Кредити, депозити, банки...

Тема у розділі 'Бізнес-леді', створена користувачем Уляночка, 27 Квітень 2009.

  1. tsiuma

    tsiuma Well-Known Member

    Треба довідки з банків для візового центру. В Приваті мені зробили за 3 хвилини довідку і виписку без жодних оплат. Хто б там що не наговорював на них (і я бурчу деколи в тому числі).
    В Юнікредиті я тільки замовила, на наступний день маю забрати, і коштує задоволення 130 грн. (80 - довідка про наявність коштів і 50 - виписка за період більше 1 місяця). Невже це нормально за роботу на декілька хвилин? В шоці...Ніби я невідомо що за послугу в них прошу.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. Plenilunio

    Plenilunio Well-Known Member

    Підкажіть, будь-ласка, мені в такій ситуації..
    Мали кредит в Дельта банку. Вчора чоловік закрив останню виплату. Мало б бути вже по "0", але перевірити не вийшло, бо гроші зараховуються лиш з часом.
    За довідку зо кредит виплачений вони хочуть 50 грн o_O то мус платити? По інакшому її не взяти? Як не візьмем, чим то нам грозитиме?
     
  3. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

    Не мус. :girl_smile: Але якщо така оплата передбачена їхніми тарифами, то вони Вам інакше довідки видати не зможуть.
    Нічим, якщо пересвідчитесь, що кредит дійсно закрито, а не працівник Вам щось не так порахував, і там валандається якась 1 копійка, за яку за років 10 Вам прийдуть забирати хату. (Утрірую, але суть збережена).
    Попробуйте попросити в них виписку по рахункам кредитної заборгованості і відсотків. Переконайтесь, що рахунки нульові. Якщо не погодяться дати з своїми штампами (не печатка, а персональний датир), то хай хоч просто роздрукують - для себе переконайтесь, що там нічого не висить.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  4. Імель

    Імель Модератор в декреті Команда форуму

    вважайте, що то є ціна вашого майбутнього спокою, що потім вам не намалюють (всяке буває, а 50 грн - не такі великі гроші) тисячі пені і штрафів

    вже скільки разів навіть тут писали, що "зекономили" на довідці, а потім ще платили і платили
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  5. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Підтверджую.
    Я таке мала з банком ще тодішнім Руский стандарт, тепер Форвард здається.
    Закрила кредит, на довідці зекономила, а потім аж через кілька місяців, передзвонили, сказали, що маю борг. Типу заплатила, суму, яку мені сказали на гарячій лінії до закриття, а потім зняло мені за послугу смс-банкінгу. І от спочатку мені про це звичайно (!!!)ніхто не повідомив, а роздули ту суму, пеня, штраф і за майже пів року далися чути.
    Здається я тоді заплатила в районі ста грн.
    Точно краще було довідку взяти. Але якщо подумати так на хлопський розум, то цю довідку вони мали б видавати безкоштовно, ну, най пару грн на папір)), але не 50 грн.
    Виходить як не візьмете платну довідку, ми вам потім самі "накрутим".
    Ну, бо реально який смс-банкінг, якщо з їхнього банку ніколи я смс-ок не отримувала! Я гризлася з ними довго, а відсоток все ріс і ріс, при чім в дні "гризні" чогось дуже стрімко. Тому прийшлось забити, здатися і заплатити.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. tsiuma

    tsiuma Well-Known Member

    І після того взяти довідку? Чи вже ні?
     
  7. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Якщо не хочете платити, тоді хоча би з пів року щомісяця старайтесь передзвонити на гарячу лінію і поцікавитись чи нема "хвостів"
     
  8. SoLana

    SoLana Well-Known Member

    Зверніть увагу, що рахунки мають бути закритими, це саме важливе. Довідка не про відсутність заборгованості на якусь там дату, а про закриті рахунки. І якщо приміром це було авто, то його потрібно зняти з реєстру обтяжень рухомого майна, і банк би мав видати теж довідку про це.
     
    Останнє редагування: 27 Травень 2015
    • Подобається Подобається x 1
  9. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Ні, я тоді не мала як поїхати, бо була прив"язана до дітей і сама, але час від часу надзвонюю їм на 0800... і питаюсь чи нема хвоста. То не є важко, але певно вже тре перестати, бо вони кажуть що рахунки закриті остаточно.
    Єдина біда, що в Дельті немає лінії безкоштовної з мобільного, тре іти в відділення і телефоувати з їхнього телефону, а то вже трохи напряжно.
     
  10. lovikyou

    lovikyou Well-Known Member

    Попросіть вам роздрукувати обороти по позичиковому рахунку (виписку) . Там має бути 0 на залишку. Ставлять підпис та штамп оператора і маєте для себе безкоштовну довідку.
     
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Подобається Подобається x 1
  11. YeS Svit

    YeS Svit The Good, The Bad and The Crazy

    Нагадала собі за закриття рахунку по депозиту. Для чого його закривати?
    І тоді вартувало 3% від депозиту(Експрес банк).
    Чи не повториться така ситуація зараз з Дельтою, як почне видавати гроші?
     
    Останнє редагування: 31 Травень 2015
  12. YeS Svit

    YeS Svit The Good, The Bad and The Crazy

    Постановлением №150 от 02.03.2015 года Национальным банком Украины было признано Дельта Банк неплатежеспособным. На основании постановления НБУ, Фонд гарантирования вкладов физических лиц 03.03.2015 года ввел временную администрацию в Дельта Банке.
    Курировать временной администрацией в Дельта Банке назначили доверенное лицо от фонда - Кадирова Владислава Владимировича.
    Временную администрацию ввели сроком на 3 месяца, начиная с 03.03.2015 по 02.06.2015 года.
    Фонд гарантирования вкладов (ФГВФЛ) продлил срок работы временной администрации в проблемном "Дельта Банка" до 2 сентября. Об этом сообщили в пресс-службе ФГВФЛ. "Временная администрация в ПАО "Дельта Банк" введена сроком на шесть месяцев с 3 марта 2015 до 2 сентября 2015 года включительно", - говорится в сообщении.

    ??? Чому продовжили? :girl_cray::ireful1:

    ожидается, что выплаты вкладчикам по договорам банковского вклада (депозита), срок действия которых истек, и по договорам банковского счета (текущие счета) начнутся в первой декаде июня. О перечне банков, через которые будут выплачиваться средства, будет сообщено дополнительно на официальном сайте Фонда и на сайте АО «Дельта Банк».
    :girl_cray::girl_devil:
     
    Останнє редагування: 31 Травень 2015
  13. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

    Щодо Надрів - якщо не помиляюсь, згідно законодавства,у кредиторів є місяць, щоб заявити про свої вимоги.
    Тому тим клієнтам Надрів, кошти яких не підлягають відшкодуванню, варто поспішати.
     
    • Інформативно Інформативно x 2
  14. YeS Svit

    YeS Svit The Good, The Bad and The Crazy

    Я надіюсь, що отримую всі гроші, бо мене лякають слова "повинні" і "плануємо".

    --- дописи об"єднано, 9 Червень 2015 ---
    Хто знає, Приват депозит видає в валюті чи все в гривні?
    --- дописи об"єднано, 9 Червень 2015 ---
    Можливо хтось працює в Приваті?
     
  15. algo

    algo СуперМодератор) Команда форуму

    хвилин 5) але номер вже буде інший. а кошти зі старої перекинуть на нову
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  16. Sera

    Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

    Кажись в чому вклад- в тому й видають. Якщо валюта є в касі.
     
  17. lesja.f

    lesja.f Well-Known Member

    Нагадуємо, що з 11 червня 2015 року Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (далі – Фонд гарантування) розпочав виплати коштів вкладникам АТ «ДЕЛЬТА БАНК» за договорами, строк дії яких закінчився до 03 березня 2015 року включно та за договорами банківського рахунку (поточні та карткові рахунки, в т.ч. зарплатні, пенсійні, соціальні ). Виплати коштів здійснюються через установи чотирьох банків. Банк, що здійснює виплату коштів, визначено залежно від місця реєстрації проживання за паспортом, вказаному вкладниками під час укладання договору банківського вкладу/рахунку з АТ «ДЕЛЬТА БАНК». Перелік банків, що здійснюють виплати.

    сьогодні була на зеленій 147, там філії укрескімбанку взагалі немає, телефони інших філій теж не відповідають, може хтось знає чи існують інші відділення ? чи дійсно почали виплачувати кошти?
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  18. jassystay

    jassystay Well-Known Sceptic :p

    Почали, почитайте новини на сайті укрексімбанку. Записатись можна по телефону. Сьогодні вже на серпень записували...
     
  19. Vilanda

    Vilanda закохана в гори

    Я в шоці((
    Дівчата, хто має забрати гроші з Дельти в Укрексімбанку, моя вам порада: поїдьте в відділення Укрексім в іншу область і там без ніяких черг заберіть гроші. Чоловік сьогодні так і зробив, був першим в тому відділенні, хто звернувся з Дельти. Все без проблем видали. Звичайно, це вигідно в тому випадку, якщо сума вкладу немала або якщо терміново потрібні гроші.
     
    • Інформативно Інформативно x 2
  20. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    Є на Зеленій те відділення. Я там була 11 числа в 11 годині. біля відділення було чоловік 30 у черзі. Вийшов директор відділення, сказав, що реєстрація по телефону, але раз люди не можуть додзвонитись то буде реєструвати живу чергу. В 11 ранку 11 червня (тобто коли реєстрація тривала лише 2 години) вже записували на кінець липня.

    Я якраз їхала на село: в машині діти маринувались, мариноване м"ясо псувалось.... Тому я не стола в черзі. Але по дорозі заїхала в центр -- на Міцкевича,4. Там вже було не 30 чоловік у черзі, як на Зеленій, а певно 530.... І кожне з телефоном в руках: набирають-наярюють. А телефон то у банку не багатоканальний, а звичайненький такий телефончик.... Ну я без особливої надії переписала телефони усіх львівських відділень (а їх у нас аж 4, невже не можна було доручити таке банку із більшою мережою віддлень???)) І от наярювала я на ті 4 телефони, і десь в районі 14.00, на трасі в якомусь із сіл Радехівського району таки додзвонилась!!! Записали без проблем на 26 червня, сказали приходити забирати гроші. От така моя історія. Що буде 26 -- (сподіваюсь все без проблем буде) -- відзвітуюсь.
     
    • Інформативно Інформативно x 1