До кого звернутись?

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Katrine, 9 Грудень 2009.

  1. gamma

    gamma Well-Known Member

    Думаю, спершу сходити до лікаря, а він вже сам скаже які аналізи краще здавати.
     
  2. aknytsU

    aknytsU волошкова...)

    До якого? Гастроентеролога?
     
  3. Siania

    Siania Love Life

    В мене кілька днів дискомфорт під лівим ребром. Коли нахиляюсь, то таке враження що в животі щось підпухло і заважає.
    Їм так як завжди, але відчуття наче дуже сильно переїла, і часто є гикавка.
    До кого йти і куди? В поліклініку не хочу :sad:
     
  4. iragonzales

    iragonzales В декреті

    Я би здала простр кал на яйця глистів там буде видно, а далі сімейний лікар.
    --- дописи об"єднано, 27 Травень 2015 ---
    Швидше всього або нерв або м'яз, проте УЗД можна зробити, щоб глянути на підшлункову вона такод таке може давати.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  5. maric

    maric Well-Known Member

    в мене такі ж самі симптоми були Сянко - тільки гикавки не було. але пройшло через певний час. я думаю що то щось з підшлунковою. треба лікара гастроентеролога.
     
  6. Liravilay

    Liravilay миється в бані

    Для профілактичного огляду в гінеколога треба спочатку звертатися до сімейного лікаря по направлення, чи зразу йти до гінеколога?
    Пам'ятаю, пришла без направлення до лора, то він мене хотел відпровадити за направленням до сімейного (
     
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  7. iragonzales

    iragonzales В декреті

    Думаю сімейний тут ні до чого...проте зайти в реєстратуру треба, там вас направлять до вашого гінеколога, коли треба дадуть талончик.
     
  8. Jusi

    Jusi Ловець емоцій

    При прийомі в гінеколога, він завжди обстежує також і груди. Якщо проблеми з грудьми, то йдеться до гінеколога, чи є інший спеціаліст, який займається тільки ними?
     
  9. smilechyk

    smilechyk Well-Known Member

    Мамолог
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  10. Lynx

    Lynx Member

    маю таку проблему. в кіці травня мала звичайну віруску. і одразу після того погіршення і кашель. потім піднялась температура. ходила до кількох лікарів. зробили рентген, сказали бронхіт. лікувала антибіотиком і протикашльовими. температура більше не піднімалась. кашель в основному пройшов. але зараз турбує сухий кашель, якесь відчуття тягаря в грудях. крім того появився ряд дивних симптомів - сухість і неприємний присмак в роті, розпирання в голові і лиці. відчуття наче попечене кропивою, але не шкіра а глибше, як в голові. весь чей час присутня тахікардія, тиск понижений. в аналізі крові підвищені тромбоцити. також відчуття розпирання і посмикування в ногах. з такими відчуттями я лягаю і прокидаюся. наче і не вмираю, і не болить. але настрою нема, нормально жити неможливо. щось схоже у мене було 2 роки тому. і теж після віруски. обходила кількох лікарів. і невропатолога теж. ну і звичайно невропатолог знаходить певні проблеми. ВСД і остеохондроз і каже що то все від того. і от я теж вже заплуталася. якщо то все неврологічне - то чого ж після вірусу погіршується? та і наче за 30 років я вже звиклася з ВСД (я взагалі слабо вірю в цей діагноз) і її проявами, а це по відчуттях якесь інше. і душить і пече. хоча нормальними словами то важко описати. не підходить під стандартне - болить там і там. я у відчаї. не знаю до якого лікаря йти і що шукати. може і психосоматика, але маю сумніви. і от що ж робити?
     
  11. Afrika

    Afrika Well-Known Member

    До кого звернутися.Мені почали робитися гулі нижче мізинців на ногах, думаю чи то до хірурга, чи ортопеда,чи ревматолога.Сімейний лікар- не варіант.
     
  12. Skifia

    Skifia миється в бані

    До хорошого хірурга покажіться найперше.
     
  13. ROSTYSLAV

    ROSTYSLAV New Member

    Доброго дня.Якщо можна дайте контакти цих дерматологів.Дуже потрібно для дитини.Сильна вугрова висипка.Дякую.
     
  14. Зорянка

    Зорянка Well-Known Member

    в мене останнім часом дуже крутиться і голова і якась слабість, до кого варто йти і що обстежувати ( не вагітна, якшо шо)
     
  15. smilechyk

    smilechyk Well-Known Member

    можливо у Вас просто "впав" гемоглобін, нехай терапевт випише направлення на загальний аналіз крові з пальця...і ще сечі одразу можна.
     
    • Подобається Подобається x 1
  16. EgoMusicus

    EgoMusicus Мамуля синульки

    Дівчата, не знаю де написати. Живемо за Львовом в селі, приписані взагалі в іншій обл. Потрібно нам з чоловіком довідки від терапевта, дерматолога і гінеколога (мені:)) для відвідування басейну. В район їхати далеко, та і не знаю я там, що де є. Хочу в поліклініку до Львова сходити. Приймуть нас, видадуть довідки? Можна в будь-яку іти? Що мені для цього потрібно, паспорт чи ще щось?
     
  17. Arapeta

    Arapeta Well-Known Member

    По моїй ситуації.
    Сталася завмерла вагітність і викидень у першому триместрі.
    Сьогодні забираю лікарняний лист, в понеділок йду з ним в ЖК зніматися з обліку (вже була на обліку) і буде розмова з лікаркою. Говорити багато я не хочу. Мене цікавить, які мені треба буде пройти аналізи і на що звернути увагу лікарки?
    УЗД лікар на Топольній казав зробити після наступної місячки, бо зараз воно не інформативне.
    Гістологію мені взяли, 2 тижні робиться, тобто через тиждень щось скажуть.

    Хто в курсі, куди перше йти перевірятися і що перевіряти? Певно буду в Сінево здавати аналізи.
    Дякую за відповіді.
     
  18. ГаЛоЧкА

    ГаЛоЧкА Well-Known Member

    Коли лежала в лікарні, направили мене на узд, сказали що маю каміння в жовчному, що це внаслідок вагітності.. я щось не второпаю звідки воно взялось? це спадковість?(в тата вирізали) його можна позбутись неопераційним методом? дякую.
     
  19. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    Галочка, воно буває різне якесь можна розчинити, якесь ні. Якщо маленьке, то щось п'ють щоб воно через жовчні протоки само вийшло, але то небезпечно, бо може застрягнути там. Майте наувазі, що при операціі жовчний просто вирізають. А зайвого в нас в організмі таки нема. Чула, що десь вже пробують то каміння витягати лапароскопічно, а жовчний залишати, але не впевнена. Ну і сама операція. Ліпароскопія, то є планово, роблять три дірочки і витягають жовчний. Якщо ургентно, то просто розрізають. То, звичайно, більш травматично.
    Вас болить? Чи не турбує взагалі?
     
  20. byzuka

    byzuka New Member

    Дівчата, порадьте будьласка де краще зробити операцію на катаракту. Потрібно моїй мамі. Казали на Коновальця є клініка, ще на Науковій, і радили на Топольну в лікарню швидкої допомогі. Може хтось робив знає де краще. Відпишіть будьласка дуже треба.