Хатні клопоти

Наші менші друзі

Posted by myla on 21 Серпень 2007 відповідей - 3.203
  1. NadVoye

    NadVoye Well-Known Member

    а який діагноз поставили?
     
  2. Siania

    Siania Love Life

    Сподіваюсь на цей раз все буде вдало! А як взагалі маля, хоч якісь покращення є? І як його поведінка, ті ранки йому не заважають бавитись і радіти?
    Відповім тут на відгуки в карму:
    Емка моя краще, але ще пасивна, постійно спить...і ясна ще дуже світлі (анемія), дзвонила сьогодні до тараса, казав що завтра має бути краще, а якщо ні - то в пятницю повторно на аналіз крові.
     
    • Подобається Подобається x 2
  3. agatha

    agatha Member

    О, я тільки вчора купила черговий Адвантікс. Певно якийсь "лівий" завезли чи кліщі імунітет до Адвантікса виробили... Мені Фронтлайн радили, він майже такий самий по ціні як Адвантікс, але ніби ефективніший. Хтось користується Фронтлайн?
     
  4. Violett s

    Violett s Member

    ми поки користуємся адвантіксом але шукаєм альтернативу. у фронтлайна інша діюча речовина - фіпроніл(по простомку кліща не відлякує, він просто трохи мішає кусати), в адвантіксу - имидаклоприд и перметрин (от перметрин відлякує). знайшла цікаву статтю по діючим ресовинам засобів від кліщів. можу кинути посилання як треба. але зі свого досвіду можу сказати шо моя як була менша використовували спрей на основі фіпронілу - нам не підійшло, зміна поведінки, погано їсть, вяла. через сутки проходило але я так розумію то значить трохи токсичний він або індивідуальне неприйняття. незнаю. тепер з адвантіксом немає таких проблем. але після проколу задумались і обробляти планую частіше, раз в 3 тижні а не в 4 як пише виробник. якось так)
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  5. Finya

    Finya if you don't get enough I'll make it double

    Цього разу: алергія.
    Є) Поправився на 2кг за 3 тижні)) Сказали так не годувати, перевести на 4-разове. Але я спробувала, він стає нервовий дуже, то до 3 місяців буде ще 5 разів їсти. Вушкам краще, але ще рожеві, ранки підсохли, ніби.
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  6. Violett s

    Violett s Member

    думаю ви можете його годувати і 5 раз просто трошки зменшіть порції. :)
     
    • Подобається Подобається x 1
  7. Finya

    Finya if you don't get enough I'll make it double

    Чесно, не уявляю, як) Він їсть, як з голодного краю. Я так розумію, що м"яса даю набагато більше норми, яку пробувала вирахувати за калькуляторами на ветеринарних сайтах: 7-10 відсотків їжі від маси тіла на добу, половина порції - м"ясо. Але за тими розрахунками він не наїсться аж ніяк (виходить максимум 280г на день:girl_impossible:). Намагалася зрозуміти його потребу, та яке: 3 рази мисочку ставлю - всі 3 миски з"їдає дочиста в секунду - і ще дай. Але бажано би було менше йому їсти - бо з лапками передніми щось "протилежне рахіту", забагато кальцію, сказали. І швидкий набір ваги теж може зашкодити тим лапкам. Але вже подібний на собачку, кістки перестали випирати звідусіль.
    як алергія то напевне мали скоректувати харчування?
    Так і є. Місяць має бути лише на рисі і м"ясі. Власне, відсутність кисломолочного мене турбує, як вже писала.
    Порівнюючи з попереднім своїм песиком, характер в цього ще той. Сподіваюся тільки на свій досвід у вихованні "хуліганів" цієї породи. Вет так і питає щоразу, як бачить: як ваш хуліган:girl_sad:
     
    Останнє редагування: 30 Травень 2015
  8. terezka

    terezka котяка-вишивака

    деякі собаки, після пережитого, не наїдаються все подальше життя:)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Siania

    Siania Love Life

    Якби я свою годувала по її потребі...вона б їла цілий день)))
    Не всі собаки можуть контролювати реальну потребу їжі.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  10. Seshat

