Як нарешті стати мамою? (5)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Vittoriya, 8 Травень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    Продовження теми Як нарешті стати мамою? (4)

     
    Останнє редагування модератором: 11 Травень 2015
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    Вам так багато всього призначили здати. А хто ваш лікар? Я вже була в кількох, то жоден не скеровував на все це (крім вовчакового). За коагулограму, то лікар каже здавати її під час вагітності, бо зараз буде неінформативна.
     
  3. OxyFoxy

    OxyFoxy Посиденька-непосида

    Філіпюк І.Т. мене скерував на ці, а на урогенітальні скерувала лікар з медінституту, яка мене вела там і робила вишкрібання. Філіпюк їх не заперечував, бо в мене часто бувають цистити . Я також читала, що після першого викидня обстеження призначають рідко, але справа в тому, що я аналізів на гормони не здавала ніколи в житті. Вперше здала прогестерон вже при вагітності, а з рештою навіть не уявляю, що робиться.
     
  4. Krasynja

    Krasynja Щаслива мамуся!

    Була я знову на УЗД, поганий слиз цього циклу, на наступний потрібно пити сироп, не пам'ятаю чого, для розрідження. Хтось з таким стикався?
    Ще маю здати аналізи на прогестерон, минулого циклу був низький.
    І ще відчула цього циклу О. і знов надія, що все вийде.
     
    Останнє редагування: 26 Травень 2015
    • Подобається Подобається x 4
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  5. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    Загалом це добре - все обстежити. Я цих гормонів теж ніколи не здавала. Але от почитала про ФСГ та ЛГ і думаю, що раз вагітність наступає, то овуляція відбувається, і ці гормони мають бути в нормі. На рахунок вільного тестостерону спеціально питала в лікаря , то він казав, що не бачить зовнішніх ознак порушень цього гормону (в мене), тому здавати не обов"язково.
    Якщо я в чомусь помиляюся прошу поправити мене (не хочеться упустити щось важливе). Може і мені треба то поздавати.
     
  6. OxyFoxy

    OxyFoxy Посиденька-непосида

    Думаю, кожен випадок особливий і краще лікаря в тому ніхто не розбереться. Чесно кажучи, мені ніхто не пояснював яку роль виконують ці гормони - сама читаю періодично. Теж думаю, що якщо вагітність наступила і розвивалася та й прогестерон був по верхній межі норми, то не такий вже там бардак з гормонами. Але то мої припущення. Дав би Бог...
     
  7. ohra

    ohra Well-Known Member

    в мене зовнішньо ніяк не проявлявся тестостерон - жіночий тип тілобудови, нормальний волосяний покрив, жіночна, нормального розміру груди. а от з тостестероном і похідними чоловічими гормонами були проблеми (досить завищені показники). ендокринолог дивувалась чому на зовнішності воно не проявилось. все дуже відносно.
     
  8. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    а ви здавали власне "вільний тестостерон" чи якийсь інший? то напрям ендокринолога? бо я маю ще по щитовидці проконсультуватися в ендокринолога, то цікаво чи і по тому питанню можна.
     
  9. PanteraLviv

    PanteraLviv Well-Known Member

    В мене теж той тестостерон був завишений 10 років тому, був збитий цикл. Скоригували за 3 місяці. Хоча ззовні це ніяк не проявлялось.
    Хтось казав що в худих жінок тестостерон завишений - брєд.
    Я думала що після родів він в мене завишений, бо дуже понакачувались м"язи на руках і довго тривала післяпологова аменорея. Теж брєд. Потім забула за то все, цикл відновився, став регулярним.
    --- дописи об"єднано, 26 Травень 2015 ---
    Я ще 10 років тому то все здавала особисто в Слободи (акушера-гінеколога лікаря УЗД)в кабінеті, він навіть кров з вени брав.
     
