Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (8)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Shamna, 14 Січень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. flame

    flame невгамовний експериментатор

    моя подружайка, вчителька початкових, любить за день "визволення":girl_haha:. І моя Ю. сьогодні сказала, що прийде не в п"ятницю, а в четвер, бо в доцьки лінійка. А в мене то планів по наведенню красапєти - ого-го:girl_spruce_up: Тому буде "куций" робочий день, головне, щоб водії не влаштували вирваний день. Тримаю пальці схрещені.
    як я то люблю:girl_in_love:Побродила по мокрій траві. Дівчааатааааа то такий кайфффф:girl_tender: Заталапалася по-коліна , є такі місця де трава аж "полягла", трохи змерзла в ноги, але задоволена прийшла, як 100 слонів. Посмішка і далі не сходить з бузяки:girl_crazy: Поки тиринділа з @nibysh влетіли мої псюриська до хати і так натупцяли, що перемивала всю плитку. 8 лап по хаті - всьо запацюкане:girl_mad:
    Ще маю скайпанути з кумкою, дуже трошки - до годинки і спаць. Завтра чекає мене аврал - авральний. Сьогодні вечірком "Лімо" влаштувало мені "кузькіну мать" за запізнення машини - виробництво стояло 3 години, бо ми не привезли вчасно плівку:girl_blush2:. А то не я винувата, то погода :girl_blush2: Якщо хто завтра захоче морозива, а його нема - невінаватаяя:girl_blum:
    Всім цьом і солоденьких снів.:girl_bye:
     
    • Подобається Подобається x 9
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  2. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    І дорого ранку, Псиденьки!
    Мої хлопи ще сплять. А я- голову вимила, список "добрих дел" склала на нині, піду ще сніданок зготую. З прози- болить голова. Несмертельно, а якось тупо, і знову починає горло затягувати. Полощу. ще тре якісь льодяники з собою взяти в торбу. Так що @flame, морозива нам "нє надь".
    Малюк татів такий стає. І мене то так тішить...
    Маю нині купу справ в місті, а погода шепче:"знайди і випий" і "ляж під ковдру, хай весь світ зачекає". Але то ніззя, бо час "Хе" наближається і тре, як каже мій чоловік, щось думати.
    Зроблю я собі чайку, поки всі сплять і подивлюсь на ту зюзю через вікно з теплої хати. Прийшла мені щойно думка чудернацька:добре, що я не курю, бо в такий бррр- на балкон...
    Здійснення планів вам :girl_yes2::girl_yes:.
     
    • Подобається Подобається x 8
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  3. Rapsodiya

    Rapsodiya Well-Known Member

    Доброго ранку,посиденькі мої любі))
    Я нині ще вдома валяюся,доліковуюся)))горло вже не болить і то тііііішить,але ж тре закріпити результат)))вночі як вляв дощ то було щось страшне,і зараз лиє і то так аж по вікнах тече. І +7 градусів)і то в кінці травня..нєє того року весна мені не нра,не нра)) ех,тре йти снідати і братися за дослідження) і горщики погрунтувати теж))) напланувала собі трохи на день)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  4. Made in USSR

    Made in USSR Well-Known Member

    Вчора проза і нині намічалась проза, але нічка внесла свої корективи. А корективи ого які врочисті. +1 племінник в мене)). Мій рідний брат став татом!!!! Ну а я скромно прилаштуюсь збоку в ролі тітки))
    Майже всі 9 місяців брат з дружиною жили у нас і то був реальний колгосп в двокімнатній квартирі. Тепер вже так не буде, вони їдуть до себе. І я тішуся що буде вільніше, а з другого боку якось так незвично...

    Нині купа роботи, але завтра буде вихідний. Якийсь в мене розклад дурнуватий... Один день не встаю від компа, а наступний вільний. Може то розтягнути на два дні? Що скажете? Чи краще відмучитись один день, а другий відпочивати?

    Ну і для підтримки всезагального флешмобу: погода бєєєєє!!!
     
