Куди піти з малечею

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Ksani, 8 Листопад 2007.

  1. Panna Land

    Panna Land Well-Known Member

    Ми – українці! А вишиванка – це генетичний код нашої нації, символ здоров’я, краси, щасливої долі, родової пам’яті, порядності, чесності та любові, наш національний оберіг і наша святиня!
    Громадська організація «Розвиток Громади» підтримує всеукраїнську акцію День вишиванки. Відтак, спільно з Львівською обласною філармонією організовує заходи для поширення культури традиційного українського вбрання та музики.
    Алея на проспекті Тараса Шевченка перетвориться в музичну алею, прикрашену в національних мотивах. Тут же відбудеться флеш-моб «Оберіг нації».
    Прийдіть у вишиванці - підтримайте українське!

    Час: 21 травня
    17:00 - відкриття музичної алеї від Львівської обласної філармонії «Музика заради миру»
    17:30 -18:00 – дефіле та фотографування у вишиванках (участь можуть взяти всі охочі)
    18:00 -18:30 – виступи музикантів Львівської обласної філармонії «Музика заради миру»
    19:00 - флеш-моб «Оберіг нації»

    Місце: пр. Т. Шевченка (центральна алея)
     
  2. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

    31 травня з 12:00 до 16:00 на львів’ян очікує казкове сімейне свято. У Парку культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького оживуть улюблені українські та іноземні казки, повідомили Galnet у прес-службі Львівської міськради.
    Саме тут, біля естрадної сцени, в рамках ІІ-го Загальноміського дитячого свята казки розташують 18 тематичних майданчиків. «Колобок», «Івасик-Телесик», «Рукавичка», «Котигорошко», «Лис Микита», «Капітошка», «Царівна-жаба», «Червона шапочка» «Кіт у чоботях», «Лікар Ай-болить», «Гаррі Поттер», «Білосніжка і 7 гномів», «Аліса в країні чудес», ковбої та інші персонажі тішитимуть юних львів’ян та їх батьків.
    [​IMG]
    Тим часом на сцені парку можна буде спостерігати театрально-музичну подорож казковими мініатюрами від вихованців Дитячих клубів Львова. О 15:00 на всіх відвідувачів очікує вистава лялькового театру.
    На творчих майстер-класах від Дитячих клубів Львова буде можливість вигадати і власноруч створити персонажів, отримати казкові вітання. Вихованці гуртка «Фотодей» Галицького району робитимуть на згадку про свято казкові фотографії.
    Вхід ̶ вільний, усі майстер-класи – безкоштовні. Хто прийде на свято в костюмі свого улюбленого казкового героя – отримає подарунок від організаторів.
    Організаторами Загальноміського дитячого свята казок є Корпорація «Артеріум» АТ «Галичфарм» спільно з Дитячими клубами Львова за підтримки управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради.
     
    • Подобається Подобається x 7
    • Інформативно Інформативно x 1
  3. tsiuma

    tsiuma Well-Known Member

    Дівчата, підкиньте цікаві ідеї де і як можна відсвяткувати день народження малого 8 років? В Дит.планеті вже щось не хочеться. Знаю, що є на Зеленій картинг-центр, але ми там ще не були. Хтось святкував там? Як враження?
     
  4. skai

    skai Well-Known Member

    Ми день народження там не святкували, але були на ролердромі (вони поруч з картингом, якщо йдеться про той, що на Бузковій. Здається Апекс називається). Пацанам картинг точно сподобається. Щодо приміщення - то воно таке собі. Там кафе з "вікном" на картинг. Якщо "відпочити по спортивному" - то мабуть нормально. Інтерєр - такий собі, дуже скромненький. Якщо хочете гарного оформлення, кольорових кульок, усмішок і т.л. - то хіба самі оформите.
    Я б радила заїхати глянути і тоді вже приймати кінцеве рішення.

