Що у світі чувати?

Євромайдан (10)

Posted by gava on 14 Лютий 2015 відповідей - 1.082
  1. Kohaju

    Kohaju Well-Known Member

  2. Kvitneva

    Kvitneva Well-Known Member

    Не знаю, чи точно сюди...
    Останній дзвоник в ДНР
    http://vgolos.com.ua/news/ostanniy_dzvonyk_v_dnr_pilotky_kokoshnyky_i_kobzon_foto_181758.html
    )) на другому фото мама тримає немовля, вбране в патріотичних тонах)), і дівчата в кокошниках складають дуже цікаву, з точки зору кольорів, композицію.
    Все не так просто, все не просто так (с) або ж
    Випадковостей не буває.

    Слава Україні!
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  3. Sera

    Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

    Героям Слава!
    Ми мусимо прорватися.
    Інакше- ніяк.
     
  4. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

  5. Kvitneva

    Kvitneva Well-Known Member

    Терористичні «ДНР» і «ЛНР» у запропонованих доповненнях до Конституції України визнають території Донбасу з особливим статусом «невід’ємною частиною України».
    Про це повідомляє «РБК-Україна» з посиланням на одне з сепаратистських ЗМІ, де опублікований текст доповнень.

    У тексті «доповнень і змін ДНР і ЛНР до Конституції України» йдеться про те, що «окремі райони з особливим статусом (або їх асоціації) є невід’ємною складовою частиною України».

    При цьому перелік міст і районів Донецької та Луганської областей, які повинні отримати особливий статус та основи такого статусу, на думку представників «ЛНР» і «ДНР», повинні бути визначені окремим Законом України.

    Також у додатках зазначено, що лідери «ЛНР» і «ДНР» Ігор Плотницький і Олександр Захарченко повинні зберегти за собою свої посади.

    «Вищі посадові особи, які очолюють виконавчу владу, що діє на території окремих районів Донецької та Луганської областей на дату ухвалення цих змін до Конституції України, продовжують здійснювати свої повноваження до припинення цих повноважень у порядку, встановленому актами окремих районів з особливим статусом Донецької та Луганської областей», – йдеться в тексті.
    http://vgolos.com.ua/news/dnr_i_lnr_vyrishyly_shcho_vony_nevidiemna_chastyna_ukrainy_182628.html

    Бракує слів. Одні емоції... "Невід'ємна" ...пііііі... частина! Тепер ще й умови будуть диктувати, щоб тією "невід'ємною частиною" залишитися.:girl_devil::vinsent:
    То за що ж тоді, по-їхньому, наші герої там гинуть? Щоб той луган-дон від'єдналися нарешті?
     
    Останнє редагування: 10 Червень 2015
  6. EgoMusicus

    EgoMusicus Мамуля синульки

    Правильно, хочуть бути невід'ємними від України, щоб держава гроші на них виділяла. А то, що воюють, то фігня. А за що тоді воюють?..
     
  7. Kohaju

    Kohaju Well-Known Member

    Чесно, читаю темку про мобілізацію.. Дістала та дурнувата війна. Та тому люди і ухиляються, бо це вже штучно продовжувана війна. Люди вже вкотре по-трохи розчаровуються у владі, в законах, тому і явка така ніяка. Якщо зпочатку ще мені здавалось, що те все хоч якось.. То тепер моя думка, що вони наміренно війну затягують, от таке враження, щоб людей перебити, якщо комуналкою не задавити. Всі ті смерті, то просто в голові не вкладається. Жили, раділи.. Ай, нема слів просто. І вже не тільки бачу Росія винна, наші теж сидять, вкотре крадуть, а що.. "війна, та й війна".

