Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (8)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Shamna, 14 Січень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nitriotka

    Nitriotka Фея з сокирою )

    А ми з Данусиком щойно прийшли.
    Як пішли з дому в 8:30, проводити Темусика до школи, так десять хвилин тому і приплентались.
    Заглянули в магазин, купили печива до кави-чаю-Несквіку, зустріли знайомих, полялякали і прийшли додомцю.
    Пошукаю собі якийсь фільм, буду дивитись і вишивати, поки Данік розфарбовує собі там щось.
    Плани на день - приготувати їжу, прибрати і підготувати одяг на завтра до школи.

    Невже я дочекалась того знаменного дня, коли моя дитина скаже, що домашки робити не потрібно :beach:
    Мамочки школяриків - ну що, зі святом нас, ура :clapping::flag of truce::kambek::welcome:
     
    • Подобається Подобається x 13
    • Зе бест! Зе бест! x 6
  2. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    Ранкова кава, уже третя. Ніяк не можу проснутись і зібратись з думками. Купа всього, але ніяк не можу вирішити до чого взятись. Варіант сидіти і щось планувати взагалі не підходить. В мене зараз повний хаос з часом, таке враження що він не летить, а просто зникає. Я півгодини дивилась на календар і думала що в мене зламався компютер, ніяк не могла второпати чого він вперто показує що сього четвер, сьогодні ж вівторок!
    В хаті бардак і аж руки чухаються то все прибирати, але поки нізя, дала слово що 2 години усердно працюю. ггг;) але замандрувала сюди по натхнення.
    Сьогодні додому...тільки що ж приїхала, як то важко розриватись на 2 "дома". Моя мама облаштувала гостиницю для курей ;) Вчора знову до нас приблудилась чужа курка. То якийсь капець, від кого вони втікають, поняття не маю, мама уже обходила всіх сусідів. Жартуєм, що пора на брамі вивісити табличку "прийом бездомних курок". Тепер ми великі господарі з 12 курочками, п.с. лише 4 купили.
    Погада за вікном і тішить і заганяє в ступор. Вдома "фітнес-клуб" цвіте і пахне: волога+тепло то просто рай для зілля, і як ті всі городи обробити я навіть не уявляю.
    ех...хочу я на море. Зараз багато друзів приїхали з теплих країв, переглядаю фото і просто слинкою давлюсь. ех :sad:
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Смішно Смішно x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. smilechyk

    smilechyk Well-Known Member

    Сьогодні в мене не день, а жах якийсь:girl_cray:
    Вночі майже не спала, бо малий мене копав, то ніс забитий, дихати не мала чим, в роті все пересихало, печія була, горло боліло, короче цілий букет:girl_sad:. Але зранку встала якось так краще стало, може то що я вчора журавлини наїлась:girl_smile:, тепер турбує лише ніс. На вулиці покращилась погода і це вже радує, я вже так хочу літа:girl_blush2:
     
    • Подобається Подобається x 6
  4. arushka

    arushka завжди досягаю мети

    Шалено-суперовий день
    прокинулась від запаху кави і сирної запіканки (запіканку, правда, я сама закалатала ввечері, чоловік тільки в духовку зранку поставив, але так мені смачно було прокидатись:give_heart:)
    посиділа-полистала записник, і зрозуміла, що на сьогодні я віііііільна. Ви таке бачили коли-небудь? В мене таке останній раз було х-років тому, коли батьки пішли на роботу, а я вирішила прогуляти школу:girl_crazy:
    Сьогодні я нічого не прогулюю, поточну роботу якось непомітно зробила вчора, їсти ніби є, в хаті чисто (якщо не дуже придивлятись:girl_cool:)
    Свобода!!!:rock:
    Буду нічогонеробити, пити каву і лазити по квіткових форумах, заздріть мені:girl_blum:
    До речі, якщо на днях буду проситись до когось переночувати, знайте, що мене вигнали з хати за розбазарювання сімейного бюджету на квіти. Народ, які люди мають квіти-балкони-подвір"я!:wacko: І мені таке терміново тре. І то нічого, що в мене на балконі вже 17 кущів помідорів-чері росте і коли вони стануть дійсно кущами, кави ми вже не будемо мати місця випити. Я буду щось кудись підвішувати, підчіпляти, злитись *хто то все полиє, як ми кудись поїдемо* і все одно ті квіти нагромаджувати і нагромаджувати:girl_in_love:
    Квітучого вам настрою і доброї кави!
     
