Шкіряна чи дермантинова сумка?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Anastasiya Kalynovska, 24 Травень 2015.

?

Яка сумка краща?

  1. одна але шкіряна на цілий сезон

    61,1%
  2. 2-3 дермантинових на сезон

    38,9%
  1. ANANASIK

    ANANASIK Well-Known Member

    Я завжди купую сумки з замінника (люблю тваринок:girl_in_love:) і деякі просто чудово носяться, все залежить від якості і експлуатації:girl_smile:
     
    • Подобається Подобається x 1
  2. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    А ви м'яса також не істе, і шкіряного взуття не носите? Сумки ж з свинячих і коров'ячих шкір шиються, якщо не помиляюся. Мені шкода тваринок, то я шуб не купую, і тепер пуховик теж без коміру з чорнобурки буду шукати. Ех, подобаються мені ті коміри на пуховиках, але тваринок більше шкода.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Те що вони у Венеції продавались, не означає що там виготовляються. Не знаю, не поясню так де той магазин але то власне магазин а не "набережна". Була там в 2014 році осінню. там всі сумки 40-50-80 євро. А маски то дійсно класика жанру:girl_crazy:
     
  4. Jusi

    Jusi Ловець емоцій

    Ой, змінила я вже свою думку про дермантинові сумки. Колись можна була дійно знайти якісну, яка би не один рік носилась. Я ось купила тільки взимку, сьогодні пригледілась, а на кутах вже видно потертості :girl_sad:
     
  5. Юкола

    Юкола Ділова ковбаса

    Дівчата, не дермаНтин, а дерматин.

    Маю багато різних сумок. Шкіра-дерматин - це не принципово, бо найбільше люблю сумки з тканини. Ну і фірмова сумка добре носиться, незалежно від того, з чого зроблена.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  6. flame

    flame невгамовний експериментатор

    Дуже класну купила в Угорщині на минулих вихідних, давно хотіла таку літню небесно-голубеньку, але ніяк не могла знайти потрібний варіант, а тут прямо, як на замовлення :girl_tender: За розміром приблизно, як листок форматом А4, але має багато кишеньок і 2 відділення всередні. А для мене то дуже важливо, бо ненавиджу, коли одне відділенні і все в сумці вперемішку. Сподіваюся буде добре носитися.
     
    Останнє редагування: 8 Червень 2015
    • Подобається Подобається x 7
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  7. Olgazbr

    Olgazbr New Member

    Дуже красива !!! Така сумка на століття, вона ніколи з моди не вийде !!!
    Це ж шкіра? Відразу видно по ній.
    На жаль я не дуже люблю шкіру , може мені потрапляли не якісні варісанти , але все таки ... Я взагалі не можу ходити довго з однією моделлю . У мене сумок вже штук 20 під вбрання. Ну от як можна купити все шкіряні ????
    Ось таку сумку ось тут купила останній раз , якраз під сарафан знайшла. Набридне - викину . А шкіряну не викинуть (((
    [​IMG]
     
  8. ANANASIK

    ANANASIK Well-Known Member

    Давно вже був цей допис... але я тільки тепер побачила, тож відповім. Саме так - м"яса я не вживаю і шкіряного взуття стараюсь не купляти:girl_wink: