Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (8)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Shamna, 14 Січень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Всі сплять, а я "медитую" над кавою і посиденьками :pleasantry: і чекаю поки в мульті запікає вівсянка. Щось у мене загострився недосипон, певно старчєский вже, чи шо.)) І знову цілий день буду вмирати і спати на ходу, а от в ночі і з ранку спати не годен.
    Ніч вупше якась дивна видалась, я вперше продивилась телик до 3-ї ночі і не заснула, бо то завжди як починаю дивитись фільм, то до кінця титрів мене вже нема:lazy:.

    Але привід є, бо чогось на мене останнім часом якісь напади невідповідальних людей. Постачальники з тарою на вино от вже вкотре підводять. І досить та тара така дорога, а вони ще й цирки влаштовують. То відправка в них лиш по понеділках і п"ятницях, то скинула їм гроші, а вони тару не вислали, бо власник захворів.:dash1:Нє, ну, то нормально, не уявляю як то так можна людей підвести. Бачу шо останнім часом я взяла собі за звичку матюкатись в трубку, так, знаю шо то не культурно і не коректно :pardon:, але поки я не вгріла їх триповерховим, до тих пір вони мені чесали якісь нісенітниці, а як тільки вскипіла, так сказать)), так відразу за 20 хв номер накладної вислали. Тепер я в гризоті, чи встигне та тара доїхати в пункт призначення, бо як нє, а в понеділок вихідний, я просто не уявляю шо маю робити.:girl_cray:

    Ай, іду шкробати бульбу, рубати салат. Якось буде, ну, я так думаю...:scratch_one-s_head:

    Ааа, про врочистість забула- дістались нам на халяву білети в цирк на 1-е червня.:yahoo: Типу подарунок діткам учасників АТО до дня Дитини. Дякую нашій чарівній форумляночці, котра не забула про нас і подала у списки.

    Отаке...))) Всім гарного дня!:girl_bye2:
     
    Останнє редагування: 30 Травень 2015
    • Подобається Подобається x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  2. ginseng

    ginseng Well-Known Member

    Ранок дивний вийшов.
    Вчора до 12 бігала між двома кімнатами, бо ревло то одне, то друге
    Думала поспимо подовше, але мала встала як завжди по 6, а через 20 хв малий причалапав:girl_sad:.
    Тепер в 9 одне вже знову спить, друге лежить на підлозі і сонно малюэ. Ну що за... Мамі ж вже не світить не то шо поспати, а навіть полежати.
    Покайфую тут трохи і понеслась.
    А завтра, як все буде добре, загружу повну машину дітей і поїдемо за місто їсти всяку смакоту і лапати сонечко.
     
    • Подобається Подобається x 10
  3. amaretto

    amaretto як сказала Тося: "месний повар"

    через роботу, спла 4години, поки чекала чоловіка прибрала половину хати а він ніяк не може доїхати додому...( А я засинаю, відключаюсь, впадаю в кому. Хочу спати. Най тільки прийде точну вирубаюсь з Володею на обідній сон
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Divchyna vesna

    Divchyna vesna Юна фіялка

    Згадую... Я ще ширша господиня. А то всьо моя мама, паніки наробила, що купа роботи. В результаті я харилась вже десь від третьої години, бо всьо зробили.
    Так що я вже з пивом і ДП:girl_blum:
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  5. Finya

    Finya if you don't get enough I'll make it double

    Купила нині пряженого молока - без жодної надії на успіх в хлібному запитала. Такий кайф:girl_tender: Місяць його хотіла))
     
    • Подобається Подобається x 3
    • мімімі мімімі x 1
  6. flame

    flame невгамовний експериментатор

    всім привіт! я дорвалася до віфі! Жива, здорова, змучена і безмежно щаслива. Ще годинку гуляємо містом і потім в готель. Врочиста вечеря і 100 грам. скоро повернуся і дам повний звіт. як же ж незручно писати з телеіона, але так сексаю за вами, що не втрималася. Всім цьом і па.
     