    • Подобається Подобається x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 3
  5. jylanda

    jylanda занууууда

    Я до флешмобу не долучаюся, бо в нас погода супер, але знов якась зараза цвіте!
    Я така трохи запухла, заплакана цілими днями, одним словом - справжня красуня! Сиджу пишу пояснювальні листи для митниці, як же то нудно кожну кому пояснювати. Роздумую як то підписати кілька днів відпустки в серпні, я білети вже купила, але моя шефова ще не в курсі того :) Ну нічого, якось буде, я ж маю поважну причину - коліжанка заміж виходить.
    Чомусь мені здається, що день буде суперовий з гарними новинами!
    Всім гарного настрою
     
    Останнє редагування: 27 Травень 2015
    • Оптимістично Оптимістично x 4
    • Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  6. sonyachne divcha

    sonyachne divcha Well-Known Member

    Погода бєєєєєєє!!!

    А ще мене "угораздило" сьогодні без пальта з хати вибігти

    Зате вчора був хороший день (ну і що, що гроза). Зате завдяки грозі прикупила собі ще одну сукенку на літо - забігла перечекати ото найгірше, а вийшла щаслива і з обновкою. По дорозі додому трошки поскакали по калюжах
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  7. flame

    flame невгамовний експериментатор

    і я плюсуюся:bad:
    Чи то погода чи то ПМС поняття не маю. Так мене на жор пробило:girl_impossible: Хочу всього по-жирніше, по-густіше, по-калорійніше, по-більше і величезною ложкою.:girl_haha: Одною рукою працюю, а рештою беруся до готування того всього. Ще й зараз приїде самий хворий в світі мужчінка, який теж сам не знає що хоче. Точно знає, що голодний, аж в очах темніє:girl_impossible: І з"їв би капуснячку з домашньою ковбаскою. Ото я зараз маю зробити: фокус-покус-чари-мари і за 5 хв повний баняк капусняку. Фантазьор аднака.:girl_crazy:
    Короч, день буде такий самий, як та погода.
     
    Останнє редагування: 27 Травень 2015
    • Подобається Подобається x 7
    • Смішно Смішно x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Ligymunka

    Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

    А всьо через мене дівки, бо попросила свого однокласника -священника, щоб помолився за нас , бо всі хворі, а він мені відписує СМС " ВЖЕ МОЛЮСЯ, ТРЯСУ НЕБО ... " . Шо то значит сила молитви, так файно потрєс, шо Львів і ше купу районів плаває :girl_haha::girl_haha::girl_haha: ПРОЗИЩЕ - я набралася від малої інфеккції і чоловік від мене чи від малої - не ясно, але процедури всі ті самі лиш тепер помножені на 4 осіб ( синочкові для профілактики вимащую ротик стоматофітом ) . Мама і тато поки без антибіотика, але чемно пшикаю собі горло і вговорюю чоловіка :girl_crazy: Радість є, бо отак ми всі тепер перехворіємо і будемо здоровенькі :connie_pull-pigtail. Дякую Богові за своїх друзів , вчора прийшла колежанка :connie_pull-pigtail і наготувала нам їсти, що вистачить до неділі :girl_in_love: . В неділю вже Зелені свята так швидко цього року, а я сміюся, що цього року ми хворіємо до свят, бо три роки тому мама і синочок лежали з вітрянкою покотом в хаті. . Мудрі люди кажуть, що всі труднощі є під чітким Божим контролем і якщо віддавати їх в Божі руки , то легше їх переносити і тоді маємо більше оптимізму в тому житті . Потроху вчуся так робити, чого і вам бажаю :connie_pull-pigtail А ще затишного хатнього дня встеленого забавками, цьомками від коханого чоловіка і від дітисок :girl_dance: :girl_claping: Всіх цьомкаю :girl_in_love:
     
    Останнє редагування: 27 Травень 2015
    • Подобається Подобається x 7
    • Зе бест! Зе бест! x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Rapsodiya

