Здоров'я під час вагітності та після пологів (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Cifalius, 2 Червень 2008.

  1. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    вибачте, в мене тут може початися істеричний сміх, я перейшла якщо не збрехати, сумарно 23 чи 25 лікарів, які пов"язані з вагітністю, , щоб я комусь з них довіряла - не хочу і не буду, якщо кожне їхнє слово треба перевіряти.
     
  2. Lathorien

    Lathorien Well-Known Member

    Та не кажіть так. Є толкові люди. І те що вони себе страхують-перестраховують можна зрозуміти. Вагітність штука непередбачувана
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    ну то хай не грають у богів. якщо лікар не можу обгрунтувати інакше, ніж "вам треба, бо тоді гаплик", то перепрошую.

    пропустити проблеми з нирками - раз плюнути, а недобір ваги по узд - омг, яка проблема!
     
    Останнє редагування: 27 Червень 2015
  4. Gorbywka

    Gorbywka Форумна Орхідейка

    та й не буду показуватись, вагу бачу набираю , бо перевалило за 49 кг, але з моєю непосидючістю певно всі калорії спалюю, бо цілий день на ногах, такі кілометражі намотую,що ого:girl_crazy:, а ще у відпустку якраз зібралась...
    а мені написали розміри плоду пропорційні ,не відповідають терміну вагітності. Можливе передчасне дозрівання плаценти. Почала в інтернеті трохи читати про плаценту , і настрашилась , подумала краще не читати того ,бо всяке пишуть, а я себе зараз накручу і буду гристись..
    та власне так і роблю, пю не все що виписують, бо вважаю, раз у мене всі аналізи в нормі, ті що здаю, навіщо пхати ту хімію, краще нормально на харчування потратитись:girl_yes:,але зараз повернулась до елевіту і йодомарину ,це те що призначали ще скорше..
    та власне я не довіряю жодному з лікарів, бо хто зна чи диплом не куплений... а ходити по 3-4 лікарях щоб встановити дійсно правду , лише через 100 грам ваги...певно не вартує того, бо інтуїція підказує що це все добре.
     
  5. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    Та то так умовно-можливе... І якщо не секрет-якого ступеню? Бо в нас трохи з тим шугають, коли тут в 18 тижнів в мене була плацента першого ступеню і лікар казав, до то цілком в нормі, а наші інтернет простори писали, що ледь не 30ого має бути 0 і ніяк інакше
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Gorbywka

    Gorbywka Форумна Орхідейка

    1-2 ступінь, та власне навіщо пишуть діагноз з вставкою можливе..., то або відбувається або нє...
     
  7. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    Ну, в мене була 2 певно на тому терміні і так до кінця і 2 було вже. Так що спокійно, все добре, то лікар перестраховується, хоча абсолютно безпідставно
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. svoybox

    svoybox Well-Known Member

    Вагітність - це не хвороба, а природній стан, не треба його весь час лікувати
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  9. Lathorien

    Lathorien Well-Known Member

    Так, це не хвороба. Але протікає вагітність по-різному. Погоджуюся, що не треба себе накручувати чи заліковувати. Але і легковажити, коли якісь проблеми виникають не варто. Тут ти відповідаєш не тільки за себе, але ще і за дитину.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    в мене до речі так само, точніше хіба можу подивитися за узд, якщо нагло треба до статистики. навіть на 36тижнів 3 ступінь не показало.
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. Сьогодні проснулась і ячмінь(((( мажу тетрацикліновою мазю( Чи не було у вас такого?
     
  12. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    ой, в мене після народження доні таке було регулярно. і навіть не знаю звідки воно бралося. також мазала маззю. око часто припухало.
    десь перші півроку мала ту бяку дуже часто. не знаю чого так, бо до вагітності проблем з очима не виникало...
     
  13. boyechkoVA

    boyechkoVA Well-Known Member

    вагалась чи писати, бо ніби спокійна, але різні думки закрадаються...була вчора на УЗД (31 т) і якщо попередні рази все було прекрасно, то тут наговорила нам Прокопчук цілу купу всього: помірне маловіддя, ступінь зрілості плаценти 1+ кальцинати, однократне обвиття пуповиною, малеча ще не перевернулась голівкою вниз і, як на мене найгірше, різниця у розвитку тиждень:girl_sad: Читаю тему давно, тому розумію, що більшість того всього можна спростувати, але оце відставання у розвитку мене все таки тривожить. Малеча активна, кровоплин в артеріях пуповини вписується в норми. Сказала до лікаря в ЖК на консультацію і через 2 тижні повторне УЗД і якщо не пройде, то в стаціонар:girl_sad:. Подумую, може то до когось іншого сходити? Можливо хтось зустрічався з подібною ситуацією?
     
    • Подобається Подобається x 1
  14. Prenatal'ka

    Prenatal'ka Well-Known Member

    Ступінь зрілості одної плаценти в мене на такому терміні був 1, а другої 2 і множинні кальцинати... То дивно всім було те, що малюк з гіршою плацентою краще набирає вагу і розвивається. І в мене також затримка по узд на тиждень відносно даних по місячних і ранніх ультразвуків. То мені всі лікарі кажуть, що до двох тижнів то нормальна похибка, особливо в третьому триместрі. Голівкою вниз мої карапузи на 34т попереверталися. Та і, чеснокажучи, читаю ваші дані по узд і все мені там видається в нормі... Я не медик, звичайно... Але думаю що у вас все чудово
     
    • Подобається Подобається x 2
  15. Ligymunka

    Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

    Якщо нервуєтеся і не можете заспокоїтися, тоді краще піти до іншого лікаря , бо нервуватися для вас зараз не є добрим також . Мені з синочком на одному УЗД ставили перенос і вже " псування " плаценти, а інша лікар сказала, що все в мене добре і то тільки початок 38 тижня ... А так мені б вже пологи стимулювали....
     
    • Подобається Подобається x 3
  16. ritka

    ritka New Member

    привіт! пишу вперше, можливо у когось була подібна ситуація! під час вагітності була незначна кровотеча(4 міс), прокапали, пройшло, але почались болі в спині плюс пієлонефрит, лікували, лікували і почалась прекламсія(високі стрибки тиску) і так я з 16 тижня по 33 лежала на підтримці, і тоді КС! доця 1, 6 кг, все ок, зараз нам 3 рочки, хочемо знов малятка, але боюсь повторення ситуації,можете щось порадити???
     
  17. Anasko

    Anasko В очікуванні чуда...

    Нескромно...але якщо у піхві, а точніше верхні статеві губи інколи сверблять, що це може бути? Ніби не молочниця, бо виділень немає, хоча рідкісно бувають.
     
  18. ritka

    ritka New Member

    алергія на білизну, інтимгель, прокладки
     
  19. Anasko

    Anasko В очікуванні чуда...

    Білизну міняла, і інтимгель, навіть і без нього, і господарсье мило використовувала. Прокладками не користуюсь. Робила ромашкові процедури і розчин йод+ сода. Щось нічого недопомагає
     
  20. ritka

    ritka New Member

    в мене тако часто таке буває, допомагає мазь етонію на ніч(але вона має досить неприємний запах) або судокрем, плюс хлопкова білизна(хоч на ніч)