Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (8)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Shamna, 14 Січень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. olerusya

    olerusya sweet candy ;)

    :dance3:а я постриглась коротко "під каре" і пофарбувалась в свій рідний каштан:boast:капєц, якби не чоловік - не знаю чи на таке зважилась. а тепер радааааа:good2:

     
    • Подобається Подобається x 8
  2. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    В Радехові також жахіття робилось.Як добре що я забула виключити модем і коли почало гриміти, получила від мами чортиків і ми швидко побігли з поля до дому рятувати техніку. Прибігли до хати і на дворі настала ніч (то було десь 19 30), я думала що дерева з коріням понесе. І ще зараз час від часу починає накрапати дощ і десь далеко небо пронизують зміючки-блискавки.

    то ще нічого ;) В мене є маленька жужа, без якої я не уявляю тепер свого ранку ;)
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Смішно Смішно x 1
  3. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    Хто-хто, та я ! Світло дали в 5ранку. !10год. без світла. Генератор працював- і так то добре його мати. А ще краще було б взагалі не проводити тої мережі. Бо за "еті же дєньгі Рекс прєдпочєтаєт чапі". Як згадаю скільки то баблішка в ту лінію пішло, а ще переведу в доляри(по тому курсу), то аж млосно сі робе.
    В планах вимити 2 балконних дверей і 2 вікна, бо шафу я вчора майже подолала. Я вчора щось була "вударє": гості мала, до міста їх звозили, пообідали, гору посуду після 7 людей вимила, іграшки виприбирали, грядки з мотикою прогнала, слимаків з 20 вполювала і ще й до шафи домахалась. Як нині така трудівна буду то всі плани виконаю, хіба би чоловік вніс свої корективи.
    Йду сніданок робити, бо один вже "какано-пуканий-пісяний" прийшов і питається:"а що ти мені хочеш дати?"
    Ентузіазму вам на нині. Може пригодиться?
     
    • Подобається Подобається x 8
    • Оптимістично Оптимістично x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Rapsodiya

    Rapsodiya Well-Known Member

    Моя проза з самого ранку...я захворіла(((( горло дере шалено(( а стільки планувала собі на сьогодні,тренування моє згоряє(( піду підшукувати врочистість хоч якусь)) для початку кавусі хапарю,а там буде видно))
     
    • Подобається Подобається x 1
    • мімімі мімімі x 1
  5. Nitriotka

    Nitriotka Фея з сокирою )

    Прозища така, що і писати не хочеться. Була я вчора в стоматолога. Вирвали мені мій зубчик багатостраждальний. Вже аж коли стоматолог вирвав, тоді побачив, що не було що рятувати, та і загноєння пішло серйозне.
    Вчора весь вечір лежала трупом, так щелепа боліла, що німесил навіть оком не кліпнув, щоб знеболити.
    А сьогодні ще й почались кд.
    Мало того, що болить, так ще й тече ))

    Так, що сьогоднішні плани на день - лежати і лежати і знайти когось, хто б приготував нам хоч якусь їжу.
    П.с. часом ніхто не хоче приїхати до мене в гості з банячком борщику? Ми всеядні, якшошо ))
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 10
    • Подобається Подобається x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  6. Zaychenya

    Zaychenya Пухнастик-гризун

    А я готуюся в центрИ ! Маю величезне бажання передивитися вишиванки (чоловіка вже так домахала, що сказав визначитись з борщівкою, то може й купить) Ура!!!! От і хочу зробити "турне" по магазинах. Сніданок з дитинства...булочка з молочком і маслом та цукром (все в одній тарілочці).
    Усім-усім гарного сонячного дня!!!! :kisss:
     
    • Подобається Подобається x 7
    • мімімі мімімі x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  7. jylanda

    jylanda занууууда

    Проза повернулася, як же то тяжко йти на роботу після відпустки... Голова болить, ноги відмовляються йти :girl_haha: За час моєї відсутності, як завжди з'явилися невирішальні термінові питання, навіть не знаю коли і як то все розгребу:connie_pull-pigtail. Йду вип’ю ще одну каву і буду помаленько, одним оком заглядати, що там натворили поки мене не було.
    Всім гарного дня, а мені сили і витримки
     
