Хочу навчитися танцювати.

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем Soquishka, 8 Вересень 2009.

  1. EineKleine

    EineKleine Well-Known Member

    підніму темку,може хтось щось толкове порадить (можна у приват):girl_dance:
    займалася років 5 бальними танцями непрофесійно, але то і не у ЛЬвові було...тренер був золотко. закинула на пару років з тим переїздом і т.д., тепер не вистачає дуже, хочу танцювати знову! (для себе)
    пішла на сальсу в один клуб львівський..щось не заканало мені..нуднооооо...пішла в другий..ну щось таке... якісь мені тренера виглядають як непрофейсійними (нікого не хочу образити!)...ніякої схеми толкової, розминки хоршої, послідовності .. заняття в одну годину тягнеться наче три. може я соц. танці не поняла і то не моє.

    в мене немає завищеною планки, нічого не подумайте. хочеться просто, щоб тренер розбирався в тому, що робить і відповідально підходив до справи...бо це одразу відчувається)
    жанр танців байдуже .. сальса, аргент. танго, сучасні якийсь контемп, можна парні .. байдуже) буду вдячна за пораду :connie_pull-pigtail
    коротше, не можу знайти своє!)
     
  2. Jusi

    Jusi Ловець емоцій

    Може знову запишіться просто на бальні танці, на такі, як Ви і ходили?
     
  3. Sebamed

    Sebamed Member

    У Львові є багато сальса-клубів,якщо можна ,то напишіть в яких Ви були (мені).Знаю багато, бо сама займалась ,тому зможу порадити
     
  4. EineKleine

    EineKleine Well-Known Member

    то може таке статися) хочеться просто шось новеньке спробувати..може навіть якийсь контемп чи шо) просто як приходжу в танц клуби - попадаю не туди куди треба. то може хто знаючий порадить щось:girl_dance:
    у Львові їх така маса, шо не знаєш куди глянути)
     
  5. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    А я хотіла би навчитись танців в стилі Go-Go.Дуже мені подобаються дівчатка,які вміють гарно,пластично і енергійно рухаються.
     
    • Подобається Подобається x 1
  6. Sera

    Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

    А я своє наразі знайшла))).
    Сходила в Шоколад на В.Великого на сальсу.
    Піду ще:d23::girl_dance::girl_spruce_up:.
     
    • Подобається Подобається x 1
  7. Jusi

    Jusi Ловець емоцій

    Я знову захотіла на танці. Дівчата, може порадите, з чого почати. Я абсолютно не вмію пластично рухатись і т.д., куди податись, щоб тебе навчили з нуля і на які танці? :scratch_one-s_head:Тобто для мене не важлива техніка, а просто навчитись гарно, граційно і пластично рухатись :girl_in_love:
     
    • Співчуваю Співчуваю x 1
  8. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    Я думаю варто піти на бальні танці,там і пластика і осанка суперова буде))Та й в любому віці там беруть.Просто пошукайте в своєму районі,щоб далеко не їхати.Зараз таких секцій дуже багато.
     
  9. Jusi

    Jusi Ловець емоцій

    Але там потрібно мати партнера :girl_sad:
     
  10. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    Це так,і зараз вони в дефіциті)))Але раптом вам повезе і там буде хлопець ,який не буде мати пари:girl_yes2:
     
  11. NutkaNezabudka

    NutkaNezabudka Well-Known Member

    я два роки займалася латинськими танцями, але потім робота, дипломна, не стало часу. Зараз знов хочу піти на танці. Після занять гарний настрій на весь день забезпечений.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Semiramis

    Semiramis Горда галичанка

    Я люблю танцювати,колись займалася бальними танцями,але потім навчання,екзамени,сесії,диплом,робота,сім"я....та й закинула.
    Зараз би хотіла позайматися,але де ж взяти того часу???....ну,і скажу,що без партнера легше (рахуєшся тільки з собою,розраховуєш тільки на себе,вимоги тільки до себе,за весь час моїх танцюльок мала одного партнера,і той встиг втюритися в мене,а я відшила його,бо на той час мала вже серйозні стосунки,хоч партнер теж мені подобався - ловила себе на думці такій,але треба було не наробити дурниць,тому обрубала трошки хлопця,а потім залишила танці і я,і він)...хотіла б на латину соло,або східні...танці - це такий заряд позитивом та хороошими емоціями! сумую за тим часом...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. olichkasp

    olichkasp Member

    Я б теж хотіла, і ще б хотіла на стрип пластику, впринципі бажання є декілька років, але щось ніяк не доходе до діла:girl_in_dreams:
     
  14. Sunichka

    Sunichka Well-Known Member

    Моя давня мрія - навчитись ірландським танцям. Але все нема часу. От колись психану та запишусь :girl_crazy: Здається, "Юнікорн" школа називається. По Шота Руставелі є.