    • Подобається Подобається x 13
    • Зе бест! Зе бест! x 6
    • Смішно Смішно x 5
    • мімімі мімімі x 3
  7. Divchyna vesna

    Divchyna vesna Юна фіялка

    Олька, 100 балів вгору! :girl_haha::girl_haha::girl_haha: Всі то прочитали? Я тебе обожнюю. Во, шо значить, кубіта поїхала без чоловіка.
    А я по кругу мотаю вчорашнє кіно, яке ніяк з толком не додивилась. Пиво закінчується... Але є винце.
     
    • Смішно Смішно x 11
    • Подобається Подобається x 7
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • мімімі мімімі x 1
  8. Rapsodiya

    Rapsodiya Well-Known Member

    Привіт, дівчатка)
    Зранку я проснулася повна сил припхатися до львова, поки не замітила що в мене температура. вихляла лікартсво прихалася до міста, пішла на манікюр - такий крутий зробила френч синій, бо я ж то хотіла вибрати собі синю біжутерію..і тут чекав мене облом: я оббігала всі біжутерні магазини - нема нема!!!! тільки такі величезні:girl_cray::girl_cray::girl_cray: тмоу вибрала собі білі сережки і маю таку ж підвіску і перстень..
    потім я не могла найти бежеву 2 20 ден.. згдала що в мене є дома двійка і купила трійку прозапас, якби порвалися... ладве доповзла додому..з носа лиє, пити страшно хочеться))))) йду напюся води і буду прасувати платячко на завтра)) а потім мити голову ще))
    всім цьом-цьом)
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  9. Bulavka

    Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

    А я не знаю, куди мені - чи то в жилєтку, чи в забилам би, чи в вихвалялки, тому вперше напишу сюди.
    Вчорашня ще врочистість: привела в порядок голову - оновила мелірування, постриглася ще й вклали гарно. таке волоссячко після салону ммм....ще й за дуже людські гроші. Недарма я до свого майстра аж в Рівне їзджу і за два тижня записуюся. Де у Львові за 300 грн можна оновити мелірування, яке відросло за добрих півроку+постригтися+вкластися? Отож бо.
    Ще й на візу подала документи.
    Проза - витратила на візу купу грошей, ще й по курсу переплатила, я про то щось попередньо не подумала, тож з фінансами тепер туго, а ще й плюсодин подаватиме в середу...
    Проза - мама ще в лікарні, свекруха також ще хвора, але врочистість - сестру з лікарні досить швидко випустили(лежала з отруєнням під крапельницями два дні).
    Проза - була нарешті на узд, все ок, а мазанина була другий цикл підряд.(((
    Прозище - замість запланованого прибирання в мами цілий день сиділа на телефоні і мотала нерви через роботу. Було таке ЧП, якого не було за півтора року моєї роботи тут (і, сподіваюся, більше не буде) і воно ще до кінця не вирішене, з острахом чекаю завтра, як судного дня. Забила б ногами водія, який заварив ту кашу. Йому вже не працювати тут, але навіть вся його зарплата не перекриє штрафні санкції, які нам виставлять, якщо завтра не пощастить....
    Врочистість - нарешті за весь день нормально поїла і хлепчу пиво.
     
    Останнє редагування: 31 Травень 2015
    • Подобається Подобається x 11
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  10. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    І знову мій фітнес клуб накрився. Відпахала аж 3 години і бобик здох. Точніше проснувся напівживим: болить горло, закладений ніс і як завжди я гаряча кубіта. До обіду повзала напівжива, випила свій коктель молотова, бо зараз хворіти ніяк нізя. Потім спала 4 години, ніби то віджила, висунула свій ніс на вулицю, погодувала кролів і знову бобік відкинув лапки. Признаватись мамі що хвора не дуже хотіла, все списувала що вчорашнє стояня раком на тих картоплях далось взнаки (звісно ж, я десь років 2 картоплі вже не сапала), але мене спалив мій голод. Коли хворію я страшенно голодна і їм все що бачу. Получила від мами за те що вчора не оділась тепло і послали мене далі у ліжко, не довго лежала, вийшла грітись на сонці, вроді трохи легше стало.
    На ніч наїлась алоє, точніше я ніс закапувала, але весь сік потрапив у рот...так що просто ням-ням. Після денного сну зараз все ніяк не можу заснути. А треба, завтра хоть свято, але треба завершити паперову роботу.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • мімімі мімімі x 2
  11. Sera

    Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

    Нормальна у тебе дитина)))).
    Я б там теж не сиділа:girl_haha::girl_haha::girl_haha:.
    Ура ура, вітаю:kisss::kisss::kisss:.
    Ти мене заразила Будапештом. Бачу це буде друге місто після Лодзя, в який я таки надіюся доїхати в серпні:girl_devil:.
    А в мене невчасний засипон))).
    Тео нема і мій режим наніц збився. Ото тільки зараз прокинулася після "денного" сну:girl_crazy:. В голові купа планів:d23::d64::d7:.
    Певні засну нині рано(рано в тому плані, що вже буде ранок:girl_haha::girl_haha::girl_haha:).
     
    • Подобається Подобається x 5
    • Смішно Смішно x 1
  12. Divchyna vesna

    Divchyna vesna Юна фіялка

    Ви нормальні?! Свято, сонечко - а вони дрихнуть. Я вже кавусю хлепчу.
    Щось мене починає загрібати хороба: альбо вчора перегрілась, альбо протяг. В горлі шкребе, ніс шмаркає... А може то від старості?
    А ше я подумала, що ми цього року з мамою лошиці: хата і подвір'я не замаяні. Але то всьо - наш тато... Поїхав троха далеко і надовго і не причепурив нас :girl_haha:.
    В планах: до церкви і по гостях. А може, до мене хто приїде :girl_cool:
    Гарної вам неділі, приємних гостей і не хоріти.
    Ваша ДВ :kisss:
     
    • Подобається Подобається x 5
    • Смішно Смішно x 2
    • мімімі мімімі x 2
    • Креативно Креативно x 1
  13. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Оль, і ми сексаєм за тобою.:girl_crazy::girl_haha: дуже-дуже сильно..)))
    Приїжджай чимпошвидше!:kisss:
    Ну, та, якби ті хтось дав в руки флєшку пива, а потім ше їдну, а потім ше і ше... то б сиділась і прутом тебе звідтам ніхто не випхав.:girl_haha: (жартую-жартую:girl_wink:))
    Я нє, я сиджу, мені цікаво, навіть дуже. Тільки ше в роздумах чи брати з собою Андрія, бо Святику ше хоч можна зуби заговорити, а Андрік як захоче шось і кудась, то тре буде всім встати і піти.:girl_crazy:
    Я ше й мужа агітую з нами, бо ото як була колись ше в цирку, то виділам бувшого з дружЄною і дитьом. Мусілам обручкою маячити, шоб не подумав, шо я мать адиначка.:girl_cool:

    Дівчата, в мене нині передбчається такий дурнуватий день, незважаючи шо то свято, шо просто капут якийсь. Мужа нема, муж поїхав на дитяче свято в парк Культури. Вони з роботи щороку ходять там палатки ставити і ше шось... сама не знаю шо.:scratch_one-s_head: То буде пізно, а в мене планується дурдом і купа гонитви. Просила маму приїхати за малими подивитись, бо з ними то точно буде до самої ночі, так не знаю чи приїде, думаю швидше за все шо ні. Ну, але то таке...

    А вчора йой, принесла гілячки, шоб замаїти хату, так поки повішала, а потім позбирала з балкону лахи, бо дощ почався, мої чудо-хлопчики повідривали листочки з гілячок і зробили в хаті "сялююют" :facepalm:. При чом той салют позалітав де тільки тре і не тре, а я так старанно поприбирала, меблі повідсувала. Прийшлося в 9-і вечора повторити совання меблів по хаті, бо як потім то всохнеться на сіно, то ше більше бардаку буде.

    Ну, всьо, жену готувати сніданок, поки ті нечемні сплять, бо тре снідати і вилітати з дому. Добре хоч погода ніби гарна.

    Всіх з Зеленими святами. Багато не пийте;) мало тоже, угу...
     