    • Подобається Подобається x 13
    • Зе бест! Зе бест! x 7
    • мімімі мімімі x 1
  5. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

    Настрій "Хочунаморе". Поки не виглядає на те, що воно мені цьогоріч світить. :girl_cray:
    З чого б то почати втілення своєї мрії? Тре йти на консультацію до @Sera.
    Поки що не придумала ніц кращого, ніж змінити аватарку.:girl_crazy:
     
    • Оптимістично Оптимістично x 5
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    Купа всього. Купа планів, робіт, прання, вікон, меню, одіял, подушок, посуду, продуктів(куплених і ще на папері)...І я хвора, знову. Від вчора- знову гланди [​IMG][​IMG][​IMG].Голова не варить, а ще й вариво мене чекає з суботи. Добре, що з суботи.
    Пояснила лікарці, що до завтра, максимум післязавтра, я маю бути огурчик(і не маринований). Бо вона грозила обстеженням і хірургом, і ще чимось...Короч- я маю бути завтра "вформі" , підготуватись і пережити ту дефіляду.
    От саме це я нині і робитиму, ще може і завтра. А в суботу в мене почнеться паніка: 20людей+7 дітисьок...То, я вам скажу, хіба скала може встояти.
    Як не буду тут ніц кляцяти в суботу-неділю-понеділок, то не кіпішуйте. А як ніц не напишу в вівторок, то прошу бити на сполох, бо мо ще можна мене буде врятувати.:girl_haha:. Купилам собі вчора валер*янку, бо алкоголю ніззя- антибіотик, буду сподіватися що допоможе:girl_cool:.
    Врочистість- дитя хоче спати з татом і кіно дивитись з татом!:girl_angel:,:ThankYou:. Я знала, знала що в три роки має попустити оте безкінечне "мама"(з наголосом на останній склад). Щастя, ти є!:dance3:.
     
    • Подобається Подобається x 9
    • Зе бест! Зе бест! x 4
    • мімімі мімімі x 1
  7. Sera

    Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

    Я пойняла, да, пора відкривати набір на МК по Мріям частина 2:connie_pull-pigtail:connie_pull-pigtail:connie_pull-pigtail.
    І то файно:girl_in_dreams:.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 1
  8. HrabowaH

    HrabowaH Well-Known Member

    День практично нічогонероблення. Курочка запечена, дитина вкладена, пропилосисила всюди-всюди (навіть відсовуючи меблі, ящики, іграшки і т. д., ), плінтуса витерла (ха, скілько їх там в 1-кім. квартирі:girl_crazy:). Основна ціль була такого прибирання - знайти мої ключі від квартири, якими моя дитина гралася ще минулого тижня. Після цього їх ніхто не бачив. Я вже все обшукала, всі ящички-тумбочки перескладала - безрезультатно:girl_sad:. Може хтось знає якийсь дієвий спосіб шукати загублені речі? Зате знайшла ковпачок від градусника, що теж добрий місяць шукала.
    Вчора пішла в магазин купити дещо з засобів гігієни малому - прифігіла від цін :girl_devil:, що піднялися за останній місяць. В результаті на нині маю лише 30 грн. і великий список з продуктами. Тут думаю і візуалізація не допоможе:girl_crazy:.
    З врочистості - скоро наша родина збільшиться:girl_dance:, у мого братика буде така довгоочікувана дитинка! Рада безмежно за них!
     