    • Подобається Подобається x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  8. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    Кавусю випила дааавно, ще десь о шостій. Мацьоп сьогодні встав о п'ятій. Тепер вже спить другий сон, а я сиджу тут бвля візочка, пильную ))). Напевно я його затепло вбрала ((( бо мені гарячо, а мале в чоловічку і в бавовняному спортивному костюмчику, ото мама. І рлздягнути не можу, бо відразу розбудиться. Дуже хочу на вихідні в бухту вікінгів. Мені якраз класно зараз туди іздити, нічого істи не можна, з того, що вони пропонують, так що буде економія, прийдеться щось з собою взяти ))) так вже хочу до зелені, а ще крпще до води. Але карпати нам цього року швидше за все не світять, бо ціни космос, а сервісу і інфраструктури нуль, а платити нізащо такі гроші вважаю недоцільно. Хтось, пригадую, шукав комплекс на зразок Воєводино, тільки ближче. Як знайдете, поділіться, будь ласка.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
  9. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    Плани по миттю вікон виконала, ще й +1. Сімейно-робочий день. Одна частинка сім*ї нагодована і спати відіслана, другий каже, що обідати не хоче, його ще 2 сніданок тримає(як там?- друга кава, друга кава), то певно йду зроблю ще +2 вікна . І на нині вікон досить.
    Дівки, що то ся робиться- голова кожен день бо-бо. І не пила вчора. Я вже скоро одим спазмалгоном з папазолом почну харчуватися... То проза.
    Валю, поки ентузіазм на ДП не переключився:girl_bye:.
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  10. Smiwna

    Smiwna Мама непосиди

    Другий день відпочинку від відпочинку дійшов до середини, навіть перейшов її. Тортик з кавуською попиваю, думаю що зварити їстоньки на вечір. Малятко посапує солодко.
    А мені ще потрібно розвішати друге прання та попрасувати попереднє, вимити посуд і зробити малючку обід та підвечірок.
     
    • Подобається Подобається x 5
  11. Rapsodiya

    Rapsodiya Well-Known Member

    Друга кава допивається, свої обов'язки в ГО я виконала (ех, добре, що то дистанційно) тепер йду працювати над своїм дослідженням)) а моя врочистість страшно проста - то гарний настрій)) просто так) і хай погода собі ниє за вікном) якесь маю таке тепло в грудях, то аж підозріло, очевидно хвороба страшно позитивно на мене впливає)) тому я добра і некусюча і неревуча))))) всім цьом) я ще нині забіжу, раз вдома, то тре на ДП потусуватися нормально))))
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • мімімі мімімі x 1
  12. Ligymunka

    Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

    І я не розумію. Хочеш взяти малечі перекуску, то або до вистави або під час перерви . Мої також починають наполегливо просити і допитуватися, чому іншим діткам можна їсти під час вистави, а їм НЄ .... Прозищееееее - мама злягла , гооорло болить і все тіло ниє, так якби складолося з маленьких частинок, які треба скріпити і змастити :girl_cray::girl_cray::girl_cray: В донечки не стоматит, а якась вірусна інфекція, яка " прорвалася " наверха через ротик .... Після 5 днів температури я здалася і дала антибіотик, бо лімфовузли дуже збільшені і аналіз крові показує, що сильний запальний процес. Припухаю від педіатра, яка руки не мила, лиш попшикала антисептиком якимось з пляшечки . З врочистості, дякую Богові, що нині донечка вже не температурить і активна і що синочок і чоловік здорові, бо якби всі нараз, то точно був би " капець ".... Бережіть своє здоров"я, їште щось смачненьке, бо хворіти сумно і дорогоооо :girl_cool:
     
    • Подобається Подобається x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  13. Samhayne

    Samhayne Well-Known Member

    А в Луцьку ЗНОВУ гроза-грозище!
    І по темі ;). В садок ми, швидше за все, пролітаємо. Бо в одному списку 139, в іншому 108, а місць по 60-70. І записались вчасно, і до завідуючої ходили, а толку 0. Хіба в другий декрет йти, бо дитину глядіти нікому....
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 1
  14. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    То знову ми! Пояснили мені знаючі люди, що як тільки троха гримне, то вони самі ті автомати виключають
    , щоб не згоріли! Я зла? Нє, я в ярості!:girl_devil::girl_feminist:.
    Вікна мої дощик не намочив, бо я знала з якої сторони мити. Ага, то стратегія і тактика в одному.(то для тих, хто сі хвилював).
    Вечеря готова, дитя проситься під дощ, тобто зливу, бо там його"двузі". Це калюжі! Не пустила, хіба як перестане блискати.
     