    Правда, може Ви маєте на увазі інший картинг, який десь в районі стадіону. Там ми ще не були. Тому нічого не знаю про нього.
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. Aster

    Aster Well-Known Member

    Запрошуємо 28 травня (четвер) в Кінопалац Довженка (Сихів) о 16.00 на Концерт присвячений 40-річному ювілею Львівської дитячої школи мистецтв № 5!!!
    *** Вхід вільний! ***

    На концерті буде класно, бо "живі" трембіти, супер фортепіано, ніжні та спритні скрипочки, дзвінке багатоголосся хорів, срібні переливи бандур, карпатські та сучасні мелодії народного оркестру, прекрасні сольні вокальні номери та багатоголосні ансамблі, ритми барабанів, запальні мотиви гітар, джаз від кращих саксофоністів, красиві мажоретки, шоу дефіле духового оркестру, грандіозний фінал за участі двохсот учасників - нікого не залишить байдужим !!!
     
  6. Aster

    Aster Well-Known Member

  7. tsita

    tsita Member

    Скоро наближається 1й День народження синочка. Дівчата порадьте де можна гарно відсвяткува в недуже шумній атмосфері, і так шоб гостям - діткам в 3 роки було цікаво.
     
  8. jassystay

    jassystay Well-Known Sceptic :p

    Дитячий центр "Кузя". Ми не були, але знайомі дуже радили. Подивіться їхній сайт, там багато інформації. Вони є на Сихові і в центрі.
     
    Останнє редагування: 29 Травень 2015
  9. Lemeshchuk

    Lemeshchuk Well-Known Member

    Ми там святкували 4 роки (в центрі), великий плюс в тому що ви там одні, тобто під час вашого святкування там не буде інших діток, на святкування виділяють 2,5 год, з собою можна принести цукерки, фрукти, соки+ там внизу є піцерія де можна замовити піцу, а може і ще щось. Весь цей час з дітками бавляться аніматори (персонажів обираєте ви самі)+роблять аквагрим+ можете взяти на власний розсуд за додаткову оплату або бульбашкове шоу або щось інше, в загальному мені сподобалось бо ми були самі і ціна на відміну від інших таких закладів була прийнятна, єдине що мені не сподобалось то те що вони забули що мало бути бульбашкове шоу, коли я нагадала про це то час вже було обмаль (після нас мало бути ще ДН) і це шоу провели дуже швидко і скорочено (мала з чим порівняти)... це було восени минулого року.
     
    • Подобається Подобається x 1
  10. Panna Land

    Panna Land Well-Known Member

    У Міжнародний день захисту дітей запрошуємо маленьких відвідувачів та їхніх батьків до Парку культури та відпочинку ім. Б.Хмельницького.
    Програма заходів для дітей включає:
    • сучасні танці від академії танцю «Сіріус»;
    • дитяче караоке із солістами KARPARATION;
    • спільний рисунок-рушничок з творчою студією «Шухляда» (хенд-мейд);
    • плетіння косичок і розважально-повчальні ігри від «пластунів»;
    • спортивні майстер-класи від чемпіонів України з різних видів;
    • веселі змагання «Козацькі забави».
    Час: 12:00 - 16:30
    Локації: територія поблизу сцени та площа біля входу у Парку культури та відпочинку ім. Б.Хмельницького.
    Партнери акції ресторани "Фелічіта", "LaPiazza", "Cosa Nostra" приготували смачні частування для дітей.
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. Arctica

    Arctica Енергійна жіночка

    День захисту дітей у Львові. Перелік безкоштовних майстер-класів .
    У понеділок, 1 червня, у світі відзначатимуть Міжнародний день захисту дітей. З нагоди свята заклади громадського харчування міста приготували для дітей багато цікавих заходів, майстер-класів та читання.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  12. jassystay

    jassystay Well-Known Sceptic :p

    Куди на вихідних із дитиною 1,7р можна піти? Шукала в неті і нічого крім дитячої залізниці не знайшла для нашого віку. От минулих вихідних було гарне свято в Парку Культури, доні сподобалось! (Дякую дівчатам, які підказали).
     
