УЗД (спецiалiсти / раджу / не раджу/ iтд...)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем SovaBa, 22 Березень 2009.

  1. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    побачить лікар на цьому терміні чи ні- це лотерея. В результаті- зайві хвилювання і ще одне УЗД за тиждень. Для чого це потрібно, якщо є простий і безпечний спосіб - аналіз на ХГЛ, який встановить і факт вагітності і точний термін? 4-5 акушерський тиждень- це період, який співпадає з місячними, які би мали початися у звичному режимі. В цей час матка перебуває у більш збудженому стані. Ультразвукові хвилі створюють додаткові подразнення, внаслідок чого стінки матки реагують ще більшим збудженням. Це створює підвищену загрозу для самовільного переривання вагітності ( адже плідне яйце всього тиждень-два як імплантувалося).
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
  2. ohra

    ohra Well-Known Member

    я після полосатого тесту відразу побігла до своєї лікарки (вона в мене репрудоктолог +уздист). то узд лікарка не робила, хоч я і просила щоб подивилась. відправила на аналіз хгл. в повні 8 тижнів дивились як тріпоче серденько.
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. Polishgirl

    Polishgirl Active Member

    Дзвонила до одного лікаря сьогодні, але у нього не було часу, обіцявся передзвонити і не передзвонив... То ж я все-таки потрапила до гінеколога, вагінальне узд, маткова вагітність, 4 тижні, мені було важливо взнати чи немає чогось гіршого, якоїсь позаматкової чи ше чогось, хоча ніколи великих проблем по гінекології не було. Одним словом загроза, малий термін, виписали фоліо, вібуркол при болях, і якщо болі не пройдуть тоді дуфастон... Ще порадили здати сечу, щоб виключити цистит, бо каже що часто сприймають це за ознаки загрози(щось типу того).
    І я не спитала,що мені далі робити, бо це в приватну я ходила, а коли на облік і т д мабуть треба в іншу темку зазирнути...
     
  4. Britney

    Britney Домашня посиденька :)

     
    Останнє редагування: 28 Травень 2015
  5. Polishgirl

    Polishgirl Active Member

    ))) Дякую! Каже, що фоліо це з йодомарином. Маємо їхати в гості, їхати прибл 3 год авто, незнаю що робити, якщо буду краще почуватись, думаєте можна? ;)
     
  6. bella.ragazza

    bella.ragazza New Member


    Ну бачите тут є свої за та проти багато чого залежить від психологічного стану жінки, як вона себе накручує на щось погане чи на добре!

    В моєму випадку затримка у мене була 2 місяці, після 1 місяця затримки декілька тестів нічого не показали. Я вирішила що збій! Коли місячні затрималися ще на місяць пішла в клініку Астар до Олександри Богданівноі,думала можливо у мене кіста або ще щось, оскільки була також проблема, що не могла завагітніти. Олександра Богданівна сказала, що дивитися мене ризиковано потрібно спочатку УЗД, щоб знати в чому причина. І от результат УЗД вагітність!! Але на той момент у мене затримка була 2 місяці тобто термін вагітності мав би дорівнювати 8-9 акушерським тижням а насправді було всього 4 тижні
     
  7. Уляна Поберейко

    Уляна Поберейко Well-Known Member

    так ,були ми сьогодні на узд ,оскільки термін по Узд в мене на 8 тижні вагітності був на 16 червня ,потім на 13 червня ,а сьогодні я пішла вже на 25 червня ,мала добре розвивається,пропорції плоду доношеної вагітності і термін 35-36 тижнів а по попередніх узд вже мав бути би 37 тиждень .і плацента 2 ступінь зрілості .і вага 2800-2900.Щось я трохи переживаю,хоча Прокопчук дивилась казала що все добре
     
    • Подобається Подобається x 6
  8. Neytasa

    Neytasa Well-Known Member

    Жемела десь робить узд в приватних клініках?
     
