Здоров"я дітей.

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Оля, 3 Червень 2007.

  1. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    Моя молодша не мала ніяких пологових травм, пішла сама без кількох днів рік і три місяці. Нормально виходилася (так, щоб не як качечка) і почала ходити швидко ближче до року і 5 місяців. Ніяких масажів, спецвзуття чи інших збоченств з дитиною не робили. В рік і 2 місяці я спитала дільничого хірурга, чи то в межах норми, вона сказала, що причин до хвилювання нема ніяких і до місяця-двох по динаміці вона піде.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. HAPPY NATA

    HAPPY NATA Форумляночка

    @Naama якщо мова про масаж просто для профілактики (чого?), то, на мою думку, без нього можна преспокійно обійтись. Якби була серйозна проблема, яка би потребувала корекції масажем, то його б призначили з формулюванням "обов'язково" (а не "бажано").
     
    • Корисно Корисно x 1
  3. Almariel

    Almariel Well-Known Member

    якби не показали, то і не просила б.
    тому я рекомендую всім взагалі не водити дитину.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. silvia

    silvia Well-Known Member

    прошу сказати знаючих- алергічний кашель може бути мокрим? я читала, що він має бути сухим, нападаючим.
     
  5. vanja

    vanja Active Member

    Стикнулась з такою самою проблемою. Доні 1р.10міс.- вже цілий місяць какає раз в 3-4 дні, хоча до цього все було ок - (1 раз в день), також ще на ГВ.......
    Замітила що це почалось коли почали лізти кутні зубки.

    Напишіть будь-ласка, яка ситуація зараз у Вас, чи щось змінилось з того часу???
     
  6. Tempernice

    Tempernice Well-Known Member

    Ну як сказати. Іноді бувають періоди, що какає регулярно і майже щодня, але частіше все таки раз на 2-3 дні. Я вже якось звикла до того. Помічаю, що при частіших походах в туалет іі якраз животик турбує ( але можливо в неі так діарея проявляється, бо за 2 роки від коли харчується дорослою іжею, рідких випорожнень в неі ніколи не було) а коли какає раз на 2-3 дні, то все безпроблемно і нічого не турбує. Моя дитина далі на ГВ і далі байдужа до іжі, мало чим іі можна зацікавити, я і не стараюсь особливо, тому ість дуже мало, як на мене, тому напевно і какає нечасто:)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Корисно Корисно x 1
  7. buhgaltersha

    buhgaltersha електровіник

    оце з тиждень, як моя мала має стілець щодня
    лізуть кутні
    останні 6-7 місяців стілець що 3-4 дні, і то з плачем, твердий (до того - щодня)
    УЗД робили дууууже давно, тоді проблем не виявили
    не знаю, чи то її зуби ті так мучили, чи що? раціон особливо не змінився, овочів і так їла багато (в т. ч. варений буряк...), кисло-молочного теж
    ми ще на ГВ
    єдине в харчуванні, що змінилось - це менше стало прикладань, бо на вулиці зараз не цицяється, а проводимо там доволі багато часу (не факт, що менше ГМ, бо їсть 3-4 р/д, але довго і натхненно)
    більше бігає (правильно написати "ЩЕ більше бігає", бо дитина в мене і так непосидюча, а на вулиці - взагалі вихор)
    радіти не поспішаю, можливо, регулярний стілець - явище тимчасове в нас
     
    • Корисно Корисно x 1
  8. Карінчик

    Карінчик мамуся трьох діток

    Не знаю сюди чи не сюди: доці десь +- в 3 роки почала вночі плакати і казати що болять ноги, не кожну ніч, якщо вдень поспить і менше ходим то може спати вночі нормально, вчора находились то вона пів ночі не могла вкластись крутилась сильно плакала... переживаю, прислухаюсь чи крутиться і не знаю що з тим робити. Порадьте щось бо вже нерви в мене здають... хочу чимось їй допомогти...
     
  9. Almariel

    Almariel Well-Known Member

    не хочу нічим лякати, але сходіть до лікаря на якесь комплексне дослідження.
     
  10. Карінчик

    Карінчик мамуся трьох діток

    до якого?
     
  11. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Вночі в малого піднялась температура до 38,8. Симптомів жодних немає. До цього зуби в нас лізли без температури. То ж не думаю, що це на зуби. Поставила свічку парацетамола, бо його ковбасило. Збилась температура на цілий градус до 37,8 і малий одразу заснув. Здавати аналізи вже чи ще 2 дні почекати-поспостерігати? Зараз має в районі 37.
     
  12. Veresk

    Veresk Well-Known Member

    В нас те саме...Температура 38,5, більше нічого. Дала парацетамол, малий заснув. Все ж викликала лікарку, нехай послухає на всяк випадок. Може горло?
     
  13. Veresk

    Veresk Well-Known Member

    Ну шо, була в нас лікарка. Маємо вірусяку. Каже, половина ділянки з п'ятниці такий має. Найгірше, що у багатьох той вірус переходить в отит. Якось так нам пояснила. Дуже сподіваюсь, що в нас пройде без ускладнення.
     
    • Інформативно Інформативно x 2
  14. Almariel

    Almariel Well-Known Member

    Не знаю. Почати з педіатра.
     
  15. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Наша сказала завтра здати аналізи, бо з четвертої години 38,5, зараз почала рости, перевалила за 39, дала парацетамол:sad:
     
  16. Veresk

    Veresk Well-Known Member

    На малого парацетамол не подіяв. Дала нурофен. Повеселішав, поїв, навіть поводить себе зараз, як здоровий. Подивимось, як пройде ніч. Взагалі лікарка казала, що температура може і 3 дні бути.Головне зараз, щоб отит не додався.
     
  17. invisible

    invisible Well-Known Member

    Знаю, що існує таке поняття як неврологічні болі при стрибках росту, але не впевнена, в якому віці. В мене десь в районі 4-5 років теж періодично були болі в ногах по вечорах. Не знаю, що це було, мабуть оці неврологічні болі, бо з часом то минуло і не повторювалося.
    Ще нині якраз читала статтю про ортопедичні проблеми, то в ній йшлося зокрема про те, що проблеми зі стопами і неправильно підібране взуття можуть викликати нічні болі в ногах.
    Ну але до лікаря мабуть варто все таки звернутися.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Корисно Корисно x 1
  18. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Парацетамол себе найкраще проявляє якраз при вірусках. То може у Вас щось бактеріальне? Можливо варто здати аналізи? Або ще варіант, що дитина мало п'є і не може пропотіти, тому температура і не падає?
     
  19. Veresk

    Veresk Well-Known Member

    Так, дуже мало вчора пив, ніяк не могла заставити, хоча , коли здоровий п"є на протязі дня постійно. Вночі "горів" і, навпаки, подіяв парацетамол краще.
     
    • Подобається Подобається x 1
  20. mazepynka

    mazepynka Well-Known Member

    З ходінням до садочку почалися всі наші хвороби(( Думала, до Нового року перехворіє, та де ж там... вийшла я на роботу в березні, і тільки з того часу моя малеча вже вп"яте хвора - і кожного разу щось новеньке. Тепер маємо запалення вушок - не болять, але слух погіршився. Не уявляю, як мами двох-трьох малих дітей ще й працюють, бо ми не вилазимо з болячок((