    Sent from my SM-T230NU using Tapatalk
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 2
  8. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    І хабарі беруть куди не глянь :girl_cray:(правда дехто таки трохи одумався, як і люди що дають дехто вже вчиться обходитись принципово без отих всіх речей: побільше б таких, тоді й суспільство швидше зміниться) але в основному і дають, і беруть(( Ясно, що навіть наібільші ідеалісти і просто довірливі люди вже розчаровують у владі. І знаєте, можна було якийсь час списувати всі "промахи" Пороха чи Яценюка і Ко на тяжке становище, "війну" та інше, та вже зараз то ні в які ворота не лізе, що робиться. Прогноз такий - мобілізація заглохне (як би жорстоко це не звучало, та в кінці-кінців люди повмирали в великих кількостях), Лугандонщина буде нагло "качати права", і доведеться по-любе з ними щось вирішувати. І вирішувати серйозно, бо воювати надто довго жодній стороні не вигідно:girl_yes:. За теперішньої позиції Європи, наглості Росії можемо очікувати що Україну добряче "струсне" ще раз, але зато може ввійдем в Євросоюз (і то надії не дуже великі:girl_crazy:, та я на це ще все ж сподіваюсь, ну бо має бути хоч щось доброго після всього що нащш народ знов пережив, і хоч доля псправедливості від тої Європи), або далі будем буферною зоною між "сходом і заходом". Області отримають ще більше автономії, кожен регіон буде розвиватись в залежності від своїх "установок", від вподобань жителів даного регіону (але держава скоріш за все лишиться "єдина і неподільна", сподіваюсь з з 1 державною мовою українською, і то не факт, що в певних областях права російської і її використання ще збільшать), і дай Бог, щоб прийшли якісь тямущі люди до влади, бо інакше взагалі незнати що буде :dntknw:. І про Крим - вони "там" на довго :russian:, що тут ще сказати, та й "пікнути" там нічого зайвого нікому не дадуть.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  9. Kohaju

    Kohaju Well-Known Member

    Про Крим.. Особисто ті, кого знаю звідти. Ну направду, люди там дуже цього хотіли. Якщо чесно, історично колись хтось передав.. Ну і зараз переграли. Думаю, тоді люди теж не дуже раділи, що Крим за Україною закріпили, звикли ж. Ну і зараз так буде. Щодо прогнозів.. То річ така.. Але мій не такий трохи. Думаю, будемо ми буфером ще довго. Будьмо чесні, економічно ми слабка держава, в нас не засобів, ні методів впливу. Якщо при владі постійно бізнес, значить це вигідно. Не думаю, що цього не знають в Європі. Або просто їм байдуже, швидше за все. Там теж люди живуть, а люди переважно живуть принципом, не в мене, та й ладно. Взагалі, не розумію цього йдемо в Європу. Це що? Політично і економічно ми вже давно могли так само розвиватись, але постійно при владі козли. Що зараз краще ніж при Янику? Більше свобод? Прав? Ну сколихнуло краіну - і то вже не вперше- але те, що в нас люди хороші і згодні допомагати, або жертвувати чимось.. я і так без того те знала. Помирати за амбіції кучки олігархів, які те все прикривають гарними пафосними словами, це не дуже варіант. Війна ця на мою думку, вже зараз дуже роздута. Географічно ми і так Європа. А так, обираємо весь час типу "ну авось вже цей буде нормальний", а приходить такий самий, і те ж саме, по колу. Чи то ми як народ варті таких керманичів, я вже не знаю. Інколи мені здається, що було б краще вести жорстко політику, як в ті часи.. Всі всього боялись, зате крали менше, були гуртки і секції дитячі, а універ по блату, це (образно) було пляшка шампанського та якесь пальто супермодне. Заведе той комерційний стиль життя людей в 2 класи: бідні і дуже багаті. А взагалі, люди самі себе винищують по-трохи. Це я вже про глобальне.

    Sent from my SM-T230NU using Tapatalk
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  10. Sera

    Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

    Тут справа не в тому- штучна та війна чи ні. Так воює Росія- довго, нудно, по дурному.
    І якщо наша влада не придумає щось геніальне(а як інакше- інші країни, що теж воювали з парашою, думаю теж хотіли щоб все швидко скінчилося)- то так воно і буде, роками. Брр.
    Про Крим- ухх я мене злить ця тема. Нє, я таки вірю, що доживу до того моменту, доки там жодного москаля не залишиться. Ага- у мене мрії надглобальні))).
    Про укр.мову- тут треба молитися, щоб в міністерство освіти, культури і т.д. прийшли справжні націоналісти. Може навіть з гіпердумками в ту сторону. То треба все робити жостко. Раз і назавжди. Покричать, перебісяться. Кому не нра- параша завжди рада, нє? Та- я зла, коли йдеться про мовне питання. І не треба мені розказувати про права соцменшин. Я би і російськомовні школи нафіг би позакривала. Хоча б у нас. Якщо я могла вчитися в українській(вдома в той час правила російська:girl_crazy:)- то і інші можуть. Київ. От з Києвом що робити- я не знаю. То настільки вже бізнесове місто, що до порядку там якщо далеко- то вже добре.
    Про глобальне нині не буду. Погода файна))).
    P.S.:росіян хороших думаючих я люблю. Якщо що. Для них школи можна і лишити:girl_haha:.
    Все- убегаю, убегаю.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Нажаль так. Той керманич виріс в тому народі, в тому менталітеті. Міняти треба ставлення не лише зверху, а внизу манни небесної чекати, що от прийде дядя і все "порішає" і "ех, заживем!". А й в найнижчих прошарках. Змінюватись і знизу треба, починаючи з дрібниць. Якщо дитина з садочку принесе іграшку чи забере з пісочниці пасочку, а мама не роз'яснить, що так не можна, в неї закрадеться думка, що красти дрібниці, то не страшно. І коли та дитина виросте, добереться до владного казанка, вкраде 1%, їй то теж зійде з рук. А добереться туди таких чоловік 100. От і розікрали бюджет. І так всюди, а закладається то все, ще в дитинстві.
    Нехай трохи пафосно звучить, але в наших силах виростити якісно думаюче покоління.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  12. Linar