  10. truskaffka

    truskaffka Well-Known Member

    Я би сказала щіпок. Трошки неприємно, але не смертельно.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. truskaffka

    truskaffka Well-Known Member

    Ще раз Вас спитаю - навіщо вона вам? Зараз за таких непростих фінансових умов викидати такі гроші...Почніть, як хочете, вимірювати базальну температуру + пробуйте відслідкувати овуляцію за слизом. Я особисто до фолікулометрії отак зразу скептично ставлюсь. По-перше, якщо вам в одному циклі зловлять овуляцію - то невже Ви думаєте, що відразу матимете 100% шанс завагітнення? Це зовсім не так. А якщо скажуть. що не побачили овуляції, то як мінімум то може просто збігтись з тим нормально ановуляторним циклом, що буває у кожної нормальної здорової жінки.

    Я Вам щиро раджу - наїжтеся ягідок в скорому часі, розпружтеся (як правило, то можливо хіба шляхом зайняття себе чимось інакшим), відпочиньте. І все прийде. Отака от банальщина :)

    Ага...я десь читала, що дуже корисно зайнятись спортом і зайняти спортом чвою половинку. Рухатись і відпочивати + вітамінки. Ось рецепт наразі.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 4
  12. ohra

    ohra Well-Known Member

    так, здавала загальний, вільний тостестерон, 17-оксипрогестерон (належить до андрогенів, як і тестостерон виробляється в наднирниках), Дегідроепіандростерон-сульфат (ДГЕА-С) (ДГЕА-С, теж виробляється наднирниками, може перетворюватися в більш активні форми андрогенів - тестостерон). усі гормони - це напрям ендокринолога.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  13. tcepinska

    tcepinska New Member

    :))
    Ви праві) просто я мабуть занадто вхопилась за ідею...! Я наче протрезвіла)))))) Дякую за підтримку)))
     
    • Подобається Подобається x 3
  14. Mysiandra

    Mysiandra New Member

    Дівчата підкажіть, що то за сироп для розрідження слизу, хто таке пив, і чи допомоголо??????????
     
  15. Krasynja

    Krasynja Щаслива мамуся!

    мені призначила лікарка сироп Подорожника або Плюща в наступному циклі, буду вперше пити.
     
  16. OxyFoxy

    OxyFoxy Посиденька-непосида

     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  17. OxyFoxy

    OxyFoxy Посиденька-непосида

    Зайшла на Сінево глянути чи є хоч якісь результати моїх аналізів. З того, що є - підвищений пролактин. При нормі до 23 з копійками в мене 30. Таке значення критичне чи не дуже? Це може бути спричинене викиднем місяць тому?
     
  18. Raven

    Raven Мама малятка

    То скоріше наслідок. Зразу він не внормується.
     
  19. OxyFoxy

    OxyFoxy Посиденька-непосида

    Я так і подумала, тим більше, що за нормами межа між вагітним і невагітним пролактином всього 0,2. Дам йому час внормуватись і не перейматимусь сильно принаймні до зустрічі з лікарем...
     
  20. Bada Base

    Bada Base Member

    для хорошого слизу я пила АСС найбільша доза, але строго перед ов кілька днів
    як на мене можна обійтися, бо не можу сказати, що ситуація кардинально мінялася
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  21. Мамин зайчик

    Мамин зайчик Well-Known Member

    Ви знаєте, щось в тому таки однозначно є. Одна знайома розповідала, що її знайома теж не могла довго завагітніти. Та їй порекомендувала почати качати прес, зайнятись собою і просто розслабитись. Буквально за місяць часу та дівчина подзвонила і сказала, що вагітна.

    Розкажу ще про свій досвід. Вже давно з чоловіком думали про те, щоб зайнятись разом спортом. Минулого місяця ми почали разом бігати на стадіоні, він кинув палити, при тому що попередні рази витримував 1-2 дні і знову починав палити. Цього разу йому це далось так легко, що він сам з того дивується. Таке враження, що це все так мало статись якраз перед тим як я завагітніла. Ми всі попередні місяці з таким нетерпінням чекали на цю щасливу звісточку. А минулого місяця про це зовсім забули, готувались до відпустки, я ще навіть на дачі копала так добряче, і от в мене затримка, а за 2 дні до відпустки я роблю тест і дізнаюсь про В. Повірте, що мене вже не покидала думка про те, що я вже дітей не можу мати, що зі мною щось не так, задумалась про всиновлення, але все сталось саме тоді, коли мало статись.
     
    • Подобається Подобається x 9
Статус теми:
Закрита.