На закупи до Польщі (Перемишль, Жешув)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Ritamadonna, 12 Листопад 2011.

  1. CaddyV

    CaddyV Well-Known Member

    Тут ціни
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. Sofijusia

    Sofijusia Well-Known Member

    @CaddyV, дякую, але глянула по карті, від кордону досить далеко, за день ми не встигнемо туди -сюди зганяти, можливо щось ближче порадите?
     
    Останнє редагування: 6 Травень 2015
  3. Usmishka

    Usmishka Well-Known Member

    Перепрошую, що відразу не відповіла. Дорога і її вартість - вам не підскажу, бо ми туди їздимо коли буваємо в тих краях, тобто не цільово. Сам парк не є дешевим, вхід на територію комплексний на сімю з 4 осіб, якщо діти старші 4 років - то 230 злотих, це ціна на всі атракціони, зоопарк, виставку динозаврів окрім кінного спорту та прогулянки на відкритому паравозику. Ще поісти, попити - то аинесе додатково злотих 100, бо ціни там кусючі, кава 12 злотих, морозиво 3-5 злотих, перекус картопля і гамбургер - 20 злотих.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  4. marjana lv

    marjana lv Well-Known Member

    Питання по закупах, але не зовсім. Чи є в Польші перевізники аналогічні нашій Новій пошті? Потрібно з Варшави ближче до кордону з Україною відправити товар але бажано з оплатою на пункті забору товару.
     
  5. JaNazarkova

    JaNazarkova Well-Known Member

    Підкажіть де в Жешуві є гарні дитячі магазини, з одягом для новонароджених, для вагітних, а також можливо з ліжечками дитячими?
     
  6. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    А де можна придивитись гарний жіночий одяг,щоб були нормальні ціни і якість?
     
  7. Lesyktelesyk

    Lesyktelesyk New Member

    Доброго дня! Дівчата підкажіть де можна знайти у Перемишлі чи десь поблизу б/у велосипеди?
     
  8. Dusheska

    Dusheska Member

    Не знаю чи правильно писати у цій темі, якщо що мені не сюди, то перенаправте мене куди треба. Дівчата, може хто буде в найблищі дні їхати в Польщу, треба купити для дитини ліки, рецепт маю. Пишіть в ПП.
     
  9. Natalochka

    Natalochka Well-Known Member

    Були ми в Замості. Зоопарк невеликий, але продумана територія, звірі нагодовані і доглянуті, є приміщення з відтвореними джунглями, різні плазуни, і т.д., декілька майданчиків для меньших, і мотузкова лазанка хороша. Будують нові вольєри, розширяється. Малий був у захваті, бо нарешті побачив жираф, летючих мишей, ігуан, лев і левиця бігали за шклом. Дорослим теж цікаво)) Саме місто невеличке, старе місто гарне, відновленні оборонні вали, зроблені мости, парк великий, є де пройтися. За порадою заїхали в Carrefour - вибір хороший, навіть більше мені сподобався як Теско. Галерея з магазинами нормальна, більша ніж в Перемишлі, але Жешув в тому плані кращий. Як варіант провести спокійні вихідні, закупитися і сильно не тратитися - супер. Їхали всерівно через Грушів, то проїхали по Польщі зайвих 50 км - місця там дуже красиві: озера, ліси ... цікаво було подивитися, мої баба з дідом звідти родом
     
    Останнє редагування: 21 Травень 2015
    • Подобається Подобається x 1
  10. Vasylivna

    Vasylivna New Member



    В Польщі багато курєрських фірм якими можна переправити посилочку , можна також звичайною поштою .http://www.k-ex.pl/kontakt , https://www.siodemka.com/
     
    • Корисно Корисно x 1
  11. Takamine

    Takamine Well-Known Member

    Манить мене Ікеа :sad: Дуже хочу багато всього у нову квартиру. Забігаю наперед обдумаю, чи дешевше буде з"їздити до Кракова і самому закупитися. чи замовляти у цих магазинчиках. що у Львові? Доречі, там спершу треба з сайту замовити, і лише потім у магазині забрати? Чи в магазині є все те, що й на сайті у достатній кількості і не потрібно зазделегідь бронювати?
     
  12. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    Так і скажу)Бо перший раз і боюсь,щоб не вернули додому)))
    --- дописи об"єднано, 30 Травень 2015 ---
    і ще таке питання хто знає,як краще добратися в Польщу самій без машини.Йти на піший чи може пошукати людей ,які теж їдуть в цей день коли і я і поїхати з ними)Знаю,що так багато хто робить.Виходить дешевше,ніж автобусом.
     
  13. MariannaVtst

    MariannaVtst Well-Known Member

    Можна на піший, черг нема багато. Чи може я так попадала. Питають,що є з собою. Інколи просто кажуть відкривати сумку, інколи навіть гаманець кажуть відкривати. Найбільше шманають тих, хто кожен день ходить з сигаретами і горілкою. Їх там за кілометр видно.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  14. Insolence

    Insolence Living The Dream

    Сайт блаблакар моніторили? Там до Перемишля/Жешува кожен другий їде. Піший перехід ще той стрес, кажуть ті, хто ходив.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  15. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    Я чула доречі за той сайт,просто ніколи так не їздила,страшнувато якось з чужими...хоча,може то я себе так накручую))Писали люди,що частенько так їздять і все добре)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. MariannaVtst

    MariannaVtst Well-Known Member

    Не можу сказати, що стрес. Якщо нема з собою нічого забороненого ,то нема чого переживати. Звикла процедура перетину кордону.
     
  17. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    Може й краще,бо буду з валізою не величкою,і буде якось дивно виглядати.Подумають їде на закупи ще й зі своєю цілою торбою))А готель буду мати заброньований той що для візи,то буду мати підтвердження.Хоча цей готель лише для візи,проживати буду в іншому місці.Ще не знаю де,бо їду не сама і цим не займаюся)):girl_blush2:
     
  18. tsiuma

    tsiuma Well-Known Member

    А правду кажуть, що зараз зазвичай величезні черги автомобілів на кордоні?
     
  19. MariannaVtst

    MariannaVtst Well-Known Member

    Як коли. Деколи пусто, а деколи черга просто капець. Я інколи за 30 хв можу проїхати, а інколи 2 год треба
     
  20. окса

    окса Member

    Може хтось порадить якийсь готель в Ополе з адекватними цінами.Наперід вдячна