Висаджування -> рекомендації, досвід, коментарі...

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем guculyanka, 4 Травень 2007.

  1. FATA MORGANA

    FATA MORGANA New Member

    Підкажіть, може в когось було подібне. Дитина постійно намагається покакати, і це в нього виходить. Задніца вся червона, какає майже однією водою, є шматочки неперетравленого молока. Я надіюсь,
     
  2. chichika

    chichika Member

    Ми так-сяк висаджуємося з трьох місяців, а останні
    три тижні, відколи перейшли на багаторазові підгузи так досить файно, 90% ловлю) Одягаю одноразові тільки наніч. Боюся вночі висаджувати, бо давніше пробувала - закінчувалось плачами і колисаннями. Потрібен "волшебний пендєль".
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  3. Almariel

    Almariel Well-Known Member

    Тримайте пендель: старшу вночі з 8 місяців не висаджували, бо теж були плачі. Тепер не мжемо відвчити від підгузника вночі(((
    Тому молодшу висаджую, але іноді таки вдягаю підгузник, коли дуже втомлена.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. chichika

    chichika Member

    Я так боюсь переборщити, думаю, як буду дуже нав'язливо пропонувати, то почне страйкувати. Хоча, мабуть, завдяки висаджуванню перестав какати в 4 ранку, перейшов на 7 00 :) може реально не буде вночі пісяти?
    Всі денні сни він пісяє після пробудження, вдень в мене принцип такий, що в кожній незрозумілій ситуації висаджую) а от вночі часто крутиться-вертиться і ніц. Може є якась загальна особливість поведінки вві сні?
     
  5. Marigold

    Marigold Мама дівчинки-перлинки

    В нас останнім часом висаджування виглядає так: не встигнем ми ше зайняти позу, як доня вже на рівних ногах. І верещить, виривається і в той же час пісяє. Тобто вона таки хоче, але чомусь страшенно протестує. Як є хто, то можуть її забавити чимсь, то так ше нічо. А як сама я - то караул. То вже та криза висаджування? Як її перейти? :sad:
     
  6. Almariel

    Almariel Well-Known Member

    Сестра))
    Просто чекаю поки перейде. З старшою десь півроку таке щастя мали.
    Ми сміємося, що то ій дуже образливо, що зловили висаджувати, бо ж хотіла в штани налюрити))) бо чим сильніше викручується - тим швидше і більше пісяє.
    Іноді такий сильний протест, що в мене виникає бажання аналіз сечі здати.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  7. Marigold

    Marigold Мама дівчинки-перлинки

    @Almariel знаєте, я от час від часу ще можу так зловити: як ми говорим по скайпу з кимсь чи просто говорим вживу між собою і вона в мене на руках, то я знімаю їй тихенько штанішки і висаджую прямо на підлогу :girl_blush2: Тоді вона не протестує, бо практично нічо не міняється. Чоловік не дуже за, але бачачи, що вона витворяє, то не протестує. А мені легше витерти калюжку, ніж бути нам двом обпісяним. Какати так не робим :)
     
  8. chichika

    chichika Member

    Я читала, що то так діти показують свою самостійність, ростуть)
    а ми вже дві ночі без памперсів :) саджу пісіяти - плаче( тому зразу кладу назад, а за пару секунд їсть і пісяє.
     
  9. Marigold

    Marigold Мама дівчинки-перлинки

    В якому віці ви почали садити на горщик? Бо ми вже сидимо і от я думаю чи починати чи то ще рано? І як то виглядало: ви висаджували над горщиком і пояснювали що то? Чи відразу садили?
     
  10. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    ми висаджувались над горщиком. А потім якось одного разу мені було тяжко її тримати - і я посадила. Віруся попісяла, і так з тих пір через раз - наз на горщик, раз над. Після року вже перейшли на горщик повністю
     
    • Подобається Подобається x 3
  11. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    Поясніть мені нерозумній як так: денний сон- 98% облюриться; Нічний- 60% сухий до ранку. Чому?Кількість випитої рідини майже однакові, перед сном чемно пісяєм на горщик. Ми з чоловіком знайшли лиш одне логічне пояснення(а по теорії має бути 3)- в нас дуууже емоційна дитина, а так як нічний сон довший, то він встигає "заспокоїтись"(колись читала що збуджені діти пісяються довше).
    Хотіла б почути ваші думки, приклади.
     
