Рагулі? (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Svjatkova, 10 Січень 2013.

  1. terezka

    terezka котяка-вишивака

    головне комфортно, правда ж?
    я сама ношу каблуки від 5-7 см і до 9-10 на щодень, та жодних там балеток та мокасинів. І 15-ки на дефіляду одягаю легко. Але то має бути кофмортно, а не жертва , як у описаному мною випадку. Коли пів дня на каблах, а далі лише в домашніх тапках, бо ноги не витримують. Імхо, коли ти носиш взуття, яке тобі зручне, то одне. а от одягати "бо так має бути", а потім всім жалітись що не годна і кроку ступити - то зовсім інша парафія.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 2
  2. Siania

    Siania Love Life

    І для мене то зараз біль...Як тільки стає тепліше і "люди" виходять на посиденьки на лавочках - маю суцільний клопіт. Мій пес кожен метр знаходить якісь недоїдки. Як мене то дістало, нема сил вже (іноді встигаю зреагувати, іноді вже запізно). І то на Сихові такий гадюшник...їздимо дуже часто в центр - то велика рідкість щоб там валялись залишки їжі.
    Скільки раз бачила як сидять на лавці, пють пиво, а то й горілку і їдять....курку...а кісточки викидаються під ноги :suicide: в такі моменти я хочу виїхати кудись далеко-далеко :dash1:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Подобається Подобається x 1
  3. MilkiWey

    MilkiWey Well-Known Member

    Відношуся до тої ж категорії Але це не тому, що випендрююся. В 13 років я мала розмір ноги 38 (моя мама жахалася, що далі нога буде як в мужика, але нічого, зараз маю 39-40 розмір, при зрості 172 - нормально), в дитячих магазинах найбільший розмір був 35, а взуття дитині треба було купувати!!! Йшли в дорослий (діло було в совєцькі ще часи і вибору особливого не спостерігалося), а там або на каблуку, або як для стареньких бабусь - щось таке мужеподібне, чого я б ніколи не дозволила на себе одягнути. Приходилося купувати на каблуках, от моя нога і сформувалася відповідно. Тепер маю підбори не менше 8 см - це найкомфортніший варіант для моїх ніг. А що я терплю на морі?!!! По пляжу на підборах не походиш - ношу пляжні тапки (практично плоскі), а на пляжі проводиться більшість часу. То з курорту завжди приїжджаю з розпухлими, в районі згину стопи, ногами. Відходить зо три тижні. Так що є люди залежні від каблуків не за власним бажанням. Зараз би такого не було би, враховуючи багатющий вибір моделей жіночого взуття.
    P.S. Домашні капці у мене теж на підборах із викладених вище причин. Та й коли я йду у взутті без каблуків, то вигляд маю досить кумедний, якось так тими ногами загрібаю:girl_haha:
     
    Останнє редагування: 17 Травень 2015
    • Інформативно Інформативно x 2
  4. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    А чому собі на платформі пляжні шльопки не купите? Ну 8 см там не буде, але так зо 5 легко. Все ж краще.
     
    • Корисно Корисно x 1
  5. MilkiWey

    MilkiWey Well-Known Member

    Маю 3 см (вищих якось не знайшла)- не спасає :girl_cray:
     
  6. Isa

    Isa Well-Known Member

    Не знаю де то написати,бо і забила б,і рагулі,і дратує і по списку...
    Гуляла з малим вчора і наткнула на таку картину(то біля місцевого магазину) image.jpg Кому не видно,то це лапи курячі!чесно,в мене було тільки одне відчуття-:bad:
    --- дописи об"єднано, 17 Травень 2015 ---
    Ті лапи простояли під сонцем пів дня,поки там інший товар заносився і гарно поскладався,чекаючи свого покупця!питання,господар магазину(він тим ділом і займався) не рагуль?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 7
  7. Ya Nata

    Ya Nata Well-Known Member

    так само не знаю куди писати !!! пишу тут.
    Ходили ми сьогодні до лісу смажити шашлик. (живу в Рясне - ліс рядом).
    Ну що з тими рагулями - людиськами робити????? Біля кожного пеньочка, біля кожного стовбура , де можна сісти - всюди сміття !!!!! :girl_cray: мало того що купа мотлоху , ще й пляшки побиті !!! Та майте совість!!!
    саме головне , що то місцеві всі ( сумніваюсь , що з Сихова чи з центру приїхав хтось смітити) ну невже не прийдуть ще раз? і де сидіти ? в смітнику ? :girl_devil::girl_devil::girl_devil:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 20
    • Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  8. sanches

    sanches Well-Known Member

    На Сихові в лісі такий же срач. (( Їздили якось з дітьми, тр мусіли спершу прибирати.
    Ніколи не розуміла - невже самим людям приємно перебувати у тому смітті?