    • Подобається Подобається x 5
    • мімімі мімімі x 2
  15. flame

    flame невгамовний експериментатор

    О, я якраз хотіла питатися "А хто-хто" напомацьки вечеряє:girl_wink:Це 100% правда. Але, якщо на трансформаторі стоїть нове обладнання - вони не чіпають. Я з 1 липня 2008 року навчена, що як тільки починається гроза - світла нема. Головне потім, після того,як дощ скінчиться передзвонити і нагадати, щоб включили нам світло, бо може черговий спати до ранку:girl_feminist:
    Проза - мужа знову хворий.:girl_cray: Воно і не дивно, бо треба було долікуватися, а не фраєритися:girl_devil: Знову стогне і вередує.
    Я його попередила, що від сьогодні карантин - я в спальні, а він - де забажає: вхаті є на вибір багато спальних місць:girl_haha: Я не можу знову захворіти. Аж ніяк:girl_yes2:
    Зробила собі сьогодні шкоду:hang1: На новому светрі сотворила 2 плями від парфумів. А збиралася в ньому їхати :cry: От чи ж не дурепа? Скільки разів собі повторювала: маєш план - не чіпай складові. Нєєєє, блін, diablo: нашептав вбратися.
    Загалом, таке: цілий день - проза. До врочистості рівно 3 доби. Ждю. Ну і треба мене замкнути в хаті, щоб не наробила собі проблем перед виїздом. А я то вмію.
    Ага, і ще, шугарінг - відмінився. Погано карта лягла. І то вже 2 раз. Ну, я вже звикла, що багато що вдається з 3 спроби.:girl_impossible: Зато гривку "кобилці" підстригли.
    Всім гарного вечора.
    В нас вже дощ закінчився. Йду собак годувати і озончиком подихати. Може поброджу боса по мокрій траві.:girl_yes2:
     
    • Подобається Подобається x 9
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Altera

    Altera зачарована птуха

    ААА!!! Таки знайшлася якась щедра душа - вділила дощику!
    Ото вже вляло так вляло! Земля аж шипить від води, чисто пательня:girl_sad:
    а неподалік над Дністром на Тернопільщині отакий-во град випав:girl_impossible:
    [​IMG]

    тепер головне, щоб врочистість знову в прозу не перетворилася і не прийшлося просити припинення дощу:girl_haha:, бо лупить так, аж вікна дрижать!
     
    • Подобається Подобається x 7
    • Зе бест! Зе бест! x 3
  17. Zaychenya

    Zaychenya Пухнастик-гризун

    То була врочистість ))) А тепер трошки прози. Ну не сподівалася що та краса, яка мені запала в душу-серце-око буду така дорога!!! . А ще моїй малій сьогодні лікарка виписала антибіотики. Ті злощасні 39,5 вже 5-й день не збираються діватися :girl_impossible:
    І в продовження врочистість. Подзвонила свекруха і дала ШИКАРНИЙ рецепт налисників-кручеників з кабачків. Готую, кайфую... Життя прекрасне!!!!
     
    • Подобається Подобається x 5
  18. Sera

    Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

    Файний нині день.
    Файно так няню перенести на завтра і просто пошаритися з малим.
    Так, так, я нині шаряча матуся, до 10.30 валялася в ліжку, потім дала нам яблучка, перекус і потягнула малого на виставку краси на Південному.
    Файно, що мені приходять безплатні запрошення на такі двіжі.
    Купила собі там супер-пупер-екоспрей для волосся. Давн вже шукала, осьо знайшла:girl_haha::girl_haha::girl_haha:.
    В обід файненько так собі поспали.
    Мої вечірні танці відмінила я собі сама в честь хм дощику:girl_crazy::girl_crazy:.
    Нєнуачо- сходжу в четвер(як зливи знов не буде:girl_in_dreams::girl_in_dreams::girl_in_dreams:).
    Ще й мама вирішила внука побавити в четвер. Ляпота, нє?
    Зараз ще поїм що там є смачненького в холодильнику(нє, нє- то все не я, я ж нині шарюся, ага:d23::connie_pull-pigtail:d7:), побавлюсь трохи з Тео, подивлюся серіал та й спатки. Ага- ще спрей для волос піду випробую таки. А то ж пахне він мені, ага)).
    А то ж я попри своє шарення якось так по звичці огого скільки всього переробила:connie_pull-pigtail:connie_pull-pigtail:connie_pull-pigtail.
    Всім гарного закінчення вечора і спокійного затишного ранку.
    Цьом:kisss::kisss::kisss:.
     
    • Подобається Подобається x 7
    • мімімі мімімі x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  19. Krasynja

    Krasynja Щаслива мамуся!

    У мене був сьогодні довгий, тяжкий робочий день. Тяжко працювали з дітками, готуємо випускний, а це справа серйозна. Ще 1,5 тижні підготовки, тоді свято, аж тоді для мене настане - літо і я вздихну на повні груди. А то працюєш, працюєш, час біжить і ти розумієш, що вже б й відпочити хотілось і виснажений, а попереду ще не кінець. Але то гарні клопоти, хоч і втомлюють.
    З хорошого, вже помилась і вліжку, відпочиваю.
    Завтра знову багато роботи чекає. Всім гарних снів.
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Оптимістично Оптимістично x 2
  20. Arapeta

    Arapeta Well-Known Member

     
    • Подобається Подобається x 7
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Смішно Смішно x 1
Статус теми:
Закрита.