    Rapsodiya Well-Known Member

    мені б навчитися такого..ех то неосяжна наука для мене..я знову загрузила зі своїми переживаннями і проблемами..все навколо на весільну тематику..чи то я раніше того непомічала..два тижні витерпіла щоб не ревіти і знову мене накрило.. надіюся, що після моєї темної ночі яка є зараз наступить гарний світанок..але поки я того не бачу..надіюся до вечора зявиться якась врочистість.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  10. HrabowaH

    HrabowaH Well-Known Member

    І я вчуся так робити, але мені ще дааалеко. Бо зараз все нараз накопичується....
    Малий тільки заснув, вибився з графіку, тепер певно ввечері не вкладеться. А мені треба вийти погуляти, зайти на базар, купити мяска якогось - а то в холодильнику лише тортики і солодкі десерти) Певно, взую свої гумачки і ввечері прогуляюся. І по калюжах теж! Ще на вихідних плануємо зїздити до прабабусі в гості, а на наступний тиждень - в Київ! Хочу-хочу-хочу! А то одноманітність вже набридла.
    Врочистість - вчора заходила в гості моя ще університетська подруга. Давненько вже не бачилися (пів року), і зідзвонюємося рідко, але коли бачимося - не наговоримося! Таки дається взнаки, що 5 років разом прожили в гуртожитку, відчуття близької і рідної людини.
    Іду по чай і сирковий десерт (кава вже була). Всім приємного вечора!
     
    • Подобається Подобається x 4
  11. Shamna

    Shamna Мамуся

    Сьогоднішня погода мене просто добиває:suicide: Доня спала до 9.30 і я біля неї тихенько лежала, встала, а голова як баняк і ніяк не можу відійти, може то кави хлебнути:morning1: Нічого толкового сьогодні не робила, перегядала старі фільми і все, руки до чогось більшого не доходять.
    І мені нарешті вдалося вкласти доню спати, сподіваюся ввечері буде без казусів, погода ніби сонна, а вона ніяк не хотіла лягати, вигонилася, а тоді здалася.
    Чоловік сьогодні буде швидше з роботи, то я запланувала перегляд фільму з якимись смаколиками, але перед тим буде гаряча ванна. А ще дуже хочу чіпсів, стараюся такого не їсти, але сьогодні певно таки поласую трохи.
    Всім гарного продовження дня:kisss:
     
    • Подобається Подобається x 7
  12. Inglor

    Inglor Well-Known Member

    І в мене також, але я вже здалась, і випила таблетку.
    Зараз лежу і "відпочиваю". Дітиська по черзі до мене підходять, і возять по мені машинками. А ще їхнє любиме, поскакати по мамі, то святе.:hang1:
    Хочу каву, але не саму, а з чимось смачненьким. Але нічого нема в хаті, а ніхто не хоче йти в магазин:cry:. Чоловік обіцяв зготувати вечерю, тому не все так погано.
    Врочистого всім вечора, я вас:give_heart:
     
    Останнє редагування: 27 Травень 2015
    • Подобається Подобається x 5
  13. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Мої по мені вже синяків натовкли. В басейні роздягтись не зручно, всі руки-ноги потовчені:girl_impossible:
    Моя проза, то малюк з температурою, завтра йдемо здавати аналізи і мала з лактазною непереносимістю, добре, що хоч вторинною. Тепер сиджу і вишукую, що б то їй таке приготувати, щоб і можна і смачно:girl_in_dreams: А врочистість, поки не спостерігається, але я її виглядаю:girl_yes2:
     
    • Оптимістично Оптимістично x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Смішно Смішно x 1
  14. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    Якась у мене сьогодні лінька, нічого робити не хочеться, але з самого ранку вже бігала по справам і до вечора вже ніяка. Добре, що вже трохи попускає після застуди, бо навіть їсти не дуже хотілося, але це плюс, бо вага зменшилась і фігура наближається до бажаних параметрів:girl_dance:
     
    • Подобається Подобається x 4
  15. tsiuma

    tsiuma Well-Known Member

    Ні, ну таки напишу, флешмоб не флешмоб, але що то за .... надворі? Чим то Львів так провинився того року, що нас літом обділили?
    І головне, що їсти так весь час щось хочеться тягти до рота, коли при такій погоді сиджу вдома. А ще я почала марити наполеоном свіженьким з Цукерні, напевно, реалізую найближчими днями. Закриваю очі - і тортик переді мною, з трав'яним чайочком на пару.
    Хотіла вже купити шматок торта сьогодні в Вацаку, але вгледіла там в кремі якусь негарну маргаринову консистенцію, не ризикнула.

