Наші кредити

Тема у розділі 'Бізнес-леді', створена користувачем Megan, 10 Грудень 2008.

  1. Gentle

    Gentle Well-Known Member

    Відповідь: Наші кредити

    Дівчата, чи є таке поняття "термін давності по кредиту"? Бо мені тут розказують історію, що типу: я кредиту не плачу, бо він в Надрах і то ще з 2003 року. То дійсно так можна чи рано чи пізно все одлно прийдеться повертати? І кому тоді?
     
  2. maha

    maha Member

    Відповідь: Наші кредити

    Якось настав такий момент, що телефон чоловіковий "гавкнув", то він вирішив взяти в розсрочку якись модний телефон.Вроді переплата невелика, щомісяця платили 250грн, а то останній раз просрочив платіж на кілька днів(але заплатив)-нарахували 20грн. якогось там штрафу. Але то би нічо, а то стали слати такі страшні смс:shok: і дзвонить робот, мовляв, ви боржник такий-сякий, грозилися передати в рейтинг поганих кредитних історій! І то за 20грн! ОТР банк спуску не дає.
     
  3. lovikyou

    lovikyou Well-Known Member

    Відповідь: Наші кредити

    Це так з боку клієнта здається, а з боку банку маючи в портфелі море беззаставних кредитів звичайно, що не будуть давати спуску - завжди легше виясняти про відсутність планогового платежу одразу, ніж чекати місяць, поки не прийдеться формувати резев...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. ckorpionsha

    ckorpionsha Well-Known Member

    Не знаю чи сюди питання чи ні. Але питаю: десь бачила рекламу якогось забудовника, що дає розтермінування на 10 років з першим внеском. Не можу згадати фірму. Може хто підкаже?
     
  5. VERO

    VERO Well-Known Member

    Коли введуть в банк тимчасову комісію, вона буде розпоряджатися активами і пасивами. Так як вкладників у банку багато, то будуть шукати боржників, як Ви. От не знаю, чи пеню чи штрафні санкції ще не нарахують. Реально, мають право. Бо сплатити можливість була і кредитний договір чинність не втратив.
     
  6. YULKAZOZYLKA

    YULKAZOZYLKA New Member

    Дівчата, підкажіть, в якому банку найвигідніші умови кредитування,,,, цікавить іпотека на житло??? Підкажіть, хто що знає... бо вже сил немає.... треба щось міняти!
     
  7. Matvijko

    Matvijko Мамуся в декреті...

    Нема, в нас в Украіні нема вигідних умов, переплачуєте вдвічі. Якщо це іпотека треба мати 30% першого внеску, вигідніше пряме розтермінування від забудовника, але там малі терміни на жаль. Цікавилась тим питанням місяць тому. Ну і для іпотеки має бути офіційне працевлаштування з сумоі не менше мінімалки, а то й більше. Я сама зараз в пошуках варіантів, то окрім, як в когось позичити і віддавати якнийшвидше, більше не знайшла. Жаль, що нема таких людей, які позичають такі суми.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Atra

    Atra Member

    пару лет назад выплатили кредит за машину и выдохнули. нового кредита не хочется)