    Отправлено с моего IQ4503 Quad через Tapatalk
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 11
    • Подобається Подобається x 1
  9. MorsImmortalis

    MorsImmortalis мирний атом

    тут варіанти два:
    1) або самі живуть в такому ж свинарнику;
    2) або вважають, що те, що за порогом, то вже "не моє - не жалко".
    і перше, і друге, по суті, є відсутністю виховання.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 7
  10. marianast

    marianast Well-Known Member

    Скоріше другий. Ми через це ліс десятою дорогою обходимо, бо руки опускаються від того видовища.
    Нажаль це не лише в місті так, за містом там де популярні дикі зони таке самісіньке. Але вершиною моїх вражень є кар'єр в Ясниськах. Їздили минулого року за рекомендацією знайомих - сміттєзвалище, без перебільшень. І серед тих куп сміття люди стелились, лягали, смажили шашличок і попивали горілочку. Я в шокови до нинішнього дня:bad:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
  11. Veresk

    Veresk Well-Known Member

    А я була в шокові, коли такий самий ср.ч побачила в Карпатах. Навіть в таких місцевостях, де просто добратися важко...
     
  12. silvia

    silvia Well-Known Member

    виглядаю у вікно - на території дитячого садка( на травичці, де бігають діти) розпалили багаття, накрили столик і смажать шашлички. круто? файне місце? Викликала наряд міліції, цікаво чи приїдуть і через скільки....пройшло 10 хвилин...
    Цікаво, чи повідомлять вони про це завідуючу, бо брама в садок була відкрита...
    _________________________________________________
    Приїхали і розігнали через 40 хв. з часу дзвінка. Треба якось донести завідуючій чому вчергове відкрита брама садка у вихідний день.
     
    Останнє редагування: 30 Травень 2015
    • Подобається Подобається x 7
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  13. Neverland

    Neverland Well-Known Member

    Убила б ту рагуляку, яке поствило свою машину хвилин 40 тому на Київській так, щоб трамвай не проїхав. Я ледь до садка дійшла. Наступного разу спеціально для такого діла куплю собі циакрилановий клей, або балончик для графіті, і так жирно, щоб, нічим падло не стерло, напишу на капоті чи краще лобовому склі слово з 3-х букв. І мені байдуже, що це не по-християнськи. Я отримаю надзвичайне задоволення від того, що отак провчу хоч якогось рагуляку.
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. jylanda

    jylanda занууууда

    а я того рагуляку, який на тротуарі запаркувався... В нас колега в інвалідному візку, прийшлось ій іхати по дорозі. Водій об'явився вже після того як ми проіхали, робив вигляд, що йому соромно, але все ж, не дуже віриться. Там щоб його обійти, треба лізти майже на капот, я вже мовчу про візок. Добре, він свою с...ку на два метри дальше рухнути не може, але є якісь мінімальні рамки :girl_devil:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 8
  15. marianast

    marianast Well-Known Member

    Вболівальники на НСК "Олімпійський". Рагуляки страшні. Бажаю їм рік матчів без глядачів.
     
    • Подобається Подобається x 2
  16. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    І я в шоці. То бидло. Ну вибіжали. але нашо ворота ламати? Я в шоці, ще м такого не вила
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Rapsodiya

    Rapsodiya Well-Known Member

    я не знаю куди то написати.. напевне сюди..бо то і смішн і грішно як то кажуть. вчора переходжу дорожу по пішохідному переходу, переходжу досить швидко, не затримую водіїв. і тут якесь ненормальне пікає мені і робить непристойні жести язиком :girl_devil::girl_devil: то взагалі капєц:girl_feminist:..хтіла сказати що я тобі той язик вирву зараз і заберу з собою, як не можеш його за зубами втримати:girl_yes2:, але він уже поїхав..просто жесть якась.нє, ну я знала що всяке буває, але щоб таке:girl_devil:..де той падаючий хомяк)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  18. IrynkaMandarynka

    IrynkaMandarynka Well-Known Member

    Трішки про наболіле з роками... Почалося літо, і знову в деяких людей почалася мода на пляжні сукенки до церкви :girl_cray: Чи то я така чутлива, чи що, але стояти півтори години дивлячись на голу спину до пояса півтораметрової ширини якоїсь матрони у церкві!!! то є поза моїм розумінням. І хоча священник регулярно нагадує про культуру і пристойність, та де там :girl_devil: Причому, на моє спостереження, це не юні дівчатка ходять так, а жіночки сімейні, з кількома дітками та чоловіком. Шкода, що на це ніяк не вплинеш, не випадає якось таким паням робити зауваження в церкві щодо їхнього вигляду :girl_impossible: ще поб'ють :girl_crazy:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
  19. Colombina1982

    Colombina1982 Well-Known Member

    От даремно ви це написали, даремно... Тільки від халатів відійшли.. Зараз посипляться пости приблизно такого змісту: "як мені комфортно, так і ходжу", "це не показ мод, щоб перевдягатися з літньої (тої, що пляжна) в парадову", "треба молитися, а не розглядати одне одного, бо це рагулізм", "головне - культурні і пристойні думки та добре серце, не судіть за одягом", "а може то в неї єдина сукенка, в останній день на секонді куплена 3 роки тому, а що дві бретельки і по Ж, то що поробиш, тепер в церкву не ходити??", "та добре, що до церкви ходить, а не в барі сидить з пивом і цигаркою, бачили таких пристойно вбраних.."
     
    Останнє редагування: 17 Червень 2015
    • Подобається Подобається x 7
    • Смішно Смішно x 7
    • Зе бест! Зе бест! x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  20. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    В церкві Юра оголошення висить(висіло?) :....в пристойному одязі. І ....вимкнути звук телефону.
    Не знаю, що мене більш дратує- отой пілікающий тел. чи голющі спини?:dntknw:.
    Тре подумати....:yes:.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1