    • Подобається Подобається x 7
  9. buhgaltersha

    buhgaltersha електровіник

    і в мене те ж саме
    незвичне відчуття
    вчора знайшла парасольку, яку ніби-то забула у скриньці в супермаркеті
    знайшла ... на місці, де зазвичай і висять наші парасольки, поруч із куртками:girl_impossible::girl_impossible::girl_impossible:
    як таке можливо? диво, не інакше:girl_yes::girl_yes2::girl_wink:
    погода якась незрозуміла, то йде дощ, то не йде
    вчора і позавчора по обіді варто було лише одягнутись і дитину одягнути, як починався дощ, відповідно, ми нікуди не йшли...
    спробувати ще сьогодні???:girl_haha:
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Смішно Смішно x 1
  10. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

    Відкрию Вам секрет - якщо мій муж щось шукає, а я при цьому йому виношу мозок, як мона бути таким роззявою, а після цього я знаходжу те, що він шукав, і розумію, що це я його заникала :girl_blush2:, то ... ставлю ту штуку туди, де вона мала би бути, і ще раз виїдаю мозок "Як ти дивився?" :girl_haha:
    На а що? Треба тримати марку, що роззявочка в нас в сім"ї тільки одна.
     
    • Смішно Смішно x 10
    • Зе бест! Зе бест! x 5
    • Подобається Подобається x 1
  11. Whiff

    Whiff Well-Known Member

    Какой то кошмар,второй день обзваниваю различные базы и отели,и то нет мест,то денег куча,то нет бассейна,то оказывается менеджер напутала и нельзя на выходные можно только на 5 дней!! я в бешенстве.
    Еще Стеша лезет везде,глаз да глаз щас за ней, муж хочет,чтобы все нашлось и забронировалось,пока он на работе:girl_cray:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  12. Rapsodiya

    Rapsodiya Well-Known Member

    Маю врочистість - стільки всього зробила і по дослідженні і по дому і прибрала)) правда маю те що тривожить моє серце:вчора насмажила кабачків з часничком а нині часничок був вже синій!!!на них.то я тепер синя-синя буду? Чи то ся мине?) нвдіюся що мине,бр я на вісілєє йду в неділю а я і так маю душевні переживання через то,і хочу ще і переживання через вигляд мати))))))) ото дівчата радили мені сині-бірюзові шалі і т.д. от лице синє будєт в самий раз))))))))))))))))
     
    • Смішно Смішно x 3
  13. Samhayne

    Samhayne Well-Known Member

    То таки фігня, бо Ваш буде старшим і з ним вже можна гратися, а іншого мало того, що ще треба дочекатися, то і перших півроку на нього можна буде тільи дивитися :).
    В хаті прохолодно і, навіть, трохи сиро. Потрошки робиться ремонтик.... Чекаю поки чоловік якогось ніштяка принесе, бо на мене напав жор, навіть не так - ЖОР!!!
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Тетянка

    Тетянка Well-Known Member

    І я своїм Сашком пишаюся надзвичайно - він в мене вийшов відмінник!!! Й це на фоні ще додаткових навантажень у вигляді секцій карате й плавання...Де він теж показує дуже хороші результати. Одним словом - я горда й щаслива мама :).
    Проза - мінус кількасот гривень за плановий огляд/заміну фільтру салону в машині й ще якоїсь біди...
    Врочистість - приїхала мама, в хаті вже зроблено генеральне прибирання, поки я возилася по справах, їсти накуплено й наварено, так що від кухні я вільна!!! Мега-смачні голубці вже продегустовані і я наїджена й ...короче попила я теж )), лежу на ліжку.
     
    • Подобається Подобається x 12
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    В номінації "вар*ятка дня нинішнього" я перемогла "в суху". А чо так? Бо м мила таки ті вікна. Зісталось ще 2. Одне маю намір дотиснути нині, а друге хай піжде. Перепрала нафік всі куртки. комбези і светри, що висіли на вішаку! Що то знач антибіотик з озвєріном. Малий також товкся біля мене весь день, обідній сон пропустив і зараз благополучно відрубався під столом. Чує моє сердце, що або встане в 11 і буде товктися, або встане в 4-5 і вже не ляже. Що то, що то фігня повна. Ну але буде вже як буде.
    Ще одне прання тре розвішати і на нині пралька "совєршенно свободна". До завтра. Йду, на ще одне вікно вилізу. Сама від себе в шоці, але ся тішу.. А як відомо: чим би дитя не тішилось, лиш би не завагітніло-:d25:.
    Ще прийду нині.
     