  9. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    вона консультує в "Галині і Олені", але УЗД не робить.Там для цього є інші запрошені спеціалісти. Вона консультує по їх результатах або може бути присутня на УЗД
     
    • Корисно Корисно x 1
  10. Britney

    Britney Домашня посиденька :)

    Та не переживайте! Якби щось йшло не так, то Прокопчук би сказала. То ж у Вас згайдайте, яка невизначенсть спочатку була з тою вагітністю).
     
  11. дівчати чи можете сказати узд третє планове робиться на якому терміні?( бо моя лікарка ще у відпустці(() і як попасти до Слободи?
     
  12. Angie

    Angie Member

    за планове третє не скажу, а до Слободи потрібно записуватися завчасно, якщо цікавить напишу контакти в приват)
     
  13. Bubochka

    Bubochka Well-Known Member

    Третє УЗД десь на 32тижні.
    До Слободи можна попасти по запису, десь за тиждень записатися. Приймає в приватному кабінеті на Чорновола, я сюди до його ходила.
     
  14. lovikyou

    lovikyou Well-Known Member

    Казав, що вагітних приймає в діагностичному. ..
     
  15. Bubochka

    Bubochka Well-Known Member

    Я вже два рази була в нього під час вагітності, на 12тижні і на 20-му, записав мене без проблем. Я правда наголосила, що хочу на Чорновола, бо тут живу.
     
    • Подобається Подобається x 1
  16. lovikyou

    lovikyou Well-Known Member

    Я теж просила, бо так було зручно, але він сказав, що розділив "напрямки" і вагітні на Пекарскій. То ви зараз ходите?
     
  17. Bubochka

    Bubochka Well-Known Member

    так, останній раз була в середині квітня, а Ви коли записувались? невже це тепер якесь нововедення? Мені так було зручно...
    .
     
  18. lovikyou

    lovikyou Well-Known Member

  19. Bubochka

    Bubochka Well-Known Member

    от і добре))))він мені дуже сподобався як лікар (хоча під-час попередніх двох вагітностей, була у багатьох хвалених і популярних лікарів-УЗДистів , всі мені якісь мега зайняті і дуже зверхні), а ще ідеально підійшов по місцю розташуванню))
     
  20. Zozuljka

    Zozuljka Well-Known Member

    Вчора я була на нашому першому УЗД:girl_dance:


    Отже так, робила УЗД в "Центрі здоров'я родини" на Кониського, 9 в Людмили Іванівни Лотоцької.
    Моя знайома лікарка з ЖК одразу наголошувала, щоб записувалась тільки до неї, а не до доньки, чи ще когось в тому ж центрі. Бо в неї були випадки, коли вагітним таке УЗД робили, що вони аж за голову тримались. Доводилось заспокоювати вагітну, і посилати на повторне. Його вже, правда, робила старша Лотоцька, і безкоштовно. Тоді результати відрізнялись... Отож, я по рекомендації до Людмили Іванівни і пішла.

    В нас 11 тижнів 5 днів. Оплачували 220 грн. В ціну входить диск з фото.

    Враження у мене двоякі...
    В першу чергу мене цікавило здоров'я малечі. А лікарка просто диктувала якісь цифри, в яких я, звичайно, нічого не розуміла. Вже коли встала, то сама запитала, чи все нормально, то вона відповіла, що розвивається добре, на цей термін все, як має бути:girl_smile:

    Але роз'яснювала гарно - де носик, де щелепи, ручки, ніжки, пальчики, серденько:girl_in_dreams:

    Ставилась до мене гарно, не зверхньо. Спокійно все пояснювала - і мені, і чоловіку. Наприкінці подивилась ще аналіз крові (скринінг), і заспокоїла мене (був трохи завищений 1 показник, то я дуже нервувала).

    Диск мене розчарував:girl_sad: Відео нема, фото вона зробила вже коли приближувала - голівку я ще розібрала, а от далі - незрозуміло. Як на мене, краще було б зробити, коли не приближала - там так чітко було видно людинку:girl_claping:

    Отакий-от звіт. Можливо, комусь знадобиться:girl_smile:
     
    • Подобається Подобається x 1