Болгарія - усе про курорти, готелі, їжу та екскурсії

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем Кольорова, 13 Червень 2011.

  1. Marmulyadka

    Marmulyadka Пор'єдна львівська пані


    --- дописи об"єднано, 22 Червень 2015 ---
    ліки першої необхідності є у вільному доступі (в т.ч. смекта, ентерол, нурофен і т.д.)
     
  2. dadamama

    dadamama New Member

    Прошу підказати ,хто був в Сонячному Березі ,якісь дешеві та смачні кафешки !
     
  3. Женічка

    Женічка Well-Known Member

    Моі бабусі везуть малят на два тижні в Св. Влас. Глянула щойно на погодку. Краще б не дивилась. Тотальна хмарність, дощі, 24 градуси максимум. Аааа, сподіваюсь на диво :sad:
     
  4. VERO

    VERO Well-Known Member

    Підкажіть, де можна купити хороший румунський ром.
    Дивилась на інше місто. На двох сайтах картина однакова. По до понеділка можливий дощ, а потім погодка планується хороша. Головне, щоб прогноз справдився.
     
  5. Kassandra

    Kassandra брюнеточка:)

    Дівчата, не переживайте на рахунок погоди наперід:). Нам тут вже декілька днів обіцяють грози і 22-24 градуси, а на справді маємо +27 і ясне сонечко, лише ранки трохи прохолодні
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Корисно Корисно x 1
  6. Ніколь

    Ніколь Well-Known Member

    Люди, дорога франківськ-чернівці це жесть... Не просто погана, а пздц ((( яма на ямі, ніби іі бомбили. А нам казали що вона краща ніж на тернопіль, можу собі уявити що там... Назад поїдем через закарпаття певно...

    Отправлено с моего Lenovo S850 через Tapatalk
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  7. Kassandra

    Kassandra брюнеточка:)

    мабуть, ми тією ж дорогою, що і ви їхали.. Але ми познайомились тут на відпочинку ще з однією сім"єю зі Львова, то вони теж їхали дорогою Франківськ-Чернівці, але нормальною - якоюсь іншою: кажуть їхали чисто по вказіникам, а не керуючись навігатором, який якраз пустив нас по такій дорозі, де втратили купу нервів і часу:sad:. Навіть не знаю як то краще їхати назад :connie_pull-pigtail.
     
  8. Ніколь

    Ніколь Well-Known Member

    можливо...
    ми ще позаминулий раз їхали якось через грунтову дорогу, якось через сади якісь, але вона теж якась не дуже, виїзд майже біля чернівців вже.
    Можна ще їхати через тернопіль, але підозрюєм що там дорога не краща. Тому ми назад поїдем через закарпаття, якраз буде нагода в брашов заїхати, і по трансфагарашу проїхатись, бо 4-й раз в болгарію ми навряд чи захочем їхати машиною. Цей раз дорога дітям була напряжна. А ми хоч з чоловіком і чергувались за кермом, але фактично більше доби не спали, бо виїхали вввечері, то вчора приїхали такі що хоч сірники в очі вставляй.
     
    Останнє редагування: 29 Червень 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  9. Raven

    Raven Мама малятка

    На Тернопіль ще хайвей, в порівнянні з Львів-Франик.
     
    • Подобається Подобається x 1
  10. Kasia

    Kasia Well-Known Member

    Ти в курсі, що це довше? І гори високі,серпантини.
    А що дітям не пішло?
     
  11. Ніколь

    Ніколь Well-Known Member

    в курсі, але з врахуванням що дорога по закарпаттю краща, сподіваюмось доїхати скорше. Ну і немає ризику колеса по дорозі погубити.
    А серпентини... там вони такі страшні як в чорногорії чи без обривів, просто серпантини? Я і серпантинів трохи боюсь, і скакати по ямах не дуже хо. Єдиний плюс їхати через франківськ чи тернопіль, бо я можу всю румунію сама проїхати, поки чоловік поспить, щоб вже по україні він сам їхав. А по серпантинам в горах я не ризинку їхати, а по україні чойто не дуже і хочу)))

    Дітям не пішло бо вони чи вже переросли той вік коли цікаво просто їхати, Юлька просто нила коли ми вже приїдем, і то так починаючи десь від Франківська))) А малий поїхав вже у кріслі 2-3 категорії. Там немає лежачого положення як було у нашому 1 группи, і він ним що йому незручно спати, що попа болить, бо в максі косі він як в гамачку лежав і зручно було, а тут фактично сидів весь час, попу відсидів, ну і він у нас просто комфортозалежний, і з цим було трудно коли так довго їдеш.
     
  12. Kasia

    Kasia Well-Known Member

    ну на мою думку, там не так як в Чорногоріі, але досить кучеряво на максимумі висоти тих місцевостей.
    ну так, в крісла зручність не альо, можна зрозуміти дітей.
     
  13. Kassandra

    Kassandra брюнеточка:)

    я їхала через Румунію за кермом, сподіваючись, що муж поспить, але він так і не заснув, добре хоч відпочив трохи.
    ооо, і моя Юлька так само нила... Спати не могла, дуже не зручно їй було, малому в кріслі було на багато зручніше спати, просинався за ніч лише декілька раз по цицю)). Маючи невеличкий досвід, дала малій таблетку від закачування ще на початку подорожі, навіть не думаючи, що малого може теж закачати((, не хочу вдаватись в неприємні подробиці, але вже у Франківську "пожинали плоди" того, що не дали таблетку малому:sad:. Ще попереду дорога додому і мені щось так тєжко її собі уявити, що то капець.. Мати б трохи більші фінансові можливості, то на другий раз на відпочинок лише літачком:).
     
  14. Ніколь

    Ніколь Well-Known Member

     
    Останнє редагування: 29 Червень 2015
    • Інформативно Інформативно x 2
  15. Тетянка

    Тетянка Well-Known Member

    В Чорногорії страшніші :), ми їхали назад з Болгарії через Румунію, теж дивилися замки, теж раджу містечко Брашов, ми там ночували й трохи погуляли ним. Але мого Сашку на тих серпантинах кілька раз укачувало, ну й місцями реально дуже вузько - а якщо зустрічна - фура, то важкувато...
     
    • Подобається Подобається x 1
  16. Ніколь

    Ніколь Well-Known Member

    ясно) тоді нам туда теж не бажано, малого укачає 100% і я посивію, бо таких страшних вузьких доріг боюсь), а ще чоловік не любить їздити повільно(((
     
    • Подобається Подобається x 1
  17. petrywka

    petrywka Well-Known Member

    Дівчата, поділіться кантактами пеервірених апартаментів чи напишіть готель, в якому можна зупинится недорого.
    Чи варто барти 3-разове харчування, чи досить сніданків і харчуватися в кафе?
     
  18. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    І мені порадьте, якщо їхати самому, в яке містечко дешевше: Сонячний берег, помор"є чи несебр (для 2-3 дорослих)? Може порадите як знайти номери з кухнею (шукаю на букінгу, а там щось досить дорого)? Бо шукати на місці після прибуття страшнувато якось...
     
  19. yusha

    yusha New Member

    З тих трьох Помор'є дешевше. Якщо машиною ,то не думаю ,що ' проблеми знайти помешкання. Але болгари трохи "зажерлися" - попіднімали ціни на житло. Господиня "плакалася", що нема туристів і знизить ціну, а насправді - ні.
     
    • Корисно Корисно x 1
  20. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    А які ціни за номер?
    --- дописи об"єднано, 30 Червень 2015 ---
    Автобусом