  12. chichika

    chichika Member

    Порадьте мені щось. Я не можу виспатись, висаджую за ніч 4-5 разів, але пісяє 3 рази. Щось мені останнім часом так тяжко вставати, що ми обидвоє засинаємо на горшку ) Натягнути на малого памперс шкода, бо реально виходить висаджуватися. А вдень я спати не можу :sad:
     
  13. Marigold

    Marigold Мама дівчинки-перлинки

    @nibysh пару разів пробувала засікати, то вдень ми пісяєм що 10-15 хв, а вночі бувало і аж до 3-4 ранку сухі. Сьогодні от до 6, хоч встає вночі часто на цицю і відразу ж засинає. Чому це так - ми теж вдень пісяєм набагато більше. Певно фізіологія така, не знаю.
    --- дописи об"єднано, 10 Червень 2015 ---
    @chichika я на початках і місяців так до 5 теж вставала і висаджувала з кожним пробудженням. А потім доня стала дуже вередувати, що вдень, а особливо вночі, то я вже збилась з того. Спить вона на непромокайці, гола або в футболці. То як вона встане і під нею сухо - спимо далі. Як мокро - швидко міняю/закочую на сухе непромокайку. Збилась я з нічних висаджувань - забагато крику і пробуджувань в тому крику.
     
    • Подобається Подобається x 1
  14. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    @Marigold, коли ми були ще "ляля", то і в ночі він перелюрував 2 підгузника. В день було менше, бо від 4 міс голопопили. Чому так не розумію. Навпаки, то виглядало б логічніше. але є як є!
     
  15. Marigold

    Marigold Мама дівчинки-перлинки

    оце ми наближаємся до цього періоду і наразі вночі висаджування чомусь я відновлювати не хочу, але і пампу не даю. А чому Ви вдівали памперс?
    --- дописи об"єднано, 10 Червень 2015 ---
    Ще по моїх спостереженнях - вночі ми пісяєм десь між 3 і 4 годинами. Іноді дотягуєм сухі аж до 6. А от вже під ранок починається потік - і вже б можна було б і висаджувати, бо таки скоро вставати, але в мене якраз під ранок сили вже нема взагалі і я даю їй пісяти на пеленку. Вона собі по ній потім тікає на сухе місце і аж в 8 ми встаєм і тоді знов до висаджування.
     
  16. Almariel

    Almariel Well-Known Member

    Вдягнули, бо вона як ставало мокро, то прокидалась і плакала і потім знов вкладання годину часу. Але хай би плакала. Зараз дуже жалію про підгузник. Потім вже перестала плакати від мокрого, але ж повзала вночі по всьому ліжку і просто пелюшка не підходило - треба було наматрасників багато та ще і прати щодня.
     
    • Подобається Подобається x 1
  17. Marigold

    Marigold Мама дівчинки-перлинки

    @Almariel дякую! Бо в нас і так пробудження часті на годування і засинає вона скоро навіть коли я міняю пеленку. А я постелила широку медичну клейонку, на неї пару простинь і потім непромокайку. Ну досить часто ми пісяєм попри непромокайку і от та клейонка рятує. Перем дійсно часто, але наразі мені то підходить. Бо в принципі зараз спимо голі і накриті хіба пеленкою (поки вона не повернеться в інший бік), то не уявляю як би було в пампі. А як би Ви зробили зараз?
     
  18. Almariel

    Almariel Well-Known Member

    Так як роблю з меншою: спить в багаторазовому, іноді вдається за ніч висадити раз чи два.
    Я думаю, що той період прокидання і довгого вкладання колись би закінчився, ну нехай би місяць погано поспали вночі. Тим більше я тоді вдома сиділа.
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. EgoMusicus

    EgoMusicus Мамуля синульки

    А якщо в багаторазовий попісяє, а ви не встигнете висадитм, то міняєте, чи вже в мокрому спить до ранку?
     
  20. Almariel

    Almariel Well-Known Member

    то виглядає приблизно так: звечора вдягаю багаторазовий. коли прокидається десь о третій ночі, то у більшості випадків вже мокра (ну іііііноді суха). отже, о 3-ій я висаджую і кладу суху вкладку. тоді до ранку буває ще раз висаджу десь о 6-ій, а буває, що мені так лінь вставати, що не висаджую, а вона пісяє знов у вкладку.
    але бувають ночі, що я зовсім не маю сили відірвати голову від подушки, тому просто спить у багаторазовому і туди пісяє. відповідно вранці підгузник геть повний.
    ага, і на ніч я кладу по 2 вкладки на випадок отаких ночей, коли мама не може встати, щоб не перелилося через верх.
     
    • Подобається Подобається x 1