    • Смішно Смішно x 9
    • Подобається Подобається x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 3
    • мімімі мімімі x 2
  16. ginseng

    ginseng Well-Known Member

    Йой дівчата, я дала такий зрив, причому всюди де можна.
    То погода та мене доконала. Зняло самоконтроль зовсім - організм потребував свята, якщо така бяка за вікном.:girl_flag_of_truce:
    Результат за ті дощові дні: їла як не в себе, щей в дівчат поназамовляла і напхала морозилку - тепер боюсь на вагу стати. То всьо полірувала щовечірнім шампанським - шкода, що ГВ, а то би більше втиснула. Для повного відриву бракнуло мені нових вражень, то замовила путівочки на море. Тепер думаю, що завтра тре йти в перукарню і обстригтися до каре, бо крім вражень ще хочеться змін:girl_impossible:.
    І то всьо поки чоловік у відрядженні. Може для його повного шоку легенький ремонтик почати? Бо особистий сюрприз у виді подряпаної машини я йому вже забезпечила ( парковка моэ слабе місце поки:connie_pull-pigtail).
     
    • Смішно Смішно x 7
    • Подобається Подобається x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    А я думала, що то лиш мене так плющить!@ginseng, терміново перемальовуйся з блонду і впевнено так відмазуйся: нуачо, я ж не блондинка!
    І всьо вікно вимите, прання розвішане, вечеря готова- певно завтра з ліжка я хіба сповзти зможу. Бо встати- нєєє!
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 1
  18. ginseng

    ginseng Well-Known Member

    @nibysh дякую за ідею, а то я вже 10 років блондинка,.
    Але я в такому гуморі, що підійде хіба рижий, то може стати хіба гірше))
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  19. Sera

    Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

    Щось мій особистий Всесвіт останніми днями крутиться як ніколи:girl_impossible::ed4d70def841dc74b57:girl_in_dreams:.
    Нині мала аж два інтерв'ю- з бідосею і з мільйонером:connie_pull-pigtail:connie_pull-pigtail:connie_pull-pigtail.
    Навіть не питайте мене нашо воно мені:girl_crazy:.
    Та факт- мені сподобалися обоє.
    Ще й при підборі мільйонера на інтерв'ю файно друзів зі знайомими потестила.
    Результати- ну як завжди:girl_haha:- пару контактів з мобілки можна удалять.
    За шо і вип'єм:girl_cool:.
    І вам гарної нічки, агась:girl_dance:.
     
    • Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  20. flame

    flame невгамовний експериментатор

    значить в мене таки не ПМС. Раз не одна я таке творила останні дні:girl_haha: Результат відразу дався взнаки - джинси тииииснуть:girl_cray: І за ті дні вижерли все, що було. Сьогодні, поки мене не було моє "бідацтво" смажило яйка:girl_blum:.
    Сьогодні в мене одні врочистості:girl_yes2: Робота зроблена і до понеділка - відмінена. Манікюр-педікюр - готово. З коліжанкою - зустрілася і натріщалася досхочу:girl_tender: З одною класною форумлянкою познайомилася:girl_wink: І взагалі, я в тисячний раз переконалася, що я дуже люблю Сихів, бо там є все, чого мені тут в селі бракує: друзі, несподівані зустрічі, класні посиділки, перукарні, магазини і т.д.
    Приїхала додому голодна і змерзла , від зупинки ніби не далеко, але так щось холодно мені було, що 15 хв грілася в душі поки зуби не перестали цокати.
    Зараз позгрібаю гору брудної посуди, переберу речі, які буду брати з собою і спати.
    Завтра мушу наготувати їсти і зробити собі одну неприємну процедуру:girl_sad: Головне, нічого не забути.
    Всім солодких снів:girl_bye:
     
    Останнє редагування: 28 Травень 2015
    • Подобається Подобається x 10
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
Статус теми:
Закрита.