    • Подобається Подобається x 2
  13. skai

    skai Well-Known Member

    Мала на вихідних гостей. Тож тягала дітей по купі заходів. І на інтерактивній виставці були, в парку культури товклися по всіх качелях, а в Медику, в підземялля ходили...
    Про свої враження промовчу. Але для дітей те підземелля - основна тема бесіди на наступні 2 дні. Всім родичам розповідали саме про підземелля. Поріняно із іншими заходами - цей найдешевший (діти - безкоштовно, дорослі - 10 грн.). Підземелля за памятником Шевченку (під гарнізонним храмом Петра і Павла). Але з дітьми меншими 6 років туди навряд чи варто йти. Трохи моторошно. Правда, коли йдеш з екскурсією, то вже не страшно зовсім. Екскурсія коротенька, бо підземелля зовсім малі. Але діти тішилися неймовірно. Я сама була здивована, що на них так вплинуло.
    Якщо діти боязливі - не йдіть. Або самі перед тим гляньте. Бо там хрести церковні лежать, ще злякаються.

    До речі, щодо лазанки у парку культури і в Медику. Вже як іти - то в Медик. Там хоч лазанка на лазанку схожа. Набагато цікавіша, ніж у парку Культури. Правда у парку Культури ще є купа качель, яких немає у Медику(
     
    • Подобається Подобається x 1
  14. Borsychok

    Borsychok мамуська-пампуська

    Дівчата, підкажіть якийсь хороший розважальний центр для святкування ДН.
    крім Леопарку і Скайпарку.
    Бо вже обдзвонила купу ( Манюня, Кузя, Без проблем) і то вже зайнято, то нам година не підходить(((
     
  15. Ligymunka

    Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

    • Подобається Подобається x 3
  16. Ligymunka

    Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

    ПРОГРАМА І Міжнародного фестивалю театрів ляльок «І ЛЮДИ, І ЛЯЛЬКИ - 2015» 2 липня, четвер о 20.00 – відкриття фестивалю на площі Ринок
    http://www.puppet.lviv.ua/uk/endrepertuar
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  17. Panna Land

    Panna Land Well-Known Member

    11 липня (в суботу) об 11 год в Стрийському парку (біля лебедів) відбудеться гарне свято для діток з мамами!!!
    Буде можливість поліпити з глини, зробити сувенір в техніці декупажу, зробити психологічний аналіз малюночків.
    А ще йога, танці та багато цікавого!:girl_smile:
    Вхід безкоштовний!
    З собою мати гарний настрій, каремат і довгу спідницю для танцю:girl_bye: (за бажанням)
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  18. Arctica

    Arctica Енергійна жіночка

    Сьогодні отримали з малим величезне задоволення від перегляду мультфільму "Посіпаки". Мультфільм кумедний, позитивний з цікавими персонажами, а головне не пригадую мультфільму схожого за сюжетом та мультяшними героями - і це родзинка. Тож, рекомендую для перегляду і діткам і дорослим. Ми переглянули:girl_dance:, свою порцію попкорну з"їли:good2: і весело з синочком провели час.
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. Mazerati

    Mazerati Well-Known Member

    Дівчата, можете назвати свій топ 5 розваг у Львові, куди варто піти з дворічною дитиною?
     
  20. invisible

    invisible Well-Known Member

    Не можу сказати, щоб аж такий топ, просто розкажу куди ходимо. Театр "І люди і ляльки" (вистави до 3 р.), розважальний центр "Веселка" на Південному, Дитяча планета (колишній Скай-парк), Маленька Скандинавія в парку Культури, еколого-натуралістичний центр на Кубанській, а трохи за Львовом - зоопарк у Меденичах. Хоча не знаю, наскільки ті заклади будуть цікаві порівняно з американськими.
     
    • Подобається Подобається x 5