    Останнє редагування: 31 Травень 2015
    • Подобається x 6
    • Смішно x 6
    • Погоджуюся x 1
    • Зе бест! x 1
    • мімімі x 1
    • Креативно x 1
  14. Rapsodiya

    Rapsodiya Well-Known Member

    І де всі попропадали???))
    Я вже намакіяжена,начесана,заплетена припхалася до церкви на шлюб,але молодят ще нема,то забігла сюди на хвильку)) сонечко так світить,теплюююнь.я трохи загрузилася знову,але надіюся то пройде)) всім цьомки-бомки)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Оптимістично Оптимістично x 2
  15. lilochok

    lilochok Well-Known Member

    Сьогодні з чоловіком щось не те) Прокинувся і каже, що сон снився про те, що він татом став. Пішли на зарядку, побачили сина з татом - каже теж так хоче. А потім я просила чоловіка про одну річ , то сміявся і казав яким він буде щасливим з двома плаксіями

     
    • Подобається Подобається x 8
    • Зе бест! Зе бест! x 6
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  16. basia

    basia Well-Known Member

    Можна за значно меншу ціну,місця треба знати
     
    • Подобається Подобається x 2
  17. Bulavka

    Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

    Пардон, я зробила друкарську помилку, за 300, вже виправила.
    Ну і респект, що знаєте такі місця, я не знаю.))
    Але справді стало цікаво: якщо за значно меншу ціну - чим фарбують?
     
    • Подобається Подобається x 1
  18. basia

    basia Well-Known Member

    Естель. Але я про звичайну стрижку,меліровку і укладку ( не весільну або банкетну). Я про те,що кума платила в салоні 400,коли я платила 50.Пишіть в ПП
     
    • Подобається Подобається x 2
  19. ginseng

    ginseng Well-Known Member

    Хто-небудь бачив хлопа сьогодні в Шевченківськім гаю з чотирма кобітами і з 7 дітьми. Ну то були ми:connie_pull-pigtail. Плани змінилися. І оскільки татки в нас дуже роботящі, то взяв нас всіх на вигул кум. Іде такий, саму пузасту під лікоть притримуэ, на нечемних дітлахів "но-но" каже, а коли пішов всім за солодкою ватою і морозивом, то влаштував демонстративну роздачу під церквою:girl_haha:. Справжній вожак стаї, отак.
    А коли повернулись додому, нас там вже чекав татко:girl_dance:.
     
    • Подобається Подобається x 7
    • мімімі мімімі x 3
    • Смішно Смішно x 2
  20. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Тіпунь мені на язик, я собі наврочила ше й додала.
    День був не то шо дурнуватий, а дурнувато-забудькувато-тупуватий:girl_crazy:.
    От поясніть мені як, яяяяяк, як я могла заблукати з дітьми в тому лісочку, шо біля церкви Йосафата? Ми в такі нетрі з таким болотом і каменюками забрели, шо просто аврал. Андрік упирався їхати в візочку (певно йому було цікаво такево шось незвичне) він то всьо болото перегріб трохи на двох, а в важкодоступних місцях на чотирьох:girl_cray:... Я порвала капці, зальопала світлі сподні, про Святика взагалі мовчу, на ньому не було чистого місця.:facepalm:
    І то всьо було би дуже смішно, якби не було так сумно. Я реально злякалася , впала в паніку і з того всього ше більше спантеличила і зайшла в такий тупічок, де ні стежки, ні доріжки, тільки вода з каналізації тече як дурунвата і смееердиииить:bad::girl_cray:. Хотіла ту воду якось обійти, так згубила стежку (хоч то стежкою ттрудно назвати), якою ми прийшли.
    Одним словом, то тягнулося довго, поки ми вибралися в білий світ. Тепер я собі так метикую, що той лісочок реально мікроскопічний і скоріш за все ми просто блукали кругами, але бррр, як згадаю, моторшно до цих пір.:shout:
    Добре хоч мала з собою велику пачку вологих серветок і поблизу кіоск з суперклеєм, стала заклеїла босоніжок і трохи нас повитирала, а то не уяваляю, люди з церкви йдуть, а ми такі в болоті, як тії цигани, а ще якби я роззулась і йшла боса, мдямс, картина "бомжі на вигулі" віддихає.:facepalm:
    Ой, таке, тепер не вірте мені, дівки, як я буду казати шо знаю скорочену дорогу. Не вірте, бо я, як виявляється" на ті скорочені ні фіга пам"яті не маю. хотіла від Арсену до ц. Йосафата попасти, а попала в халепу.:girl_impossible:
    Отаке...
     
    • Смішно Смішно x 9
    • Креативно Креативно x 2
    • Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.