    Linar невиправна оптимістка

    Без образ, але злять мене такі дописи. Що тут чесного - анексія?депортація кримських татар була чесною? Давайте поговоримо про Калінінград? Чи можемо заберемо в США Аляску 100 років ж минуло? А Курили? Ну тоді вже, якщо чесно, Львів треба Польщі віддати?
    десь на фб (тай в інтернеті) є карта України з розподілом по національностях від довоєнних часів і до сьогодні. Крим не був російським, а кримських татарів. Їх не дуже питали де вони хочуть бути, ні коли депортували, ні в 1954(?), ні в 2014. Є історія, а є міжнародне право.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
  13. zetta

    zetta Well-Known Member

    Я часом бачу потяги які перевозять воєнну техніку в сторону Ростова , і серце крається . І кожен раз розумію що то все тепер надовго. Не знаю руських нормальних, бо навіть як нічого поганого Украіні не бажають то мозги все одно загаджені . Зараз в них шей пішла інша мулька, Як то так Украіна перекрила доступ до Придністров'я . Істерять , типу американці відкривають другий фронт.
    Згідна з Серою , укр мову треба берегти.
    Хто б коли що не передав на все є закони. Та весь світ має у власності щось сусідське , ну то треба було зробити референдум , запропонувати Украіні гарні умови за Крим і тд . Та росіян всюди купа і шо тепер ? Влаштовувати війни по всьому світу і казати Америка - коза хоче на коліна поставити ? Маячня .
    --- дописи об"єднано, 14 Червень 2015 ---
    З приємного, зустріла дівчину у вишиванці , так гарно. А ще на забавах грають Українські пісні , і навіть у маршрутці Кузьму чула ) . Одяг від дизайнерів жовто синій і з вишивальними принтами.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Pavonia

    Pavonia New Member

    А я от думаю, хто б там не був президентом, моє життя залежить від мене і від Бога. І живу я нормально і буду жити , сподіваюсь, добре, бо не покладаюсь на те, що хтось прийде і зробить моє життя прекрасним. Влада думає про себе і я також думаю про себе :girl_smile: Отак і живемо.
    А мову потрібно берегти і традиції і все, що стосується українства- бо бе цього нас не стане. В сучасному світі велика конкуренція за території, за воду, за ресурси і манкурти просто неконкурентноздатні.Сподіваюсь це колись дійде до наших добрих східняків і вони зрозуміють, що треба розмовляти українською, інакше доведеться китайською.
    Мій прогноз- Крим буде українським, думаю за 5 років, то найбільше. Змін нас чекає ще багато дивовижних, але все буде добре для України. Бог нас таки любить.
    І про хабарі. В тій сфері де стикаюсь я- не вимагають. Можливо, якщо дати - не відмовляться, я не знаю, але і без хабарів все нормально роблять. Раніше такого не було.
     
    • Оптимістично Оптимістично x 3
    • Інформативно Інформативно x 1
  15. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Давно ту не писали про різні прогнози. Ось доволі вичерпне відео про 2015 рік для України. І вигдялає що багато так і складається, досить адекватний аналіз ситуації.
     
  16. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Своєрідна виставка пройщла в Ялті. Це просто "за гранью добра и зла" :crazy: ДНР знайшли торгову співпрацю з Кримом.
     
  17. Fleshka

    Fleshka Well-Known Member

    Революція в Вірменії. Які в вас думки з цього приводу? Так виглядає, що йде повторення сценарію. Ну а Росія і тут побачила руку Америки))).
     
  18. Fleshka

    Fleshka Well-Known Member

  19. Demetra

    Demetra Well-Known Member

    Чи може хтось толком пояснити, наскільки ця перспектива реальна і чим загрожує для простого населення? Чи це нова хвиля паніки?
     
  20. terezka

    terezka котяка-вишивака

    а що простому населенню втрачати? депутати собі піднімуть зарплати, людям піднімуть ціни і комунальні, податки нові вигадають
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2