Школа: влаштування і наука (2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Myroslava82, 9 Листопад 2013.

  1. Ніколь

    Ніколь Well-Known Member

    При поступленні в школу медогляд має подаватись коли? Як тільки дитина пройшла співбесіду чи можна принести протягом літа до початку навчального року?
     
  2. kolobok

    kolobok Member

    Нам казали, якщо не помиляюсь здати до 1 серпня, бо вони подають ці документи в санстанцію ( чи то санстанція може перевіряти, точно вже не пригадаю)
     
  3. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    в кожному закладі по своєму, але до 1 вересня , в основному, є вимоги крайнього терміну. То в правилах прийому має бути написано. У нас в першому закладі, куди документи подавали, треба було медкарту здати до кінця червня. В другому- до 1 вересня ( хто не приніс, то до 10 вересня дали час донести). А в третьому минулоріч чітко стояв припис, що після здачі іспитів і зарахування дитини у батьків є 10 днів на подання усіх документів, в т.ч. і медкарти. Неподання є підставою для відрахування. Тобто виходило, що до 20 чисел червня )
    --- дописи об"єднано, 26 Травень 2015 ---
    я так розумію, що це пов язано з правилами, згідно яких керівництво навчального закладу повинно не пізніше 10 вересня передати у РВНО затверджені списки усіх учнів закладу. І до того часу усі документи мають бути на кожного " в ажурі".
     
  4. Пупсик

    Пупсик Well-Known Member

    Підкажіть, чи в гімназію Симоненка спокійно приймають діток без прививок чи морочать голову. І як взагалі в школі з тими прививками? В садок взяли без проблем, от тепер починаю цікавитись школою
     
  5. Borsychok

    Borsychok мамуська-пампуська

    цікавить підготовча школа Калинка.
    зокрема ціна
     
  6. AdFeja

    AdFeja Навіжена фея

    Моя доця закінчує 5-й клас в цій НВК. Загалом, я задоволена
     
    • Корисно Корисно x 1
  7. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

     
    • Інформативно Інформативно x 1
  8. Jane

    Jane вєчно в бєгах...

    Не знаю за гімназію, але ми подавали документи в школу без проблем, а от в поліклініці для медкнижки голову морочать "знатно". Ми вже пройшли лікарів, здали аналізи всі, понаписували ще купку відмов, то нам спочатку морочили голову, що доведеться ходити до заввідділу сімейної медицини, йти на комісію обгрунтовувати відмову, їхати в санстанцію, тепер вже ніде їхати виявляється не треба, але "чекати може треба буде і місяць, і два, поки комісія збереться і то все підпише". Брєд коротше. Поздавала всі бумажки, лишила свій номер телефону, най собі голову морочать, в мене є час до вересня здати медкнижку в школу.
    Ще з "перлів". Мало того, що ми "єдині такі на дільниці" нечемні, хоча знаю багато людей, що не щеплять, ну або частково, то ще й під час нашого візиту до кабінету зайшла інша медсестра, якраз почула, до якої ми йдемо школи (вони йдуть в ту саму школу), до якого класу, і каже: "В мене дитина щеплена дуже файною, платною вакциною, то як добре, що ви будете не в нашому класі, бо я не хочу, щоби моя дитина з вами вчилася і від вас заражалася". Як мінімум, то непрофесійно, та ще й невиховано... І чого їй переживати, її дитина щеплена, як же ж вона заразиться )))))
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  9. Tatiana Lev

    Tatiana Lev Active Member

    Цікавлять мене відгуки про 34 школу. Знання і атмосфера доброзичлива у старшій школі там присутні? В одній школі зникає 10 клас через недостатню кількість учнів--- треба шукати де вчитися дитині.
     
    • Корисно Корисно x 1
  10. magic

    magic Well-Known Member

    по темі: у Горішку з вересня оплата буде вже 600грн/місяць... була 500..
     
    • Не подобається Не подобається x 1
  11. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    Нещодавно в темі йшла мова про підручники і про те, що , можливо, батькам доведеться купувати. Нашим в гімназії сьогодні видали весь комплект підручників на наступний рік ( окрім, звісно, англійської)
     
  12. solomka

    solomka Active Member

    Це для якого класу? Бо моїй 5-тикласниці казали, що що підручники видадуть, проблема для тих, хто піде в 4-тий клас.
     
  13. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    6. видали все
     
  14. SOLODKA

    SOLODKA Well-Known Member

    На 1,2,3,5,6 класи підручники є...і 8-9 за старою програмою також є..
     
  15. Уляночка

    Уляночка Well-Known Member

    сильна школа, маю досвід вже в 2-му поколінні...95-100% випускників вступають на бюджет, молодша школа-на високому рівні..звичайно,як і всюди є слабші,а є сильніші вчителі,тому запис до конкретного вчителя починається задооовго до офіційного запису
     
  16. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Дочка наступного року йде до школи. Планую давати в 85, ту, що тепер гімназія Симоненка. При ній є якась передшкільна підготовка? Хто з хороших вчителів в 2016 році набирає перший клас?
    Наскільки задовго?
    --- дописи об"єднано, 4 Червень 2015 ---
    Якщо обирати між 85 і приватною "Калинкою", яка сильніша? Яка дасть кращий старт дитині? Я маю на увазі молодші класи. І ще 83? Зовсім безнадійна, чи там є хороші вчителі, що набиратимуть в 2016 році?
    --- дописи об"єднано, 4 Червень 2015 ---
    Ну і в "Школу радості" теж йти не варто?
     
  17. Prutylyatko

    Prutylyatko Well-Known Member

    Старший минулого року після 9 класу цієї школи склав вступні іспити без допомоги репетиторів, менший 1 клас закінчив з достатнім рівнем знань. мала - цього року "піде" в 1 клас -я б не казала так категорично,
    наступного року набиратимуть одна "стара" викладач, а інша - зовсім новенька, лише місяць як прийшла до школи
     
    • Інформативно Інформативно x 2
  18. Tatiana Lev

    Tatiana Lev Active Member

    @Diana, Знайшла, що ви пробувались у 28 школу, але чи потрапили туди---не знаю. Якщо ви там, то цікавлять ваші враження після року навчання.
     
  19. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Сперечатись не буду, дитина, яка хоче вчитись, буде вчитись будь-де. Просто переважна більшість моїх знайомих говорять, що це найслабша школа в районі. Після неї ще хіба школа радості йде...
     
  20. Diana

    Diana мрійниця

    думала що на жаль, однак на щастя не потрапили))) наші знайомі із садка вже шукають заміну, кажуть шоб дитину щось навчили* то потрібно платити. у наш клас вже 2 учні із неї перейшли. Послухаю також відгуки
     
    • Інформативно Інформативно x 1