    Seshat Альфа-баклажан

    От-от. Мій їсть, поки не побачить дна миски. А потім ще вилизує її. І без різниці, чи то корм чи натуралка. Як з голодного краю....:girl_haha:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Finya

    Finya if you don't get enough I'll make it double

    Розумію, але в зв"язку зі всім попереднім боюся його недогодувати.
    Смішно те, що днів 10 тому він і третину мисочки не міг осилити. Відвертався і йшов, коли досить було) А зараз:girl_crazy:
     
    Останнє редагування: 30 Травень 2015
  12. Violett s

    Violett s Member

    нам після піроплазмозу теж призначили дієту то моя постійно ходила і заглядала чи ше шось дадуть :) але в мене лабрадор і знаю шо вони не мають мірки в їді - потім проблеми в кращому випадку з вагою в гіршому з суглобами, тому приходиться бути строгою :girl_cool:.все буде добре. просто вони вміють клянчити краще за дітей. а обмежити троха варто хоча б тому шо організм має відновитись а перегодовуючи ви його трошки грузите.
    --- дописи об"єднано, 31 Травень 2015 ---
    якшо в нього забагато кальцію то якраз відсутність кисломолочного вас не має турбувати зовсім на деякий час. ви даєте кальцій в таблетках?
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. Skaliaria

    Skaliaria Well-Known Member

    А я задумуюсь над тим, щоб взяти в сім'ю першого свого собаку. І щось мене збирають страх і сумніви. Дуже серйозно до цього підходжу, тому й сумніваюсь, чи дам раду. Легше морально думати про маленьку собачку, але в нас особняк, велике подвір'я і напевне логічно було б мати охоронця... Розглядаю варіант хаскі... Дівчатка, підкажіть будь ласка, зкорегуйте мій потік думок)))- як ця порода? Чи потребують спеціальної дресури, чи важко з них щось зліпити? Буду дуже вдячна за будь- які поради!!!
    А ще переживаю, що коти мої будуть ревнувати, будуть обділені увагою...
     
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  14. Skaliaria

    Skaliaria Well-Known Member

    До слова- приблизно за тиждень ми очікуємо поповнення :)))[​IMG]
     
    • мімімі мімімі x 2
    • Подобається Подобається x 1
  15. Порадьте препарат выд глистів для собак и людей, і доза прийому
     
  16. terezka

    terezka котяка-вишивака

    хаскі це класична їздова собака, що потребує великих фізичних навантажень. і аж ніяк не розглядається як собака на охорону двору.
    не дивіться на гарні сині очі, дивіться на породні характеристики
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 1
  17. Нікуся

    Нікуся постою послухаю...

    в нашого сусіда був. геморою мав.... собацюра хотіла вигулюватися на далекі і довгі дистанції. на подвір"ї їй було "скучно", через 2 метрову огорожу в дві секунди перелазив і йшов сам "гуляти". потім машиною його виловлювали по районі. грайливий був дуже.
    віддали родичам -фермерам в карпатах. кажуть, що має там волю- гонить , де хоче, додому приходить їсти і спати. по суті , нікому пес не був і не є потрібний- сам по собі.. шкода.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
  18. Finya

    Finya if you don't get enough I'll make it double

    Дівчата правильно кажуть, хаскі - не зовсім підходить у вашому випадку. Обирайте серед собак сторожових порід.
    --- дописи об"єднано, 31 Травень 2015 ---
    Ні, він їв багато сиру, кисле молоко любить)
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. Skaliaria

    Skaliaria Well-Known Member

    Так, ви праві дівчата! Сьогодні багато читала про цю породу і зрозуміла, що я не так її собі уявляла. Я чомусь наближувала характеритики породи хаскі до вівчарок... Мабуть буду думати всеж про дрібніші породи... Дякую!!!
     
    • Подобається Подобається x 3
  20. Yulia Lashkevich

    Yulia Lashkevich Well-Known Member

    В мене на районі гуляє такий. Колись його господар спускав з поводка, і той собі бігав де хотів, дуже далеко відбігав від господара. Тепер бачу, що його тільки на поводку вигулюють, напевне вже раз мало не загубився і вони вирішили так не ризикувати.
     
    • Подобається Подобається x 1