    А загалом скучно...хочеться сонця.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 7
    • Подобається Подобається x 1
  16. Ligymunka

    Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

    Кажуть, що звичка виробляється протягом 21 дня , то давайте робимо марафон " Всі труднощі в Божі руки ", а потім дружно ділимося результатами :connie_pull-pigtail:connie_pull-pigtail:connie_pull-pigtail
    --- дописи об"єднано, 27 Травень 2015 ---
    А я наївна думала, що то лиш в мене так люблять потовктися, шо мама потім встати не може :girl_dance: :girl_haha:
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  17. Rapsodiya

    Rapsodiya Well-Known Member

    Оо я тільки за такий марафон...треба все відпустити і не ревіти..не гризти себе...я знаю що моі переноси не кінець світу,що є речі гірші набагато...але всього стільки назбиралося,що сили нема.. Вже в жилетці виплакалася) і трохи попустило)
    Але нині постаоался найти врочистість,багато встигла зробити...а решта налагодиться..все ж налагодиться?
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  18. Тетянка

    Тетянка Well-Known Member

    В моїх теж. Особливо менший - зробив собі забаву - скакати через мене з розгону - а в мене ж то пуз...Погода какашка, я навіть з дому не виходила..В холодильнику пусто..Бо хто ж купить. Послала Сашку в магазин - половину забув купити, а замість "Поляни Квасової" від печії купив мені "Лужанську" від алкогольної інтоксикації...Я так з того сміялася!...Але п"ю, що є, хай і від інтоксикації. Все мене болить й ниє..Лежу на боку й чуть не плачу. Марчик в обід так й не спав, такий капризний :sad:. Ехх...
     
    • Подобається Подобається x 8
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • мімімі мімімі x 2
  19. Rapsodiya

    Rapsodiya Well-Known Member

    Доброго ранку, дівчатка)) для мене то добрий безводний ранок- ну що то таке: чуть що і відключили воду: спека відключили бо нема води (ніби ми в Сахарі живемо:girl_devil:), дощі лиють - відключили бо замулилося, нормальна погода - відключили бо насос зламався:girl_cray:)) семь бед - один ответ)) тому нині смачно висловившись що я думаю про водоканал, попила кавусі і пішла працювати, твердо вирішивши не піддаватися ні на які провокації з боку поганих думок):girl_in_love: нє, ну те ж якось то позитивно мислити))
    всім цьомки-бомки:girl_yes:)) і продуктивного дня
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Креативно Креативно x 1
  20. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    Нині всі вдома. Я прокинулась надпізно - за десять восьма. І зрозуміла, що не хочу ні на пробіжку, ні в школу, ні в садочок. Добре, що обід чоловікові спакувала звечора і добре, що він не будив мене зранку.
    Вчора були батьківські збори. Пишаюсь своїм Дмитриком. Він за рік з дитини, яку всі відраджували давати до школи, бо "зарано", перетворився в учня з успішністю рівня "достатній"-"високий", і все - сам! Який же він молодець!
    Зараз треба всім разом йти гуляти, щоб потім всім разом йти в обід спати. Лишилось тільки придумати, що б то одягти...
    Треба мені колготи, а такі вони дорогі (50 грн за пару то якось...), що я шукаю і шукаю і єдина втіха від погоди - що можна "зимові" колготи трохи поносити, бо крім них вже ніц не маю
    А ще треба нам полуниць, то купимо і навіть постараємось акуратно донести до хати.
    А ще хочу я глінтвейну :) І доброго якогось кіна у фоновому режимі, і миру в усьому світі і шоколадок дешевших від 18 грн.
     
    • Подобається Подобається x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 2
Статус теми:
Закрита.