможе мене задовільнити в повній мірі. Тепер жалію, що на початку показувала себе страх як сексуально активною, переборщила. А тепер, якщо буду давати задню, він подумає, що я обманюю, щоб його не обідити :girl_sad:
     
  13. sonyachne divcha

    sonyachne divcha Well-Known Member

    Вам же в будь-якому випадку потрібно дійти до спільного, або ж він повинен пристосуватись до Ваших бажань, або ж Ви маєте змиритись з тим, що буде так, як хоче Ваш партнер.

     
  14. Jusi

    Jusi Ловець емоцій

    Та мене це абсолютно не напрягає, але він думає, що я блефую, бо ж на початку я страх як хотіла сексу і т.д.
    Я йому пояснюю, що інколи мене достатньо обняти і поцілувати, можливо не один раз :girl_haha: І все, цього буде достатньо.
    Він ж думає, що я під нього підлаштовуюсь, жалію його. І саме гірше, коли він починає пробувати, коли особливого бажання в нього немає. Мене заводить, а потім злиться, що не виходить :girl_sad: Я ж нічого такого не прошу. Але моя репутація вже грає проти мене :girl_devil:
     
  15. dimenya

    dimenya Member

    якщо чоловік любить жінку, в нього не може бути такого, що не виходить.
     
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
  16. marianast

    marianast Well-Known Member

    Тобто як раз не вийшло-всьо любофффь пройшла?:girl_haha:
    Йду си запишу, як не вийде -вижену з хати:girl_smile:
     
    • Смішно Смішно x 2
  17. Jusi

    Jusi Ловець емоцій

    Як на мене, повний нонсенс. Запитайтесь у будь-якого чоловіка :girl_nea:
     
  18. OxyFoxy

    OxyFoxy Посиденька-непосида

    Точніше, якщо чоловік любить жінку, то він не може бути втомлений від 18-ти годинної роботи, не може захворіти і лежати з температурою, не може загризтися якимись справами аж до помутніння в голові... А якщо жінка любить чоловіка, то що?
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. dimenya

    dimenya Member

    По такому питанню радитися з "будь-яким" чоловіком нерозумно.
    --- дописи об"єднано, 26 Травень 2015 ---
    Ви перерахували винятки з життя.
     
    • Подобається Подобається x 1
  20. OxyFoxy

    OxyFoxy Посиденька-непосида

    Хай і винятки, але навіть при найбільшій і найщирішій любові вони все ж існують. І, нмсд, любляча жінка не робитиме з того проблеми.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1